Jump to content

geomed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geomed

  1. Παιδιά, καλό μεσημέρι σε όλους. Σπάνια γράφω γιατί προφανώς δεν έχω να πω και πολλά...δόξα τω Θεω με καλύπτετε εσεις... Ήθελα μόνο να μοιραστώ την εμπειρία μου με το Igo. Είμαι λοπόν και εγώ όπως οι περισσότεροι ένας αναγκαστικός χρήστης Αndroid, της μετά Primo εποχής. Αφού διάβασα όλες τις σελίδες του τόπικ, κατάφερα να φτιάξω ένα σχεδόν παρόμοιο σύστημα με τις εξής ελλείψεις - προβλήματα. 1. Σημαντική καθυστέρηση στο κλείδωμα δορυφόρων, πάντα σε σχέση με το Primo σε ΗΤC HD2 (τώρα έχω SGS2). Bέβαια δεν έχω ακόμα δοκιμάσει κάποιες ρυθμίσεις που είχαν προταθεί στην αρχή και ίσως και να φταίει το τηλέφωνο. Σε σύγκριση όμως με το Aura, το Igo άπαξ και κλειδώσει δορυφόρους μετά είναι άπαιχτο... 2. Αδυναμία στην απεικόνιση pois στον χάρτη με αντίστοιχα εικονίδια...αλλά δεν έγινε και τίποτα βρε παιδιά...κοιτάμε και έξω από το παράθυρο...το σημαντικό είναι να υπάρχουν και να τα βρίσκουμε όταν τα ψάχνουμε. Ουσιαστικά μόνο τα βενζινάδικα δουλεύουν σωστά χάρη στον Stegra. 3. Έχω τον χάρτη της navteq 01/2011 και τα οικονομικά μου δεν με αφήνουν πια να ψάχνω για άλλους...Είμαι ευχαριστημένος και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως πολλές λειτουργίες που δουλεύουν εδώ μέσα σε κάποιους και όχι σε άλλους, σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στους χάρτες. ΠΧ στο Epsilon δεν μου έδειχνε όριο ταχύτητας και προφανώς και οι κάμερες λένε όριο μη διαθέσιμο. Στον navteq αυτό λύθηκε. 4. Εντάξει, κάποιες πολυτέλειες που είχαμε ελέω Kastel και των άλλων παιδιών, όπως καιρός, διόδια κλπ...ξέρω πως σύντομα θα τα έχουμε και αυτά και δεν αγχώνομαι... Σόρυ που κούρασα...
  2. geomed

    iGO 2006

    Παιδιά συγνώμη αν επαναλαμβάνω κάτι ήδη γνωστό, αλλά αν και παλιός χρήστης του destinator, είμαι εντελώς νέος στο iGO. Έχω βάλει λοιπόν μια έκδοση iGO my way Jan 11 2007 που γράφει άδεια χρήσης DEMO: iGO 2006 All region beta και χάρτη 2006.10 Tele Atlas. Αυτό σημαίνει πως το πρόγραμμα είναι πράγματι demo (γιατί φαίνεται πως δουλεύει πλήρως) και αν ναι που προτείνετε να ψάξω για c--ck. Πάντως τα προβλήματα ήχου που αναφέρετε δεν τα παρουσιάζει. Όσο για τους χάρτες, υπάρχουν νεώτεροι (αυτός είναι 6ΜΒ) και αν ναι πού τους βρίσκω? Συγνώμη αν σας κούρασα. Ευχαριστώ.
  3. Αν βέβαια δεν πέσεις στην περίπτωση, όπως εγώ, να καταστρέψεις το κινητό σου...το οποιο κόλλησε για πάντα στην splash screen και βρίσκεται ήδη για ανταλλακτικά. Και χωρίς να έχω παραβεί πουθενά τις οδηγίες εγκατάστασης από το xda-developers. Προσοχή!!!
  4. Πάντως πέρυσι αγόρασα από τον συγκεκριμένο στο fleamarket ένα QTEK 9000 ΚΑΙ ένα s100, σε άψογη κατάσταση και είμαι πολύ ευχαριστημένος, στα μισά χρήματα απ' ότι κυκλοφορούσαν εδώ. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα (και δεν παίρνω ποσοστά...). Αποκλείεται να λέει ψέματα.
  5. Αν χρειαστεί θα τρέξεις το backup αρχείο με διπλό κλικ και αυτό είναι όλο. Το πρόγραμμα που τρέχεις είναι κορυφαίο και δεν χρειάζεται να ψάχνεις για άλλο. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, γιατί μη ξεχνάς πως και οι storage cards χαλάνε ή φορμάρονται κατά λάθος, σώσε το backup αρχείο και στο pc σου.
  6. geomed

    Destinator 6

    Φίλε μου και εμένα παρουσιάζει συχνά το ίδιο πρόβλημα και λύνεται με restart. Δοκίμασε όμως να κλείσεις πρώτα το destinator, μετά να κάνεις το restart και μετά να το ξανανοίξεις.
  7. geomed

    Destinator 6

    Ευχαριστώ...ταχύτατος!!!
  8. geomed

    Destinator 6

    Τελικά, το πρόβλημα με τους τελευταίους χάρτες, όπου όλα τα ΑΤΜ τα γράφει σαν ΑΤΕ Bank έχει λυθεί? Ευχαριστώ.
  9. Μήπως να γινόσουν λιγάκι πιο κατατοπιστικός?
  10. geomed

    Destinator 6

    Παιδιά, συγνώμη αν έχουν κάπου απαντηθεί τα ερωτήματα, αλλά ψάχνοντας το συγκεκριμένο θέμα, δεν βρήκα απάντηση. 1. Οι χάρτες του 6 είναι διαφορετικοί από τους τελευταίους του 5 και αν ναι, είναι πιο καινούριοι? 2. Που πρέπει να βάλουμε τους χάρτες για να τους αναγνωρίσει? Ευχαριστώ.
  11. Παιδιά, όσοι σχολιάζουν το μέγεθος, απλώς δηλώνουν την άγνοιά τους για τα mini laptops. Από την άλλη με ένα bt ακουστικό...δεν χρειάζεται καν να το εμφανίζουμε, γλυτώνοντας έτσι και τα αδιάκριτα κακά μάτια!!!
  12. Μα δεν έχει belt clip....εκτός αν έχεις κάνει καμία πατέντα. Εμένα πάντως με βολεύει...αυτό που θα ήθελα θα ήταν ένα belt clip....
  13. Δεν πειράζει, ζούμε και χωρίς mms...Ας μας το στείλουν σε mail!
  14. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με Vodafone
  15. Έχει δοκιμάσει κανείς το HHB-750 bluetooth headset της Benq-Siemens? Είναι συμβατό με το Qtek9000? Υλοποιεί όσα υπόσχεται (αναγνώριση κλήσης και mp3 σε ένα)???
  16. Πρέπει να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις στα Settings. Θα πρέπει να είναι επιλεγμένος ο My ISP για να μπαίνεις στο ιντερνετ από το wifi και ο λ/μος της cosmote στα mms (τουλάχιστον έτσι δουλεύει σε μένα με τη vodafone). Για περισσότερα pm me για να αντιπαραβάλλουμε τις ρυθμίσεις.
  17. Παρατήρηση....εσείς θα μου πείτε αν είναι σωστή....Το ακριβές σήμα το χάνει μόνο όταν δουλεύει σε μπαταρία (το PDA εννοώ). Όταν είναι στο ρεύμα (αναπτήρας) δουλεύει περίφημα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?
  18. Με τις φωτογραφίες ρε παιδιά πώς τα πάτε??? Πολύ κουνημένες δεν βγαίνουν??? Με το p900 δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Εδώ, πρέπει να είναι όλα ακίνητα, το χέτι μας και ο στόχος.
  19. Σε εμένα τουλάχιστον δεν συμβαίνει.
  20. Με το θέμα του update service το πρόβλημα υφίσταται όπως και με το p900. Μάλλον είναι απότοκο κάποιων ρυθμίσεων των τειχών προστασίας ή του service pack 2. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω το εξής: Έχει καταφέρει κανείς να σερφάρει με το κινητό συνδεδεμένο - είτε με καλώδιο ή με bluetooth- κάνοντας χρήση της ιντερνετικής σύνδεσης του pc και όχι του gprs? Αυτό για παράδειγμα γινόταν μια χαρά στο p900. Ευχαριστώ.
  21. A!!! επανέρχομαι...Καμία δυνατότητα για backup υπάρχει, έστω και με καμιά άλλη σουίτα? ΤΟ έχει δοκιμάσει κανείς?
  22. Πάντως μετά το upgrade που έκανα προχτές στην Omnitec στον Πειραιά (άσχετα αν με εκνεύρισαν ιδιαίτερα και δεν θα τους συνιστούσα καθόλου...) το κινητάκι φυσάει. Έβγαλε νέο ωραίο screensaver με ρολόι και διάφορες ειδοποιήσεις όπως αναπάντητες κλπ, εικονίδιο σύνδεσης του handsfree, zoom στη φωτογραφία εκτός από το μεγάλο μέγεθος και νομίζω και βελτίωση στην απόδοση της μπαταρίας. Γενικά, αν και πρώην κάτοχος του p900 νομίζω με καλύπτει αρκετά και είμαι μάλλον ευχαριστημένος. Αυτά. Καλή Χρονιά!!!
  23. Υπάρχει τίποτε νεώτερο για καινούριους χάρτες???
  24. Πήγαινε στα settings και άλλαξε τις ρυθμίσεις γλώσσας στα ελληνικά. Τουλάχιστον με το dest 3 έτσι διορθωνόταν.
×
×
  • Create New...