Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην περιοχη μου για σταθερο υπαρχει θεμα και εχω λιγες επιλογες, γραμμη δινει μονο cosmote εως 50mbps και nova εως 24mbps

Tωρα με cosmote 24αρα κλειδωνω τερμα στα 27mbps, πριν ειχα nova και με το ζορε κλειδωνε στα 14mbps.

Οποτε με το σταθερο ας δινω λιγα παραπανω αλλα εχω καλη γραμμη.

Πιο πολυ με προβληματιζουν τα 2 κινητα, το ενα θελω απεριοριστη ομιλια και ας  εχει λιγα data καθε μηνα (πχ οπως το εχω τωρα Nova Unlimited + 2Gb).

Στο αλλο που ειναι το βασικο τηλεφωνο θελω οποσδηποτε Unlimited All.

Edited by mastorantza

• 2 weeks later...

Βρήκα το παρακάτω στο FB.. όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει αναλυτικά..

https://www.facebook.com/share/p/14gf2uFjyq/

Edit: μάλλον αφορά το family..

Edited by cu2goup

Άλλη μια φορητότητα από Nova σε άλλο πάροχο και κανένα τηλέφωνο γιατί φεύγουμε κτλ. 

Δυστυχώς κόπηκε και η Eon+ επειδή ήταν συνδυαστικό πακέτο σταθερής γραμμης & Εon+, τώρα περιμένω την λυπητερή να έρθει, το κόστος αποσύνδεσης, 29/05/25 έληγε το συμβόλαιο. 

Στο φορές είχα ρωτήσει  στο παρελθόν μου είχαν πει ότι το Eon έχει κόστος εάν φύγεις νωρίτερα 120€ ανεξάρτητα πόσους μήνες θέλει το συμβόλαιο για να λήξει δεν πάει αναλογικά. 

Γνωρίζουμε κάτι παραπάνω; 

Σας ευχαριστώ πολύ!! 

Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών θα με καλέσει πίσω εξειδικευμένος υπάλληλος να με ενημερώσει. 

Screenshot_20250109_151024.jpg

Nova only Edge SA For Ever.. 

1 ώρα πριν, Antonio21 said:

Άλλη μια φορητότητα από Nova σε άλλο πάροχο και κανένα τηλέφωνο γιατί φεύγουμε κτλ. 

Δυστυχώς κόπηκε και η Eon+ επειδή ήταν συνδυαστικό πακέτο σταθερής γραμμης & Εon+, τώρα περιμένω την λυπητερή να έρθει, το κόστος αποσύνδεσης, 29/05/25 έληγε το συμβόλαιο. 

Στο φορές είχα ρωτήσει  στο παρελθόν μου είχαν πει ότι το Eon έχει κόστος εάν φύγεις νωρίτερα 120€ ανεξάρτητα πόσους μήνες θέλει το συμβόλαιο για να λήξει δεν πάει αναλογικά. 

Σας ευχαριστώ πολύ!! 

Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών θα με καλέσει πίσω εξειδικευμένος υπάλληλος να με ενημερώσει. 

Εμένα δεν μου έστειλαν ποτέ πέναλτυ. Αλλά και να σου στείλουν μπορείς να τους πεις ότι δεν ζήτησες κατάργηση tv και να απαιτήσεις πίστωση 

Την στιγμή που είναι συνδυαστικό πρόγραμμα θα πουν ότι η υπηρεσία κόβετε σε περίπτωση φορητότητας. 

3 ώρες πριν, Antonio21 said:

Σας ευχαριστώ πολύ!! 

Εμένα είχε ο θείος μου 24αρα + εον +2 κινητά στη Nova,δηλαδή ξεχωριστά τηλεόραση, internet 

Έκανε όλα φορητότητα σε Cosmote λόγω καλύτερης τιμής, δεν εχει δώσει ακόμα πέναλτι δεν του έχει ζητηθεί δηλαδή. 

Του έκοψαν την ΕΟΝ με το που έφυγε η σταθερή πήρε τηλέφωνο είπαν έγινε λάθος από μεριάς τους αλλά δεν μπορούν να κάνουν δυστυχώς κάτι. 

Έχει προβεί σε καταγγελία και αναμένει απάντηση. 

10 minutes ago, elkons said:

Εμένα είχε ο θείος μου 24αρα + εον +2 κινητά στη Nova,δηλαδή ξεχωριστά τηλεόραση, internet 

Έκανε όλα φορητότητα σε Cosmote λόγω καλύτερης τιμής, δεν εχει δώσει ακόμα πέναλτι δεν του έχει ζητηθεί δηλαδή. 

Του έκοψαν την ΕΟΝ με το που έφυγε η σταθερή πήρε τηλέφωνο είπαν έγινε λάθος από μεριάς τους αλλά δεν μπορούν να κάνουν δυστυχώς κάτι. 

Έχει προβεί σε καταγγελία και αναμένει απάντηση. 

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.. Τόσο δύσκολο ήταν να μην γίνει αυτό το λάθος.. και μετά δεν διορθώνεται κιόλας... ό,τι να ναι

4 ώρες πριν, Antonio21 said:

είχα ρωτήσει  στο παρελθόν μου είχαν πει ότι το Eon έχει κόστος εάν φύγεις νωρίτερα 120€ ανεξάρτητα πόσους μήνες θέλει το συμβόλαιο για να λήξει δεν πάει αναλογικά. 

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Ισχύει. Για eon+ είναι 140 ευρώ αυτή τη στιγμή το penalty. Πρόκειται ασφαλώς περί αλητείας και από πλευράς nova και από πλευράς εκείνων που τα επιτρέπουν αυτά.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Στην ιστοσελίδα τους λένε 80€ EON και 120€ EON+ διακοπή ή κάνω λάθος;

https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/ksekinontas-sti-nova/pos-mporo-na-diakopso-tin-eon-tv

Το πέναλτι έπρεπε να πηγαίνει ανάλογα τον μήνα και όχι σταθερά όλους τους μήνες είναι ίδιο ποσό η διακοπή, πολύ σωστά μας λέει ο Serafeim1981. 

Edited by elkons

31 minutes ago, Antonio21 said:

Την στιγμή που είναι συνδυαστικό πρόγραμμα θα πουν ότι η υπηρεσία κόβετε σε περίπτωση φορητότητας. 

Εάν το συμβόλαιο ήταν συνδυαστικό, τότε πάει πακέτο η διακοπή. Στην περίπτωσή μου είχα άλλο συμβόλαιο για το σταθερό με το 50 vdsl στην Wind και άλλο για το δορυφορικό αποκωδικοποιητή με τη Forthnet και πριν από 1,5 χρόνο διέκοψα το 2ο χωρίς καμία επίπτωση (penalty).

Τώρα σκέπτομαι τη φορητότητα σε Cosmote ή Voda.

3 minutes ago, elkons said:

https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/ksekinontas-sti-nova/pos-mporo-na-diakopso-tin-eon-tv

Το πέναλτι έπρεπε να πηγαίνει ανάλογα τον μήνα και όχι σταθερά όλους τους μήνες είναι ίδιο ποσό η διακοπή, πολύ σωστά μας λέει ο Serafeim1981. 

Πραγματικά ξεφτίλα να θες να φύγεις 2 μήνες πριν, ένα τρομερά μικρό διάστημα του συμβολαίου σου, και να σου ζητάνε τόσα λεφτά. Δηλαδή γιατί να μη μπορείς να δώσεις τα δύο μηνιάτικα και ένα δεκάρικο επιπλέον να πάνε να πιούνε μια μπύρα, να πάει στα κομμάτια δηλαδή..

41 minutes ago, elkons said:

Εντάξει 120€ πεταμένα 😳😳

Να αντιμετωπίζουν ως εχθρό τον πελατη που θέλει να φύγει, δείχνουν την μικρότητα τους με αποτέλεσμα να μη θέλει να ξαναγυρίσει ο πελάτης. 

Η βονταφον σου λεει δεν εχεις σημα φιλε μου; Φυγε αζημίως χωρις πολλά πολλά. Σοβαρή αντιμετώπιση με σεβασμό στον πελάτη και που ξερεις μπορει να ξαναγυρισει.

Εταιρείες με τέτοιες πρακτικές δεν πρέπει να τις επιβραβεύουμε.

Ειλικρινά, δεν δίνει και κάτι το μοναδικό σαν προϊόν ή σαν υπηρεσία.

Εξαίρεση τα Nova 5G Phone, Nova 5G Pro Phone, Nova Buds, Kids watch και Unlimited All 300 GB και μετά κόφτης 8 Mbps.

1 ώρα πριν, elkons said:

Στην cosmote έτσι πάει 

24 minutes ago, Arinos said:

Εξαίρεση τα Nova 5G Phone, Nova 5G Pro Phone, Nova Buds, Kids watch και Unlimited All 300 GB και μετά κόφτης 8 Mbps.

Σιγά τα καινοτόμα προϊόντα 

10 minutes ago, Gv2008 said:

Στην cosmote έτσι πάει 

Σιγά τα καινοτόμα προϊόντα 

Συμφωνώ. Η Βονταφον δίνει παρόμοια τέτοια αιώνες τώρα, πχ τα κινητά vodafone παλιότερα κλπ

Τι ρούτερ δίνει στο 5g πρόγραμμα;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

37 minutes ago, Arinos said:

Έκλαψα με το unlimited all 300 gb ala 8mbps only, να ξέρεις 🤣🤣🤣

2 minutes ago, p_k said:

Τι ρούτερ δίνει στο 5g πρόγραμμα;

Αν εννοείς Nova 5G home internet, το ΖΤΕ MC801A δίνουν 🙂

Πολύ καλό ρουτεράκι.

Just now, elkons said:

Αν εννοείς Nova 5G home internet, το ΖΤΕ MC801A δίνουν 🙂

Είναι δυνατό αυτό το ρουτερακι. Αλλά με κόφτη το δίνουν και αυτό 🥲

Η κόκκινη εννοώ τι δίνει.

Η Νόβα γνωρίζω.

Φαντάζομαι θα δίνει κάτι αντίστοιχο.

Παύλος Παυλίδης 

6 minutes ago, p_k said:

Η κόκκινη εννοώ τι δίνει.

Η Νόβα γνωρίζω.

Φαντάζομαι θα δίνει κάτι αντίστοιχο.

Νόμιζα λες για της Nova επειδή είμαστε στο νήμα της Nova

Στο site κατασκευαστής λέει Vodafone 

Θα ρωτήσω στην εξυπηρέτηση και θα μάθω. 

9 minutes ago, johnny_htc said:

Έκλαψα με το unlimited all 300 gb ala 8mbps only, να ξέρεις 🤣🤣🤣

Ήθελα να ήμουν αντικειμενικός οπότε το έβαλα κι αυτό μέσα στην μοναδική υπηρεσία που δίνει αφού τα άλλα 2 δίκτυα δεν παρέχουν τέτοια υπηρεσία 🤣

37 minutes ago, elkons said:

Νόμιζα λες για της Nova επειδή είμαστε στο νήμα της Nova

Στο site κατασκευαστής λέει Vodafone 

Θα ρωτήσω στην εξυπηρέτηση και θα μάθω. 

Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε.

Παύλος Παυλίδης 

Θα μιλήσω σε 5λ με την εξυπηρέτηση και θα σας πω απλώς είχα μια δουλίτσα και δεν έχω μιλήσει ακόμα.