Jump to content

Υπηρεσίες δεδομένων [GPRS/3G/HSDPA]

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον kamilaris

3 ποστ πιο πανω υπαρχει η απαντηση!τοσο πολυ βαριεστε να διαβαζετε και τα προηγομενα ποστ για να μην επαναλαμβανομαστε??

Θα παρακαλούσα πολύ να είμαστε ποιό ευγενικοί με τους χρήστες :)

Infinite loneliness

Wirelessly posted (EricssonT39/R202)

Αρχικό μήνυμα από τον/την maxitis

erotisi: stin voda kai cosmote ginontai diakopes opos stin stet?

I vodafone ehei ogohreosi opote makria giati tha patheis plaka me ton logariasmo :p opos epatha ego otan ematha oti gia dio-diomisi mb me eihe hreosei 17 euro !!!!!! Kai afta itan pou empaina icq me to palm kai ligo irc otan den eiha internet! I cosmote apo oti diavazo edo einai poli kali alla ehei firewall kai kovei kapoia ports!

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

μολις τωρα μου ηρθε λογαριασμος της telestet, για την υπηρεσια gprs μου χρεωνει 29,40 euro, μα 15 euro δεν ηταν; τοσο ερχεται κ σε σας;;
Rules are made to be broken...

Αρχικό Μήνυμα από τον Trivil

μολις τωρα μου ηρθε λογαριασμος της telestet, για την υπηρεσια gprs μου χρεωνει 29,40 euro, μα 15 euro δεν ηταν; τοσο ερχεται κ σε σας;;

Έχεις b-best πακέτο?

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

sto b best είναι €26.41, μάλλον άρχισαν τις διπλάσιες χρεώσεις πάλι.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic

sto b best είναι €26.41, μάλλον άρχισαν τις διπλάσιες χρεώσεις πάλι.

Ποτέ δεν υπήρξαν διπλές χρεώσεις.Απλά προπληρώνει το πάγιο τις υπηρεσίας και επίσης πληρώνει τις ημέρες από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέχρι την έκδοση του τιμολογίου.Με λίγα λόγια ότι γίνεται σε όλες τις εταιρίες με όλες τις συμπληρωματικές υπηρεσίες.

Αρχικό Μήνυμα από τον Global moderator

Ποτέ δεν υπήρξαν διπλές χρεώσεις.

Ποτέ;; Δεν είχε γίνει θέμα στο παλιό forum με τις λανθασμένες διπλές χρεώσεις που τελικά επιστράφηκαν;

Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον, αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Αρχικό Μήνυμα από τον gmac

Ποτέ;; Δεν είχε γίνει θέμα στο παλιό forum με τις λανθασμένες διπλές χρεώσεις που τελικά επιστράφηκαν;

Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον, αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Έχεις απόλυτο δίκιο :o

Υπήρξαν διπλές χρεώσεις σε 200 περίπου συνδρομητές..Το συγκεκριμένο πάντως δεν έχει να κάνει με διπλοχρέωση..

τελικα λαθος θα εκανα, απλα οταν ειχα κανει ενεργοποιηση το gprs μετα απο 2-3 βδομαδες μου ηρθε ο λογαριασμος και δεν ελεγε τιποτα για το gprs. μαλλον το εβαλαν διπλο σε αυτον τον λογαριασμο..

Aftes tis meres paei kalitera to gprs,eidika sta uploads!

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid

Aftes tis meres paei kalitera to gprs,eidika sta uploads!

Ναι αυτό παρατήρησα και εγώ.Μου έκανε επίσης εντύπωση το γεγονός ότι κατάφερα να στείλω με mms εικόνες 220kb ενώ στο cc μου είπαν ότι το όριο είναι 100kb. :!:

Καλά εγώ έσπασα ρεκόρ με 7 ώρες on line με ένα Disconnect!!!!

Αααααααααάχ ωραία πράγματα που σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους...

Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.

eimai apo tis 12 peripou to mesimeri on-line me ena restart tou kinitou.

9 ores peripou

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

9 ores peripou kai akoma zontanos

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

εγω συνεχειζω να ΜΗΝ μπορω να μπω στο νεο μενου του WAP με το P800
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

εγω συνεχειζω να ΜΗΝ μπορω να μπω στο νεο μενου του WAP με το P800

Όπως έχω γράψει και εδώ δοκίμασε να ρυθμίσεις σαν αρχική σελίδα την:

http://wap/3650/index.wml :)

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από τον evagelos

9 ores peripou

Είναι προφανές ότι μετά το ατελείωτο κράξιμο που έφαγαν αφαίρεσαν τους απαράδεκτους auto-disconnect timers, γιατί κι εμένα (όλως τυχαίως) τα disconnects φαίνεται να έχουν σταματήσει. ;)

this signature is under heavy construction

Καλά ρε παιδιά, με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά τόσα λεφτά πού τα βρίσκετε...Εγώ, γιατρός άνθρωπος, και με το ζόρι και στα πεταχτά μπαίνω κανα δυό λεπτά την ημέρα...Μήπως υπάρχει κανα μυστικό και δεν μας το λέτε???
Γ.Μ.

Τρίπολη. Τα τελευταία απογεύματα το GPRS το έχει πάρει και το έχει σηκώσει πραγματικά. Για αρκετές ώρες δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα. Από το wap του κινητού βγάζει σφάλμα σύνδεσης GPRS (FA04). Αυτό κρατάει από μερικά λεπτά μέχρι κάποιες ώρες. Ούτε restart του κινητού έχει κανένα αποτέλεσμα. Τελικά κάποια στιγμή φτιάχνει και μάλιστα πηγαίνει σφαίρα. Και αργότερα πάλι τα ίδια. Η δουλειά αυτή αρχίζει το απόγευμα και κρατάει μέχρι το βράδυ. Το έχω πάθει τις 3-4 τελευταίες μέρες.

Κάτι ανάλογο μου συνέβαινε πριν από ένα μήνα περίπου στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Γουδί. Εκεί το πάθαινε 3 με 4 το βράδυ περίπου και μετά έφτιαχνε.

Αν έχουν και άλλοι ανάλογα προβλήματα, τότε μπορώ να υποθέσω ότι οι τεχνικοί ρυθμίζουν το σύστημα χρεώσεων τα απογεύματα. Διαφορετικά, ίσως οι κεραίες της Telestet παθαίνουν διαλείψεις.

geomed : Πολύ απλά όσοι ενεργοποίησαν το gprs πριν τις 18 Σεπτέμβρη συνεχίζουν να έχουν δωρεάν gprs μέχρι τισ 9 Νοέμβρη

εγω ειμαι ρόδο και συνεχιζω να εχω disconnects σχεδον καθε 2 ωρες.

αν συνδεθω ομώς περιπου στις 2:00 το βραδυ συνηθως μενω online για 5-6 ώρες

prin ligo kairo ixame stili oli email sto cc tis telestet gia tin ogkoxreosi tou gprs.. mou ir8e apantisi..lei ti ekane..i telestet ola auta ta xronia..dixos na mou pi ton logo pou bazi ogkoxreosi.. mexri mou lei.. oti ine i proti pou exi ftini xreosi se sta8era.. telos mou lei..:

Για όλους τους παραπάνω λόγους εκτιμούμε ότι η διαμαρτυρία σας δεν λαμβάνει υπόψη όλα τα παραπάνω στοιχεία και δεν εξετάζει το συνολικό όφελος που τελικά έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια για τους συνδρομητές μας.

Η εταιρία μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή και διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

ΛΙΟΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

E-MAIL : cs@telestet.gr

FAX : 210 5100001, 210 5100002

Παναγιωτόπουλος Χρήστος

Ίσως το mail δεν έπρεπε να το στείλεις σε αυτήν αλλά σε όλους εμάς για να δούμε αν εμείς αποσυρθούμε πως θα έχει λόγο η κάθε κυρία Λιόση...Εντάξει, δεν είναι αναγκαίο να είναι δωρεάν γιατί μόνο και μόνο η κατάχρηση που γίνεται από μερικούς οδηγεί στην άλλη άκρη... Θα μπορούσαμε όμως όλοι μαζί να απαιτήσουμε να είναι προσιτή η τιμή του. Έτσι και αλλιώς αυτοί δεν θα έχαναν...
Γ.Μ.