Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω σκεφτεί τι θα τους ζητήσω. Το πιο οικονομικό internet για το σπίτι είναι 16 ευρώ Cyta. Άρα για να είναι καλύτερη η προσφορά σε σύνολο θα πρέπει το κινητό να είναι κάτω από 31 ευρώ. Αν μου δώσουν το Cosmote Απεριόριστα 65 στα 20-25 ευρώ το συζητάμε. Το θεωρώ αδύνατο να δώσουν τέτοια τιμή.

Από όσο ξέρω παίζει μια χαρά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης γενικότερα, τσέκαρε το πρόγραμμα το W

Υπάρχει κάλυψη 100%. Και γενικά στη Θεσσαλονίκη η Wind έχει βελτιωθεί σημαντικά τελευταία, οπότε φίλε KostasGre δε θα έχεις πρόβλημα ;)

Έχω σκεφτεί τι θα τους ζητήσω. Το πιο οικονομικό internet για το σπίτι είναι 16 ευρώ Cyta. Άρα για να είναι καλύτερη η προσφορά σε σύνολο θα πρέπει το κινητό να είναι κάτω από 31 ευρώ. Αν μου δώσουν το Cosmote Απεριόριστα 65 στα 20-25 ευρώ το συζητάμε. Το θεωρώ αδύνατο να δώσουν τέτοια τιμή.

να σου πω και εγω δύσκολο το κόβω...και γενικά από ότι έχω παρατηρήσει η wind κάνει τις καλύτερες προσφορές...

Ήμουν Cosmote unlimited 45 και σταθερό στο σπίτι Cyta μόνο Ίντερνετ, έδινα σύνολο 60-65ε τον μήνα.

Έκλεισα πακέτο, σταθερό με ιντερνετ και απεριόριστα σταθερά, κινητό 1000 προς όλους και 1 Gb ιντερνετ σύνολο 47ε. Καλή προσφορά δεν ήταν?Το σταθερό της Wind είναι αξιόπιστο?

Φαντάζομαι λογικά θα με πάρει τηλέφωνο και η Cosmote και η cyta?

Φίλε η προσφορά που αναφέρεις είναι σούπερ, όσο για το σταθερό από όσο ξέρω από φίλους μου κλπ στην Αθήνα παίζει πάρα πολύ καλά και χωρίς προβλήματα

ck

με πηρανε απο τα public και μου δεινανε καρτοσυμβολαιο με 700 προς ολους ποιο προγραμμα ειναι αυτο ακριβως?
υπογραφή εκτός ορίων

με πηρανε απο τα public και μου δεινανε καρτοσυμβολαιο με 700 προς ολους ποιο προγραμμα ειναι αυτο ακριβως?

Είναι το καρτοσύνδεση 35

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/kartosundesi/

Σούπερ είναι το προγραμματάκι, λέω να το βάλω για την γυναίκα μου καθώς εγώ είμαι στο W

Σούπερ είναι το προγραμματάκι, λέω να το βάλω για την γυναίκα μου καθώς εγώ είμαι στο W

Οι τιμές ειναι τελικές ???

Δλδ για το 35 , 29 ευρώ με ολους τους φόρους ??

Επίσης με τα 15 ευρώ που έχει μεσα μπορείς να αγοράσεις κανένα πακέτο ομιλίας ?

Τελος οι κλήσεις ειναι 3 λεπτες ? Ή 60 second ?

Αν μείνουν αυτο το μήνα 5 ευρώ προστιθονται στο επόμενο ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλησπερα.Μια βοηθεια γιατι η wind θα με τρελανει.Εχω το wind to all 35 εληξε το συμβολαιο μου και μου εκανε προταση η wind να παραμεινω στο προγραμμα και με εκπτωση στο παγιο 50% .Το οποιο οπως μου ειπαν βγαινει στα 20ευρω με τους φορους κομπλε.Και χωρις ανανεωση συμβολαιου.Απλα να τους πω ενταξει για να το καταχωρησουν στο συστημα.Εχει ακουσει κανεις παρομοια περιπτωση.:!::!::!:

δεν ειναι τιποτα περιεργο,αυτη τη στιγμη ειμαι με εκπτωση πανω απο 70% απο την κανονικη τιμη του προγραμματος

Ναι μπορεις. Δεν υπαρχει δεσμευση ακομα κιαν ειχες επιδοτηση.

http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Number/

Τι σημαινεί το "π.χ. εξόφληση λογαριασμών, αποπληρωμή επιδότησης συσκευής" που λέει στο 13 ?

Μου κάνουν μία προσφορά , το W + Double Play Medium για το σπίτι, με 35ευρώ τον μήνα όλα μαζί.

Προφανώς αυτό το κάνουν, γράφοντας κανένα τρελό νούμερο επιδότησης, επάνω στο 18μηνο συμβόλαιο.

Φοβάμαι το σήμα της WIND, αλλά είναι γεγονός ότι η τιμή είναι προκλητική.

Σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω ή όχι, και πρέπει να αποφασίσω σήμερα.

Αν δεν μου κάνει η Wind , πώς μπορώ να την κάνω σε 2-3-4 μήνες?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Τι σημαινεί το "π.χ. εξόφληση λογαριασμών, αποπληρωμή επιδότησης συσκευής" που λέει στο 13 ?

Μου κάνουν μία προσφορά , το W + Double Play Medium για το σπίτι, με 35ευρώ τον μήνα όλα μαζί.

Προφανώς αυτό το κάνουν, γράφοντας κανένα τρελό νούμερο επιδότησης, επάνω στο 18μηνο συμβόλαιο.

Σήμερα αποφασίζεις .

Έχεις 3 ημέρες να ακυρώσεις την φορητότητα αν κάτι δεν πάει καλά

Σου κάναν τέτοια προσφορά και το σκέφεσαι??? Προχώρα αβλεπί-και αυτά με το σήμα, είναι μύθος, μια χαρά είναι το σημα της wind...ετσι κι αλλιώς τώρα θα συνεργαστεί και με voda σε αυτό το κομμάτι...

Τι αποφάσισες τελικά; Όσον αφορά στο σήμα είναι ένα κόλλημα όλων όσων δεν είχαν πότε Wind. Σε κάθε περίπτωση και αν θέλεις να ενημερωθείς για κάποια συγκεκριμένη περιοχή, ρώτα μας και, αν γνωρίζουμε, πολύ ευχαρίστως να απαντήσουμε :)

Τι αποφάσισες τελικά; Όσον αφορά στο σήμα είναι ένα κόλλημα όλων όσων δεν είχαν πότε Wind. Σε κάθε περίπτωση και αν θέλεις να ενημερωθείς για κάποια συγκεκριμένη περιοχή, ρώτα μας και, αν γνωρίζουμε, πολύ ευχαρίστως να απαντήσουμε :)

Βασικα κυκλοφορω μέσα στην Αττική. Σε ταξιδακια προς Κόρινθο, Ηλεία, Βοιωτία.

Απο ότι μαθαίνω, στην Ηλεία η κατάσταση ειναι τραγική με την Wind.

Τελικα δεν εκανα τιποτα ακομα. Νομιζω οτι μπορώ να απαντήσω και αύριο - μεθαύριο τελικά.

Κάτι με κρατάει γενικώς, και συνήθως όποτε δεν άκουσα το ένστικτο μου, την πάτησα.

Τελικά με το θέμα της επιδότησης τι παίζει?

Αν το κόψω σε 2-3 μήνες (κάνω φορητότητα πάλι πίσω στην cosmote), τι γίνεται με την επιδότηση που θα γράφει στο συμβόλαιο?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Βασικα κυκλοφορω μέσα στην Αττική. Σε ταξιδακια προς Κόρινθο, Ηλεία, Βοιωτία.

Απο ότι μαθαίνω, στην Ηλεία η κατάσταση ειναι τραγική με την Wind.

Τελικα δεν εκανα τιποτα ακομα. Νομιζω οτι μπορώ να απαντήσω και αύριο - μεθαύριο τελικά.

Κάτι με κρατάει γενικώς, και συνήθως όποτε δεν άκουσα το ένστικτο μου, την πάτησα.

Τελικά με το θέμα της επιδότησης τι παίζει?

Αν το κόψω σε 2-3 μήνες (κάνω φορητότητα πάλι πίσω στην cosmote), τι γίνεται με την επιδότηση που θα γράφει στο συμβόλαιο?

Αν διακόψεις το συμβόλαιο πριν τη λήξη του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, θα πληρώσεις ολόκληρο το ποσό της επιδότησης μαζί με έναν τελευταίο λογαριασμό.

Σήμερα αποφασίζεις .

Έχεις 3 ημέρες να ακυρώσεις την φορητότητα αν κάτι δεν πάει καλά

Οι 3 μέρες που αναφέρεις είναι το όριο που έχει τεθεί ώστε να πραγματοποιηθεί η φορητότητα...

Αν ο τωρινός πάροχος δώσει το ΟΚ στο σύστημα από την 1η μέρα (ακόμη και χωρίς να έρθει σε επικοινωνία με τον κάτοχο) τότε η φορητότητα μπορεί να γίνει ακόμη και από την 1η μέρα (σε ιδανικές συνθήκες) !

Πριν λίγες μέρες στον αδερφό μου που έκανε αίτηση φορητότητας στην WIND, του κάνανε αντιπροσφορά από την COSMOTE την 1η μέρα και ενώ την δέχτηκε έπρεπε να ακυρώσει την αίτηση στην WIND πράγμα που έκανε τηλεφωνικά, όμως την επόμενη μέρα του την ενεργοποίησαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στην WIND!

Στην αρχή το παίζανε κινέζοι και λέγανε τα γνωστά για υποχρεωτική παραμονή 2 μηνών κλπ αλλά έστειλε άμεσα FAX & Email για την ακύρωση της φορητότητας όπου έγινε μετά από λίγες μέρες και σύμφωνα με την δυνατότητα υπαναχώρησης σε πωλήσεις από απόσταση εντός 14 ημερών!

Προ λίγου δέχτηκα την εξής προσφορά:

Για κινητό : W στη τιμή 33 ευρώ.

Σταθερό : Δωρεάν αστικά υπεραστικά , 180 προς κινητά και 24 ιντερνετ στα 30 ευρώ.

Και δώρο :

1.Μια ταμπλέτα μάρκας τρεβιαν με android σαντουιτς 4.

2.Μια φωτογραφική μηχανή τρεβιαν πάλι.

3.Κινητό Lumia.

4.120 λεπτά προς όλους σε μία κάρτα wind.

Τι λέτε αξίζει ?

Ξερει κανεις τι μάρκα ειναι αυτή τρέβιαν ? Κανένα url να τα δούμε ?

Edited by nebtios

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σταθερό : Δωρεάν αστικά υπεραστικά , 180 προς κινητά και 24 ιντερνετ στα 30 ευρώ.

Και δώρο :

3.Κινητό Lumia.

Τι λέτε αξίζει ?

Τέλεια προσφορά! Θέλω και εγώ :!:

Τέλεια προσφορά! Θέλω και εγώ :!:

Κολλάω γιατι έχω vodafone 45 με 25 το μήνα.

Δλδ σταθερά και vod. δωρεάν και 150 προς τρίτους.

Σταθερό μπορώ να βάλω με 17 απο wind προσφορά ιντερνετ.

Δλδ 42 το μήνα ενώ αλλιώς πάω 63.

Κινητό έχω δεν καιγομαι....

Δλδ θα πληρώνω 21 παραπάνω το μήνα για να πάρω :

κινητο , ταμπλέτα , και φωτ/κη μηχανή.

Θέλω να γλυτώσω το 33 του οτε να το πάω στα 20 (σταθερό) όχι να το κάνω πάλι 30....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν αυτό είναι ΜΕ φόρους και ΦΠΑ, πάρτο τώρα!

Αν είναι άνευ, νομίζω ότι δεν πάει πολύ πιο ακριβά αν τους προσθέσεις, αλλά τσέκαρέ το μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Μου φαίνεται πολύ καλή προσφορά

Και δώρο :

3.Κινητό Lumia.

Τι λέτε αξίζει ?

Φίλε αυτή είναι τέλεια προσφορά που σου έδωσε η Wind, τα trevian δεν τα ξέρω, εγώ θα έπαιρνα το Lumia :)

Τέλεια αλλα δεν θα πάρω τπτ.

Κινητο πήρα πρόσφατα οποτε lumia δεν ειναι απαραίτητο.

Για τα άλλα καλα θα ήταν αλλα τελικώς το πακέτο αυτο ειναι ίδιο με το οτε που έχω τωρα.

Οποτε δεν κερδίζω τπτ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και δώρο :

3.Κινητό Lumia.

Τι λέτε αξίζει ?

Με ποιο τρόπο (δηάδή τηλεφωνικά ) σου έκαναν αυτή τη προσφορά??

Έκανες αίτηση για φορητότητα αριθμού?

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ