Arinos Δημ. Σάββατο στις 01:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:14 μμ 384 kbps, δεν γίνεται δουλειά έτσι. Είναι 2-3 χρόνια που δίνουν τα 2 gb? Πρέπει να αυξηθούν χθες. Όπως και τα επόμενα συμβόλαια έχουν πολύ λίγες παροχές. Είδα κάτι που λέγεται Giga boost το έχει η Vodafone και δίνει 15 GB τον μήνα με 7.95€ και 50 GB με 12.95€ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 02:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:01 μμ 46 minutes ago, Arinos said: 384 kbps, δεν γίνεται δουλειά έτσι. Είναι 2-3 χρόνια που δίνουν τα 2 gb? Πρέπει να αυξηθούν χθες. Όπως και τα επόμενα συμβόλαια έχουν πολύ λίγες παροχές. Είδα κάτι που λέγεται Giga boost το έχει η Vodafone και δίνει 15 GB τον μήνα με 7.95€ και 50 GB με 12.95€ Πακέτα προσαύξησης στο πρόγραμμα σου και καλά είναι αυτά; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Σάββατο στις 02:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:22 μμ 21 minutes ago, johnny_htc said: Πακέτα προσαύξησης στο πρόγραμμα σου και καλά είναι αυτά; Δεν έχω ιδέα, απλά πήρε το μάτι μου τα πακέτα αυτά και τις τιμές σε ένα άλλο φορουμ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Σάββατο στις 02:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:54 μμ 53 minutes ago, johnny_htc said: Πακέτα προσαύξησης στο πρόγραμμα σου και καλά είναι αυτά; Όχι, είναι για το καρτοκινητό ίντερνετ. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Δευτέρα στις 10:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:07 μμ Πρέπει να ανέβασαν τιμές στα ενεργά συμβόλαια που έχουν τον όρο του πληθωρισμού. Περίπου 2.7% πάνω, κάτι cents είναι ανάλογα και την τιμή βέβαια. Δεν μπορώ να δω ακόμα αναλυτικό λογαριασμό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Δευτέρα στις 11:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:31 μμ 1 hour ago, Arinos said: Πρέπει να ανέβασαν τιμές στα ενεργά συμβόλαια που έχουν τον όρο του πληθωρισμού. Περίπου 2.7% πάνω, κάτι cents είναι ανάλογα και την τιμή βέβαια. Δεν μπορώ να δω ακόμα αναλυτικό λογαριασμό. Η μόνη που έκανε αυξήσεις πάλι;; 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 06:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:04 πμ 6 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η μόνη που έκανε αυξήσεις πάλι;; Δεν νομίζω, πιστεύω πως θα γίνει αύξηση και στα συμβόλαια της Cosmote αφού έχουν τον όρο μέσα ήδη. Όπως και η Vodafone που ανεβάζει 1.5€ από τον 13ο μήνα. Δεν αναφέρομαι στις τιμές καταλόγου αλλά στα ενεργά συμβόλαια που έχουν μέσα τον όρο για αύξηση τιμής ανάλογα τον πληθωρισμό κάθε Φεβρουάριο. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 08:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:22 πμ Σε τέτοια συμβόλαια, που ανέφεραν δηλαδή την αύξηση, ουδέποτε μπήκε η αύξηση. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 08:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:42 πμ Μπήκε σήμερα. Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία στο σχόλιο μου μπορείς να μου το πεις να σου στείλω ότι στιγμιότυπο θέλεις από τον λογαριασμό ή οποιαδήποτε άλλη απόδειξη που αποδεικνύει αυτό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 08:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:45 πμ 2 minutes ago, Arinos said: Μπήκε σήμερα. Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία στο σχόλιο μου μπορείς να μου το πεις να σου στείλω ότι στιγμιότυπο θέλεις από τον λογαριασμό ή οποιαδήποτε άλλη απόδειξη που αποδεικνύει αυτό. Γιατί να έχω αμφιβολία; Μιλάω για συμβόλαια NOVA. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 08:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:46 πμ Κι εγώ μιλάω για συμβόλαια NOVA. Όπως και το συγκεκριμένο θέμα που σχολίασα ο ίδιος αφορά τα συμβόλαια NOVA. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 08:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:48 πμ Οκ τότε. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Τρίτη στις 10:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:05 πμ (edited) 12 ώρες πριν, Arinos said: Πρέπει να ανέβασαν τιμές στα ενεργά συμβόλαια που έχουν τον όρο του πληθωρισμού. Περίπου 2.7% πάνω, κάτι cents είναι ανάλογα και την τιμή βέβαια. Δεν μπορώ να δω ακόμα αναλυτικό λογαριασμό. Πήρε και το σταθερό μου όπως γράφω στο 4G home internet από 20 σε 20,55 ευρώ δηλαδή αύξηση 2,75% Edited Τρίτη στις 11:01 πμ by Don_VitoCorleone 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. Τρίτη στις 02:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:56 μμ 4 3 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 03:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:18 μμ Η βονταφον δινει 20γβ κ 1500 λεπτα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τρίτη στις 08:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:02 μμ 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Η βονταφον δινει 20γβ κ 1500 λεπτα Γιατί το αναφέρεις σε κάθε θέμα της nova; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 08:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:11 μμ (edited) 10 minutes ago, sou_d said: Γιατί το αναφέρεις σε κάθε θέμα της nova; 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Η βονταφον δινει 20γβ κ 1500 λεπτα Και δεύτερον η Vodafone με το CU200 δίνει απεριόριστη ομιλία και 200GB.. Edit: Παιδιά sorry δεν διάβασα για ποιο πράγμα μιλούσατε.. Edited Τρίτη στις 08:14 μμ by cu2goup 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 08:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:16 μμ 13 minutes ago, sou_d said: Γιατί το αναφέρεις σε κάθε θέμα της nova; Παντού τπ αναφέρω. Να μην ξερει ο κόσμος τι εδωσαν ολες οι εταιρίες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τρίτη στις 08:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:18 μμ 1 minute ago, VIPdriver said: Παντού τπ αναφέρω. Να μην ξερει ο κόσμος τι εδωσαν ολες οι εταιρίες; Ε, άμα είναι να ξέρει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Τρίτη στις 08:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:36 μμ 19 minutes ago, VIPdriver said: Παντού τπ αναφέρω. Να μην ξερει ο κόσμος τι εδωσαν ολες οι εταιρίες; Υπάρχουν και χωριστά θέματα για συγκρίσεις, ας μην τα ανακατεύουμε όλα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 04:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:34 πμ Την καλημέρα μου. Επιβεβαίωση και από μένα όλα τα πάγια στην Nova αυξήθηκαν και δεν έχω κλείσει χρόνο όπως το εφαρμόζει η Vodafone. Nova unlimited από 21€ στα 21.56€ Nova unlimited από 27€ στα 27.7€ 1 7 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 04:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:50 πμ 14 minutes ago, Antonio21 said: Την καλημέρα μου. Επιβεβαίωση και από μένα όλα τα πάγια στην Nova αυξήθηκαν και δεν έχω κλείσει χρόνο όπως το εφαρμόζει η Vodafone. Nova unlimited από 21€ στα 21.56€ Nova unlimited από 27€ στα 27.7€ Αυτό δεν είναι μονομερής αλλαγή όρων συμβολαίου; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 06:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:06 πμ Δεν το γνωρίζω ας μας γράψουν τα παιδιά που γνωρίζουν καλύτερα. On 4/2/2025 at 12:05 ΜΜ, Don_VitoCorleone said: Πήρε και το σταθερό μου όπως γράφω στο 4G home internet από 20 σε 20,55 ευρώ δηλαδή αύξηση 2,75% Το είδα και εγώ σήμερα στην έκδοση λογαριασμόυ. 1 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Χθες στς 06:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:35 πμ (edited) 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Αυτό δεν είναι μονομερής αλλαγή όρων συμβολαίου; Δυστυχώς όχι, γιατί στα συμβόλαια που το κάνουν υπάρχει (με τις ευλογίες της ΕΕΤΤ) όρος αύξησης λόγω πληθωρισμού. Παρότι είναι η πρώτη φορά που τον αξιοποιεί η Nova, αντίστοιχους έχουν και εφαρμόζουν τόσο Vodafone (νομίζω πρώτη από το 2022) όσο και Cosmote. Ανταγωνισμός 😛 Θυμίζω ότι ο Συνήγορος του Καταναλωτή είχε ζητήσει να απαγορεύεται αυτή η πρακτική... Edited Χθες στς 06:36 πμ by minast 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 07:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:05 πμ 28 minutes ago, minast said: Δυστυχώς όχι, γιατί στα συμβόλαια που το κάνουν υπάρχει (με τις ευλογίες της ΕΕΤΤ) όρος αύξησης λόγω πληθωρισμού. Παρότι είναι η πρώτη φορά που τον αξιοποιεί η Nova, αντίστοιχους έχουν και εφαρμόζουν τόσο Vodafone (νομίζω πρώτη από το 2022) όσο και Cosmote. Ανταγωνισμός 😛 Θυμίζω ότι ο Συνήγορος του Καταναλωτή είχε ζητήσει να απαγορεύεται αυτή η πρακτική... Και κάθε πότε έχουν δικαίωμα αλλαγής παγίου; Καθε μήνα; Τοτε τι νοημα εχει το συμβόλαιο; Εγω ηξερα οτι στους ορους ελεγαν μετά τους 12 μηνες αυξηση. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts