hackfree Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Παιδιά είχα Tim gprs με παγιο 15€ εδω και 2 χρονια χωρις ογκοχρέωση, περσι που εκοψε το unlimited το γυρισα σε 40 mb με 10€, μεχρι τον νοέμβρη που μούργε ενας λογαριασμος τρελος και το κοψα κι αυτό, με το basic κοστιζει 5€ το MB και με webviewer χωρις εικονες στο κινητο το browsing σου τρώει τουλάχιστον 100Κ το δεκάλεπτο => άρα 3€ ή ώρα. Σαν πολύ δεν έίναι. Απο την άλλη το gprs10 με 15€ δεν μου φτάνουν, και 15€ πληρώνω συνολο στην ΤΙΜ για τα τηλεφωνήματά μου. ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ τι χρεωσεις είναι αφτές ποσοι το χρησιμοποιούν πράγματι? Εβαλα dsl σπιτι κια μπαινω πια μονο απο Pc. Αληθεια ΒΤ internet sharing στο κινητό με nokia 3650 γινεται? E kala ti perimeneis apo tis ellhnikes etairies? Bgazoun prosfores pou einai dwroadorwn.Na tis exoun na tis xaironte.Twra teleutaia exoun trelathi oles oi etairies kiniths,kai bgazoun aberta blakeies prosfores.Kati stathero de bgazoun,mas koroideboun mprosta sta matia mas! An sinexisoun etsi tha kiriksoun ptoxeush! Kai gia to allo pou rwthses an to 3650 exei bluetooth,mporeis na xrhsimopoihs to modem tou kinitou gia na mpeis sto internet apo to pc,h to modem tou pc gia na mpeis sto internet apo to 3650. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joniko Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 τελικα με το bt μπηκα αλλ αστην δουλεια εχουμε proxy server M$ που θελει Windows authentication και βλεπω μονο Intranet σπιτι με το dsl θα παίζει τζάμι και αποσταση μεχρι 5 μετρα οκ αλλα στα 10 προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 τελικα με το bt μπηκα αλλ αστην δουλεια εχουμε proxy server M$ που θελει Windows authentication και βλεπω μονο Intranet σπιτι με το dsl θα παίζει τζάμι και αποσταση μεχρι 5 μετρα οκ αλλα στα 10 προβλημα. Proxy server της MS που θέλει authentication; Τότε στο authentication του proxy δοκίμασε να βάλεις το username και τον κωδικό με τον οποίο κάνεις log-in στα Windows (αν στα Windows βάζεις μόνο username και όχι κωδικό, αφήνεις κενό το πεδίο του κωδικού και στον proxy). Στο 99,99% των περιπτώσεων πιάνει. :rolleyes: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joniko Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Αμ δε μεχρι και domain\username password δοκιμασα γιατι ειμαστε multidomain αλλά ζητάει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Hi paidia. Erwthsh: Exw to 6680 kai egw steilei tis rithmiseis apo to site ths Nokia sto kinhto mou (MMS, GPRS). Epishs exw parei user name kai password tou typou username@b-online.gr gia na exw dial up syndesh sto net apo to pc mou(den kserw an exei sxesh ayto). Eida oti mporw na mpainw apo to kinhto mou sto internet mesw tou browser tou kinhtou kai afou kanei syndesh me diakomisth gprs opws mou leei. Poso xrewnetai ayto? Exei ogoxrewsh h xronoxrewsh? Den plhrwnw kanena pagio gia gprs, sto logariasmo mou erxetai apla to pagio tou vasikou programmatos 1 pou exw kai 9 euros gia to b-online internet. Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Hi paidia. Erwthsh: Poso xrewnetai ayto? Exei ogoxrewsh h xronoxrewsh? Den plhrwnw kanena pagio gia gprs, sto logariasmo mou erxetai apla to pagio tou vasikou programmatos 1 pou exw kai 9 euros gia to b-online internet. Γεια κι σε σένα. Βασικά η σύνεδη που γίνεται και στο απλό wap και στο internet πραγματοποιήται μέσω GPRS απ'οτι κατάλαβα. Ογκοχρέωση υπάρχει όχι χρονοχρέωση και χρεώνεσαι 0.005 (Internet) και 0.01 (WAP). Τώρα για να μπορείς να συνδεθείς και απο το pc απλά χρησιμοποιείς τις ίδιες ρυθμήσεις που έχεις για σύνδεση gprs, απλά θα πρέπει να αλλάξεις το όνομα σημείου πρόσβασης απο gwap... σε gint.... Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Γεια κι σε σένα. Βασικά η σύνεδη που γίνεται και στο απλό wap και στο internet πραγματοποιήται μέσω GPRS απ'οτι κατάλαβα. Ογκοχρέωση υπάρχει όχι χρονοχρέωση και χρεώνεσαι 0.005 (Internet) και 0.01 (WAP). Τώρα για να μπορείς να συνδεθείς και απο το pc απλά χρησιμοποιείς τις ίδιες ρυθμήσεις που έχεις για σύνδεση gprs, απλά θα πρέπει να αλλάξεις το όνομα σημείου πρόσβασης απο gwap... σε gint.... Ayto pou lew einai oti den exw parei thlefwno gia na energopoihsw kati, oute vlepw sto pagio kamia xrewsh.. Apla exw lavei sms me tis rythmiseis mms/gprs. Phgainwntas ston browser tou kinhtou kai grafwntas px. google.com me paei sth selida afou prwta mou leei oti exei ginei syndesh me gprs. Den exei pagio? Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Στην αρχή λες αυτό "Den plhrwnw kanena pagio gia gprs, sto logariasmo mou erxetai apla to pagio tou vasikou programmatos 1 pou exw kai 9 euros gia to b-online internet" οπότε έχεις ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Και δεύτερον αφού έχεις το βασικό πακέτο gprs και βέβαια δεν χρεώνεσαι πάγιο. Οταν θα βγει λογαριασμός θα δεις χρέωση gprs μόνο για τα δεδομένα σε όγκο και τίποτα άλλο. Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Να ρωτήσω εγώ με την σειρά μου... έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει PalmOS PDA με το κινητό του και να είναι on-line μέσω του GPRS της ΤΙΜ; Προσπαθώ να το καταφέρω εδώ και 3 βδομάδες αλλά κάτι δεν πάει καλά... Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 να ρωτήσω και εγώ κάτι:προσπαθώ να πάρω και στείλω mail από το mail.lar.sch.gr(stmp&pop) αλλά μπορώ μόνο να λάβω μέσω το apn gint.b-online.gr.να στείλω είναι αδύνατο!γνωρίζει κανείς τιποτα περισσότερο; Και κάτι άλλο,υπάρχει περίπτωση να πέσουν οι τιμές του gprs;ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;Πάντως είναι πλέον καλή ποιότητας :O η υπηρεσία... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 στα συμβόλαια το wap δε χρεώνεται πλεόν 0.001/kbyte;κάτι τέτοιο είχα διαβάσει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 να ρωτήσω και εγώ κάτι:προσπαθώ να πάρω και στείλω mail από το mail.lar.sch.gr(stmp&pop) αλλά μπορώ μόνο να λάβω μέσω το apn gint.b-online.gr.να στείλω είναι αδύνατο!γνωρίζει κανείς τιποτα περισσότερο; Και κάτι άλλο,υπάρχει περίπτωση να πέσουν οι τιμές του gprs;ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;Πάντως είναι πλέον καλή ποιότητας :O η υπηρεσία... Ο SMTP server ίσως ζητάει πιστοποίηση. Πρέπει να ενεργοποιήσεις τη σχετική επιλογή στον mail client σου. Όσο για τις τιμές, στου κουφού την πόρτα... Όταν κάποτε ξυπνήσουν, ίσως κάνουν καμιά αξιόλογη προσφορά. :confused: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velos06 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε κατά την επίσκεψή μου στην Ουγγαρία πριν τρείς μέρες. Ενώ απο την Tim μου είχαν απαντήσει αρνητικά σε ερώτησή μου εαν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το gprs (καρτοκινητή σύνδεση) στο εξωτερικό, δοκίμασα και συνδέθηκα κανονικά στην Βουδαπέστη. Δεν λειτούργησε με την Vodafone Hu (ήταν η πρώτη σύνδεση που είδε το κινητό μόλις το άνοιξα) αλλά με την Τ-Mobile. Χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να αλλάξω ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Και από χρέωση; Πόσο κόστισε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velos06 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί δέχτηκα κάποιες κλήσεις και έστειλα κάμποσα sms. Το γεγονός όμως είναι οτι με βόλεψε αφάνταστα για κάποια email που έπρεπε να στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasof Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 καλά αυτοί στο customer service είναι άστα να πάνε...ότι θέλουν λένε.και εγώ Ισπανία το λειτούργησα(telefonica) κανονικά το gprs.η χρέωση πρέπει να έιναι σαν ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(το ίδιο ακριβό) αλλά καμιά σχέση η ποιότητα καθώς πατούσα σε edge μάλλον :) )μάλιστα εκείνο το μήνα είχα ενεργοποιήσει το gprs 10 στο εταιρικό μου και ήμουν τέλεια. έστειλα mail,mirc...όλα καλά.Το ίδιο και στη Γαλλία(νομίζω με sfr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gapeyitos Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 exeis kanenas ta settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 exeis kanenas ta settings? Από το site της ΤΙΜ βρες το mail του cc. Σου απαντάνε σε 1 εργάσιμη και σου στέλνουν αναλυτικά όλες τις ρυθμίσεις... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 χθες πάντως το gprs ήταν νεκρό.Πήγα να πάρω τα e-mail αλλά τίποτα.Σήμερα το πρωί αντίθετα είναι όλα καλά και πολύ γρήγορα σε σχέση με το παρελθόν.Να φανταστώ ότι οι εργασίες αφορούσαν το edge ή να το βγάλω από το μυαλό μου; :O Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 χθες πάντως το gprs ήταν νεκρό.Πήγα να πάρω τα e-mail αλλά τίποτα. Ίσως ήταν πρόβλημα στην περιοχή σου. Εμένα πάντως λειτουργούσε κανονικά και το μεσημέρι και το βράδυ που το χρησιμοποίησα. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Ίσως ήταν πρόβλημα στην περιοχή σου. Εμένα πάντως λειτουργούσε κανονικά και το μεσημέρι και το βράδυ που το χρησιμοποίησα. Το βράδυ πάντως και εμένα δεν μου έπαιζε... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 μάλλον ενεργοποιήθηκε το edge πιλοτικά...την αρχική ιδέα μου την έδωσε ένα mms 300kbyte που έστειλα σε ΤΙΜ:παραδώθηκε περίπου σε 20 δευτερόλεπτα.μετά πήγα και σύνδεσα το ΝΟΚΙΑ 6230i μέσω ΒΤ στον υπολογιστή μου και συνδέθηκε στα 236 Kbps αν θυμάμαι καλά...δε ξέρω αν αυτή η ταχύτητα δηλώνει τη ταχύτητα σύνδεσης κινητού-υπολογιστή ή κινητού-δικτύου πάντως όλα πήγαιναν σφαίρα...δοκιμάστε και εσείς για να μου πείτε...πάντως πάνω από το σήμα του κινητού υπήρχε η ένδειξη "G" δηλαδή το κλασσικό GPRS.υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη όταν συνδέεται στο edge;Περιμένω testers... :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasof Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 μάλλον ενεργοποιήθηκε το edge πιλοτικά...την αρχική ιδέα μου την έδωσε ένα mms 300kbyte που έστειλα σε ΤΙΜ:παραδώθηκε περίπου σε 20 δευτερόλεπτα.μετά πήγα και σύνδεσα το ΝΟΚΙΑ 6230i μέσω ΒΤ στον υπολογιστή μου και συνδέθηκε στα 236 Kbps αν θυμάμαι καλά... τόσο μου γράφει και εμένα...μπορεί να είναι και η ταχύτητα σύνδεσης BT-PC(στην περίπτωσή μου fast IR-laptop) αλλά δε νομίζω.Το ιντερνετ πάει πολύ καλύτερα από το παρελθόν.Επίσης το Mobile TV δε κάνει buffer.Περιοχή: Αλυκές Βόλου :O α και κάτι άλλο: roaming gprs έχει στη Γερμανία; Για κάνενα mms.Αν ναι με ποιο δίκτυο;Ευχαριστώ για την απάντησή σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Το apn για internet over gprs μεσω καρτοκινητου της ΤΙΜ το ξέρει κανεις; thanks Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Το apn για internet over gprs μεσω καρτοκινητου της ΤΙΜ το ξέρει κανεις; thanks gint.b-online.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts