Bayern7 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 skip-άρει το ευτυχείς, πάει κατευθείαν στο λυπημένοι και κολλάει εκεί. Το πότες το κάνουμε μόνοι μας με αυτές τις ταχύτητες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 skip-άρει το ευτυχείς, πάει κατευθείαν στο λυπημένοι και κολλάει εκεί. Το πότες το κάνουμε μόνοι μας με αυτές τις ταχύτητες :P χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 skip-άρει το ευτυχείς, πάει κατευθείαν στο λυπημένοι και κολλάει εκεί. Το πότες το κάνουμε μόνοι μας με αυτές τις ταχύτητες :P Αρχαία Ελληνικά; Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Οχι. Έντεχνα ελληνικά.:cool: Παντελή Παντελίδη εσύ;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Οχι. Έντεχνα ελληνικά.:cool: Παντελή Παντελίδη εσύ;:rolleyes: :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Καλησπέρα!Παράγγειλα το wind mobile broadband με κάρτα χθες.Σήμερα με πήραν ότι θα μου το φαίρουν την Παρασκευή.Ξέρετε αν τα 6 ''δωρεάν'' GB τα ενεργοποιώ όταν θέλω ή αν είναι ήδη ενεργά? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλησπέρα!Παράγγειλα το wind mobile broadband με κάρτα χθες.Σήμερα με πήραν ότι θα μου το φαίρουν την Παρασκευή.Ξέρετε αν τα 6 ''δωρεάν'' GB τα ενεργοποιώ όταν θέλω ή αν είναι ήδη ενεργά? Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι μπαίνεις ίντερνετ κανονικά! Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι μπαίνεις ίντερνετ κανονικά! Δηλαδή μόλις το παραλάβω το εγκαθιστώ και δουλεύει ή πρέπει να κάνω ενεργοποίηση πακέτου? Edited July 17, 2015 by MIKU Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Δηλαδή μόλις το παραλάβω το εγκαθιστώ και δουλεύει ή πρέπει να κάνω ενεργοποίηση πακέτου? To παρέλαβα σήμερα αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη η κάρτα καθώς πρέπει να πάνε τα αντίγραφα της ταυτότητάς μου στην εταιρία....Πάντως μέσα δεν είχε οδηγία για το πώς θα ενεργοποιήσω τα δωρεάν 6GB που δίνει με νέες συνδέσεις.Ξέρει κανείς πώς ενεργοποιούνται? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billara Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Είναι κάπως σαν usb και γράφει απώ πάνω wind Edited July 19, 2015 by billara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Γίνεται να χρησιμοποιήσω την κάρτα mobile broadband της wind σε usb stich cosmote και αν ναι πώς?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Γίνεται Α) Με το πρόγραμα της WIND b) με το mobile partner το οποίο μπορεις να κατεβάσεις από το link http://modemsolution.com/?wpfb_dl=202 σε κάθε περίπτωση θα ρυθμίσεις το APN : gint.b-online.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Σχετικα με το broadband με καρτα της wind. Στο site της εταιριας γραφει οτι ολες οι παλιες καρτες χρειαζονται αλλαγη για να λειτουργησουν σε 4G. Εχω κανει δυο φορες αλλαγη σε διαφορετικα καταστηματα και εξακολουθει να μην λειτουργει σε 4G. Υποψιν το ταμπλετ που χρησιμοποιω με αλλες καρτες (Q card - Cosmokarta) δουλευει κανονικα στο νεο προτυπο. Γνωριζει κανεις κατι σχετικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Τι συσκευη εχεις ; Αν εχεις LG ισως χρειαζεται καποιο update. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Κι εγώ με κάρτα mobile broadband wind στην Θεσσαλονίκη δεν πιάνω πουθενά 4G σε αντίθεση με την κάρτα Q έχω σχεδόν παντού 4G. Η συσκευή είναι κινέζικη. Σε ερώτηση που έκανα στο κατάστημα wind της περιοχής μου, είπαν η wind δεν υποστηρίζει ακόμη 4G. Έβαλα πάλι την Q και η κάρτα της wind με δώρο 1GB το μήνα κάθεται άχρηστη. Πριν 10 μέρες μου την έστειλαν δεν παίζει θέμα παλιάς κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Τι συσκευη εχεις ; Αν εχεις LG ισως χρειαζεται καποιο update. Το ταμπλετ που χρησιμοποιω ειναι το Nexus LTE και οπως ανεφερα με καρτες Q και Cosmote εχει 4G. Το λογισμικο του ειναι το 5.1.1 Edited August 23, 2015 by Aramis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μαλλον εχεις καποιο θεμα με τη συσκευη τοτε. Δεν εξηγειται διαφορετικα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μαλλον εχεις καποιο θεμα με τη συσκευη τοτε. Δεν εξηγειται διαφορετικα. Η συσκευη δεν εχει κανενα θεμα. Δεν θα δουλευε το 4G ουτε σε Q ουτε σε Cosmote. Το θεμα συμβαινει με το broadband με καρτα της wind. Μονο με το συγκεκριμενο δεν δουλευει. Προφανως δεν το δινει η wind ενω το διαφημιζει. Για ποιον λογο δεν ξερω. Υπαρχει καποιος που να εχει την ιδια sim να μας πει σε τι δυκτιο συνδεεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Η συσκευη δεν εχει κανενα θεμα. Δεν θα δουλευε το 4G ουτε σε Q ουτε σε Cosmote. Το θεμα συμβαινει με το broadband με καρτα της wind. Μονο με το συγκεκριμενο δεν δουλευει. Προφανως δεν το δινει η wind ενω το διαφημιζει. Για ποιον λογο δεν ξερω. Υπαρχει καποιος που να εχει την ιδια sim να μας πει σε τι δυκτιο συνδεεται? Το έγραψα χθες και το ξαναγράφω γιατί πιθανότατα δεν το διάβασες... Κι εγώ με νέα κάρτα multi sim wind mobile broadband στην Θεσσαλονίκη δεν πιάνω πουθενά 4G σε αντίθεση με την κάρτα Q, με την οποία έχω σχεδόν παντού 4G. Σε ερώτηση που έκανα πριν δυο μέρες στο κατάστημα wind περιοχής Χαριλάου, είπαν ότι η wind δεν υποστηρίζει ακόμη 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Το έγραψα χθες και το ξαναγράφω γιατί πιθανότατα δεν το διάβασες... Κι εγώ με νέα κάρτα multi sim wind mobile broadband στην Θεσσαλονίκη δεν πιάνω πουθενά 4G σε αντίθεση με την κάρτα Q, με την οποία έχω σχεδόν παντού 4G. Σε ερώτηση που έκανα πριν δυο μέρες στο κατάστημα wind περιοχής Χαριλάου, είπαν ότι η wind δεν υποστηρίζει ακόμη 4G. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στο κατάστημα στην Χαριλάου !!! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ! Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Το έγραψα χθες και το ξαναγράφω γιατί πιθανότατα δεν το διάβασες... Κι εγώ με νέα κάρτα multi sim wind mobile broadband στην Θεσσαλονίκη δεν πιάνω πουθενά 4G σε αντίθεση με την κάρτα Q, με την οποία έχω σχεδόν παντού 4G. Σε ερώτηση που έκανα πριν δυο μέρες στο κατάστημα wind περιοχής Χαριλάου, είπαν ότι η wind δεν υποστηρίζει ακόμη 4G. Ναι φιλε μου το διαβασα, σορρυ που δεν το ανεφερα. Ηθελα απλα να δω μηπως υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο θεμα. Αρα προς το παρων το broadband με καρτα δεν υποστιριζει 4G και ας λενε το αντιθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 εχει η μητερα μου καρτα δεδομενων. την περασμενη βδομαδα "εφαγε" το 1Gb που μπαινει καθε μηνα απο τη wind.Ανενωθηκε χτες, ωστοσο δε μπορεί να συνδεθει στο διαδικτυο. Επειδη ειναι μακρυα της ειπα τηλεφωνικά πως πρεπει αν είναι οι ρυθμίσεις(σε περίπτωση που πάτησε κατι κατα λάθος και αλλαξε τη ρυθμιση) αλλα και πάλι τζιφος. Πήγε σε καταστημα wind στη χαλκιδικη, οπου ο υπαλληλος της ειπε να του το αφησει για να το κανει ρισταρτ.(?)της ειπε πως θα χασει ολες τις φωτογραφιες απο τη συσκευη , οποτε πιθανολογω πως εννούσε φορματ. Δεν το άφησε γτ της ειπε οτι θα της το εδινε την επομενη μερα. Τι μπορεί να φταιει και τι να κάνει?(μέσω τηλεφωνικών οδηγιών πάντα) η συσκευή είναισωστα ρυθμισμένη , αγορασμενη απο το πλασιο πριν μηνες(turbox) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ναι φιλε μου το διαβασα, σορρυ που δεν το ανεφερα. Ηθελα απλα να δω μηπως υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο θεμα. Αρα προς το παρων το broadband με καρτα δεν υποστιριζει 4G και ας λενε το αντιθετο. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι : 4G SIM Κάρτα Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση. Οι νέες 4G MBB Multi USIM είναι διαθέσιμες (νέο προϊόν) και υποστηρίζουν 4G. Οι πελάτες Mobile Broadband με Κάρτα θα πρέπει να προχωρήσουν σε αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramis Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι : 4G SIM Κάρτα Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση. Οι νέες 4G MBB Multi USIM είναι διαθέσιμες (νέο προϊόν) και υποστηρίζουν 4G. Οι πελάτες Mobile Broadband με Κάρτα θα πρέπει να προχωρήσουν σε αντικατάσταση. Ναι αυτη ειναι η επισημη αναφορα της wind για τις συγκεκριμενες καρτες και το 4G. Ωστοσο στην πραξη δεν ισχυει. Αγνωστο για ποιον λογο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει η μητερα μου καρτα δεδομενων. την περασμενη βδομαδα "εφαγε" το 1Gb που μπαινει καθε μηνα απο τη wind.Ανενωθηκε χτες, ωστοσο δε μπορεί να συνδεθει στο διαδικτυο. Επειδη ειναι μακρυα της ειπα τηλεφωνικά πως πρεπει αν είναι οι ρυθμίσεις(σε περίπτωση που πάτησε κατι κατα λάθος και αλλαξε τη ρυθμιση) αλλα και πάλι τζιφος. Πήγε σε καταστημα wind στη χαλκιδικη, οπου ο υπαλληλος της ειπε να του το αφησει για να το κανει ρισταρτ.(?)της ειπε πως θα χασει ολες τις φωτογραφιες απο τη συσκευη , οποτε πιθανολογω πως εννούσε φορματ. Δεν το άφησε γτ της ειπε οτι θα της το εδινε την επομενη μερα. Τι μπορεί να φταιει και τι να κάνει?(μέσω τηλεφωνικών οδηγιών πάντα) η συσκευή είναισωστα ρυθμισμένη , αγορασμενη απο το πλασιο πριν μηνες(turbox) Πες μου αν εχει σημα κανονικα η συσκευη η γραφει "εκτος δυκτιου"? Ειχα παρομοιο θεμα γι αυτο σε ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Η δικιά μου είναι η παλιά γι αυτό δεν βλέπω 4G. Ζήτησα να να γίνει αντικατάσταση με νέου τύπου και μου είπαν από Τετάρτη θα έχουν αλλιώς να πάω σε κάποιο άλλο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts