DemetreKre Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) @kakofonixx Πρόσθεσε την web n' mail 120MB με κόστος 8€ Οπότε με το παλιό το S και την υπηρεσία πας στο 40αρι! http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/uphresies-wind/web-n-mail.aspx Είσαι λάθος φίλε @energeiakos Κατ΄αρχάς δεν γνωρίζουμε καν τι θα γίνει με την προσφορά της Q από το νέο έτος! Τις αλλάζεις τελείως τα δεδομένα με την πρότασή σου... Εχω εταιρικο πακετο στη Wind, με 1 προγραμμα bbfexy 400 και 3 bb flexy 100. η συμβαση μου ληγει τον φεβουαριο και ειδη εχουν αρχισει να μου λενε για επιδοτηση. μου ειπα για 90 ευρω ανα συσκευη. Μου φανηκαν λιγα και μιλαω ειδικα για την 400αρα συνδεση που εχει και παγιο 50 ευρω και ειναι το 50 % του λογαριασμου. πειτε μου υπαρχει ειδικος τιμοκαταλογος για αγορα συσκευης απο εταιρια? γιατι στη cosmote παλιοτερα ειχα πιασει στα χερια μου καταλογο με ολα τα διαθεσιμα κινητα (σταλμενο με fax) με τουλαχιστον 50 εως 90 ευρω κατω απο τη λιανικη τιμη. τι να κανω για να ανεβασουν την επιδοτηση μου ? θελω να αλλαξω και το ενα προγραμμα απο 100 σε 200. δεν θα μου δωσουν παραπανω? Πιστεύω κανά 450αρι θα στο δώσουν! Μην ξεχνάς πως στα εταιρικά πακέτα η επιδότηση μοιράζεται στις γραμμές που έχεις ανεξάρτητα από πάγια και κίνηση! Οι λογαριασμοί σου είναι κοντά στο 100αρι αν δεν ξεπερνάς τους χρόνους σου! Αν εσύ κάνεις παραπάνω κίνηση καλό είναι να διαπραγματευτείς ένα καλύτερο ποσό! Edited December 16, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 @kakofonixx Πρόσθεσε την web n' mail 120MB με κόστος 8€ Οπότε με το παλιό το S και την υπηρεσία πας στο 40αρι! http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/uphresies-wind/web-n-mail.aspx Είσαι λάθος φίλε @energeiakos Κατ΄αρχάς δεν γνωρίζουμε καν τι θα γίνει με την προσφορά της Q από το νέο έτος! Τις αλλάζεις τελείως τα δεδομένα με την πρότασή σου... Το 120 MB με 8 Ευρώ δεν το βρήκα στο site της wind. Μήπως έχεις link; Μα δεν δεσμεύεσαι όταν πας σε καρτοκινητό... Μπορεί τώρα να βάλει τα 400 ΜB με 4 Ευρώ στην Q, τα οποία μπορεί να έχει μέχρι τις 30 Ιανουαρίου και μετά βλέπει τι θα κάνει. Η φορητότητα διαρκεί 3 μέρες. Οπότε η φράση "Κατ΄αρχάς δεν γνωρίζουμε καν τι θα γίνει με την προσφορά της Q από το νέο έτος!", νομίζω ότι δεν είναι σωστή. Για την ακρίβεια δεν έχει νόημα αφού δεν υπάρχει δέσμευση. Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Το 120 MB με 8 Ευρώ δεν το βρήκα στο site της wind. Μήπως έχεις link; Μα δεν δεσμεύεσαι όταν πας σε καρτοκινητό... Μπορεί τώρα να βάλει τα 400 ΜB με 4 Ευρώ στην Q, τα οποία μπορεί να έχει μέχρι τις 30 Ιανουαρίου και μετά βλέπει τι θα κάνει. Η φορητότητα διαρκεί 3 μέρες. Οπότε η φράση "Κατ΄αρχάς δεν γνωρίζουμε καν τι θα γίνει με την προσφορά της Q από το νέο έτος!", νομίζω ότι δεν είναι σωστή. Για την ακρίβεια δεν έχει νόημα αφού δεν υπάρχει δέσμευση. Φίλε ξεχνάς κάτι!!!! Αν κάνει φορητότητα σε Q θα πρέπει να πληρώσει όποια επιδότηση έχει πάρει αν δεν έχει κλείσει χρόνο! Η προσφορά της Q είναι γαι το 2010 και σε λίγες μέρες πάμε 2011 οπότε εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μου λες οτι δεν υπάρχει δέσμευση! Υπάρχει χρονικό περιθώριο της προσφοράς για 15 μέρες ακόμα! Αν θέλει να γυρίσει μετά στο Small που έχει δεν θα μπορεί γιατί δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο! Θα χάσει όποια επιδότηση έχει (αν έχει κλείσει χρόνο) για να πάρει νέα συσκευή ή να κάνει έκπτωση στο λογαριασμό! Η φορητότητα μπορεί να παίρνει 3 μέρες αλλά δεν λύνει όλα τα προβλήματα! Link έχω δώσει παραπάνω.... Κρίσιμες ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος: 1)Από WIND συμβόλαιο σε Q παίρνει 3 μέρες; (μετράει σαν φορητότητα δηλαδή; επειδή είναι στο ίδιο δίκτυο το λέω!) Μήπως πρέπει να μετατραπεί σε καρτοκινητό WIND και μετά τα γίνει Q; (η μετατροπή από σύνδεση σε καρτοκινητό WIND παίρνει 30 μέρες όπως και η διακοπή! οπότε μιλάμε σίγουρα για 30 μέρες και κατι παραπάνω; ) 2)Αν κάποιος έχει συμβόλαιο και έχουν περάσει 12 μήνες μπορεί να ζητήσει φορητότητα σε άλλη εταιρία σε καρτοκινητό (3 μέρες) και μόλις γίνει καρτοκινητό να επιλέξει ένα άλλο πρόγραμμα (ή και το ίδιο που είχε παλιά) στη WIND σύνδεση(3 μέρες) για να εκμεταλλευτεί κάποια προσφορά που ίσως τον συμφερει για τις νέες συνδέσεις; Υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα για να επιστρέψει πάλι στην εταιρία όπως ήταν παλαιότερα; Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας απαντήσει στα τελευταία ερωτήματα... Edited December 16, 2010 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Αν κάνει φορητότητα σε Q θα πρέπει να πληρώσει όποια επιδότηση έχει πάρει αν δεν έχει κλείσει χρόνο! Σωστός έχεις δίκιο. Η προσφορά της Q είναι γαι το 2010 και σε λίγες μέρες πάμε 2011 οπότε εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μου λες οτι δεν υπάρχει δέσμευση! Υπάρχει χρονικό περιθώριο της προσφοράς για 15 μέρες ακόμα Η δέσμευση δεν είναι αυτό που λες. Δέσμευση είναι αυτό ακριβώς που γίνεται στα συμβόλαια. Ωστόσο 15 μέρες είναι το χρονικό περιθώριο για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Το μέχρι πότε είναι διαθέσιμη να τη χρησιμοποιήσεις δεν υπάρχει ακριβώς. Θεωρητικά επ άπειρον. Δηλαδή μπορείς να την ενεργοποιήσεις πριν μπει ο νέος χρόνος (υποχρεωτικά και επίσημα) και να την χρησιμοποιείς μέχρι και τον Σεπτέμβρη. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι σου λέω. Έχει διαφορά η ενεργοποίηση της υπηρεσία από την κατανάλωσή της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι και της 30 Ιανουαρίου μπορεί να προγραμματίσει ότι θα την έχει διαθέσιμη για κατανάλωση. Αν θέλει να γυρίσει μετά στο Small που έχει δεν θα μπορεί γιατί δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο! Δεν πειράζει. Υπάρχουν πολύ καλύτερες προσφορές με καρτοκινητή. Θα χάσει όποια επιδότηση έχει (αν έχει κλείσει χρόνο) για να πάρει νέα συσκευή ή να κάνει έκπτωση στο λογαριασμό! Θα κερδίσει από αλλού άμα πάει σε καρτοκινητή. Κρίσιμες ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος: 1)Από WIND συμβόλαιο σε Q παίρνει 3 μέρες; (μετράει σαν φορητότητα δηλαδή; επειδή είναι στο ίδιο δίκτυο το λέω!) Μήπως πρέπει να μετατραπεί σε καρτοκινητό WIND και μετά τα γίνει Q; Ναι 3 μέρες. (η μετατροπή από σύνδεση σε καρτοκινητό WIND παίρνει 30 μέρες όπως και η διακοπή! οπότε μιλάμε σίγουρα για 30 μέρες και κατι παραπάνω; ) Και αυτό νομίζω 3 μέρες έχει γίνει πλεον. 2)Αν κάποιος έχει συμβόλαιο και έχουν περάσει 12 μήνες μπορεί να ζητήσει φορητότητα σε άλλη εταιρία σε καρτοκινητό (3 μέρες) και μόλις γίνει καρτοκινητό να επιλέξει ένα άλλο πρόγραμμα (ή και το ίδιο που είχε παλιά) στη WIND σύνδεση(3 μέρες) για να εκμεταλλευτεί κάποια προσφορά που ίσως τον συμφερει για τις νέες συνδέσεις; Υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα για να επιστρέψει πάλι στην εταιρία όπως ήταν παλαιότερα; Την προσφορά μπορεί να την εκμεταλλευτεί εξ αρχής με την απειλή ότι θα πάει σε άλλη εταιρεία. Δεν χρειάζεται να πάει σε καρτοκινητό. Ωστόσο το παν είναι να μην είσαι δεσμευμένος και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με καρτοκινητό. Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και το ενδιαφερον σας :) δεν θυμωμουν οτι υπαρχουν και αλλα πακετα Web'n'Mail, οποτε μαλλον παω για το 120ΜΒ και αν στο μελλον χρειαστω παραπανω βλεπουμε... Οσο για τη συγκριση αναμεσα στο παλιο και στο νεο wind S τι να πω.... αφαιρει τα 100MMS, αφαιρει το χρονο βιντεοκλησης, αφαιρει 10' απο το χρονο ομιλιας και προσθετει 100ΜΒ internet και 5€ παραπανω στο λογαριασμο!!! απλα απαραδεκτο! :wacko: επισης καλη η προσφορα της Q, αλλα χωρια που εκανα ανανεωση συμβολαιου τον Αυγουστο και θα πρεπει να επιστρεψω το ποσον της επιδοτησης, δε θελω να εχω καρτοκινητο μιας και λογω εργασιας δε θελω να εχω το αγχος της καρτας και της ανανεωσης του χρονου :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ναι σαν να το ξερα και κράτησα το όνομα της όταν μιλήσαμε.Τα 300 είναι ξεχωριστά και για τις δύο συνδέσεις.Είναι απλά κοροϊδία να σου κάνουν προσφορά και με το που κανείς ανανέωση να μην ισχύει. Τελικα σημερα μιλησα με την υπευθυνη που ειχε κανει την προσφορα και μου ειπε οτι θα ενεργοποιηθουν τα mb οπως επρεπε απο την αρχη.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Κρίσιμες ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος: 1)Από WIND συμβόλαιο σε Q παίρνει 3 μέρες; (μετράει σαν φορητότητα δηλαδή; επειδή είναι στο ίδιο δίκτυο το λέω!) Μήπως πρέπει να μετατραπεί σε καρτοκινητό WIND και μετά τα γίνει Q; (η μετατροπή από σύνδεση σε καρτοκινητό WIND παίρνει 30 μέρες όπως και η διακοπή! οπότε μιλάμε σίγουρα για 30 μέρες και κατι παραπάνω; ) 2)Αν κάποιος έχει συμβόλαιο και έχουν περάσει 12 μήνες μπορεί να ζητήσει φορητότητα σε άλλη εταιρία σε καρτοκινητό (3 μέρες) και μόλις γίνει καρτοκινητό να επιλέξει ένα άλλο πρόγραμμα (ή και το ίδιο που είχε παλιά) στη WIND σύνδεση(3 μέρες) για να εκμεταλλευτεί κάποια προσφορά που ίσως τον συμφερει για τις νέες συνδέσεις; Υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα για να επιστρέψει πάλι στην εταιρία όπως ήταν παλαιότερα; Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας απαντήσει στα τελευταία ερωτήματα... Γνωρίζει κάποιος σίγουρα να απαντήσει στην πρώτη ή στη δεύτερη; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Καλημέρα παιδιά. Έκανα αίτηση για το πρόγραμμα wind M και wind double play.γνωρίζεται μετά από πόσο καιρό θα μπορώ να το γυρίσω σε wind one? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoim Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 @kakofonixx Πρόσθεσε την web n' mail 120MB με κόστος 8€ Οπότε με το παλιό το S και την υπηρεσία πας στο 40αρι! http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/uphresies-wind/web-n-mail.aspx Είσαι λάθος φίλε @energeiakos Κατ΄αρχάς δεν γνωρίζουμε καν τι θα γίνει με την προσφορά της Q από το νέο έτος! Τις αλλάζεις τελείως τα δεδομένα με την πρότασή σου... Πιστεύω κανά 450αρι θα στο δώσουν! Μην ξεχνάς πως στα εταιρικά πακέτα η επιδότηση μοιράζεται στις γραμμές που έχεις ανεξάρτητα από πάγια και κίνηση! Οι λογαριασμοί σου είναι κοντά στο 100αρι αν δεν ξεπερνάς τους χρόνους σου! Αν εσύ κάνεις παραπάνω κίνηση καλό είναι να διαπραγματευτείς ένα καλύτερο ποσό! ευχαριστω αλλα μηπως ξερεις αν υπαρχει ειδικος τιμοκαταλογος για τους εταιρικους πελατες? κατι που να εχει καλιτερες τιμες απο την λιανικη. ενδιαφερομαι για smartphone με την επιδοτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 ευχαριστω αλλα μηπως ξερεις αν υπαρχει ειδικος τιμοκαταλογος για τους εταιρικους πελατες? κατι που να εχει καλιτερες τιμες απο την λιανικη. ενδιαφερομαι για smartphone με την επιδοτηση Έχουν σταματήσει φίλε αυτά! Βέβαια στην απόδειξη που θα πάρεις θα αφαιρέσεις πάλι στο τέλος του χρόνου το ΦΠΑ(τιμολόγιο)! Αν θες να σου πουν τιμές και προσφορές στην επιδότησή σου για συγκεκριμένες συσκευές κάλεσε το 1277 ή αλλιώς σε κάποιο μαγαζί... PS: "Προσφορές" εννοώ πως κάθε μήνα ανάλογα με την κατηγορία της αναβάθμισης που είσαι βγαίνουν για σένα κάποιες συσκευές πιο οικονομικά! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Aλλαγες στα συμβολαια(επαγγελματικα-παλαια)(δηλ αυξησεις:))ανακοινωσε η wind.Πληροφοριες στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 το γνωστό ερώτημα: σε πόσο διάστημα ανακοινώνουν και οι άλλοι το ίδιο ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Τόσο καιρό ακούω για προσφορές της wind κατά την περίοδο των γιορτών. Που είναι βρε παιδιά; Βλέπω μόνο μειώσεις του χρόνου ομιλίας στα προγράμματα της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 ήρθε ένα μύνημα στην θεία μου που της έλεγε πως το roaming καταναλώνει πλεόν τα δωρεάν λεπτά που έχει στο συμβόλαιό της και πως έπειτα κάθε κλέισει κοστίζει 0.80 λεπτά. αυτό κατάλαβα όταν μου το είπε. η απορία της είναι η εξής και απευθύνομαι σε σας καθώς δεν γνωρίζω απο συμβόλαια και δη roaming. αν καλέσει απο ελλάδα σε γερμανία θα χρεωθεί κανονικά η θα καταναλωθούν τα λεπτά? το roaming ενεργοποιείται μόνο στις χώρες του εξωτερικού η μπορεί και να το εκμεταλευθεί και εγχώρια? συγγνώμη αν ρωτάω κάτι που δεν ισχύει αλλά δεν γνωρίζω καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Roaming είναι η περιαγωγή, δηλαδή η δυνατότητα χρήσης του κινητού και σε άλλες χώρες εξωτερικού. Όταν καλείς Ελλάδα, ενώ βρίσκεσαι στο εξωτερικό, προφανώς χρεώνεσαι, ο δωρεάν χρόνος ομιλίας δεν ισχύει γι'αυτήν την περίπτωση. Πλέον όμως, όλες οι εταιρίες κινητής στην Ελλάδα παρέχουν τη δυνατότητα χρήσης του χρόνου ομιλίας του προγράμματος και στο εξωτερικό, με επιπλέον χρέωση ανά κλήση 0.82 ευρώ. Το μόνο έξτρα δηλαδή που θα χρεωθείς όταν καλέσεις απ'το εξωτερικό, θα είναι 0,82 ευρώ ανά κλήση και τίποτα περισσότερο, εφόσον σου έχει περισσέψει χρόνος ομιλίας στο συμβόλαιό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 μάλιστα,όπως το φαντάστικα,ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Roaming είναι η περιαγωγή, δηλαδή η δυνατότητα χρήσης του κινητού και σε άλλες χώρες εξωτερικού. Όταν καλείς Ελλάδα, ενώ βρίσκεσαι στο εξωτερικό, προφανώς χρεώνεσαι, ο δωρεάν χρόνος ομιλίας δεν ισχύει γι'αυτήν την περίπτωση. Πλέον όμως, όλες οι εταιρίες κινητής στην Ελλάδα παρέχουν τη δυνατότητα χρήσης του χρόνου ομιλίας του προγράμματος και στο εξωτερικό, με επιπλέον χρέωση ανά κλήση 0.82 ευρώ. Το μόνο έξτρα δηλαδή που θα χρεωθείς όταν καλέσεις απ'το εξωτερικό, θα είναι 0,82 ευρώ ανά κλήση και τίποτα περισσότερο, εφόσον σου έχει περισσέψει χρόνος ομιλίας στο συμβόλαιό σου. Εξωτερικό γενικά, μόνο Ευρώπη, ή μόνο Ευρωπαϊκή Ένωση; Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Μια βοηθεια αν γνωριζετε... Εχω παρει το Iphone 4 και εχω βαλει wind καρτοκινητη. Καθε φορα που παω να κανω κληση μου βγαινει ενα Popup που λεει ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΛΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΗ. Ειναι λιγο ενοχλητικο γιατι πρεπει να πατας αποριψη αν θες να κανεις οτιδηποτε αλλο. Διαβασα οτι απενεργοποιοντας την ειδοποιηση κλησης (οχι στο 1265) λυνεται το προβλημα (και χανεις την ειδοποιηση αλλα δεν με καιει το θεμα)...το εκανα αλλα τα ιδια. Μεσα στο κινητο η προωθηση ειναι στο off. Τηλεφωνητη δεν εχω. Καμια ιδεα για να φυγει το μυνημα? Καλημέρα παιδιά. Σε αυτό το πρόβλημα βρέθηκε λύση.Το βγάζει και στο δικό μου iphone 4.Με cosmote είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gizmo9002 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Καλημέρα παιδιά. Έκανα αίτηση για το πρόγραμμα wind M και wind double play.γνωρίζεται μετά από πόσο καιρό θα μπορώ να το γυρίσω σε wind one? 3 μήνες μετά την ενεργοποίηση του κινητού μπορείς χωρίς πρόβλημα να το γυρίσεις στο wind one της επιλογής σου. Καλημέρα παιδιά. Σε αυτό το πρόβλημα βρέθηκε λύση.Το βγάζει και στο δικό μου iphone 4.Με cosmote είναι εντάξει. Κάτι πιο εμπεριστατωμένο; Η λύση δηλαδή για όλους είναι να βάλουμε COSMOTE; :p Edited December 22, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Να ακυρώσεις την προώθηση κλήσης από το δίκτυο , και όχι από το κινητό πάτα #002# πράσινο και θα ακυρωθούν όλες οι κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gizmo9002 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Να ακυρώσεις την προώθηση κλήσης από το δίκτυο , και όχι από το κινητό πάτα #002# πράσινο και θα ακυρωθούν όλες οι κλήσεις Δοκιμασμένο, δε λειτουργεί. Η αλήθεια είναι ότι η vodafone και η cosmote (σαν επίσημοι εισαγωγείς του iphone στην Ελλάδα) έχουν βγάλει αναβάθμιση των ρυθμίσεων δικτύου για το iphone και έχουν απενεργοποιήσει αυτά τα popups. Για να λυθεί το πρόβλημα με τη wind, πρέπει να είναι jailbroken η συσκευή, και να περαστούν custom ρυθμίσεις δικτύου και για τη wind. Όποιος ενδιαφέρεται pm me για περεταίρω οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια! Θα ηθελα την βοηθεια σας: προσφατα εκανα ενα συμβολαιο (wind small) και πηρα και μια συσκευη δωρεαν...πριν λιγες μερες ηρθε ο. πρωτος λογαριασμος και εκπληκτη ειδα οτι συντομα η ελαχιστη διαρκεια κλησεις αυξανεται στα 60' και αν το ηξερα απο την αρχη δεν θα την εκανα την συνδεση αφου είμαι ικανοποιημενη με το f2g2. Καπου μεσα στον λογαριασμο εκανε αναφορα για δικαιωμα καταγγελιας λογω αυτης της αλλαγης. Γνωριζει καποιος τι ακριβως πρεπει να κανω για να ακυρωσω το συμβολαιο και τι θα μου κοστισει; Μεχρι στιγμης δεν εχω κανει καθολου χρηση καθολου του αριθμου γιατι πραγματικα εχω τσαντιστει με τον πωλητη που αν με ειχε ενημερωσει δεν θα το εκανα ποτε αυτο το συμβολαιο και να μπω σε αυτη την περιπετεια. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Θα πληρώσεις το λογαριασμό που σου'χει έρθει και την επιδότηση που έλαβες για την αγορά της συσκευής. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια! Θα ηθελα την βοηθεια σας: προσφατα εκανα ενα συμβολαιο (wind small) και πηρα και μια συσκευη δωρεαν...πριν λιγες μερες ηρθε ο. πρωτος λογαριασμος και εκπληκτη ειδα οτι συντομα η ελαχιστη διαρκεια κλησεις αυξανεται στα 60' και αν το ηξερα απο την αρχη δεν θα την εκανα την συνδεση αφου είμαι ικανοποιημενη με το f2g2. Καπου μεσα στον λογαριασμο εκανε αναφορα για δικαιωμα καταγγελιας λογω αυτης της αλλαγης. Γνωριζει καποιος τι ακριβως πρεπει να κανω για να ακυρωσω το συμβολαιο και τι θα μου κοστισει; Μεχρι στιγμης δεν εχω κανει καθολου χρηση καθολου του αριθμου γιατι πραγματικα εχω τσαντιστει με τον πωλητη που αν με ειχε ενημερωσει δεν θα το εκανα ποτε αυτο το συμβολαιο και να μπω σε αυτη την περιπετεια. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. Να ξερεις οτι δεν ειναι ευθυνη του πωλητη σου καθως η ελαχιστη χρεωση όντως ήταν στα 45'' (δες εδώ). Η τροποποιηση του βηματος χρεωσης, δεν ξερω αν συνιστα βασιμο λογο για καταγγελια απο μερους σου του συμβολαιου που εχεις υπογραψει και μαλιστα χωρις ακυρωτικα. Να ξερεις ότι οπως ειπε ο φιλος πανω θα πρεπει να πληρωσεις ολο το ποσο της επιδοτησης που πηρες + τους εκκρεμεις λογαριασμους σου. Μια σημειωση: αν δεν εχουν περασει 14 μερες απο την ημερα υπογραφης του συμβολαιου, διατηρεις το δικαιωμα της εγγραφης υπαναχωρησης. Ελεγξε το πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Σας ευχαριστω και τους δυο σας για τις αμεσες απαντησεις. Δεν εχω σκοπο να προβω σε καποια καταγγελια περαν αυτης που γραφει στον λογαριασμο ότι εχω το δικαιωμα διακοπης σε περιπτωση που δεν συμφωνω με την αλλαγη της ελαχιστης διαρκειας κλησης. Επισης δεν εχω σκοπο να μην πληρωσω και την επιδοτηση απλα θα ηθελα να με εχει ενημερωσει ο πωλητης νωριτερα αφου του ειπα οτι εχω ακουσει καποιες φημες για αυξηση στα 60'. Καλη χρονια και παλι. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts