montoya_42 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 https://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/kiniti/pdfs/August2019/Pricelist_W-Unlimited_GB_1Mbps_august_02_2019.pdf ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις το συμβόλαιο αυτό ; Εγώ το έχω και μια χαρά δίνω στη σύζυγο και όποιον άλλο ξεμείνει....... Υ. Γ. Σου το είχα πει και παλιότερα..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 (edited) Εγώ το έχω και μια χαρά δίνω στη σύζυγο και όποιον άλλο ξεμείνει....... Υ. Γ. Σου το είχα πει και παλιότερα..... Η Wind έχει μια περίεργη πολιτική με τα παλαιότερα συμβόλαια και καρτοκινητά (όπως το παλαιό f2g που έχω και δέχεται κλήσεις κανονικά όλη την χρονιά). Στα νέα συμβόλαια ένας γνωστός μου έκανε σύνδεση πρόσφατα το δοκίμασε και δεν δούλευε. Edited December 12, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Η Wind έχει μια περίεργη πολιτική με τα παλαιότερα συμβόλαια και καρτοκινητά (όπως το παλαιό f2g που έχω και δέχεται κλήσεις κανονικά όλη την χρονιά). Στα νέα συμβόλαια ένας γνωστός μου έκανε σύνδεση πρόσφατα το δοκίμασε και δεν δούλευε. Έχω και εγώ ένα φοιτητικό που δεν το χρησιμοποιώ και μου έστειλε τρεις φορές τον τελευταίο μήνα από 2GB δώρο και από 200 λεπτά ομιλία προς όλους και με πίστωσε 1 + 1 λεπτό για να μπορώ να το χρησιμοποιώ. Υποψιάζομαι ότι επειδή πηγαίνει για πούλημα θέλει να αυξήσει τη βάση των χρηστών για να κοροϊδέψει τους επενδυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Έχω και εγώ ένα φοιτητικό που δεν το χρησιμοποιώ και μου έστειλε τρεις φορές τον τελευταίο μήνα από 2GB δώρο και από 200 λεπτά ομιλία προς όλους και με πίστωσε 1 + 1 λεπτό για να μπορώ να το χρησιμοποιώ. Υποψιάζομαι ότι επειδή πηγαίνει για πούλημα θέλει να αυξήσει τη βάση των χρηστών για να κοροϊδέψει τους επενδυτές. Μπα αυτό με το f2g το προνομιακό το έχει εδώ και χρόνια κάνω μια ανανέωση τον χρόνο και δέχεται κανονικά κλήσεις και να μην βάλω κάρτα στο δίμηνο. Όσο για την πελατειακή βάση παίζει αυτό που λες να θέλουν συνδρομητές συμβολαίου. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Εγώ το έχω και μια χαρά δίνω στη σύζυγο και όποιον άλλο ξεμείνει....... Υ. Γ. Σου το είχα πει και παλιότερα..... Μπορείς να κάνεις ένα screen capture στα πρόσθετα πακέτα του my wind να δούμε τι άλλο μπορείς να ενεργοποιήσεις ; Ευχαριστώ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Μπορείς να κάνεις ένα screen capture στα πρόσθετα πακέτα του my wind να δούμε τι άλλο μπορείς να ενεργοποιήσεις ; Ευχαριστώ. Νομίζω πως μου έδινε περισσότερες επιλογές (δεν το κοιτούσα γιατί δεν χρειαζόμουν κάτι επιπλέον) Τώρα έχει τα παρακάτω (έχω και για το σταθερό): Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Νομίζω πως μου έδινε περισσότερες επιλογές (δεν το κοιτούσα γιατί δεν χρειαζόμουν κάτι επιπλέον) Τώρα έχει τα παρακάτω (έχω και για το σταθερό): Ευχαριστώ. Στην Ομιλία δεν έχει κάτι ακόμα σε περίπτωση που ξεπεράσεις τον χρόνο ομιλίας και χρειαστείς κάτι πρόσθετο ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Ευχαριστώ. Στην Ομιλία δεν έχει κάτι ακόμα σε περίπτωση που ξεπεράσεις τον χρόνο ομιλίας και χρειαστείς κάτι πρόσθετο ; Θυμάμαι πως έδινε. Το είχα δει. Δεν ξέρω αν το έβγαλε τώρα. Δεν ξέρω αν μπορώ να ζητήσω μείωση παγίου μιας και τώρα έπεσε η τιμή..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Θυμάμαι πως έδινε. Το είχα δει. Δεν ξέρω αν το έβγαλε τώρα. Δεν ξέρω αν μπορώ να ζητήσω μείωση παγίου μιας και τώρα έπεσε η τιμή..... Αν μπορείς κανε ένα screen capture και από την ομιλία. Εννοείται να τους πάρεις τηλέφωνο και να ζητήσεις μείωση. Αλήθεια όταν πέσει στο 1mbps ταχύτητα μπορείς να δεις κάτι στο youtube; Ρωτάω γιατί λέει ως 1mbps μήπως δουλεύει ποιο κάτω πχ ώρες αιχμής. για να δεις 480p ανάλυση θέλει 2mbps χοντρικά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Αν μπορείς κανε ένα screen capture και από την ομιλία. Εννοείται να τους πάρεις τηλέφωνο και να ζητήσεις μείωση. Αλήθεια όταν πέσει στο 1mbps ταχύτητα μπορείς να δεις κάτι στο youtube; Ρωτάω γιατί λέει ως 1mbps μήπως δουλεύει ποιο κάτω πχ ώρες αιχμής. για να δεις 480p ανάλυση θέλει 2mbps χοντρικά. Δεν έχω εξαντλήσει ποτέ τα 15gb για να ξέρω. Ποια ομιλία θέλεις screenshot? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Δεν έχω εξαντλήσει ποτέ τα 15gb για να ξέρω. Ποια ομιλία θέλεις screenshot? Αυτές που ανέβασες πριν από το application δεν έκανες screen capture το μενού που είχε τα πρόσθετα της ομιλίας. Όποτε μπορέσεις αν δεν σου κάνει κόπο ανέβασε το. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Αυτές που ανέβασες πριν από το application δεν έκανες screen capture το μενού που είχε τα πρόσθετα της ομιλίας. Όποτε μπορέσεις αν δεν σου κάνει κόπο ανέβασε το. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 3000 λεπτά όμως που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, νομίζω είναι υπεραρκετά για πολύ κόσμο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 3000 λεπτά όμως που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, νομίζω είναι υπεραρκετά για πολύ κόσμο. Για μένα τουλάχιστον είναι. Όπως και τα 15gb που μόνο το καλοκαίρι τα πλησιάζω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 3000 λεπτά όμως που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, νομίζω είναι υπεραρκετά για πολύ κόσμο. Για μένα τουλάχιστον είναι. Όπως και τα 15gb που μόνο το καλοκαίρι τα πλησιάζω. Ναι για νορμάλ χρήση είναι μια χαρά. Απλά αν είχε δυνατότητα να φορτώνεις και άλλα θα ήταν ακόμα καλύτερα για περιπτώσεις που μπορεί να τα χρειαστείς. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι για νορμάλ χρήση είναι μια χαρά. Απλά αν είχε δυνατότητα να φορτώνεις και άλλα θα ήταν ακόμα καλύτερα για περιπτώσεις που μπορεί να τα χρειαστείς. Νομίζω πως έδινε τέτοια δυνατότητα (όχι σαν αυτή των 120'). Πιστεύω πως μεταβάλλεται αυτή η επιλογή. Ποσο είναι η χρέωση όταν ξεπερνάς το πάγιο? Είναι κάτι απαγορευτικό? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Νομίζω πως έδινε τέτοια δυνατότητα (όχι σαν αυτή των 120'). Πιστεύω πως μεταβάλλεται αυτή η επιλογή. Ποσο είναι η χρέωση όταν ξεπερνάς το πάγιο? Είναι κάτι απαγορευτικό? Δεν αξίζει αν δεν έχεις κάποιο πρόσθετο πακέτο η χρέωση είναι 0,72 το λεπτό. Το θέμα είναι ότι στα 540ευρω τον χρόνο δεν υπάρχει άλλο συμβόλαιο σαν αυτό. Υπάρχει απεριόριστο άλλης που θέλεις τουλάχιστον 1200 με απεριόριστα δεδομένα και φωνή αλλά και πάλι είναι πολλά. Θα τους ρωτήσω αν παίζει κάτι με τα business πακέτα unlimited που έχουν απεριόριστη φωνή εκεί και έχει και έκδοση με 30gb γρήγορη ταχύτητα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Θα κάνει κάνα δώρο η Wind τώρα τα Χριστούγεννα στους συνδρομητές συμβολαίου; Έχει ανακοινωθεί τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Μια πολύ καλή προσφορά είναι η παρακάτω https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-one/wind-one-100mbps-unlimited-gb Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Όντως είναι φοβερή αυτή η προσφορά! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Θα κάνει κάνα δώρο η Wind τώρα τα Χριστούγεννα στους συνδρομητές συμβολαίου; Έχει ανακοινωθεί τίποτα;ναι,εναν κουραμπιε αλλα θα ερθει με email..! Για την wind μιλαμε,τι δωρο..και ειδικα στους συμβολαιου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Θα κάνει κάνα δώρο η Wind τώρα τα Χριστούγεννα στους συνδρομητές συμβολαίου; Έχει ανακοινωθεί τίποτα; Τα συμβόλαια της wind δεν χρειάζονται δώρα είναι όλα απερίοριστα και όσα δεν είναι με 15 ευρώ γίνονται :lol: :lol: :lol: Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 (edited) Απάντησε με την ίδια ακριβώς προσφορά άλλης εταιρίας και η Wind. Συγκεκριμένα, τα συμβόλαια παίρνουν απεριόριστα data δωρεάν για 10 ημέρες και ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι τις 2 Ιανουαρίου. Για να είμαστε ακριβείς, μετά τα 15 gb μειώνεται στο 1 mbps η ταχύτητα. Edited December 19, 2019 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Πάντως η wind έχει ανοργάνωσια ακόμα και στο τμήμα προσφορών. Τηλεφωνούν σε γνωστό μου να του αναβαθμίσουν της ADSL σε VDSL. Τους λέει καλέστε με αύριο είμαι σε ταξίδι. Του κάνουν μια αναπάντητη 5 δευτερολέπτων δεν προλαβαίνει και καλεί πίσω. Απαντάει μια κοπέλα και λέει θα σας καλέσει. Παράλληλα ζητάει προσφορά από την φόρμα επικοινωνίας για wind one με το unlimited κινητό. Σήμερα Παρασκευή και κανένας δεν κουνήθηκε. Τα συμπεράσματα δικά σας. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Καλά ναι, εμένα με πήραν για αναβάθμιση γραμμής από 24αρα σε fiber,ok συμφωνήσαμε. Αλλά μετά με ξαναεπερναν τηλέφωνο όλη μέρα όταν εντέλει κατάφερα να απαντήσω , λέω τι έγινε δεν ισχύει η προσφορά(;), ξανάρχισαν να μου λένε για αναβάθμιση γραμμής κτλ,μα λέω το πρωί μιλήσαμε κ συμφωνήσαμε ξανά τα ίδια λέμε.....; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts