Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πήγαινε από κατάστημα και ζήτα να στο περασουν. μεταφορα απο καρτοκινητο wind ή νεο αριθμο!

Με φορητότητα, από συμβόλαιο Vodafone που είμαι τώρα στο φοιτητικό της Wind, γίνεται;

Κι επίσης η ελάχιστη χρέωση είναι το 1' ή 3'; Ή ο χρόνος ομιλίας του παγίου των 15 ευρώ (δλδ τα 1000' προς Wind και 500' προς όλους) είναι 1' και αν βάλεις παραπάνω μετά είναι 3';

Με μπερδεύει λίγο γιατί εδώ, στα μικρά γράμματα αναφέρει αυτο:

Μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εξερχόμενη κίνηση (όπωσ στην καρτοκινητή). Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο συνδρομητής μπορεί να ανανεώσει το υπόλοιπό του με όλες τις υπάρχουσες μεθόδους της καρτοκινητής WIND (φυςική ή άυλη). Μετά την ανανέωση υπολοίπου ισχύουν οι ως άνω χρεώσεις. Η χρέωση των κλήσεων ομιλίας γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα.

ενώ στα επιπρόσθετα πακέτα ισχύει το κλασσικό:

Ο τρόπος χρέωσης των κλήσεων εντός των δωρεάν λεπτών των πακέτων Talk to ALL & TALK 600 είναι ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά.
Edited by GiO_K

Καλησπερα

Εχω εναν αριθμο W και μαζι πηρα και μια καρτα MBB με 2GB. Τα εβαλα σε μια καρτα 2in1 για να τις εχω και τις δυο γραμμες μαζι. Η εναλλαγη δουλευει μια χαρα και οι γραμμες απλα στην γραμμη W δεν εχω ειδοποιηση κλησεων. Συγκεκριμενα οταν ειναι ανενεργη και με καλουν τους βγαζει αποτυχια κλησεων. Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να εχω ειδοποιηση κλησεων; Δεν με ενδιαφερει να δεχομαι κλησεις οταν εχω ενεργη τη γραμμη ΜΒΒ γιατι ξερω οτι δεν δεχεται κλησεις, απλα θελω ειδοποιηση.

Ξερει κανεις;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά θέλω να πάρω τηλ στη Wind για να ρωτήσω διάφορα... Αλλά είμαι με κινητό Vodafone και σταθερό HOL.

Σε ποιον αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης να πάρω έτσι ώστε να μη καταχρεωθώ;;; Υπάρχει κανένας αριθμός; Γιατί κάτι χρεώσεις για 1260 και τέτοια που γράφονται εδώ αφορούν κλήσεις από κινητό ή σταθερό Wind, αν καταλαβαίνω καλά.

Ok έγραψα και το τηλ μου στο γαλάζιο πλαίσιο εδώ (στο κέντρο της σελίδα περίπου) μπας και με καλέσουν αυτοί, απλά θέλω να πάρω εγώ όποτε θέλω.

Βασικά το 211 2116550 που αναφέρεται στο ίδιο σημείο είναι δωρεάν για κλήση από εκτός Wind τηλέφωνο ή μπα;

Βασικά δεν θα το έκανα στην θέση σου. Ήμουν και εγώ σε Vodafone και HOL και αποφάσισα να πάω με όλα στην Wind και κυρίως για να δοκιμάσω VDSL μέσω Α/Κ βέβαια για την περιοχή μου. Για να τακτοποιήσουν τις αλλαγές χρειάστηκαν 7 courier με πάρα πολλές ώρες αναμονής στο σπίτι, με συνεχή τηλεφωνήματα όπου γινόμασταν μπαλάκι και συμβόλαια τα οποία αν και τα είχαμε ήδη υπογράψει έπρεπε πάλι να σκανάρουμε και να τα στείλουμε πίσω. Το VDSL και η μεταφορά γραμμής έγινε γρήγορα (10-12 ημέρες) και το router ήρθε 8 ημέρες μετά την ενεργοποίηση (καλά που έπερνα τηλεφωνο για να τους ενημερώσω ότι δεν το έχουν στείλει). Τελικά στην σταθερή ήμουν σχετικά τυχερός και από 16αρα στην Forthnet πήγα σε 14αρα στην HOL και σε 26αρα με VDSL μέσο Α/Κ στην Wind. Στην κινητή, το κύριο κινητό έγινε εντός μερικών ημερών μεν (με διάφορα λάθη συμβολαίων και σήμα σχεδόν μηδέν στο κέντρο της Αθήανς) αλλά η προσφορά των 120 free λεπτών σε άλλο κινητό κάρτα που τους δώσαμε (του υιού μου) έκανε 37 ημέρες να μεταφερθεί με άπειρα τηλεφωνήματα, μπαλάκι από τον ένα στον άλλο, το παιδί να μην μπορεί να πάρει τηλε΄φωνο και να μας λέει ο ένας ότι το πακέτο ενεργοποιήθηκε και ο άλλος ότι δεν ενεργοποιήθηκε κλπ. Νεύρα πολλά όπως καταλαβαίνετε και φυσικά για κάθε κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών και χρέωση (φοβερό δεν είναι να πληρώνω σαν πελάτης την κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών?). Σήμερα, μετά από πολλά επιπλέον τηλεφωνήματα στην Wind αναγκάστηκα να κάνω αίτηση για τα κινητά πάλι στην vodafone. Φτάνει η κοροιδία. Αν δεν έπρεπε να πληρώσω άλλα 160 ευρώ για να σπάσω το συμβόλαιο της σταθερής, θα μετέφερα σήμερα και την σταθερή τηλεφωνία σε κάποιο άλλο απλά για να μην έχω να ασχολούμαι με την Wind. Το φθηνό δεν είναι τελικά και το καλύτερο. Όλα τα παραπάνω είναι απλά προσωπική εμπειρία.

Καλημέρα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.

Ειδα στο ιντερνετ αυτη τη προσφορα--->http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ και αναφερει οτι δινει έκπτωση 20% στο μηνιαίο πάγιο του κινητού.Με ποια προγραμματα μπορω να το συνδυασω οτι να παρω την εκπτωση 20% ?

Φανταζομαι με αυτο οχι--->http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/kane-to-kartokinito-sou-wind-kartosundesi/ αναφερομαι στο WIND Καρτοσύνδεση Plus.

Αν γνωριζει καποιος λεπτομερειες θα με βοηθουσε πολυ.

Με φορητότητα, από συμβόλαιο Vodafone που είμαι τώρα στο φοιτητικό της Wind, γίνεται;

Κι επίσης η ελάχιστη χρέωση είναι το 1' ή 3'; Ή ο χρόνος ομιλίας του παγίου των 15 ευρώ (δλδ τα 1000' προς Wind και 500' προς όλους) είναι 1' και αν βάλεις παραπάνω μετά είναι 3';

Με μπερδεύει λίγο γιατί εδώ, στα μικρά γράμματα αναφέρει αυτο:

ενώ στα επιπρόσθετα πακέτα ισχύει το κλασσικό:

Θα πρέπει να πάρεις καινούργιο αριθμό φοιτητικό, είναι με ελάχιστη 3 λεπτά αλλά θα έχεις στην διάθεσή σου δωρεάν 1000 λεπτά οπότε ότι και να ναι είνια θεωρώ αρκετά. :)

Καλά εκεί στην wind δεν παίζονται. Έχω δυο συνδέσεις στο όνομα μου και ζήτησα να γίνουν κάρτα. Με πήραν για προσφορά και συμφώνησα ο ένας να μετατραπεί σε Καρτοσυνδεση plus και ο άλλος να συνεχίσει την διαδικασία για κάρτα. Τα ξεφτέρια έκαναν το αντίθετο! Μπέρδεψαν τους αριθμούς. Η φάση είναι ότι είχα τονίσει εκατό φορές τη θέλω..

Μα πόσο μπιπ είναι?

Παιδες νεο συμβολαιο μεσω διαδικτυου.Με 19€ δινει 100 λεπτα προς ολους,10 μηνυματα προς ολους και 10GB mobile internet.

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/neo-sumvolaio-sta-19/ το συγκεκριμενο ειναι προσφορα εως τελη Μαρτιου (31/3)

Cosmote και Vodafone μονο στο mobile broadband δινετε τοσααα.Στα συμβολαια ουτε καν εεε;

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδες νεο συμβολαιο μεσω διαδικτυου.Με 19€ δινει 100 λεπτα προς ολους,10 μηνυματα προς ολους και 10GB mobile internet.

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/neo-sumvolaio-sta-19/ το συγκεκριμενο ειναι προσφορα εως τελη Μαρτιου (31/3)

Cosmote και Vodafone μονο στο mobile broadband δινετε τοσααα.Στα συμβολαια ουτε καν εεε;

10 γίγα με 19€! Οκ πολύ μπροστά:)

Παίδες, αυτή η έκπτωση των 5€ που διαφημίζει η Wind, για πληρωμή μέσω paypal, ισχύει και για την σταθερή και για κινητή τηλεφωνία; Το ρωτάω επίσης γιατί εχω δυο λογαριασμούς απο αυτούς. Να το κάνω και στους δύο ή μόνο σε έναν;

10 γίγα με 19€! Οκ πολύ μπροστά:)

Εγώ είμαι ακόμα πιο μπροστά: 10 GB με €19 (mobile broadband) και 120' δωρεάν στο F2G :p

To μόνο καλό που έχει το πακέτο είναι οτι τα έχεις "όλα-σε-ένα"

Εγώ είμαι ακόμα πιο μπροστά: 10 GB με €19 (mobile broadband) και 120' δωρεάν στο F2G :p

Κάτι τέτοια κάνει η Wind και θα τους πάρει και τα σώβρακα στο τέλος

Παίδες, αυτή η έκπτωση των 5€ που διαφημίζει η Wind, για πληρωμή μέσω paypal, ισχύει και για την σταθερή και για κινητή τηλεφωνία; Το ρωτάω επίσης γιατί εχω δυο λογαριασμούς απο αυτούς. Να το κάνω και στους δύο ή μόνο σε έναν;

Για σταθερή ισχύει σίγουρα. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Ισχύει και αν έχεις πάγιο μετά από προσφορά?

Ισχύει σίγουρα, εννοώ ότι μπορείς να το πληρώσεις μέσω της φόρμας στο site τους. Για την έκπτωση των 5 ευρώ δεν ξέρω, αλλά δε βρήκα και κανέναν όρο κάπου. Εγώ το σταθερό το πλήρωσα έτσι πάντως, δεν έχω και να χάσω κάτι. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Ισχύει σίγουρα, εννοώ ότι μπορείς να το πληρώσεις μέσω της φόρμας στο site τους. Για την έκπτωση των 5 ευρώ δεν ξέρω, αλλά δε βρήκα και κανέναν όρο κάπου. Εγώ το σταθερό το πλήρωσα έτσι πάντως, δεν έχω και να χάσω κάτι. :)

Το λέω γιατί έχω ξαναπληρωσει με paypal, αλλά δεν είδα καμία έκπτωση... Ίσως από τώρα και στο εξής, ίσως παλ8 στην περίπτωση μου και όχι γιατί έχω από 40~20:shifty:

Respect τρελό

Με τις προσφορές τα παει εξαιρετικά. Φτιάχνει και το δίκτυο σιγά σιγα

Το φτιάχνει, υπάρχει γενικά μια άλφα βελτίωση και το 4G είναι ένα καλό συν

Που διάβασες για την έκπτωση αυτή;

Μπορείς να δώσεις κάποιο link;

Edit

Βρήκα αυτό αλλά μιλάει για μια μόνο φορά και μόνο για τους πρώτους 2000 συνδρομητές από 27/2 που ισχύει η προσφορά και, φυσικά, δεν αναφέρεται τίποτε σχετικό στην wind.

Edited by makap

Το φτιάχνει, υπάρχει γενικά μια άλφα βελτίωση και το 4G είναι ένα καλό συν

Και ειναι και τσαμπε μεχρι τον Απρίλιο. Οπου το βρεις βέβαια

2 ερωτήσεις:

1) υπάρχει χάρτης με το που υπάρχει 4G κάλυψη?

2) οι multisim της WIND είναι 4G συμβατές ή θέλει άλλη κάρτα???

Όχι, αλλά για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο στην Αττική.

Αν την πήρες πρόσφατα (εδώ και 2 εβδομάδες ας πούμε είναι ) αλλιώς πας και την αλλάζεις δωρεάν.

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ