Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπήκε.....

Το κατάλαβα από τη βελτίωση της κατάστασης χωρίς καν να έχω πάει...

Με πήρε μόλις και ο Λευτέρης και μου το επιβεβαίωσε...:lol:

Νύχτα την έβαλαν και το δημοτικό συμβούλιο ψαχνόταν να καταλάβει τι έγινε!!!αχαχαχαα

στα ποροια εβαλε η wind?

στα ποροια εβαλε η wind?

όλη η ελλάδα γέμισε κεραίες wind,στα πορόια δε θα έβαζε...;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

όλη η ελλάδα γέμισε κεραίες wind,στα πορόια δε θα έβαζε...;)

Καλά μην είσαι και σίγουρος για αυτό για το πρόβλήμα στη περιοχή μου τον Δήμο Ξηροβουνίου στο Δ.Δ Αμμοτόπου(οι άλλοι δύο κάνουν ανοησίες που τοποθετούν εκεί κεραίες:happy:) δεν το συζητάω πλέον ότι δεν την νοιάζει την WIND για το θέμα κάλυψης και ας δίνει ο Δήμος κα το χώρο αλλά και όλα τα απαραίτητα,αλλά επίσης και στη διαδρομή της Εγνατίας οδού απο Βέροια προς Άρτα δεν έχει και τη καλύτερη κάλυψη.Για να μην μιλήσω για το θέμα κάλυψης στο Νομό Άρτας καλύτερα....;)Κατά τα άλλα ΄΄ΘΕΛΩ ΣΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ΄΄:!:

Καλά από σήμα είναι χαλιά. Μέτσοβο, Πάργα, Εγνατία οδό δεν πιάνει σε πολλά σημεία. Εγώ την έκανα με ελαφρά!
SETI@HELLAS

Καλά από σήμα είναι χαλιά. Μέτσοβο, Πάργα, Εγνατία οδό δεν πιάνει σε πολλά σημεία. Εγώ την έκανα με ελαφρά!

Πεστα,οταν λεω εγω οτι ειναι ενα ματσο χαλια δε μ'ακουνε.

Πεστα,οταν λεω εγω οτι ειναι ενα ματσο χαλια δε μ'ακουνε.

Καλά βρε Picard,έχεις δίκιο... Παντού είναι χάλια... πουθενά δεν έχει κεραίες!:lol:

Μα είναι δυνατόν; Η WIND ξέρει καλύτερα τι σήμα έχει και κάνει επενδύσεις.

Τώρα αν οι επενδύσεις δεν είναι σωστά κατανεμημένες τι να πω:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρωτήστε ένα κυνηγό, εα ταξιτζή, ένα οδηγό στα ΚΤΕΛ, άπιον που φέρνει βόλτες στην επαρχεία ρε παιδί μου. Είναι η χειρότερη εταιρία στο σήμα. Όταν πήγαινα να διαμαρτυρηθώ για το σήμα μου έλεγαν συνεχώς και για διαφορετικά σημεία (κάθε υπάλληλος και διαφορικό) που θα έβαζαν κεραίες για την ιδία κωμόπολη. Δεν μπορούσαν ούτε να συνεννοηθούν για να λένε τα ιδία ψέματα τουλάχιστον. :X
SETI@HELLAS

Ρωτήστε ένα κυνηγό, εα ταξιτζή, ένα οδηγό στα ΚΤΕΛ, άπιον που φέρνει βόλτες στην επαρχεία ρε παιδί μου. Είναι η χειρότερη εταιρία στο σήμα. Όταν πήγαινα να διαμαρτυρηθώ για το σήμα μου έλεγαν συνεχώς και για διαφορετικά σημεία (κάθε υπάλληλος και διαφορικό) που θα έβαζαν κεραίες για την ιδία κωμόπολη. Δεν μπορούσαν ούτε να συνεννοηθούν για να λένε τα ιδία ψέματα τουλάχιστον. :X

Οι οδηγοί των ΚΤΕΛ ό,τι χρησιμοποιούνε λένε πως ειναι το καλύτερο...δηλαδή όπου έχουν εταιρικό (μιλάνε τζάμπα) Το πρόβλημα είναι πως δε μπορείς ποτέ να έχεις συνολική εικόνα του δικτύου!

Κυνηγούς ξέρω,γιατί όλοι όμως έχουν WIND δε μπορώ να καταλάβω... (στην περιοχή μου,Πήλιο και Καρδίτσα)

Επαρχία γυρίζω και εγώ! Και τα στοιχεία μου δεν επιβεβαιώνουν αυτά που λες αλλά ΕΝΤΕΛΩΣ τα αντίθετα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από τα γραφόμενα σου μάλλον έχεις κάνει ερευνά. Το ότι μιλούν δωρεάν που γραφείς είναι άσχετο.

Εγώ μίλα μονό σε σχέση με τους γνωστούς μου και από προσωπική χρήση.

ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας. Έκοψαν την Wind και πήγαν Cosmote

Σύλλογος Κυνηγών Ηγουμενίτσας. Όλοι πλέον με καρτοτηλέφωνα Cosmote.

O Πατέρας μου ταξιτζής. Γύριζε από Ηγουμενίτσα μέχρι Θεσσαλονίκη από Εγνατία οδό και δεν είχε σήμα σε πολλά σημεία.

Εγώ έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα και την έκοψα την Wind

Οι υπάλληλοι νομαρχίας κόβουν ο εταιρικό πακέτο και κάνουν μεμονωμένες συνδέσεις στους άλλους 2.

Μεγάλη εταιρία κοτόπουλων στην Ήπειρο έκοψε τη wind και πήγε στη Vodafone.

Ολα αυτά για το σήμα.

Μπορώ να σου πω πολλά παραδείγματα γιατί με είχαν φτάσει στο αμήν και το έψαξα. Πίστεψε με δεν έχω κανένα λόγο να σου λέω μουφες. Το ότι είσαι εσύ ok στην Καρδίτσα, δεν σημαίνει πως είναι όλοι o.k

Υπάρχει και κάτι που δεν σηκώνει αμφιβολία.

Η Wind εχει ιδική σελίδα που ζητά από τους συνδρομητές να μάθει που έχουν πρόβλημα. Δες την εδώ: http://www.windkalipsi.gr/help.asp

Αναφέρετε στις εξής κατηγορίες: Ανεπαρκές σήμα, Συνομιλία με διακοπές/ παράσιτα, Ενώ υπάρχει σήμα δεν μπορώ να κάνω κλήση, Ενώ υπάρχει σήμα διακόπτεται η κλήση.

Εδώ έμμεσος πλην σαφώς το παραδέχονται οι ίδιοι. Εμείς δε θα το λέμε?

SETI@HELLAS

Από τα γραφόμενα σου μάλλον έχεις κάνει ερευνά. Το ότι μιλούν δωρεάν που γραφείς είναι άσχετο.

Εγώ μίλα μονό σε σχέση με τους γνωστούς μου και από προσωπική χρήση.

ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας. Έκοψαν την Wind και πήγαν Cosmote

Σύλλογος Κυνηγών Ηγουμενίτσας. Όλοι πλέον με καρτοτηλέφωνα Cosmote.

O Πατέρας μου ταξιτζής. Γύριζε από Ηγουμενίτσα μέχρι Θεσσαλονίκη από Εγνατία οδό και δεν είχε σήμα σε πολλά σημεία.

Εγώ έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα και την έκοψα την Wind

Οι υπάλληλοι νομαρχίας κόβουν ο εταιρικό πακέτο και κάνουν μεμονωμένες συνδέσεις στους άλλους 2.

Μεγάλη εταιρία κοτόπουλων στην Ήπειρο έκοψε τη wind και πήγε στη Vodafone.

Ολα αυτά για το σήμα.

Μπορώ να σου πω πολλά παραδείγματα γιατί με είχαν φτάσει στο αμήν και το έψαξα. Πίστεψε με δεν έχω κανένα λόγο να σου λέω μουφες. Το ότι είσαι εσύ ok στην Καρδίτσα, δεν σημαίνει πως είναι όλοι o.k

ότι μιλούν δωρεάν...είναι πολύ σημαντικό! Όλα θέμα τιμών είναι... Γιατί στο λέω αυτό... Ένας γνωστός μου οδηγός ΚΤΕΛ αρχικά είχε Cosmote και την έβρισκε καταπληκτική παντού.Μετά που γύρισαν το εταιρικό σε WIND έλεγε ότι η WIND είναι καλύτερη... Εν τω μεταξύ στις διαδρομές που έκανε δε φαινόταν καμία διαφορά (σχεδόν) αλλά το συμπέρασμα συμπέρασμα (ότι σου πληρώνει η εταιρεία το βρίσκεις καταπληκτικό...ελλάδα...)

Τώρα από Ήπειρο με πιάνεις αδιάβαστο,έχω μαύρα μεσάνυκτα φίλε μου... Πραγματικά είναι το μόνο γεωγραφικό διαμέρισμα που δεν έχω επισκεπτεί σχεδόν καθόλου (εκτός από Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα πηγαίνοντας για Κέρκυρα όπου και εκεί,η WIND έσκιζε! αλλά και στην κατάρα κλάσεις ανώτερη από τις άλλες...)

Για εγνατία πάντως να είσαι σίγουρος ότι θα καλυφθεί,όχι σήμερα...αλλά από στιγμή σε στιγμή! Δεν αφήνουν τέτοιες τρύπες,εδώ έχει κάλυψη στα Ζαγοροχώρια λες να κολλήσει σε δρόμο υψηλής κίνησης;

Οι περιοχές όλες που αναφέρεται είναι στα ΑΜΕΣΑ πλάνα τις εταιρείας και δεν έχει λόγω να μη τις καλύψει,εδώ καλύπτει πολύ πιο κουφά σημεία...Ειδικά αυτό το καλοκαίρι θα γίνει χαμός από κεραία,αρκεί να μην αρχίσει πάλι το ξήλωμα:shifty:

PS : για την ιστοσελίδα που λες,είναι καθαρά θέμα υποστήριξης...μην λέμε και ό,τι θέλουμε! Μακάρι να είχαν και οι άλλες κάτι παρόμοιο...ειλικρινά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ότι μιλούν δωρεάν...είναι πολύ σημαντικό! Όλα θέμα τιμών είναι... Γιατί στο λέω αυτό... Ένας γνωστός μου οδηγός ΚΤΕΛ αρχικά είχε Cosmote και την έβρισκε καταπληκτική παντού.Μετά που γύρισαν το εταιρικό σε WIND έλεγε ότι η WIND είναι καλύτερη... Εν τω μεταξύ στις διαδρομές που έκανε δε φαινόταν καμία διαφορά (σχεδόν) αλλά το συμπέρασμα συμπέρασμα (ότι σου πληρώνει η εταιρεία το βρίσκεις καταπληκτικό...ελλάδα...)

Τώρα από Ήπειρο με πιάνεις αδιάβαστο,έχω μαύρα μεσάνυκτα φίλε μου... Πραγματικά είναι το μόνο γεωγραφικό διαμέρισμα που δεν έχω επισκεπτεί σχεδόν καθόλου (εκτός από Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα πηγαίνοντας για Κέρκυρα όπου και εκεί,η WIND έσκιζε! αλλά και στην κατάρα κλάσεις ανώτερη από τις άλλες...)

Για εγνατία πάντως να είσαι σίγουρος ότι θα καλυφθεί,όχι σήμερα...αλλά από στιγμή σε στιγμή! Δεν αφήνουν τέτοιες τρύπες,εδώ έχει κάλυψη στα Ζαγοροχώρια λες να κολλήσει σε δρόμο υψηλής κίνησης;

Οι περιοχές όλες που αναφέρεται είναι στα ΑΜΕΣΑ πλάνα τις εταιρείας και δεν έχει λόγω να μη τις καλύψει,εδώ καλύπτει πολύ πιο κουφά σημεία...Ειδικά αυτό το καλοκαίρι θα γίνει χαμός από κεραία,αρκεί να μην αρχίσει πάλι το ξήλωμα:shifty:

PS : για την ιστοσελίδα που λες,είναι καθαρά θέμα υποστήριξης...μην λέμε και ό,τι θέλουμε! Μακάρι να είχαν και οι άλλες κάτι παρόμοιο...ειλικρινά...

Καλά η κάλυψη της WIND ΣΤΗ Ήπειρο δέν είναι και η καλύτερη...Ειδικά ο Νομός Άρτας έχει μεγάλες τρύπες και ο Δήμος Ξηροβουνίου στο Δ.Δ Αμμοτόπου(όπου και η περιοχη μου)διαθέτει τον ανάλογο χώρο και όλα τα απαραίτητα αλλά η WIND απούσα...Ας ελπίσουμε πως κάτι μπορεί να γίνει τώρα

Το ότι μιλούν δωρεάν είναι σημαντικό αλλά είναι και άσχετο.

Όλες οι εταιρίες έχουν εταιρικά προγράμματα με απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις.

Στην Ηογυμενιτσα έχεις πάει στο Πανόραμα? Δεν πιάνει ούτε εκεί (τουλάχιστον μέχρι πριν 2 μήνες που είχα wind, ούτε στη Παραμυθιά ούτε στα γύρω χωριά.

Και στην Άρτα που λέει ο φίλος έχει δίκιο. Στο Πετα της Άρτας δεν εχει καλο σημα. Είναι μερη που επισκέπτομαι συχνά λόγο δουλειάς..

Ακόμα και στην Αθηνά στο Παλιό Ηράκλειο και στην Λυκόβρυση που έμενα, δεν είχε καλό σήμα.

Κοιτά είναι γενική παραδοχή πως υστερεί σε σήμα. Ακόμα και στο customer service αν καλέσεις, είναι προϊδεασμένοι πως θα τους πεις για το σήμα. Και εναι κρίμα για μια εταιρία του μεγέθους της wind.

SETI@HELLAS

Mixtri ισως θα επρεπε να γυριζεις την Ελλαδα πιο τακτικα για να καταλαβεις τη διαφορα,δεν ειναι τοσο καλη οσο νομιζεις,εχει καμποσα κενα στην καλυψη αλλα εδω στο κιλκις πω πω το χουνε στο περιθωριο το μερος,μονο μια φορα ειδα που βαλανε 2 καναλια παραπανω μετα το black out στο κεντρο της πολης,ξερεις ποσοι windακιδες ριχνανε μπινελικια εκεινη τη μερα? και ποσοι την κανανε με ελαφρα πηδηματακια προς αλλες εταιριες? ενα σωρο.

Και ποιος σου είπε βρε Picard ότι δε ταξιδεύω; :lol: Ταξιδεύω και μάλιστα συχνά (τον τελευταίο καιρό το παράτησα το χόμπυ λόγω εξεταστικής) Απλά δεν είναι δυνατόν να έχεις συνολική εικόνα του δικτύου...

Όσον αφορά το Κιλκίς τα έχουμε πει τα έχουμε ξαναπεί...Θα το ξαναπώ : είναι θέμα ΠΑΡΕΜΒΟΛΩΝ. Ξέρεις τι σημαίνει παρεμβολή; Είναι ένα φυσικό φαινόμενο! Το καθαρό σήμα που φθάνει στην κεραία του κινητού σου (πριν περάσει μέσα) λέγεται SIR (Signal To Interference Ratio) που είναι ο λόγος του σήματος που λαμβάνεις από την εταιρεία παροχής προς παρεμβολές/θόρυβο! Οι παρεμβολές στην περίπτωση του Κιλκίς είναι οι Σκοπιανικές εταιρείες. Τι θες να κάνει η WIND δηλαδή; Να υπερνικήσει το φυσικό νόμο για να έχουν στο Κιλκίς WIND; Δε γίνεται! Αν πας στα σύνορα με Αλβανία τα ίδια παθαίνει και η Vodafone! Το ίδιο και στα σύνορα με Τουρκία...Απλά η WIND το παθαίνει παντού λόγω φάσματος. Η μόνη περίπτωση που γίνεται "κάτι" είναι να μπει gsm 1800 στην περιοχή σου ή να καλυφθεί με 3η γενιά αλλά πες μου πόσο συμφέρει κάτι τέτοιο. Στα Άνω Πορόια Σερρών πριν μπει κεραία χωρίς παρεμβολές,δηλαδή όταν η wind άλλαζε συχνότητες στην περιοχή, είχες σήμα -79dBm. Όταν οι σκοπιανοί ΕΠΙΤΗΔΕΣ αλλάζαν τiw συχνότητες το σήμα έφθανε τα -100dBm. Καταλαβαίνεις για πόση διαφορά μιλάμε; Και πρόσεξε,αναφέρομαι σε ΒΟΥΝΟ,στον κάμπο η ισχύς της παρεμβολής λόγω συντελεστή διάδοσης είναι πολύ μα πολύ μεγαλύτερη. η WIND είναι νόμιμη,με κανονική ισχύ εκπομπής και όχι 600W...

Για Ηγουμενίτσα,από την πόλη έφυγα με πλοίο για Κέρκυρα...Τι να σου πω,μια χαρά ήταν στη διαδρομή η WIND και μάλιστα στην Κατάρα,όπως προείπα,έπιανε παντού (ναι,και εμένα μου έκανε εντύπωση) Σε ένα σημείο μόνο δεν είχα σήμα όπως πηγαίναμε για Ηγουμενίτσα,σε έναν χωριό ανάμεσα σε κάτι βράχους αλλά αν θυμάμαι καλά έπιανε μόνο η Cosmote εκεί,αν μπορεί να θεωρηθεί ελαφρυντικό αυτό (προσωπικά έχω συνηθίσει στην αντίθετη κατάσταση,να μου εμφανίζει μόνο WIND.

Για να μιλούν δωρεάν,δεν εννοώ μόνο τις ενδοεταιρικές αλλά και άλλες κλήσεις:shifty:

Και δεν είναι γενική παραδοχή ότι δεν έχει σήμα.Έλεος... Πηγαίνετε στην Κρήτη να το πείτε αυτό,θα σας πάρουν με τις καραμπίνες... Και για την Αθήνα αν δεν είχε καλό σήμα στη Λυκόβρυση(δε ξέρω καν που είναι) υπάρχει και η (Λυκόβρυση)' που έχει τέλειο σήμα. Δυστυχώς εκεί με τις αδειδοτήσεις δε μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ για αν φταίει μία εταιρεία ή ο δήμος. Εύκολο συμπέρασμα : έχει η Cosmote σήμα και όχι οι άλλες 2; Φταίει ο δήμος... Έχει μία από WIND/Vodafone; Λάδωσαν...Έχουν και οι 3; Καλά είναι τα πράγματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και γω πάντως από νομό Κιλκίς είμαι,και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την κάλυψη!Πάντα φουλ σήμα έχω...Ούτε παρεμβολές,ούτε χάσιμο κλήσεων,ούτε τίποτα!

Και γω πάντως από νομό Κιλκίς είμαι,και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την κάλυψη!Πάντα φουλ σήμα έχω...Ούτε παρεμβολές,ούτε χάσιμο κλήσεων,ούτε τίποτα!

φιλε θα αστειευεσαι μαλλον,εκτος και εισαι τιποτα κοντα σε καμια κεραια της και νομιζεις οτι ειναι ετσι,γυρνα λιγο σε ολο το νομο,παρε και ενα vodafone κινητο μαζι σου και θα καταλαβεις τη διαφορα,καλα για να καταλαβεις με ακριβεια τη διαφορα θελεις κι ενα νετμονιτορ οταν κυκλοφορεις.

προς Γουμενισσα μερια αν εξαιρεσουμε πανω τους ευζωνους και οσο πλησιαζεις προς θεσσαλονικη ειναι καλη,βορειανατολικα ειναι το κυριως προβλημα στο δημο κρουσσων,πιστευω ομως οτι χρειαζεται επιγοντως κι αλλος ενας σταθμος με οπτικη επαφη στο βορειανατολικο τμημα της πολης

όχι και έτσι,έχω επισκεφθεί το Ν.Κιλκίς και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα παρεμβολών.Αλλά για να είσαι ικανοποιημένος με την υπάρχουσα κάλυψη φαντάσου που να μην υπήρχαν παρεμβολές:p Δεν θα είχε καμία σχέση η εικόνα του δικτύου:)

Εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Picard παραπάνω και δεν τον αμφισβητώ απλά θέλω να του δώσω να καταλάβει ότι δε φταίει και η WIND για αυτό το χάλι...Μπορεί να είχε σε άλλες περιπτώσεις μέτριο σήμα,αλλά όχι τόσο κακό όσο είναι τόσο λόγω παρεμβολών...

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε θα αστειευεσαι μαλλον,εκτος και εισαι τιποτα κοντα σε καμια κεραια της και νομιζεις οτι ειναι ετσι,γυρνα λιγο σε ολο το νομο,παρε και ενα vodafone κινητο μαζι σου και θα καταλαβεις τη διαφορα,καλα για να καταλαβεις με ακριβεια τη διαφορα θελεις κι ενα νετμονιτορ οταν κυκλοφορεις.

προς Γουμενισσα μερια αν εξαιρεσουμε πανω τους ευζωνους και οσο πλησιαζεις προς θεσσαλονικη ειναι καλη,βορειανατολικα ειναι το κυριως προβλημα στο δημο κρουσσων,πιστευω ομως οτι χρειαζεται επιγοντως κι αλλος ενας σταθμος με οπτικη επαφη στο βορειανατολικο τμημα της πολης

όχι και έτσι,έχω επισκεφθεί το Ν.Κιλκίς και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα παρεμβολών.Αλλά για να είσαι ικανοποιημένος με την υπάρχουσα κάλυψη φαντάσου που να μην υπήρχαν παρεμβολές:p Δεν θα είχε καμία σχέση η εικόνα του δικτύου:)

Εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Picard παραπάνω και δεν τον αμφισβητώ απλά θέλω να του δώσω να καταλάβει ότι δε φταίει και η WIND για αυτό το χάλι...Μπορεί να είχε σε άλλες περιπτώσεις μέτριο σήμα,αλλά όχι τόσο κακό όσο είναι τόσο λόγω παρεμβολών...

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος,μιλάω για Δήμο Πολυκάστρου!

Εδώ και 2.5-3 χρόνια δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με το σήμα.Παλιότερα ήταν χάλια η κατάσταση αλλά πλέον...μια χαρά!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος,μιλάω για Δήμο Πολυκάστρου!

Εδώ και 2.5-3 χρόνια δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με το σήμα.Παλιότερα ήταν χάλια η κατάσταση αλλά πλέον...μια χαρά!

Και τώρα θα σε ρωτήσω κάτι : μπήκε καινούρια κεραία ή έκαναν κανένα νέο cell planning;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίζει να καλύφθηκε η περιοχή μετέπειτα πιο καλά από αλλαγή στις συχνότητες;

Ε βέβαια:) Μιλάμε για τεράστια διαφορα! Δες αυτά που έγραψα παραπάνω περί SIR (SNR καλύτερα στην περίπτωση που κάποιος βλέπει netmonitor;))

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα,αναδιάρθρωση συχνοτήτων παίζει να έκανε η Vodafone στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης όταν σταμάτησε η λειτουργία μιας κεραίας της.Αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη,καθώς χωρίς τοποθέτηση νέου ιστού,η κάλυψη βελτιώθηκε αισθητά σε 2 μήνες περίπου!Αν όντως συνέβη αυτό,τότε,ναι,είναι αποτελεσματικό!Αν και,φαντάζομαι,είναι λίγο "μανίκι"η διαδικασία για τους μηχανικούς,δεδομένου ότι θα χρειαστεί να προσέξουν τις συχνότητες των γειτονικών κυψελών.Εδώ λογικα βοηθά να έχει ένα δίκτυο πολλές συχνότητες εκχωρημένες σ'αυτό,για να κάνει πιο ευέλικτο παιχνίδι..

Και τώρα θα σε ρωτήσω κάτι : μπήκε καινούρια κεραία ή έκαναν κανένα νέο cell planning;

Πριν από 3 περίπου χρόνια είχε μπει καινούργια κεραία και από τότε όλα είναι μια χαρά με το σήμα.

επέστρεψα στο πατρικό μου στην Θεσσαλονικη, και με λίπη ου διαπίστωσα οτι το δίκτυο wind εχει υποβαθμιστεί πολύ. Ενώ έπιανα 5/5 χωρίς να με αλλάζει κυψέλες, τώρα πια έχω αστεθές δίκτυο, (απο 5/5 σπάνια, συχνά με ρίχνει σε μακρινές κυψέλες και πιάνψ 1/5, 0/5 καθόλου κτλ). Δεν βγάζω πάντα γραμμή κάποιες φορές δεν έχω δίκτυο, συχνά, πολύ συχνά με διακόπτει! Ενώ πέρυσι η wind ήταν η καλύτερη στο σπίτι μου τώρα μάλλον είναι η χειρότερη :(

Απαράδεκτα πράγματα!! Δίνει 1000λεπτά/σμσ σε f2g αλλά πρακτικά είναι αδυνατο να τα μιλήσεις αφού ή δεν πιάνεις, ή σε διακόπτει! (και για να μην παρεξηγηθώ εννοείται πως και στα συμβόλαια το ίδιο γίνεται, το ίδιο δίκτυο είναι άλλωστε)

Γιατί Wind????

*Απ, για να με στείλεις Cosmote (που αν και δεν είναι τέλεια είναι καλύτερη)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Τωρα μη μου πείτε πως ειναι οφθαλμαπάτη, στο Σιδάρι στη Κέρκυρα που πριν απο 1 ώρα ο ξαδελφος με wind ΔΕΝ ειχε σήμα?

Και φυσικά εγώ με Cosmote ημουν τούμπανο στο σήμα...!!

SETI@HELLAS