Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα τη Δευτέρα αίτηση φορητότητας από vodafone σε wind. Σήμερα μου τηλεφώνησαν από vodafone να με ρωτήσουν το λόγο που φεύγω.

Από wind μου είπαν ότι το σύστημα έδειξε ότι η αλλαγή θα γίνει στις 30/4.

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να έχω την αλλαγή νωρίτερα ή αφού το ΄δειξε το σύστημα, κλείδωσε η ημερομηνία;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Έκανα τη Δευτέρα αίτηση φορητότητας από vodafone σε wind. Σήμερα μου τηλεφώνησαν από vodafone να με ρωτήσουν το λόγο που φεύγω.

Από wind μου είπαν ότι το σύστημα έδειξε ότι η αλλαγή θα γίνει στις 30/4.

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να έχω την αλλαγή νωρίτερα ή αφού το ΄δειξε το σύστημα, κλείδωσε η ημερομηνία;

Επειδή σε κάλεσαν από την Vodafone δεν σημαίνει ότι είναι εντάξει η διαδικασία. Ισχύει κανονικά η ημερομηνία που σου είπαν στο κατάστημα της Wind. Είναι πάντα τουλάχιστον 10 εργάσιμες.

Αντίστοιχη υπηρεσία με το myaccount της Vodafone για να βλέπεις Online τον λογαριασμό σου από την ιστοσελίδα της Wind υπάρχει;
Hello moto....!

http://www.windebill.gr/

Υπαρχει μονο αυτο και τιποτα αλλο, απλα βλεπεις τον λογαριασμο σου, με τα αναμενομενα φιλτρα εργαλεια κτλ μιας ebill εφαρμογης.... :(

• 2 weeks later...
kalimera, thelo na kano oikogeneiako paketo m3 4 sindeseis apo foritotita i 3 sindeseis kai 1 kartokinito, me endiaferei to wflexy 20. mporeite na mou peite pos tha ginei kai ti kerdos exo pou einai oikogeneiako? erxomaste oloi apo vodafone kai den xero tiptoa gia wind. episis kai ti epidotisi mporoume na exoume. efxaristo

Chris το είδα και τρελάθηκα! Το πάμε για κλείσιμο το μαγαζί. Τελος.:X

Μόλις τις διάβασα και είχα σκοπό να τις ανεβάσω. Πολύ περισσότερα με αυξήσεις. Καιρός για frog, q, whatsup, cu, f2g. Μου αρέσει που λέει ότι τις αναβάθμησε και περίμενα κάτι εξαιρετικό αλλά παπαλα. Το κακό είναι ότι διακατέχει όλες τις εταιρείες μία "δέσμευση τιμής" που άλλοι την φωνάζουν (βλέπε wind) και άλλοι την τηρούν σιωπηρά (βλέπε cosmote vodafone) και θα ακολουθήσουν αυξήσεις και στα άλλα δίκτυα. Νωπό το παράδειγμα που είχαμε τον Αυγούστο του 2004.

Chris το είδα και τρελάθηκα! Το πάμε για κλείσιμο το μαγαζί. Τελος.:X

Τί έκαναν πάλι οι παπατζήδες?

Χρέωση διεθνών κλήσεων ανά λεπτό αντί για δευτερόλεπτο που ήταν μέχρι τώρα! :lol:

Και αύξηση χρέωσης sms από τα 10,7 στα 12,5 λεπτά στα εταιρικά..

Με εκνευρίζει το ότι όταν είναι για νέα προϊόντα και υπηρεσίες η Wind ακολουθεί τις άλλες δύο μετά από καιρό όταν έχει μοιραστεί η πίτα (βλ. Σταθερή και internet) και όταν πρόκειται για αυξήσεις χρεώσεων είναι πρώτοι. Θέλουν να περάσουν και τη Vodafone σε συνδρομητική βάση... Τρομάρα τους.:lol:

Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι μην τα έχουν κάνει πλακάκια και δούμε αυξήσεις και από τις άλλες εταιρίες... Αν το κάνει μόνο η WIND, θα φάει τον που...μαρό και θα τα κατεβάσει θέλει δεν θέλει. Αν όμως γλυκαθούν και οι άλλες και τα ανεβάσουν έχετε γεια βρυσούλες λόγγοι βουνά ραχούλες... Θα ακολουθήσουν τα συμβόλαια για ιδιώτες και φτου κακά στο στόμα μου, οι απανταχού καρτοκινητές...

Ειλικρινά σκέφτομαι από τη μια γιατί επιλέγω τη WIND όταν έκανε και συνεχίζει να κάνει που...στιέρες και από την άλλη κάτι άλλο θα βγάλει που θα κλείσει τα στόματα. Προσωπικά περιμένω κάτι καλό ακόμη και στα εταιρικά (με ημερομηνία λήξης φυσικά να αναγράφεται στα ψιλά γράμματα -ενίοτε δε, βλ. F2G Non-Stop, δεν αναγράφεται πουθενά).

Και ειλικρινά έχω σιχαθεί αυτό το διαρκώς επιχρυσωμένο χάπι. Μου κατεβάζεις τη χρέωση στις κλήσεις αλλά μου την κάνεις ανά λεπτό. Μου προσφέρεις περισσότερα SMS στα πακέτα σου αλλά με γα...ργαλάς στην χρέωση. Ε χάσε με! Έλεος πια!

Όπως καταλαβαίνετε πήρα μεγάλη σύγχυση με τα 12.5 λεπτά το SMS :!:

Συγχωρήστε τις μερικώς άκομψες εκφράσεις μου! :vava:

αυτα βλεποντας το τελευταιο καιρό ζήτησα διακοπη συμβολαίοϋ και παω για κάρτα.

Το θέμα ειναι οτι ζήτησα διακοπή 14 απριλίου και μου λεει επειδη εχεις πληρώσει ηδη το παγιο μαίου(οπως ειναι φυσικο γιατι ειμαι στο flexy 35) θα κοπεί 10 μαίου που τελιώνει ο μήνας σου.σηλαδή σε 4 μέρούλες.Όμως εγω τωρα ειμαι στο οριο της ενσωματωμένης χρήσης,δηλαδη εστειλα sms και εχει μεινει πολύ λιγο ακόμα απο οτι είπε) οπότε προβλέπω να την περνάω με πολύ προσοχή τουλάχιστον κανα 2€.Τι θα γίνει θα μου στείλουν άλλο λογαριασμό τώρα?η πως αλλιως θα γίνει η εξόφληση??μην βρεθω με τπτ χρέη της τάξης 1€ :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Υπηρεσία Ενημέρωσης Υπολοίπου (με SMS στο 1212) δεν ισχύει για όλα τα Προγράμματα χρόνου ομιλίας; Η μάνα μου έχει το WIND 180 και όταν έστειλε SMS, πήρε απάντηση ότι το πρόγραμμά της δεν υποστηρίζει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η Υπηρεσία Ενημέρωσης Υπολοίπου (με SMS στο 1212) δεν ισχύει για όλα τα Προγράμματα χρόνου ομιλίας; Η μάνα μου έχει το WIND 180 και όταν έστειλε SMS, πήρε απάντηση ότι το πρόγραμμά της δεν υποστηρίζει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Στα flexy ισχυει μονο

Never Give Up:!:

Join friend!

Στα flexy ισχυει μονο

Η παρακάτω σελίδα της Wind δεν είναι όμως για το Flexy αλλά για τα προγράμματα χρόνου ομιλίας και αναφέρεται ξεκάθαρα για ενημέρωση υπολοίπου στο 1212 ;)

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1288

αυτα βλεποντας το τελευταιο καιρό ζήτησα διακοπη συμβολαίοϋ και παω για κάρτα.

Το θέμα ειναι οτι ζήτησα διακοπή 14 απριλίου και μου λεει επειδη εχεις πληρώσει ηδη το παγιο μαίου(οπως ειναι φυσικο γιατι ειμαι στο flexy 35) θα κοπεί 10 μαίου που τελιώνει ο μήνας σου.σηλαδή σε 4 μέρούλες.Όμως εγω τωρα ειμαι στο οριο της ενσωματωμένης χρήσης,δηλαδη εστειλα sms και εχει μεινει πολύ λιγο ακόμα απο οτι είπε) οπότε προβλέπω να την περνάω με πολύ προσοχή τουλάχιστον κανα 2€.Τι θα γίνει θα μου στείλουν άλλο λογαριασμό τώρα?η πως αλλιως θα γίνει η εξόφληση??μην βρεθω με τπτ χρέη της τάξης 1€ :P

κανεις σας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά θα σου στείλουν έναν ακόμη λογαριασμό με την κίνηση εκτός ενσωματωμένης χρήσης που έχεις κάνει!Δε θα σου χρεώσουν σαφώς πάγιο.Εφοσον το έχεις ήδη προπληρώσει(προκειμένου να μην επιστρέψουν χρήματα)κάνουν τη διακοπή έναν μήνα μετά ώστε να σου δώσουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τη χρήση που προπλήρωσες και να μην τους φύγουν λεφτά απ'την τσέπη τους! ;)

Οποιαδήποτε άλλη χρήση βέβαια θα σου έρθει στον επόμενο λογαριασμό! :)

Η παρακάτω σελίδα της Wind δεν είναι όμως για το Flexy αλλά για τα προγράμματα χρόνου ομιλίας και αναφέρεται ξεκάθαρα για ενημέρωση υπολοίπου στο 1212 ;)

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1288

Δεν ισχύει στα παλιά προγράμματα ομιλίας (αυτά που χρεώνουν τις κλήσεις προς Q-Card και στα ακόμα παλιότερα Telestet 70, 130 κλπ).

Μπιλάκο, αύριο με τον κηδεμόνα σου.

κανεις σας;
Θα σου έρθει τελικός λογαριασμός φυσικά.

Τι νόμιζες, ότι δε θα πλήρωνες άλλο ένα τέλος συνδρομητών; :lol:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ισχύει στα παλιά προγράμματα ομιλίας (αυτά που χρεώνουν τις κλήσεις προς Q-Card και στα ακόμα παλιότερα Telestet 70, 130 κλπ).

Μπιλάκο, αύριο με τον κηδεμόνα σου.

To WIND 180 θεωρείται από τη Wind παλιό πρόγραμμα; Αν θυμάμαι καλά, η μητέρα μου ξεκίνησε το συμβόλαιο πέρυσι τον Ιούνιο. Ή μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα τεχνικής φύσης και το απαντητικό SMS που της στέλνουν από το 1212 αναφέρει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για το προγραμμά της;

To WIND 180 θεωρείται από τη Wind παλιό πρόγραμμα; Αν θυμάμαι καλά, η μητέρα μου ξεκίνησε το συμβόλαιο πέρυσι τον Ιούνιο. Ή μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα τεχνικής φύσης και το απαντητικό SMS που της στέλνουν από το 1212 αναφέρει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για το προγραμμά της;

Θεωρείται και είναι παλιό πρόγραμμα (είναι από αυτά που χρέωναν έξτρα τις κλήσεις προς Q).

Τα καινούρια έχουν ακριβότερο πάγιο και πάνε 100, 140 κλπ...

Οι μόνοι λόγοι για να ζητήσει η μητέρα σου τη (δωρεάν) μεταφορά σε κάποιο καινούριο είναι το αν καλεί αριθμούς Q και δε θέλει να χρεώνεται, και η ενημέρωση υπολοίπου. Δηλαδή πρέπει να αποφασίσει αν τη συμφέρει να έχει ακριβότερο πάγιο για τα δύο παραπάνω πλεονεκτήματα.

Για την ακρίβεια, αν πάρει στο νέο 180 θα πληρώνει 30 ευρώ το μήνα, ενώ αν μείνει στο παλιό θα πληρώνει 27,80 ευρώ το μήνα μετά τον πρώτο χρόνο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

OK, ευχαριστώ για την κατατοπιστική απάντηση. Περίεργες πολιτικές όμως έχει η Wind. Δεν εννοώ να μην πληρώνεις ακριβότερο πάγιο για να καλείς και Q κινητά, αλλά η ενημέρωση υπολοίπου θα έπρεπε να δίνεται ανεξάρτητα από το πρόγραμμα, όπως εξάλλου το γράφει και στην ιστοσελίδα της (ότι ισχύει για το 100, 140, 180, 240, 280 κλπ)

OK, ευχαριστώ για την κατατοπιστική απάντηση. Περίεργες πολιτικές όμως έχει η Wind. Δεν εννοώ να μην πληρώνεις ακριβότερο πάγιο για να καλείς και Q κινητά, αλλά η ενημέρωση υπολοίπου θα έπρεπε να δίνεται ανεξάρτητα από το πρόγραμμα, όπως εξάλλου το γράφει και στην ιστοσελίδα της (ότι ισχύει για το 100, 140, 180, 240, 280 κλπ)

ισχυει μόνο για τα νεα προγραμματα. ασχετα αν εχεις 180, δεν εχει καμια σχεση με το 180 που υπαρχει σημερα. μαλλον εχει σχεση. τα 180 λεπτά:p

Το παραξενο ειναι γιατί η υπηρεσια δεν υποστιριζει και τα παλια προγραμματα.

αλλα μαλλον θελουν να σε βαλουν στα νεα προγραμματα:p

ennoeitai oti theloun na valoun olous tous sindromites sta nea programmata kai ayto giati h xreosi meta tin katanalosi toy dorean xronou omilias einai pio akrivi sta nea programmata para sta palia.
Symbian, Die hard

ennoeitai oti theloun na valoun olous tous sindromites sta nea programmata kai ayto giati h xreosi meta tin katanalosi toy dorean xronou omilias einai pio akrivi sta nea programmata para sta palia.

κάθε πέρσυ και καλύτερα:p

TI APATEONES EINAI TA MAGAZIA WIND KAI H ETAIRIA

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΠΗΓΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΡΤΟΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΗΣ ΛΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ STH WIND ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΠΕΡΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟ ΕΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΡΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ WIND KAI ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗ ΚΑΡΤΟΣΥΝΔΕΣΗ

ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ

Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET NA ΣΑΣ ΚΑΝΟ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ