kmpatra Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 (edited) Πρώτα απενεργοποίησε όλες τις προωθήσεις. Από το μενού του τηλεφώνου. Μετά στείλε ΝΑΙ στο 1265. Επίσης και την αναμονή κλήσης μπορείς να την ενεργοποιήσεις από το μενού του τηλεφώνου Συμπλ. Τώρα είδα καλύτερα την εικόνα. Θα έλεγα να περιμένεις μέχρι αύριο κι αν συνεχίσει το ίδιο πρόβλημα (με την αναμονή εννοώ) πάρε τους τηλέφωνο Edited June 16, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 ##002# και πλήκτρο κλήσης για την απενεργοποιηση των προωθησεων Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Πρώτα απενεργοποίησε όλες τις προωθήσεις. Από το μενού του τηλεφώνου. Μετά στείλε ΝΑΙ στο 1265. Επίσης και την αναμονή κλήσης μπορείς να την ενεργοποιήσεις από το μενού του τηλεφώνου Συμπλ. Τώρα είδα καλύτερα την εικόνα. Θα έλεγα να περιμένεις μέχρι αύριο κι αν συνεχίσει το ίδιο πρόβλημα (με την αναμονή εννοώ) πάρε τους τηλέφωνοόλες οι προωθήσεις κατάργηση μου είπαν είναι ##002# και κλήση; γιατί και εκεί λέει μήνυμα λάθους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 (edited) Σωστός είναι ο κωδικός, τον γράφεις στον dialer Edited June 16, 2023 by p_k 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 (edited) Αν μπεις στο call forwarding και κάνεις cancel all ή όπως το γράφει δεν σε αφήνει? Edited June 16, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 για την αναμονή. και γενικά όλο το μενού στην εφαρμογή κλήσης για call forward κλπ βγάζει error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 (edited) Κλείσε τον διακόπτη του volte. Μήπως μπλόκαρει από εκεί. Και κάνε και επανεκκίνηση. Edited June 16, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Αν μπεις στο call forwarding και κάνεις cancel all ή όπως το γράφει δεν σε αφήνει?αυτό τελικά το πήρε. αυτό δεν είναι για απενεργοποιηση τηλεφωνητή και προωθησεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Ναι στείλε τώρα sms ΝΑΙ στο 1265 Για να έρχεται ειδοποίηση κλήσεων όταν είναι κλειστό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Ή ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 για να μην ειδοποιείται ο καλών 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 τελικά όταν έμπαινα σε αυτό το μενού έβγαζε Error τελικά έφταιγε ότι μέσω της εφαρμογής Force LTE το είχα κλειδωμένο σε 5G/4G ΜΌΝΟ και όταν μπαίνεις σε αυτό το μενού σε ρίχνει στιγμιαία σε Edge δεν μπορούσε και έβγαζε Error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Τώρα όλα κομπλέ; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 1 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Κάρτα σιμ του 2020 θεωρείται καινούρια; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Και εγώ σκέφτομαι να την αλλάξω αλλά την τελευταία φορά ήμουνα χωρίς τηλ 2 ημέρες. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Just now, Antonio21 said: Και εγώ σκέφτομαι να την αλλάξω αλλά την τελευταία φορά ήμουνα χωρίς τηλ 2 ημέρες. Αυτό είναι τραγικό. Πρέπει να αλλάξει άμεσα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Από την μία δεν τους κατηγορώ. Έχουν γίνει αλλαγές sim και έχουν καταχραστεί χρήματα από e banking, για να πάρουν το κωδικό της τράπεζας. Ας βρεθεί μια λύση. 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Σωστά, ας ενισχύσουν το προσωπικό να παίρνουν εκείνη την ώρα τηλέφωνο για την ταυτοποίηση. Είναι δυνατόν να μένει ο συνδρομητής για μέρες χωρίς τηλέφωνο; 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 6 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Ok.. κάνε την προσπάθειά σου απλώς θα ήταν πολύ πιο εύκολο να πάρεις ένα καρτοκινητό nova με 10€ και να δοκιμάσεις το δίκτυο ώστε να αποφύγεις την ταλαιπωρία της αναμονής της αντικατάστασης της σιμ που στην τελική μπορεί να μην έχει και καμιά διαφορά με την παλιά. Το απογευμα προχωρησα σε δωρεαν αλλαγη της sim.περιμενω τωρα να ενεργοποιηθει..εχω καλεσει και στο 13800 και μου ειπανε σε λιγες ωρες θα ενεργοποιηθει..αλλιως παλι να τους κανω κληση. απο το 2016 και μετα ολες οι sim ειναι 4G,απλα οι ασπρομαυρες ειναι 5G. η δικη μου ητανε 3G και δουλευε μερικως και σε 4G. 2 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 18 minutes ago, ktikti said: η δικη μου ητανε 3G και δουλευε μερικως και σε 4G. Εμένα αυτό το "sim με λίγο 4g" δεν μου γεμίζει το μάτι και πολύ φοβάμαι πως θα έχεις το ίδιο σήμα με πριν. Ελπίζω να έχω άδικο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Τώρα όλα κομπλέ; στο android μου όλα οκ σε iPhone πως απενεργοποιειται ο τηλεφωνητής; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 Just now, ilka71 said: 4 ώρες πριν, p_k said: Τώρα όλα κομπλέ; στο android μου όλα οκ σε iPhone πως απενεργοποιειται ο τηλεφωνητής; Ιδέα δεν έχω από ios 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. June 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2023 (edited) 13 minutes ago, kalitexnis_g said: Εμένα αυτό το "sim με λίγο 4g" δεν μου γεμίζει το μάτι και πολύ φοβάμαι πως θα έχεις το ίδιο σήμα με πριν. Ελπίζω να έχω άδικο. μπερδευε και εχανε σημα..σνδεοτανε σε 3G ενω ειχε καλυψη 4G.χωρια οτι δεν ειχα κλησεις VoLTE,τωρα μου βγηκε κι''αυτη η επιλογη.προς το παρων αναμονη να ενεργοποιηθει.δεν ξερω γιατι αργουνε τοσο πολυ..εφοσν τους εχω παρει και τηλεφωνο και εχουν περασει και την αλλαγη απο καταστημα nova. Edited June 16, 2023 by ktikti 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 αυτό που λέει για περιαγωγή έχει όριο 54gb από το απεριόριστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 Όταν πας σε χώρα της ΕΕ έχεις 54gb δεδομένων. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts