Antonio21 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου (edited) 47 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Που να δεις χαρά να ψάχνεις τις δημοσιεύσεις κάποιου του τελευταίου μήνα, που έχεις ήδη διαβάσει και δεν ενόχλησαν ούτε μυρμήγκι στο όνειρό του,για να τους βάλεις μονοκοπανιά κόκκινο. Δεν απαντάω γιατί θεωρώ ότι υπάρχει δικαίωμα στον καθένα να βάζει οτιδήποτε. Αλλά επειδή γενικά δεν μου αρέσουν οι κλάψες τύπου "φωνάζει ο κλέφτης..." και επειδή έχω μαζέψει τα περισσότερα κόκκινα από όλους, χωρίς να πω τίποτα σου παραθέτω ένα αντίγραφο από ένα προφίλ να δεις ποιος άρχισε πρώτος. Υπάρχει και ώρα. Εκτός αν νομίζεις ότι επειδή είμαι γυναίκα έπρεπε να κάτσω ήσυχα να πλύνω τα πιάτα. Edited 11 Οκτωβρίου by dimitroula10 1 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, elkons said: Έλα Βόρεια Εύβοια να δεις edge sa. Είναι διαθέσιμο πλέον, όχι πιλοτικό. Το 3G έκλεισε τέλη Μάρτη του 2023. Αλίμονο σε 1,5 χρόνο να έχουν κλείσει όλα τα κενά και την μεταφορά του φάσματος στα νέα δίκτυα. Ούτε η πράσινη δεν τα κάνει αυτά που έχει και κτήρια του ΟΤΕ στην περιφέρεια όπως στην Εύβοια. Έτοιμη θέση δηλαδή και όχι να ψάχνει που για να βρει διαθέσιμο μέρος. Και εγώ πληρώνω συμβόλαιο αλλά αναμένω ακόμη, γνωρίζω ότι δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές τόσο άμεσα καθώς αντιμετωπίζουν και εμπόδια στην ανάπτυξη του δικτύου. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Antonio21 said: 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου (edited) On 12/10/2024 at 6:02 ΠΜ, Chrischal1908 said: Το 3G έκλεισε τέλη Μάρτη του 2023. Αλίμονο σε 1,5 χρόνο να έχουν κλείσει όλα τα κενά και την μεταφορά του φάσματος στα νέα δίκτυα. Ούτε η πράσινη δεν τα κάνει αυτά που έχει και κτήρια του ΟΤΕ στην περιφέρεια όπως στην Εύβοια. Έτοιμη θέση δηλαδή και όχι να ψάχνει που για να βρει διαθέσιμο μέρος. Και εγώ πληρώνω συμβόλαιο αλλά αναμένω ακόμη, γνωρίζω ότι δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές τόσο άμεσα καθώς αντιμετωπίζουν και εμπόδια στην ανάπτυξη του δικτύου. Ε αφού τα έχεις τα κτήρια ας τα εκμεταλλευτεί Δεν έχει μόνο σε κτήρια εάν δεις στις άδειες οι περισσότερες είναι της πράσινης και οι άλλες πατάνε σε αυτή. Καλά μετά τις πυρκαγιές έγιναν μερικές στάχτη. Αλλά στη διαδρομή η Cosmote σε 2,3 σημεία έχει Edge,στον Άγιο Γεώργιο στο εκκλησάκι και στις κατολισθήσεις, και οι 3 E . Στον Αγιάννη μαγκιά της πράσινης που έβαλε κεραία. On 12/10/2024 at 1:46 ΠΜ, dimitroula10 said: Δεν απαντάω γιατί θεωρώ ότι υπάρχει δικαίωμα στον καθένα να βάζει οτιδήποτε. Αλλά επειδή γενικά δεν μου αρέσουν οι κλάψες τύπου "φωνάζει ο κλέφτης..." και επειδή έχω μαζέψει τα περισσότερα κόκκινα από όλους, χωρίς να πω τίποτα σου παραθέτω ένα αντίγραφο από ένα προφίλ να δεις ποιος άρχισε πρώτος. Υπάρχει και ώρα. Εκτός αν νομίζεις ότι επειδή είμαι γυναίκα έπρεπε να κάτσω ήσυχα να πλύνω τα πιάτα. Όταν γέμιζες τον κόσμο εσύ, τότε θα σε πάει και εσένα έτσι για να δεις πως είναι. On 12/10/2024 at 10:19 ΠΜ, Bas said: Ασύλληπτες ταχύτητες στο 5G 😂😂 μετά τα 300GB θα είναι 3G. Edited 13 Οκτωβρίου by elkons 3 3 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου (edited) 13 ώρες πριν, elkons said: Εγώ είμαι ο Μάκης,ιδιοκτήτης του πλυντηρίου, ο Μάκης και οι παίδαροι. Για σένα Μάκη μου! Αφρός! Και το καινούργιο δικό σου Μάκη μου! Τι θα το κάνεις Μάκη μου; Θα το δουλέψεις; Δεν έμεινε τίποτα Μάκη μου! Τα έσπασες όλα! Edited 12 Οκτωβρίου by memoriesradio 2 4 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, dimitroula10 said: Δεν απαντάω γιατί θεωρώ ότι υπάρχει δικαίωμα στον καθένα να βάζει οτιδήποτε. Αλλά επειδή γενικά δεν μου αρέσουν οι κλάψες τύπου "φωνάζει ο κλέφτης..." και επειδή έχω μαζέψει τα περισσότερα κόκκινα από όλους, χωρίς να πω τίποτα σου παραθέτω ένα αντίγραφο από ένα προφίλ να δεις ποιος άρχισε πρώτος. Υπάρχει και ώρα. Εκτός αν νομίζεις ότι επειδή είμαι γυναίκα έπρεπε να κάτσω ήσυχα να πλύνω τα πιάτα. Το ποιος άρχισε πρώτος είναι επίκληση στο συναίσθημα πολύ χρήσιμο στο νηπιαγωγείο και καθόλου εδώ. Δε μπορώ να εμβαθύνω περισσότερο γιατί πρέπει να πάω να πλύνω πιάτα. 3 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Το 3G έκλεισε τέλη Μάρτη του 2023. Αλίμονο σε 1,5 χρόνο να έχουν κλείσει όλα τα κενά και την μεταφορά του φάσματος στα νέα δίκτυα. Ούτε η πράσινη δεν τα κάνει αυτά που έχει και κτήρια του ΟΤΕ στην περιφέρεια όπως στην Εύβοια. Έτοιμη θέση δηλαδή και όχι να ψάχνει που για να βρει διαθέσιμο μέρος. Και εγώ πληρώνω συμβόλαιο αλλά αναμένω ακόμη, γνωρίζω ότι δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές τόσο άμεσα καθώς αντιμετωπίζουν και εμπόδια στην ανάπτυξη του δικτύου. Ρε συ Χρήστο, ειλικρινά. Πρέπει να σοβαρευτουμε σαν καταναλωτές πλέον. Όλες μας δουλεύουν ψιλό γαζί και δεν τους καίγεται καρφί αν θα μείνουμε για πάντα με χαλκό για adsl. Θα φτάσει 2027,θα βλέπεις ότι δεν προχωράει το πράμα και θα μας μιλάς για το ανανεωμένο πλάνο του 2030. Έχω παρά πολλά παραδείγματα εκεί έξω εταιρειών που αλλά λένε και άλλα κάνουν τελικά. Το θέμα είναι να φτάνεις σε ένα ποσοστό γύρω στο 80% των υποσχέσεών σου και όχι στο 30 και να πανηγυρίζεις. Να μην εταζαν μέχρι να επενδύσουν λοιπόν οι νοβαιοι. Τώρα που βλέπουν ότι δεν πιάνουν τα νούμερα που θέλουν, αρχίζουν τα πετσοκομματα με 300 gb όριο κλπ. Δηλαδή πες μου τις επενδύσεις τελικά, γιατί τις κάνουν; Γιατί θέλουμε N78 και πάμε και τρέχουμε να κάνουμε speedtest; Για να βλέπουμε ταχύτητες 3G μετά; Η νόβα κρίνεται γιατί είχε μεγάλο στόμα στο θέμα των υποσχέσεων περί επενδύσεων κλπ που έκανε και κρίνεται περισσότερο από την Cosmote γιατί η δεύτερη άμα τα κάνει σαλάτα (που τα έχει κάνει επίσης, υπεροικονομια παντού) καταφέρνει και κρύβεται ας το πούμε λόγω ονόματος. Η νόβα, πώς θα διατηρήσει φήμη με τέτοιες κινήσεις που κάνει;; Επίσης δεν καταλαβαίνω άμα κάπου δεν έχεις καλές παροχές όπως στην περίπτωση σου που μας αναφέρεις συχνά, γιατί να κάτσεις να τους πληρώνεις συμβόλαιο.. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να φύγεις από νόβα άμα δεν έχεις καλό σήμα, ε; Άλλη μια απαράδεκτη τακτική της εταιρείας η όποια δεν άλλαξε. Πες μου λοιπόν με όλα αυτά τι πρόκειται 6να γίνει τελικά με αυτή την εταιρεία που όλη την ώρα περπατάει στην άκρη του γκρεμού 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, Antonio21 said: Τον περασμένο μήνα κατανάλωσα 587GB με κάρτα Unlimited All που έχω σε tablet.. Δεν είδα κανέναν κόφτη. Μήπως είναι για νέες συνδέσεις ο κόφτης; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Just now, sonakiasfun said: Τον περασμένο μήνα κατανάλωσα 587GB με κάρτα Unlimited All που έχω σε tablet.. Δεν είδα κανέναν κόφτη. Μήπως είναι για νέες συνδέσεις ο κόφτης; Ακριβώς. Για νέες συνδέσεις και ανανεώσεις. 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Τώρα ξεκίνησε αυτό οπότε μπορεί να γίνει στον επόμενο μήνα αυτό. Υποθέτω 1 minute ago, p_k said: Ακριβώς. Για νέες συνδέσεις και ανανεώσεις. Θα μπορούσαν να το αφήσουν μόνο στις νέες συνδέσεις και αυτοί..επειδή είναι σαν να τιμωρούνται οι υφιστάμενοι. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 2 minutes ago, elkons said: Τώρα ξεκίνησε αυτό οπότε μπορεί να γίνει στον επόμενο μήνα αυτό. Υποθέτω Θα μπορούσαν να το αφήσουν μόνο στις νέες συνδέσεις και αυτοί..επειδή είναι σαν να τιμωρούνται οι υφιστάμενοι. Πολύ σωστά. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 1 hour ago, sonakiasfun said: Τον περασμένο μήνα κατανάλωσα 587GB με κάρτα Unlimited All που έχω σε tablet.. Δεν είδα κανέναν κόφτη. Μήπως είναι για νέες συνδέσεις ο κόφτης; Αλλιώς θα ήταν παραβίαση συμβόλαιου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου https://www.cnn.gr/oikonomia/epixeiriseis/story/443640/pos-i-ellada-tha-katargisei-to-diktyo-xalkoy-sti-statheri-tilefonia 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 4 minutes ago, Antonio21 said: https://www.cnn.gr/oikonomia/epixeiriseis/story/443640/pos-i-ellada-tha-katargisei-to-diktyo-xalkoy-sti-statheri-tilefonia Καλό 2070 1 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 4 minutes ago, elkons said: Καλό 2070 Εδώ θα είμαστε να τα λέμε🤣🤣🤣 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποια μέλη έχετε δυσπιστία σε αυτά τα άρθρα....... 😂 Δεν βλέπετε την ανάπτυξη κάθε μέρα; Όχι ε... 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Δηλαδή ότι δούμε μέσα στο 2029-2030. Δεν το αποκλείω να έχουμε κάλυψη FTTH από το 40 τοις εκατό στο 90 τοις εκατό. Έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση πολύ στέκα περιθώρια. Κάτι άλλο είναι ότι δεν λέει διείσδυση δηλαδή πόσοι θα έχουν βάλει,αλλά ότι τα περισσότερα σπίτια θα έχουν πρόσβαση εάν θέλουν να κάνουν την μετάβαση. Πέρα από την κάλυψη που αυτή την στιγμή είναι ακριβώς όσες οι τηλεφωνικές γραμμές και βαίνει να αυξηθεί αν επιβεβαιωθούν οι στόχοι των παρόχων σημαντικό είναι να ανέβει και ο αριθμός των χρηστών 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Ωχ, μας βλέπω να πληρώνουμε κ άλλο πρόστιμο… 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, Antonio21 said: 300GB κόφτη; Αυτό ήξερα ότι πέρασε στο πακέτο των απεριορίστων για όσους έχουν 2,10,20GB συμβόλαιο αλλά το έκαναν και στο μεγάλο συμβόλαιο απ ότι φαίνεται. Στα καρτοκινητά δεν έχει κανέναν κόφτη, παρά μόνο δυναμικό λόγω κίνησης στο δίκτυο και στα συμβόλαια 27€/μηνα με δέσμευση 2 χρόνια να υπάρχει κόφτης. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 31 minutes ago, Nikolas14 said: 300GB κόφτη; Αυτό ήξερα ότι πέρασε στο πακέτο των απεριορίστων για όσους έχουν 2,10,20GB συμβόλαιο αλλά το έκαναν και στο μεγάλο συμβόλαιο απ ότι φαίνεται. Στα καρτοκινητά δεν έχει κανέναν κόφτη, παρά μόνο δυναμικό λόγω κίνησης στο δίκτυο και στα συμβόλαια 27€/μηνα με δέσμευση 2 χρόνια να υπάρχει κόφτης. Μα στα καρτοκινητα δεν υπάρχουν απεριόριστα 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 33 minutes ago, Nikolas14 said: 300GB κόφτη; Αυτό ήξερα ότι πέρασε στο πακέτο των απεριορίστων για όσους έχουν 2,10,20GB συμβόλαιο αλλά το έκαναν και στο μεγάλο συμβόλαιο απ ότι φαίνεται. Στα καρτοκινητά δεν έχει κανέναν κόφτη, παρά μόνο δυναμικό λόγω κίνησης στο δίκτυο και στα συμβόλαια 27€/μηνα με δέσμευση 2 χρόνια να υπάρχει κόφτης. Καταργήθηκαν τα απεριόριστα στα καρτοκινητά το είχε ανακοινώσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 33 minutes ago, p_k said: Μα στα καρτοκινητα δεν υπάρχουν απεριόριστα 31 minutes ago, elkons said: Καταργήθηκαν τα απεριόριστα στα καρτοκινητά το είχε ανακοινώσει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Τι πακέτο είναι αυτό; Πρώτη φορά το βλέπω. Μήπως κάποια προσφορά; 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts