maxitis Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 pio pano lei gia tin voda.gia tin cosmote den blepo.einai kali?den exei katholu diakopes?eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kamilaris 3 ποστ πιο πανω υπαρχει η απαντηση!τοσο πολυ βαριεστε να διαβαζετε και τα προηγομενα ποστ για να μην επαναλαμβανομαστε?? Θα παρακαλούσα πολύ να είμαστε ποιό ευγενικοί με τους χρήστες :) Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 Wirelessly posted (EricssonT39/R202) Αρχικό μήνυμα από τον/την maxitis erotisi: stin voda kai cosmote ginontai diakopes opos stin stet? I vodafone ehei ogohreosi opote makria giati tha patheis plaka me ton logariasmo :p opos epatha ego otan ematha oti gia dio-diomisi mb me eihe hreosei 17 euro !!!!!! Kai afta itan pou empaina icq me to palm kai ligo irc otan den eiha internet! I cosmote apo oti diavazo edo einai poli kali alla ehei firewall kai kovei kapoia ports! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 μολις τωρα μου ηρθε λογαριασμος της telestet, για την υπηρεσια gprs μου χρεωνει 29,40 euro, μα 15 euro δεν ηταν; τοσο ερχεται κ σε σας;; Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. October 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trivil μολις τωρα μου ηρθε λογαριασμος της telestet, για την υπηρεσια gprs μου χρεωνει 29,40 euro, μα 15 euro δεν ηταν; τοσο ερχεται κ σε σας;; Έχεις b-best πακέτο? Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 sto b best είναι €26.41, μάλλον άρχισαν τις διπλάσιες χρεώσεις πάλι. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. October 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic sto b best είναι €26.41, μάλλον άρχισαν τις διπλάσιες χρεώσεις πάλι. Ποτέ δεν υπήρξαν διπλές χρεώσεις.Απλά προπληρώνει το πάγιο τις υπηρεσίας και επίσης πληρώνει τις ημέρες από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέχρι την έκδοση του τιμολογίου.Με λίγα λόγια ότι γίνεται σε όλες τις εταιρίες με όλες τις συμπληρωματικές υπηρεσίες. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Global moderator Ποτέ δεν υπήρξαν διπλές χρεώσεις. Ποτέ;; Δεν είχε γίνει θέμα στο παλιό forum με τις λανθασμένες διπλές χρεώσεις που τελικά επιστράφηκαν; Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. October 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gmac Ποτέ;; Δεν είχε γίνει θέμα στο παλιό forum με τις λανθασμένες διπλές χρεώσεις που τελικά επιστράφηκαν; Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Έχεις απόλυτο δίκιο :o Υπήρξαν διπλές χρεώσεις σε 200 περίπου συνδρομητές..Το συγκεκριμένο πάντως δεν έχει να κάνει με διπλοχρέωση.. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. October 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2003 μολις τωρα μου ηρθε λογαριασμος της telestet, για την υπηρεσια gprs μου χρεωνει 29,40 euro, μα 15 euro δεν ηταν; τοσο ερχεται κ σε σας;; τελικα λαθος θα εκανα, απλα οταν ειχα κανει ενεργοποιηση το gprs μετα απο 2-3 βδομαδες μου ηρθε ο λογαριασμος και δεν ελεγε τιποτα για το gprs. μαλλον το εβαλαν διπλο σε αυτον τον λογαριασμο.. Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Wirelessly posted (EricssonT39/R202) Aftes tis meres paei kalitera to gprs,eidika sta uploads! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid Wirelessly posted (EricssonT39/R202) Aftes tis meres paei kalitera to gprs,eidika sta uploads! Ναι αυτό παρατήρησα και εγώ.Μου έκανε επίσης εντύπωση το γεγονός ότι κατάφερα να στείλω με mms εικόνες 220kb ενώ στο cc μου είπαν ότι το όριο είναι 100kb. :!: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reginald Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Καλά εγώ έσπασα ρεκόρ με 7 ώρες on line με ένα Disconnect!!!! Αααααααααάχ ωραία πράγματα που σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους... Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 eimai apo tis 12 peripou to mesimeri on-line me ena restart tou kinitou. 9 ores peripou Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 eimai apo tis 12 peripou to mesimeri on-line me ena restart tou kinitou. 9 ores peripou kai akoma zontanos Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 εγω συνεχειζω να ΜΗΝ μπορω να μπω στο νεο μενου του WAP με το P800 Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter εγω συνεχειζω να ΜΗΝ μπορω να μπω στο νεο μενου του WAP με το P800 Όπως έχω γράψει και εδώ δοκίμασε να ρυθμίσεις σαν αρχική σελίδα την: http://wap/3650/index.wml :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Λοιπον τελικα στα καρτοκινητα εχουμε τελικα gprs και πως ενεργοποιεται θα ηθελα να μαθω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον evagelos eimai apo tis 12 peripou to mesimeri on-line me ena restart tou kinitou. 9 ores peripou Είναι προφανές ότι μετά το ατελείωτο κράξιμο που έφαγαν αφαίρεσαν τους απαράδεκτους auto-disconnect timers, γιατί κι εμένα (όλως τυχαίως) τα disconnects φαίνεται να έχουν σταματήσει. ;) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Καλά ρε παιδιά, με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά τόσα λεφτά πού τα βρίσκετε...Εγώ, γιατρός άνθρωπος, και με το ζόρι και στα πεταχτά μπαίνω κανα δυό λεπτά την ημέρα...Μήπως υπάρχει κανα μυστικό και δεν μας το λέτε??? Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epee Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Τρίπολη. Τα τελευταία απογεύματα το GPRS το έχει πάρει και το έχει σηκώσει πραγματικά. Για αρκετές ώρες δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα. Από το wap του κινητού βγάζει σφάλμα σύνδεσης GPRS (FA04). Αυτό κρατάει από μερικά λεπτά μέχρι κάποιες ώρες. Ούτε restart του κινητού έχει κανένα αποτέλεσμα. Τελικά κάποια στιγμή φτιάχνει και μάλιστα πηγαίνει σφαίρα. Και αργότερα πάλι τα ίδια. Η δουλειά αυτή αρχίζει το απόγευμα και κρατάει μέχρι το βράδυ. Το έχω πάθει τις 3-4 τελευταίες μέρες. Κάτι ανάλογο μου συνέβαινε πριν από ένα μήνα περίπου στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Γουδί. Εκεί το πάθαινε 3 με 4 το βράδυ περίπου και μετά έφτιαχνε. Αν έχουν και άλλοι ανάλογα προβλήματα, τότε μπορώ να υποθέσω ότι οι τεχνικοί ρυθμίζουν το σύστημα χρεώσεων τα απογεύματα. Διαφορετικά, ίσως οι κεραίες της Telestet παθαίνουν διαλείψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 geomed : Πολύ απλά όσοι ενεργοποίησαν το gprs πριν τις 18 Σεπτέμβρη συνεχίζουν να έχουν δωρεάν gprs μέχρι τισ 9 Νοέμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 εγω ειμαι ρόδο και συνεχιζω να εχω disconnects σχεδον καθε 2 ωρες. αν συνδεθω ομώς περιπου στις 2:00 το βραδυ συνηθως μενω online για 5-6 ώρες Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotopoulos Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 prin ligo kairo ixame stili oli email sto cc tis telestet gia tin ogkoxreosi tou gprs.. mou ir8e apantisi..lei ti ekane..i telestet ola auta ta xronia..dixos na mou pi ton logo pou bazi ogkoxreosi.. mexri mou lei.. oti ine i proti pou exi ftini xreosi se sta8era.. telos mou lei..: Για όλους τους παραπάνω λόγους εκτιμούμε ότι η διαμαρτυρία σας δεν λαμβάνει υπόψη όλα τα παραπάνω στοιχεία και δεν εξετάζει το συνολικό όφελος που τελικά έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια για τους συνδρομητές μας. Η εταιρία μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή και διευκρίνιση. Με εκτίμηση, ΛΙΟΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ E-MAIL : cs@telestet.gr FAX : 210 5100001, 210 5100002 Παράθεση Παναγιωτόπουλος Χρήστος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Ίσως το mail δεν έπρεπε να το στείλεις σε αυτήν αλλά σε όλους εμάς για να δούμε αν εμείς αποσυρθούμε πως θα έχει λόγο η κάθε κυρία Λιόση...Εντάξει, δεν είναι αναγκαίο να είναι δωρεάν γιατί μόνο και μόνο η κατάχρηση που γίνεται από μερικούς οδηγεί στην άλλη άκρη... Θα μπορούσαμε όμως όλοι μαζί να απαιτήσουμε να είναι προσιτή η τιμή του. Έτσι και αλλιώς αυτοί δεν θα έχαναν... Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts