stathis123 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 το wind plus non stop ενεργοποιείται με την αποστολή ενός δωρεάν SMS με την εντολή ‘PLUS’ στο 19349 ή καλώντας το 1260 (0,12€/κλήση). Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leito Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Γεια σας ρε παιδια, προσφατα και εγω εβαλα στο Ν95 (καρτοκινητο) wind plus non stop με τα 3.5 ευρω και ειμουν ολο χαρα που θα μπορουσα να σερφαρω φτηνα.Για κακη μου τυχη δοκιμασα μεσω nokia pc suite να συνδεθω απο το pc.Μια χαρα πηγαιναν ολα για 3 λεπτα.Μετα μου εκλεισε η συνδεση.Καταλαβα οτι μου ειχε φαει την καρτα για καποιο λογο και με ειχε χρεωσει επιπλεον -36 ευρω.Διαβασα οτι ετσι χρεωνει αν το συνδεσουμε με το pc.Ποια ειναι η πιο φτηνη λυση για να εχω internet στο κινητο και να μπαινω και απ το pc μου? Παράθεση all about Mechanic Engineering _________ask me__________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 μηπως σου ειχε τελειωσει το non-stop? και τωρα 36€ θα τα πληρωσεις? πως και σε αφησε η wind να υπερβεις τοσο πολυ το υπολοιπο σου? εμενα τους τελευταιους 6 μηνες δεν με αφηνει να πεσω στα -0,00€.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Διαβασα οτι ετσι χρεωνει αν το συνδεσουμε με το pc.QUOTE] Που το διάβασες; Ισχύει κάτι τέτοιο ακόμα και με gwap -> PC ; Με ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι να το κάνω το καλοκαίρι για πολύ light surfάρισμα στο laptop. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 έχει όριο το 1 ΜΒ για download?? το wind plus non stop και τι ταχύτητα έχει?????? Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Γεια σας ρε παιδια, προσφατα και εγω εβαλα στο Ν95 (καρτοκινητο) wind plus non stop με τα 3.5 ευρω και ειμουν ολο χαρα που θα μπορουσα να σερφαρω φτηνα.Για κακη μου τυχη δοκιμασα μεσω nokia pc suite να συνδεθω απο το pc.Μια χαρα πηγαιναν ολα για 3 λεπτα.Μετα μου εκλεισε η συνδεση.Καταλαβα οτι μου ειχε φαει την καρτα για καποιο λογο και με ειχε χρεωσει επιπλεον -36 ευρω.Διαβασα οτι ετσι χρεωνει αν το συνδεσουμε με το pc.Ποια ειναι η πιο φτηνη λυση για να εχω internet στο κινητο και να μπαινω και απ το pc μου? Μάλλον χρησιμοποίησες το προφίλ wind Internet... μηπως σου ειχε τελειωσει το non-stop? και τωρα 36€ θα τα πληρωσεις? πως και σε αφησε η wind να υπερβεις τοσο πολυ το υπολοιπο σου? εμενα τους τελευταιους 6 μηνες δεν με αφηνει να πεσω στα -0,00€.... Ο αδερφός μου είχε πάει περίπου -60€. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί έχει περάσει καιρός έχει όριο το 1 ΜΒ για download?? το wind plus non stop και τι ταχύτητα έχει?????? Ναι φίλε μου έχει όριο 1mb. Τώρα σχετικά με την ταχύτητα ανάλογα το κινητό που έχεις: 3g -> εως 384kbps hsdpa ->εως 1.8Μbps gprs απλο -> εως ISDN 64K Αρκει βεβαια η περιοχη σου να εχει σημα 3G. Δες εδω για καλυψη http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=26 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Γιατί είμαι και καινούργιος στο mobile internet δηλαδή όταν μπαίνεις σε μια σελίδα internet από το κινητό σου χρεώνεσαι για download γιατί έχει όριο 1MB????? δηλαδή κατεβάζει τίποτα στο κινητό σε μια σελιδα internet????? Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVKOT Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Γιατί είμαι και καινούργιος στο mobile internet δηλαδή όταν μπαίνεις σε μια σελίδα internet από το κινητό σου χρεώνεσαι για download γιατί έχει όριο 1MB????? δηλαδή κατεβάζει τίποτα στο κινητό σε μια σελιδα internet????? ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΟΒΙLE INTERNET MEΣΩ WIND INTERNET H XΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 0,006 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ KB.ΤΟ WIND PLUS NON STOP ΑΦΟΡΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ WIND PLUS KAI ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ WIND PLUS ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Π.Χ FACEBOOK,YAHOO,MSN.ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΕΩΣΗ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Που μπορώ να μάθω ποιες ακριβώς είναι αυτές οι υπηρεσίες που θα μπορώ να έχω πρόσβαση χωρίς την ογκοχρέωση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΟΒΙLE INTERNET MEΣΩ WIND INTERNET H XΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 0,006 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ KB.ΤΟ WIND PLUS NON STOP ΑΦΟΡΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ WIND PLUS KAI ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ WIND PLUS ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Π.Χ FACEBOOK,YAHOO,MSN.ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΕΩΣΗ. ευχαριστώ. Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΟΒΙLE INTERNET MEΣΩ WIND INTERNET H XΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 0,006 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ KB.ΤΟ WIND PLUS NON STOP ΑΦΟΡΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ WIND PLUS KAI ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ WIND PLUS ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Π.Χ FACEBOOK,YAHOO,MSN.ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΕΩΣΗ. Wrong!!! Οπουδήποτε και να μπαίνεις στο Internet με το Wind Plus είναι εντελώς Free... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΟΒΙLE INTERNET MEΣΩ WIND INTERNET H XΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 0,006 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ KB.ΤΟ WIND PLUS NON STOP ΑΦΟΡΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ WIND PLUS KAI ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ WIND PLUS ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Π.Χ FACEBOOK,YAHOO,MSN.ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΕΩΣΗ.ρε συ EVKOT αν δεν ξερεις μην παραπληροφορεις τον κοσμο!αυτα που λες δεν ισχυουν!οπου και να μπεις ειναι ΔΩΡΕΑΝ με wind plus non stop!!! και μην γραφεις με κεφαλαια!!!ειναι σαν να φωναζεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Ρε παιδιά, όλα τα site, όταν πατάω εγώ http://www.myphone.gr στο κινητό μου, είναι wap? Ότι και να κάνω? Αυτό επειδή η υπηρεσία είναι ρυθμισμένη με wap proxy? Και το msn, επικοινωνεί με wap? Ρωτάω γιατί στην σελίδα της wind λέει: "απεριόριστη περιήγηση στο WIND Plus αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο WAP site του κόσμου" Συγχωρήστε με για τις ερωτήσεις, αλλά είμαι ψάρακας στο Mobile internet, γιατί τώρα έχω κινητό με μεγάλη οθόνη, και μου μπήκε η ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΟΒΙLE INTERNET MEΣΩ WIND INTERNET H XΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 0,006 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ KB.ΤΟ WIND PLUS NON STOP ΑΦΟΡΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ WIND PLUS KAI ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ WIND PLUS ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Π.Χ FACEBOOK,YAHOO,MSN.ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΕΩΣΗ. Η ογκοχρεωση ισχυει μονο για το προφιλ gint ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ με το plus nonostop(gwap) με το οποιο ΜΠΑΙΝΕΙΣ σε ολα τα mobile internet site ΔΩΡΕΑΝ.Επισης μπορεις να κανεις και πολλα αλλα οπως να εχεις ολο το WEB στο κινητο με την εφαρμογη οπερα μινι.Κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Εχω την εντυπωση απο αυτα που γραφετε οτι ξαναγυρναμε παλι στα πρωτα post του opera mini και χρηση του pc με gwap. Διαβαζετε και τις πρωτες σελιδες αναγραφονται ολα αυτα που ρωτατε! Φιλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Στο κινητό μου-Ν73 - που έχω για δουλειά μπαινω απο το νέο όπερα μια χαρά και ειναι αρκετά βολικός, οι σελίδες φαίνονται κανονικά με εξαίρεση ελάχιστες, πάντως δεν το έχω δοκιμάσει σε δικτυο 3ης γενιάς, το καλο ειναι οτι ο Οπερα συμπιέζει τα δεδομένα και είναι εύχρηστο. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Καλημέρα σε όλους. Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος τραγική μείωση στην ταχύτητα download; Ενώ με hsdpa κινητό κατέβαζα με 100kBps (θεωρητικά πάλι αργά μιας & θα έπρεπε με 200+) περίπου εδώ & λίγες μέρες έχει πέσει στο μισό. Μήπως "μπούκωσε" από την αναπάντεχη κίνηση δεδομένων στο δίκτυο; Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 εχει μπουκωσει... λιγο... :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bastian Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 εχω το sonyericsson p1.και σκεφτομαι να ενεργοποιησω το wind plus non stop.θα μπορω να κανω αγοραπωλησιες πχ απο e-shop η να βλεπω youtube videos χωρις χρεωση.κατι τεοιο θα μου χρεωνει και αλλα εκτοσ απο τα 3,5ευρω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Έγραψα ένα μικρό tutorial για το πως να φτιάξουμε τον καιρό του HTC HOME να ενημερωθεί από wind plus και μιας το χω πρόχειρο το παραθέτω. Πρώτα απ'΄όλα συγχαρητηρια στον άνθρωπο που μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα. Μπείτε στο site http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371591 Και κατεβάσετε το ανάλογο cab με την έκδοση htc home, που χρησιμοποιήτε Το σημάντικο είναι να αναγνωρήσουμε ποιά έκδοση του HTC home έχουμε. Νομίζω ότι η επίσημη ROM έχει την 1.5 αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δοκιμάστε το και με τα 2. Εγώ φοράω 1 custom με το 2.1. Βέβαια άλλος τρόπος είναι να εγκαταστήσουμε από πάνω την έκδοση 2.1 του htc home και μετά να κατεβάσουμε το 2ο cab. Μόλις εγκαταστήσουμε το patch μπαίνουμε με έναν editor στο registry. και πάμε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\HTCHOME\WEATHER\SE TTINGS στην εγγραφή PROXY βάζουμε για τιμή το 192.168.200.10:9401 και στην εγγραφή PROXYTYPE βάζουμε τη τιμή 3 Να αναφέρω παρατηρήσεις 1. Με την τιμή 0 στο ProxyType δεν μου έπαιξε. 2. Μετά την εγκατάσταση δεν θα μπορέσετε ξανα να ενημερώσετε τον καιρό μέσω wifi. Όχι πως σας χαλάει Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (03.81) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Einai antistrepsimo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimchristo Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Παίδες έχω μια ερώτηση.. Γίνεται να παίρνω τα e-mail μου κατευθείαν στο κινητό (Nokia N95) στο μενού που είναι τα μηνύματα κ όχι μέσω εφαρμογής. Mε imap ή pop από το gmail. Όλα αυτά μέσω του Wind Plus με την χρέωση 3,49. Aν ναι,πως γινεται;Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Eυχαριστώ προκαταβολικά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 άμα βάλεις το ProxyType=1 τότε μπαίνει χωρίς proxy Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bastian Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 παιδια αν ξερει καποιος ας μου απαντησει παρακαλω. Με το wind plus non stop θα μπορω να κανω αγοραπωλησιες η να βλεπω youtube videos χωρις χρεωση????κατι τεοιο θα μου χρεωνει και αλλα εκτος απο τα 3,5ευρω? ή θα πρεπει για το you tube να βρω καποιο προγραμμα? τα e-mail μου θα μπορω να τα βλεπω οπως και το να στελνω χωρις να χρεωνομαι???? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Έχω ακούσει οτι δεν μπορείς να κατεβάσεις αρχείο πάνω απο 1 mb, και δεν ξέρω τι γίνεται όσον αφορά το streaming. Ρε παιδιά έγω όπως έχω ήδη πει, στο κινητό μου υπήρχε ήδη το προφίλ Wind plus, με apn gwap.b-online.gr. Και είπα αυτό είναι το wind plus. Και στέλνω μήνυμα plus στο 349 για το non stop, και δεν μου έρχεται μήνυμα. Έχω συμβόλαιο. Μήπως είναι διαφορετικοί οι αριθμοί; Edit: Τελικά έστειλα Plus στο 19348 και είπε θα ενεργοποιηθεί άυριο. Αλλά δεν ξέρω αν οι ρυθμίσεις του wind plus πρέπει να αλλάξουν. Πάντως με αυτε΄ς τις ρυθμίσεις μπήκα με τον Opera, όπως περιγράφει το άνάλογο topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts