Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολοκληρώθηκε και η αναβάθμιση του χάρτη!Μπήκε 3η γενιά:

-Σκιάθο

-Σκόπελο

-Αλόννησο

-Χρυσούπολη

-Ν. Στύρα

-Αλιβέρι

-Κύμη

-Αταλάντη

-Σε μια περιοχή κάτω απ'τη Ν.Καλλικράτεια

-Σε μια περιοχή στο δεξιότερο πόδι της Πελοποννήσου(όπως βλέπουμε το χάρτη)

-Πύλος

-Ύδρα

-Σπέτσες

-Αργαλαστή

-Νάξος

Αυτά παρατήρησα!Αν έκαν κάποιο λάθος ή παράλειψη,διορθώστε με!

Σαν πρώτη εντύπωση,θα έλεγα ότι δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο....Ελπίζω να επεκταθεί σε ακόμη πιο πολλές περιοχές η κάλυψη(εν όψει καλοκαιριού)και ιδίως σε όλα τα νησιά...

-Σκιάθο

-Σκόπελο

-Αλόννησο

-Χρυσούπολη

-Ν.

Νομίζω πως αυτή τη στιγμή το site "έχει πέσει"!!!

Όχι,το απόγευμα ήταν down,προφανώς λόγω της αναβάθμισης αλλά τώρα είναι ok!Εντυπώσεις λοιπόν;;

Τις δικές μου όσον αφορά το σερφάρισμα μέσω 3g θα τις ποστάρω το πρωί κατά τις 8 που θα έχω καλό σήμα 3g στο ΤΕΙ!

Να δούμε επιτέλους αν έκαναν κάτι με τις ταχύτητες ή αν ακόμη το δίκτυο δε λειτουργεί! :mad:

Όχι,το απόγευμα ήταν down,προφανώς λόγω της αναβάθμισης αλλά τώρα είναι ok!Εντυπώσεις λοιπόν;;

Τις δικές μου όσον αφορά το σερφάρισμα μέσω 3g θα τις ποστάρω το πρωί κατά τις 8 που θα έχω καλό σήμα 3g στο ΤΕΙ!

Να δούμε επιτέλους αν έκαναν κάτι με τις ταχύτητες ή αν ακόμη το δίκτυο δε λειτουργεί! :mad:

τι οκ,αφού σε λέω δε μπαίνει...:confused:

Δοκίμασε λίγο και πες μου.

(Αν και δεν έχω πρόβλημα εγώ, καθώς ανοίγω παράλληλα ενα σωρό άλλες σελίδες και ποστάρω κιόλας)

Όχι,κανονικά μπαίνει εμένα στο site! :confused:

Πάντως,επιμένω ότι η κάλυψη χρειάζεται επέκταση σε πολλές πειροχές ακόμη ώστε να θεωρείται ικανοποιητική... :mad:

Ας ελπίσουμε στην επόμενη ανανέωση του χάρτη-πιθανολογώ μέσα στον Ιούνη-να δούμε για παράδειγμα όλα τα νησιά καλυμμένα όπως και όλα τα τουριστικά θέρετρα με υψηλή κίνηση(είτε σε βουνό είτε σε θάλασσα)...Διότι για τόσους μήνε΄ς-από αρχές Γενάρη-,λίγη επέκταση έκαναν... :mad:

Α!Και κάτι τελευταιο!Επεκτείνετε επιτέλους την κάλυψη και στην ανατολική Θεσσαλονίκη(όπως και σε κάποιες περιοχές της δυτικής,π.χ. Επταπύργιο και Συκιές!!).Ιδίως ανατολικά η κάλυψη είναι ίδια και απαράλλαχτη χρονια τώρα!Και γενικά σε όλα τη Θεσσαλονίκη,2 χρόνια τώρα η κάλυψη έχει μείνει στάσιμη!Είναι γελοίο να πουλάμε υπηρεσίες τύπου ADSM(και καλά!)και στις μεγαλουπόλεις να μην υπάρχει το απαραίτητο δίκτυο για την υποστηριξή τους!! :mad:

Άντε,να το δεχτώ ότι στην επαρχία η κάλυψη 3ης γενιάς είναι σχεδόν ανύπαρκτη..Στην Αθήνα και στη Θεσσ/νίκη όμως δε θα έπρεπε να γίνει σοβαρότερη δουλειά;;Δεν μπορώ να τους καταλάβω...Ολόκληρη Θεσ/νίκη και η κάλυψη στάσιμη εντελώς τα τελευταία χρόνια!! :mad::mad::mad:

-Σκιάθο

-Σκόπελο

-Αλόννησο

-Χρυσούπολη

-Ν. Στύρα

-Αλιβέρι

-Κύμη

-Αταλάντη

-Σε μια περιοχή κάτω απ'τη Ν.Καλλικράτεια

-Σε μια περιοχή στο δεξιότερο πόδι της Πελοποννήσου(όπως βλέπουμε το χάρτη)

-Πύλος

-Ύδρα

-Σπέτσες

-Αργαλαστή

-Νάξος

Αυτά παρατήρησα!Αν έκαν κάποιο λάθος ή παράλειψη,διορθώστε με!

Σαν πρώτη εντύπωση,θα έλεγα ότι δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο....Ελπίζω να επεκταθεί σε ακόμη πιο πολλές περιοχές η κάλυψη(εν όψει καλοκαιριού)και ιδίως σε όλα τα νησιά...

Βέροια και Γουμένισσα είχε; Δε θυμάμαι.

Αν δεν είχε τώρα έχει...

Χρυσούπολη; ΟΛΕ! Ελπίζω τώρα στην μονάδα να μπορώ να μπαίνω με "κανονικές" ταχύτητες ιντερνετ.

Αν και ειναι απίστευτοι οι τύποι, η κεραια πρέπει να είναι στην διασταύρωση της εγνατίας για χρυσούπολη επάνω σε εναν λόφο, και το αεροδρόμιο δεν το πιάνει (τουλάχιστον ετσι οπως φένεται απο τον χάρτη)... τι να πω επίτηδες το κάνουν;

Εκει όλο πεδιάδα έχει, κανονικά δε θα πρεπε να πιάνει μέχρι την θάλασσα;

Στην Δράμα άλλαξε λίγο η κάλυψη, και ανατολικά την Καβάλας προς Ελευθερόυπολη, παραθαλάσια τώρα δείχνει 3G...

Αυτά για την περιοχή μου.

Samsung S21 Ultra

Αν παρατηρήσεις το χάρτη,θα δεις στην Μαγνησία τη Νέα Αγχίαλο,που φαίνεται να έχει σήμα αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει!Η κεραία(όπως είναι ο Παγασητικός κόλπος)βλέπει πιάτο όλη την περιοχή αλλά στην Αγχίαλο(όπως και στο αεροδρόμιό της)σήμα 3g μηδέν!Αν πιάσεις,θα πιάσεις 1 γραμμή με το ζόρι,αν είσαι σε ευθεία με την κεραία και αν έχεις κλειδωμένο το κιν σε 3η γενιά,οπότε,αν δεν πιάνει το αεροδρόμιο μην εκπλαγείς... ;)

Άσε που με το cell breathing θα περιοριζόταν σημαντικά η περιοχή κάλυψης της κεραιας(εφόσον γίνεται αρκετή χρήση στην περιοχή)

Κινητή τηλεφωνία είναι αυτή(και μάλιστα στα 2100 ΜΗz!!),δεν είναι ούτε ραδιοφωνάκι ούτε τηλεόραση! :)

Γνωρίζει κανείς εάν έχει φάσμα στα 900 η Wind για να το αξιοποιήσει σε επαρχιακές περιοχές;Και αν ναι,από πότε αναμένεται να γίνει κάτι τέτοιο; :confused:

Σε μια βόρεια χώρα της Ευρώπης(νομίζω Φινλανδία)λειτουργεί το πρώτο δίκτυο 3g στα 900 ΜΗz!Θα ήταν σωτήρια για την Ελλάδα η χρησιμοποίηση αυτής της συχνότητας για 3η γενια!

@getolika,

σόρρυ για χτες για το msn,αλλά κοιμήθηκα!!Στην Βέροια και στην Γουμένισσα είχε κάλυψη επίσης!

Σάββατο βράδυ,κέντρο Θεσσαλονίκης,πλατεία Άθωνος,σε μια φίλη μου(σε 2η γενιά το κινητό της)ήρθαν 5 μηνύματα για χαμένες κλήσεις.... :mad:

Πειραματίζεται η Wind??Κάτι πρέπει να κάνει επιτέλους!Τον τελευταίο 1,5 μήνα συνεχώς παράπονα ακούγονται για έλλειψη χωρητικότητας στην Θεσσαλονίκη!!

Σε 3η γενιά δε γνωρίζω πάντως,διότι ούτε έκανα ούτε δέχτηκα κάποια κλήση!Πάντως,το wap μέσω opera mini σερνόταν και με το ζόρι άνοιξε την αρχική σελίδα του yahoo,μεγέθους μόλις 15 kb......Δε συνέχισα την πλοήγηση διότι δεν άνοιγε τίποτα απολύτως.....

Συνοψίζοντας,έχει κανείς εκ των έσω ενημέρωση για το τι συμβαίνει τελευταία;;Η κατάσταση είναι απελπιστική,με έλλειψη χωρητικότητας σε σημεία που το δίκτυο θα έπρεπε να ξεχειλίζει από χωρητικότητα και ανύπαρκτο 3g για πλοήγηση στο wap/internet... :mad::mad::mad:

Υ.Γ.:Πάντως η Kote δεν είχε καν gprs από την υπερφόρτωση......................... :wacko::wacko:

Σάββατο βράδυ,κέντρο Θεσσαλονίκης,πλατεία Άθωνος,σε μια φίλη μου(σε 2η γενιά το κινητό της)ήρθαν 5 μηνύματα για χαμένες κλήσεις.... :mad:

Πειραματίζεται η Wind??Κάτι πρέπει να κάνει επιτέλους!Τον τελευταίο 1,5 μήνα συνεχώς παράπονα ακούγονται για έλλειψη χωρητικότητας στην Θεσσαλονίκη!!

Εγώ, που έχω τα ίδια προβλήματα εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, τους έχω παραπονεθεί για την έλλειψη χωρητικότητας στην "εξυπηρέτηση πελατών" και ούτε που επέστρεψαν το τηλέφωνο (ενώ μου είπαν ότι θα τηλεφωνούσαν για να με ενημερώσουν σχετικά).

Η ΤΙΜ εδώ και ένα μήνα απλώς δεν έχει δίκτυο στο μεγαλύτερο μέρος του κέντρου Θεσσαλονίκης. Είναι εφικτό να βγάλεις εξερχόμενη κλήση μετά από πολλές προσπάθειες, αλλά σχεδόν αδύνατο να δεχτείς κλήσεις!

H Wind παίζει με το δίκτυο της τους τελευταίους 2 μήνες;Εκτός του ότι δεν μπορείς εύκολα να σταυρώσεις κλήση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ώρες αιχμής,το wap over 3g σχεδόν δε λειτουργεί..Τουλάχιστον,ας βγάλουν κάποια ανακοίνωση αν κάνουν κάποιου είδους αναβάθμιση...Η Vodafone λειτουργεί άψογα,με μηδενικά προβλήματα χωρητικότητας σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και καθημερινά παρατηρώ αύξηση της κάλυψης στο 3g,σε περιοχές που προηγουμένως είτε δεν είχε κάλυψη 3HΣ γενιάς ή είχε αδύναμο σήμα...Η Wind,όπως το πάει,θα χάσει πολλούς οι οποίοι θέλουν να χρησιμοποιούν το κινητό τους και όχι απλά να το βλέπουν..Να μην αναφέρω ακόμη μια φορά το ότι το 3g σε κάλυψη είναι στάσιμο χρόνια τώρα στη Θεσσαλονίκη και δεν εχω δει προσωπικα καμιά αύξηση στην κάλυψη,ενώ οι άλλες 2 προχωράν ακάθεκτες..Επιεικώς απαράδεκτη η Winδ σε 2η και 3η γενιά στο σύνολο της Θεσσαλονίκης..Βάλτε και καμιά κεραία ρε τσιγγουνηδες να επεκταθεί η κάλυψη και να μιλάμε ανθρώπινα!!!Καρμίρηδες!!!Τόσα μας παίρνετε,επενδύστε τουλάχιστον ένα μέρος!

H Wind παίζει με το δίκτυο της τους τελευταίους 2 μήνες;Εκτός του ότι δεν μπορείς εύκολα να σταυρώσεις κλήση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ώρες αιχμής,το wap over 3g σχεδόν δε λειτουργεί..Τουλάχιστον,ας βγάλουν κάποια ανακοίνωση αν κάνουν κάποιου είδους αναβάθμιση...Η Vodafone λειτουργεί άψογα,με μηδενικά προβλήματα χωρητικότητας σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και καθημερινά παρατηρώ αύξηση της κάλυψης στο 3g,σε περιοχές που προηγουμένως είτε δεν είχε κάλυψη 3HΣ γενιάς ή είχε αδύναμο σήμα...Η Wind,όπως το πάει,θα χάσει πολλούς οι οποίοι θέλουν να χρησιμοποιούν το κινητό τους και όχι απλά να το βλέπουν..Να μην αναφέρω ακόμη μια φορά το ότι το 3g σε κάλυψη είναι στάσιμο χρόνια τώρα στη Θεσσαλονίκη και δεν εχω δει προσωπικα καμιά αύξηση στην κάλυψη,ενώ οι άλλες 2 προχωράν ακάθεκτες..Επιεικώς απαράδεκτη η Winδ σε 2η και 3η γενιά στο σύνολο της Θεσσαλονίκης..Βάλτε και καμιά κεραία ρε τσιγγουνηδες να επεκταθεί η κάλυψη και να μιλάμε ανθρώπινα!!!Καρμίρηδες!!!Τόσα μας παίρνετε,επενδύστε τουλάχιστον ένα μέρος!

Ε λογικό δεν είναι; Άλλη η κίνηση του vodafone 3g,άλλη η κίνηση του Wind 3g...η Wind κάνει αναβαθμίσεις,όσο και αν δε σου φαίνεται προφανές...Οπτικές ίνες ΠΑΝΤΟΥ! Σε πολύ λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι απλά τέλεια!

Βέβαια θα έπρεπε να είχα προβλέψει ότι το δίκτυο μετά από τέτοιο marketing θα σέρνεται αλλά δυστυχώς η αναλογία επενδύσεων μάρκετινγκ και στο δίκτυο δεν ήταν και τόσο καλή...!:( Εγώ από τον Ιούνιο και μετά θα βάλω aDSM (κάτι ξέρω:p)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και φυσικά, ακόμα δεν μου τηλεφώνησαν για να με "ενημερώσουν για την διερεύνηση του προβλήματος", όπως είχαν πει πριν από τρεις εβδομάδες ως απάντηση στις παρατηρήσεις μου. Tελικά δεν είναι τυχαία η τελευταία εταιρεία κινητής, παρότι έχει τις φθηνότερες τιμές.

Αξιοπιστία υπό το μηδέν.

Ε λογικό δεν είναι; Άλλη η κίνηση του vodafone 3g,άλλη η κίνηση του Wind 3g...η Wind κάνει αναβαθμίσεις,όσο και αν δε σου φαίνεται προφανές...Οπτικές ίνες ΠΑΝΤΟΥ! Σε πολύ λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι απλά τέλεια!

Βέβαια θα έπρεπε να είχα προβλέψει ότι το δίκτυο μετά από τέτοιο marketing θα σέρνεται αλλά δυστυχώς η αναλογία επενδύσεων μάρκετινγκ και στο δίκτυο δεν ήταν και τόσο καλή...!:( Εγώ από τον Ιούνιο και μετά θα βάλω aDSM (κάτι ξέρω:p)

To GSM, που δυσλειτουργεί και αυτό στην Θεσσαλονίκη πώς εξηγείται? Η "χωρητικότητα δικτύου" που δεν επαρκεί εδώ και έναν μήνα με αποτέλεσμα να κουβαλάμε κινητά για να τα καμαρώνουμε?

Xωρίς να είμαι ειδικός σε αυτά δεν καταλαβαίνω γιατι στη Vodafone, η οποία επίσης στο 3G κάνει αναβαθμίσεις λόγω αλλαγής προμηθευτή (Huawei) και δουλεύει πολύ οπτικές ίνες κ.τ.λ για χωρητικότητα και για το ιδιόκτητο δίκτυο DSL που ετοιμάζει, δεν αντιλαμβάνεται κανείς το παραμικρό πρόβλημα? Και o.k για τις ταχύτητες να το καταλάβω, γίνεται χαμός στο wind plus, αλλά τα προβλήματα με τις κλήσεις σε 2G και 3G?

Προφανώς θα υπάρχει κάποια εξήγηση αλλά είναι κρίμα από εκεί που το δίκτυο δούλευε άψογα τώρα να κινδυνεύει να γίνει χειρότερο από τη Cosmote και οι συνδρομητές να ταλαιπωρούνται...

Και φυσικά, ακόμα δεν μου τηλεφώνησαν για να με "ενημερώσουν για την διερεύνηση του προβλήματος", όπως είχαν πει πριν από τρεις εβδομάδες ως απάντηση στις παρατηρήσεις μου.

Βιάζεσαι, βιάζεσαι. Εμένα η περιοχή μου είναι σε "πρόγραμμα αναβάθμισης" λόγω χαμηλού σήματος από τον Οκτώβριο του 2004 (τότε μου το είπαν). Φυσικά καμία βελτίωση μέχρι σήμερα. Έχω βρει κάποια σημεία του σπιτιού που πιάνει καλύτερα και τρέχω εκεί για να μιλήσω στο κινητό...

Το θέμα είναι ότι πλέον η σύνδεσή μου στην Wind είναι απλά διακοσμητική..Δεν πειράζει,αυτοί χάνουν..Παίρνω τηλέφωνα και απ'την Βόντα που δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και επιπλέον οι ταχύτητες πλοήγησης στο Ίντερνετ είναι κανονικές και οι σελίδες ανοίγουν...Το θέμα είναι ότι κάτι έχει πάθει το δίκτυο τελευταία και απλά σέρνεται..Έλλειψη χωρητικότητας και ανύπαρκτο Ίντερνετ..Αν δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τους πολλούς συνδρομητές στο wap,ας βάλουν έστω ένα όριο όπως η Βόντά..Όχι στα 30 mb,αλλά έστω στα 100 ή 200..Γιατί και τώρα που είναι απεριόριστο,άχρηστο είναι..

Βιάζεσαι, βιάζεσαι. Εμένα η περιοχή μου είναι σε "πρόγραμμα αναβάθμισης" λόγω χαμηλού σήματος από τον Οκτώβριο του 2004 (τότε μου το είπαν). Φυσικά καμία βελτίωση μέχρι σήμερα. Έχω βρει κάποια σημεία του σπιτιού που πιάνει καλύτερα και τρέχω εκεί για να μιλήσω στο κινητό...

Εμένα πάλι από το 2002!!!!

Κέρδισα;

Σας "έχω" όλους χαλαρά!!!:lol::lol::lol:

Με πήρε σήμερα ο συγκεκριμένος κύριος από τη Wind(την προηγούμενη εβδομάδα κάλεσα το cs) και μου είπε αυτά που μου είχε πει πριν κάποια χρόνια.

Είναι στα σχέδια βελτίωσης και του 2008...

(Και θα είναι και το 2009 και 10 και πάει λέγοντας...)

Δεν έχω παράπονο, κάθε χρόνο μας τιμάνε βάζοντάς μας στη λίστα.

Xωρίς να είμαι ειδικός σε αυτά δεν καταλαβαίνω γιατι στη Vodafone, η οποία επίσης στο 3G κάνει αναβαθμίσεις λόγω αλλαγής προμηθευτή (Huawei) και δουλεύει πολύ οπτικές ίνες κ.τ.λ για χωρητικότητα και για το ιδιόκτητο δίκτυο DSL που ετοιμάζει, δεν αντιλαμβάνεται κανείς το παραμικρό πρόβλημα? Και o.k για τις ταχύτητες να το καταλάβω, γίνεται χαμός στο wind plus, αλλά τα προβλήματα με τις κλήσεις σε 2G και 3G?

Προφανώς θα υπάρχει κάποια εξήγηση αλλά είναι κρίμα από εκεί που το δίκτυο δούλευε άψογα τώρα να κινδυνεύει να γίνει χειρότερο από τη Cosmote και οι συνδρομητές να ταλαιπωρούνται...

Οι χαμηλες ταχύτητες της WIND δεν είναι λόγω αναβάθμισης αλλά λόγω έλλειψης δικτύου κορμού/server/κέντρων... Για παράδειγμα στην Αθήνα έχετε πρόβλημα;:wacko: Πρέπει να έχει έρθει στα "ίσια" του το δίκτυο!

Υπάρχει εξήγηση και δυστυχώς δεν είναι και τόσο λογική. Εκατοντάδες datacards φεύγουν από τα καταστήματα Wind τον τελευταίο καιρό...Δύσκολα προβλέπει κανείς την αύξηση κίνησης σε τέτοιο βαθμό!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Wind πάντως από 3g κάλυψή τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στον Βόλο,αν αναλογιστούμε τις 5 κεραίες που τις έδωσε πόδι ο υποτιθέμενος δήμαρχος κος Μήτρου(το κύριος είναι ειρωνικό).Η μετάβαση από 2η γενιά στην 3g είναι άμεση όταν γίνεται,το 3g παραμένει ενώ μιλάς,ακόμη και αν το σήμα είναι χαμηλό και επίσης,το Ίντερνετ λειτουργεί κανονικά,με γρήγορες ταχύτητες..Καλή δουλειά,αν και ένα micro στην Ερμού,προς τον πεζόδρομο της Αναγνωστοπούλου χρειάζεται για ενίσχυση του σήματος σε εσωτερικούς χώρους!Πραγματικά,ακόμη και πάνω από την Αναλήψεως(για τους γνωρίζοντες),υπάρχει ικανοποιητικό σήμα και γενικά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά!!Συγχαρητήρια και μακάρι την ίδια δουλειά που έκανε στην Θεσσαλία γενικότερα(σε 2η και 3η γενιά)να την έκανε στην Θεσσαλονίκη,όπου είναι απλά τραγική και προσωπικά όσους με ρωτάνε για την Θεσ/νίκη σε ποια εταιρία να κάνουν σύνδεση τους λέω να την αποφεύγουν!!!

Η Wind πάντως από 3g κάλυψή τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στον Βόλο,αν αναλογιστούμε τις 5 κεραίες που τις έδωσε πόδι ο υποτιθέμενος δήμαρχος κος Μήτρου(το κύριος είναι ειρωνικό).Η μετάβαση από 2η γενιά στην 3g είναι άμεση όταν γίνεται,το 3g παραμένει ενώ μιλάς,ακόμη και αν το σήμα είναι χαμηλό και επίσης,το Ίντερνετ λειτουργεί κανονικά,με γρήγορες ταχύτητες..Καλή δουλειά,αν και ένα micro στην Ερμού,προς τον πεζόδρομο της Αναγνωστοπούλου χρειάζεται για ενίσχυση του σήματος σε εσωτερικούς χώρους!Πραγματικά,ακόμη και πάνω από την Αναλήψεως(για τους γνωρίζοντες),υπάρχει ικανοποιητικό σήμα και γενικά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά!!Συγχαρητήρια και μακάρι την ίδια δουλειά που έκανε στην Θεσσαλία γενικότερα(σε 2η και 3η γενιά)να την έκανε στην Θεσσαλονίκη,όπου είναι απλά τραγική και προσωπικά όσους με ρωτάνε για την Θεσ/νίκη σε ποια εταιρία να κάνουν σύνδεση τους λέω να την αποφεύγουν!!!

φιλε μου επειδη βλεπω οτι γνωριζεις, πες μου αν υπαρχει προβλημα στην πλατεια ελευθεριας και λιγο προς τα πανω....

Σε εξωτερικούς χώρους δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα...Έχεις αρκετά καλό σήμα...Δεδομένης πάντα της απόστασης από την κεραία και του ξηλώματος των κεραιών που υπέστη η εταιρία...Από κει και πέρα,σε ορισμένους εσωτερικούς χώρους γίνεται μετάβαση σε 2η γενιά,το οποίο βέβαια είναι αναπόφευκτο,εκτός και αν έχεις κλειδωμένο το κινητό σε 3η γενιά...Παντως ακόμη και τέρμα της Καρτάλη,όπως και Ιωλκού,υπήρχε καλό σήμα 3ης γενιάς(με βάση την οθόνη του κινητού υπήρχαν 4 γραμμές σήμα σε εξωτερικούς χώρους και γενικά δεν υπήρχε πρόβλημα!).Με εντυπωσιασε η Γουίντ με την κάλυψή της δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται στον Βολο και με εντυπωσίασε ακόμη πιο πολύ σε άμεση σύγκριση με τη Βόντα,η οποία όπως γράφω στο αντίστοιχο θέμα ήταν κυριολεκτικά απούσα σχεδόν από όλο τον Βόλο!!Σχεδόν πουθενά 3η γενιά με Βόντα και έμεινα έκπληκτος,δεν το πίστευα στα μάτια μου!!Αφού έκανα συνεχείς επανεκκινήσεις και τα δύο κινητά διότι σκεφτόμουν ότι μπλόκαραν!Έλεγα από μέσα μου πως δεν είνα δυνατόν να μην έχει καθόλου σήμα η Βόντα!! :lol:

Απλά,στο κέντρο,στις εξής περιοχές-οδούς,χρειάζεται άμεση ενίσχυση είτε με κεραία είτε με μάικρο έστω και είναι οι:Αγιος Νικόλαος,'Ερμού και Σπυρίδη...Κρίνεται επιτακτική η τοποθέτηση κεραίας ή μάικρο καθώς η μετάβαση από 2η σε 3η γενιά κατανταει κουραστική για το τηλέφωνο...Από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο οι μπάρες του κινητού κάνουν γκελ από 1 σε 3 γραμμές και από 2η σε 3η γενιά(αν και δεν παρατηρείται κανένα πρ΄βλημα κατά την ομιλία!)

Και αν γίνεται να τοποθετηθεί κάποιος σταθμός στην Καρτάλη,στο ύψος της Αναλήψεως θα είναι άψογα τα πράγματα,διότι και εκεί αν και υπάρχει 3η γενιά ισχύει ό,τι και για τις οδούς που αναφέρω πιο πάνω!

μιχτρι,

πού στο καλό βρίσκεται ο σταθμός που μου έλεγες τις προάλλες με τον οποίο έχεις οπτική επαφή από Φωκά στην Βενιζέλου;;;Το σημα πάντως είναι πολύ ασθενές μέσα στα μαγαζιά(δε συζητάω καν για 3η γενιά,ετσι; :lol: )

Σε εξωτερικούς χώρους δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα...Έχεις αρκετά καλό σήμα...Δεδομένης πάντα της απόστασης από την κεραία και του ξηλώματος των κεραιών που υπέστη η εταιρία...Από κει και πέρα,σε ορισμένους εσωτερικούς χώρους γίνεται μετάβαση σε 2η γενιά,το οποίο βέβαια είναι αναπόφευκτο,εκτός και αν έχεις κλειδωμένο το κινητό σε 3η γενιά...Παντως ακόμη και τέρμα της Καρτάλη,όπως και Ιωλκού,υπήρχε καλό σήμα 3ης γενιάς(με βάση την οθόνη του κινητού υπήρχαν 4 γραμμές σήμα σε εξωτερικούς χώρους και γενικά δεν υπήρχε πρόβλημα!).Με εντυπωσιασε η Γουίντ με την κάλυψή της δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται στον Βολο και με εντυπωσίασε ακόμη πιο πολύ σε άμεση σύγκριση με τη Βόντα,η οποία όπως γράφω στο αντίστοιχο θέμα ήταν κυριολεκτικά απούσα σχεδόν από όλο τον Βόλο!!Σχεδόν πουθενά 3η γενιά με Βόντα και έμεινα έκπληκτος,δεν το πίστευα στα μάτια μου!!Αφού έκανα συνεχείς επανεκκινήσεις και τα δύο κινητά διότι σκεφτόμουν ότι μπλόκαραν!Έλεγα από μέσα μου πως δεν είνα δυνατόν να μην έχει καθόλου σήμα η Βόντα!! :lol:

Απλά,στο κέντρο,στις εξής περιοχές-οδούς,χρειάζεται άμεση ενίσχυση είτε με κεραία είτε με μάικρο έστω και είναι οι:Αγιος Νικόλαος,'Ερμού και Σπυρίδη...Κρίνεται επιτακτική η τοποθέτηση κεραίας ή μάικρο καθώς η μετάβαση από 2η σε 3η γενιά κατανταει κουραστική για το τηλέφωνο...Από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο οι μπάρες του κινητού κάνουν γκελ από 1 σε 3 γραμμές και από 2η σε 3η γενιά(αν και δεν παρατηρείται κανένα πρ΄βλημα κατά την ομιλία!)

Και αν γίνεται να τοποθετηθεί κάποιος σταθμός στην Καρτάλη,στο ύψος της Αναλήψεως θα είναι άψογα τα πράγματα,διότι και εκεί αν και υπάρχει 3η γενιά ισχύει ό,τι και για τις οδούς που αναφέρω πιο πάνω!

μιχτρι,

πού στο καλό βρίσκεται ο σταθμός που μου έλεγες τις προάλλες με τον οποίο έχεις οπτική επαφή από Φωκά στην Βενιζέλου;;;Το σημα πάντως είναι πολύ ασθενές μέσα στα μαγαζιά(δε συζητάω καν για 3η γενιά,ετσι; :lol: )

Το πρόβλημα στο Βόλο είναι και η κάλυψη αλλά κυρίως η χωρητικότητα...Πρέπει οι κυψέλες να "σπάσουν" και να μπούνε πολλές από τις συχνότητες π.χ. από το ch36 στο κέντρο...CELL SPLITTING NOW :p Το πρόβλημα είναι ότι όταν φορτώνει μία κεραία το καταλαβαίνουν κάτοικοι από τη Ν.Ιωνία και τον Άναυρο ταυτόχρονα....:lol: Θα έχει πρόβλημα χωρητικότητας...σίγουρα! Πάνω από Γαλλίας είναι τραγικά τα πράγματα...

Η κεραία είναι μυστική:X Δεν έχει και τόσο μεγάλη εμβέλεια αλλά πχ στον ΟΤΕ στη Βενιζέλου καλύπτεσαι από αυτή την κεραία. Το ίδιο και στις τράπεζες της Βενιζέλου(παραλιακά) Ψάξε και λίγο :p Netmonitor έχεις!

Πήγα Αθήνα αυτές τις ημέρες...η Wind δε μου φάνηκε να έχει κάποιο πρόβλημα,όπου και αν πήγα!:) Βέβαια πόσα μπόρεσα να γυρίσω... Το μόνο πρόβλημα - χοντρό - που είδα προχθές ήταν ότι δεν έιχα σήμα στο σταθμό του μετρό της Ακρόπολης. Βλάβη... Γενικά πολύ καλό σήμα! Αμπελοκήπους έμενα,σχεδόν κάτω από τον Πύργο των Αθηνών,καλά εκεί δε το συζητώ...:D Το κινητό μου το είχα κλειδώσει σε 3η γενιά για να είμαι ήσυχος και πράγματι ήμουν...Σε διπλή λειτουργία είχα κάποιες ειδοποιήσεις και για αυτό την απέφευγα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πλάκα μου κάνεις τώρα!!Καλύπτονται Άναυρος και Ν.Ι ωνία ταυτόχρονα;;; :wacko:

Από πού να ξεκινησεις δηλαδή...Από την πληθώρα των κατοίκω΄ν,από τη δόμηση της πόλης,από την απόσταση της κεραίας....Από όπου και να ξεκινησεις,όντως,υπάρχει πρόβλημα...

Άντε ρε Wind,θα μας βγάλεις την πίστη με το ρημάδι το 3g...Άντε προχώρα λίγο....Μπας και αποσυμφορηθεί και το καημένο το gsm και καλυφθεί και λίγο καλύτερα η πόλη...(λόγω πυκνότερου δικτύου)

Πάντως στη Θεσσαλονίκη κάτι πρέπει να κάνουν...Είναι τραγική η κατάσταση....Απασχολημένο δίκτυο,ανύπαρκτη κάλυψη 3g,ασύρματο Ίντερνετ που λειτουργεί αν το θυμηθεί.... :mad: Και να προσέχουν με τις προτεραιότητες και τις κεραίες τους λίγο....Διότι τι να την κάνω την προτεραιότητα σε κεραία υψηλής χωρητικότητας όταν το σήμα που φτάνει στο κινητό είναι μηδαμινό και οδηγεί σε πεσμένη κλήση;;

Και όσον αφορά το 3g,η μόνη διαφορά που είδα 2,5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη είναι η επέκταση της κάλυψης στα ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης(οι άλλες τα είχαν καλύψει βέβαια εδώ και 2 χρόνια,αλλα τουλάχιστον αν και η Γουιντ ήταν τελευταία δεν ήταν καταιδρωμένη καθώς είναι η μονη που εχει τοσο καλό σήμα 3ης γενιάς εκεί πέρα....).Μηδέν επέκταση ή ενίσχυση στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη...Θα πρέπει να αισθάνονται τρομερά περήφανοι για την κάλυψή τους οπότε σου λέει γιατι να την επεκτείνουν;;

Υ.Γ. 1:Δεν είχα το Κ750 μαζί μου mixtri,αλλά το Κ850,γι’αυτό δεν μπορούσα να ‘‘δω‘‘ κεραίες...netmonitor σε Κ850 κανείς ξέρει πώς μπαίνει;;

Υ.Γ. 2:Η κεραία της Αμαλιάπολης που καλύπτει μια τεράστια περιοχή-μεταξύ άλλων και το μεγαλύτερο τμήμα του Αλμυρού-κάνει εξαιρετική δουλειά και έχω την αίσθηση ότι αυξήθηκε λίγο η ένταση..Στα μαγαζιά του πεζοδρόμου έχω συνήθως φουλ σήμα,ενω πιο παλιά δεν είχα πάντα και αναλογιζόμενης της απόστασης από την κεραία και της ηχομόνωσης των μαγαζιών πρέπει να έγινε κάποιο tweaking...Κεραια δεν μπήκε ούτως η άλλως(αν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο,θα τους πρόσέφερα την ταράτσα μου!!)και δε νομίζω να γίνει και ποτέ δεδομένου ότι αρκεί αυτή η κεραία στην Αμαλιάπολη για να καλύψει μια κωμόπολη και μερικούς δήμους και χωριά τριγύρω,οπότε...@mixtri,εάν υποθέσουμε ότι μπει 3η γενιά στην κεραια αυτή,θα είναι ικανή να καλύψει με σχετική άνεση μεχρι το δάσος Κουρί για παράδειγμα και την πόλη σχετικά ικανοποιητικά ή κάνω όνειρα τρελά;Σημειωτέον,χωράφια και θάλασσα παρεμβάλλονται μόνο,οπότε δε νομίζω να συμβεί cell breathing από τα βαμβάκια και τα ψαράκια του Παγασητικού;

φιλε εδω δεν υπαρχει 3G δικτυο καλο στην αθηνα πλακα μας κανεις ?

αμα δεις απο ελλαδα δικτυα τριτης γενιας HSDPA για βιντεο κλησεις χωρις διακοπες γρηγορο ιντερνετ και με καλη αναλυση σφυρα μου κλεφτικα.

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 3G ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ

ΕΔΩ ΕΓΩ ΕΧΩ WIND ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ

ΑΜΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ

ΑΜΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 640Χ480

ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΤΕ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ) ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ 176Χ144 Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ 128Χ96 ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 10SEC ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑς ΕΙΝΑΙ