Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν καλούμε το 1260, ποιός τα σηκώνει τα τηλέφωνα, το τηλ κέντρο, ή ένα τυχαίο κατάστημα wind είναι?, γιατί κάθε φορά ένα όνομα ακούω λες και είναι κατάστημα !!!

Καμία σχέση με κατάστημα. Υπάρχει ειδικό τμήμα στο κτίριο της Λ. Αθηνών (στην Αθήνα) και ένα βοηθητικό στη Θεσσαλονίκη που απαντάνε. Υπάρχει επίσης άλλο τμήμα για το 11818, άλλο για το 1231 κλπ...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Και που θα πας, όλοι μια από τα ίδια είναι.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, αλλά εγώ βλέπω μια τεράστια διαφορά από τη στιγμή που ανέλαβε ο άραβας και από τιμ έγινε γουϊντ.

Παλιότερα είχε καλύτερες τιμές, τώρα όχι.

Δηλ, ότι παλιό και καλό πρόγραμμα υπήρχε, το εξάλειψαν και τραβάνε προς το χειρότερο.

πχ,ένα τυχαίο... το πρόγραμμα αβαντάζ. το νεκρώσανε και αυτό, και τώρα υπάρχει μόνο μέσου πιστωτικής, ε,όχι κύριοι δεν αξίζει.

Μάλλον προς βοντα μεριά θα κινηθώ, έχει καλύτερες προσφορές σε κινητά και είναι καλύτερη σε υπηρεσίες.

η εξυπηρέτηση πελατών η βοντα 0,12 και η wind από δωρεάν 0,24Ε. δεν την καταλαβαίνω αυτή την τακτική τους :blink:

Καμία σχέση με κατάστημα. Υπάρχει ειδικό τμήμα στο κτίριο της Λ. Αθηνών (στην Αθήνα) και ένα βοηθητικό στη Θεσσαλονίκη που απαντάνε. Υπάρχει επίσης άλλο τμήμα για το 11818, άλλο για το 1231 κλπ...

Πέτρο Ευχαριστώ :O

e oxi kai voithitiko to tmima tou oraiokastrou.idia douleia me tis athinas kanei.ase pou ekei exei ola ta tmimata.exipiretisi pelaton,synergaton klp.ase pou otan xionise kato stin athina den douleve tipota paramono to tmima tou oraiokastrou gia oli tin ellada.kai meis se katastima doulevoume kai xeroume.ante me miso ekatosto xioni kleisan ola,akoma kai o pistotikos.mas doulevan oi pelates.eleos

e oxi kai voithitiko to tmima tou oraiokastrou.idia douleia me tis athinas kanei.ase pou ekei exei ola ta tmimata.exipiretisi pelaton,synergaton klp.ase pou otan xionise kato stin athina den douleve tipota paramono to tmima tou oraiokastrou gia oli tin ellada.kai meis se katastima doulevoume kai xeroume.ante me miso ekatosto xioni kleisan ola,akoma kai o pistotikos.mas doulevan oi pelates.eleos
οι αποστασεις που πρεπει να κανεις στην αθηνα δεν ειναι οι ιδιες με αυτες στην θεσσαλονικη. για σκεψου ενα αυτοκινητο με αλυσιδες να ξεκιναει απο τον πειραια η απο γλυφαδα για να φτασει στην κηφισιας ποση ωρα θα χρειασθει.

Καταρχήν, καλως σας βρηκα παλι, πρωτη 3ημερη αδεια απο το ΚΕΠΒ θηβας, Σχετικα με το θεμα, επισης μην ξεχνας οτι το κτηριο της Λ.Αθηνων βρισεται σε μερος που σε μια κανονικη μερα γινεται της ΠΟΠΗΣ απο κινηση, ποσο μαλλον οταν γινεται χαμος απο χιονια κτλ...Το κτηριο του ωραιοκαστρου, ξερεις, σε κατι προβατα απο διπλα ειναι... :p

Και οκ, δεν ειχαν κλεισει τα παντα,απλα ηταν με τραγικα μειωμενο προσωπικο..

e oxi kai voithitiko to tmima tou oraiokastrou.

Όταν θα αρχίσει να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο όπως της Αθήνας, θα μπορεί να χαρακτηριστεί μη-βοηθητικό αλλά παράλληλο ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Παιδιά, πρόβλημα. μου ήρθε ό λογαριασμός, και μου έχουν χρεώσει 60 ευρώ κίνηση gprs, μάλιστα σε πολλά σημεία, χρεώνει σε 5 λεπτά, 10 εισιτήρια εισόδου, τους πήρα τηλέφωνο τρεις τέσσερις φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, και μου ειπαν ότι πρέπει να τα πληρώσω κανονικά. ενώ είναι καθαρό πρόβλημα, δηλαδή και να ήθελα δεν θα προλαβαίνα να μπω να κάνω ογκο 500 κβ, να βγω και να ξανάμπω, σε ένα λεπτό. είναι σύνδεση αορίστου χρόνου, οπότε μάλλον παω για μεταφορά σε κάποια άλλη εταιρία, όχι για τα λεφτά, αλλά για την απάθεια τους.

Έχεις ενεργοποιήσει το Wind Plus Non Stop, έτσι;

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Όχι δεν το εχω ενεργοποιήσει στη σύνδεση, αλλά έτσι κι αλλιώς 10 φορές εχω μπεί όλες κι όλες, να διαβάσω καμιά εφημερίδα.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

η καρτα με τις υπηρεσιες που προσφερει η wind αγοραζοντας μια νεα συσκευη εχει καποιες επιπλεον χρεωσεις sto wind plus η ολα οκ?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

η καρτα με τις υπηρεσιες που προσφερει η wind αγοραζοντας μια νεα συσκευη εχει καποιες επιπλεον χρεωσεις sto wind plus η ολα οκ?

Είναι δωρεάν η πλοήγηση. Σαν να έχεις δηλαδή δωρεάν το non-stop plus για τρεις μήνες.

Είναι δωρεάν η πλοήγηση. Σαν να έχεις δηλαδή δωρεάν το non-stop plus για τρεις μήνες.

Μετά το πέρας των 3 μηνών πρέπει να κάνω κάτι για να συνεχίσω να το έχω (ή αντιθέτως, πρέπει να κάνω κάτι για να σταματήσω να το έχω);

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πχ,ένα τυχαίο... το πρόγραμμα αβαντάζ. το νεκρώσανε και αυτό, και τώρα υπάρχει μόνο μέσου πιστωτικής, ε,όχι κύριοι δεν αξίζει.

Μην μου πεις οτι το καταργουνε και αυτό?

να προλαβω να εξαργυρώσω τους ποντους μου:mad:

Μην μου πεις οτι το καταργουνε και αυτό?

να προλαβω να εξαργυρώσω τους ποντους μου:mad:

Ποιος σου είπε ότι σταμάτησε το avantage βρε κίτρινε τύπε?:p

Μετά το πέρας των 3 μηνών πρέπει να κάνω κάτι για να συνεχίσω να το έχω (ή αντιθέτως, πρέπει να κάνω κάτι για να σταματήσω να το έχω);

Το δεύτερο. Πρέπει να στείλεις ένα sms για να σταματήση. Το γράφει πάνω στην κάρτα.

Το δεύτερο. Πρέπει να στείλεις ένα sms για να σταματήση. Το γράφει πάνω στην κάρτα.

Α ΟΚ, ευχαριστώ. :)

Δεν έχω δει ακόμα την κάρτα (έρχεται αύριο) και για αυτό ρώτησα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιος σου είπε ότι σταμάτησε το avantage βρε κίτρινε τύπε?:p

αυτο ρωτάω και εγώ να μάθω.

ειδα που λέει το αλλο παλικάρι οτι νεκρώσε

Καλησπέρα!

Να ρωτήσω...

1. Για να διακόψω το συμβόλαιο και να γυρίσω σε Q-card τι πρέπει να κάνω? Πρέπει να γίνει τη μέρα που ο λογαριασμός μου εκδίδεται?:confused:

2. Από Wind-max ισχύουν τα δωρεάν μηνύματα σε Q-card?:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!:D

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Καλησπέρα!

Να ρωτήσω...

1. Για να διακόψω το συμβόλαιο και να γυρίσω σε Q-card τι πρέπει να κάνω? Πρέπει να γίνει τη μέρα που ο λογαριασμός μου εκδίδεται?:confused:

2. Από Wind-max ισχύουν τα δωρεάν μηνύματα σε Q-card?:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!:D

1.Το συμβόλαιο είναι wind? αν ναι, πας σε κατάστημα wind και ζητάς φορητότητα σε q-card!! Δεν έχει σημασία πότε θα πας. Αν δεν εχει κλεισει χρόνο το συμβόλαιο τότε πρέπει να πας 15 μέρες νωρίτερα περίπου. Διότι η φορητότητα κάνει 15 μέρες περίπου για να ενεργοποιηθή. οπότε η ενεργοποίηση να συμπέσει μαζί με την λήξη του συμβολαιου σου.

2. οχι βέβαια. Μόνο σε κινητά wind!!:!:

1.Το συμβόλαιο είναι wind? αν ναι, πας σε κατάστημα wind και ζητάς φορητότητα σε q-card!! Δεν έχει σημασία πότε θα πας. Αν δεν εχει κλεισει χρόνο το συμβόλαιο τότε πρέπει να πας 15 μέρες νωρίτερα περίπου. Διότι η φορητότητα κάνει 15 μέρες περίπου για να ενεργοποιηθή. οπότε η ενεργοποίηση να συμπέσει μαζί με την λήξη του συμβολαιου σου.

2. οχι βέβαια. Μόνο σε κινητά wind!!:!:

Ναι Wind είναι...

Έχω κλείσει χρόνο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που όταν σπας το συμβόλαιο στη μέση του μήνα πληρώνεις κάτι παραπάνω.

Και επίσης το επιπλέον πάγιο που είχα πληρώσει στην αρχή (ή κάτι τέτοιο...) τι γίνεται?

Τώρα Q και F2G είναι ίδια πακέτα? Εκεί έχω μείνει...Χμμμ...

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Ναι Wind είναι...

Έχω κλείσει χρόνο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που όταν σπας το συμβόλαιο στη μέση του μήνα πληρώνεις κάτι παραπάνω.

Και επίσης το επιπλέον πάγιο που είχα πληρώσει στην αρχή (ή κάτι τέτοιο...) τι γίνεται?

Τώρα Q και F2G είναι ίδια πακέτα? Εκεί έχω μείνει...Χμμμ...

φίλε μου όποτε και αν κάνεις την διαδικασία είναι το ίδιο. Δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω. Θα πληρώσεις πάγιο μέχρι και την τελευταία μέρα που θα είναι σύνδεση. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Στην αρχή δεν είχες δώσει επιπλέον πάγιο. Είχες δώσει πάγιο από την ημέρα σύνδεσης στο δύκτιο μέχρι την μέρα πληρωμής που σου έλεγε ο λογαριασμός. (το οποίο ποσο ήταν παραπάνω από ένα μήνα)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι νομίζουν ότι στην αρχή δίνουν ένα πάγιο εγγύηση..Μάλλον οι πωλήτές δεν ξέρουν να εξηγήσουν τον πρώτο λογ/μο και πετάν την καραμέλα της εγγύησης.

Π.χ αν λογ/μος εκδοθεί 12 Μαρτίου, θα έχει ημ.πληρωμής 10 Απριλίου. Και μέχρι αυτή την μέρα πληρωμένο πάγιο.

Τώρα αν γίνει κάρτα το νούμερο που έχεις πρίν της 10 Απριλίου, σου επιστρέφουν το πάγιο που περισσεύει.

Ετσι γίνετε.

Το F2G με την Q-Card δεν είναι το ίδιο πακέτο. Προτείνω να πάρεις f2g. Και ο λόγος είναι ότι με την δέσμευση τιμής, μπορείς να ενεργοποιήσεις όποιο αντίστοιχο πακέτο αλλής εταιρείας θες:p

Τα ονομάζει f2g1 f2g2 f2g3 κ.ο.κ.

φίλε μου όποτε και αν κάνεις την διαδικασία είναι το ίδιο. Δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω. Θα πληρώσεις πάγιο μέχρι και την τελευταία μέρα που θα είναι σύνδεση. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Στην αρχή δεν είχες δώσει επιπλέον πάγιο. Είχες δώσει πάγιο από την ημέρα σύνδεσης στο δύκτιο μέχρι την μέρα πληρωμής που σου έλεγε ο λογαριασμός. (το οποίο ποσο ήταν παραπάνω από ένα μήνα)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι νομίζουν ότι στην αρχή δίνουν ένα πάγιο εγγύηση..Μάλλον οι πωλήτές δεν ξέρουν να εξηγήσουν τον πρώτο λογ/μο και πετάν την καραμέλα της εγγύησης.

Π.χ αν λογ/μος εκδοθεί 12 Μαρτίου, θα έχει ημ.πληρωμής 10 Απριλίου. Και μέχρι αυτή την μέρα πληρωμένο πάγιο.

Τώρα αν γίνει κάρτα το νούμερο που έχεις πρίν της 10 Απριλίου, σου επιστρέφουν το πάγιο που περισσεύει.

Ετσι γίνετε.

Το F2G με την Q-Card δεν είναι το ίδιο πακέτο. Προτείνω να πάρεις f2g. Και ο λόγος είναι ότι με την δέσμευση τιμής, μπορείς να ενεργοποιήσεις όποιο αντίστοιχο πακέτο αλλής εταιρείας θες:p

Τα ονομάζει f2g1 f2g2 f2g3 κ.ο.κ.

αναλυτικότατος!

Ευχαριστώ!

Έχει μεγάλη πλάκα όταν πας να κανεις διακοπή που σου προσφέρουν διάφορα...

Μου πρόσφεραν το flexy100 στα 75€...

Στο Wind1, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει χρήση των δυνατοτήτων του 3G, video κλήση κ.λ.π. ;

Χρειάζεται αλλαγή της κάρτας sim; (Ανόητη ερώτηση αυτή αλλά ο συγκεκριμένος χρήστης δε γνωρίζει αν η κάρτα που έχει είναι 3G :O )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

Στο Wind1, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει χρήση των δυνατοτήτων του 3G, video κλήση κ.λ.π. ;

Χρειάζεται αλλαγή της κάρτας sim; (Ανόητη ερώτηση αυτή αλλά ο συγκεκριμένος χρήστης δε γνωρίζει αν η κάρτα που έχει είναι 3G :O )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

Λειτουργούν τα πάντα κανονικά με οποιαδήποτε sim (δεν χρειάζεται αλλαγή).

Παιδιά,επιζητώ τη βοήθειά σας και θα ήθελα μια υπεύθυνη και σίγουρη απάντηση! :)

Έκανα σύνδεση στο Wind Flexy 55 (με το πάγιο του 40),τον Νοέμβριο του 2007,συνεπώς δεν έχω κλείσει χρόνο ακόμη!

Όμως,όπως υποδηλώνει η υπογραφή μου το δίκτυό της στην περιοχή του Επταπυργίου που μένω και κινούμαι είναι επιεικώς άθλιο ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.Αδύναμο σήμα,dropped calls,failed calls,θόρυβος,παράσιτα,απασχολημένο δίκτυο κλπ,κλπ!Γενικά,ό,τι κακό μπορεί να έχει ένα δίκτυο κινητής το έχει η Wind σ'αυτην την περιοχή!Με εκατοντάδες e-mails και καταχωρήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών με έχουν γραμμένο με το θέμα της κάλυψης,οπότε σκέφτομαι να το μετατρέψω το συμβόλαιο σε άλλο πρόγραμμα,μικρότερου παγίου(ή και μηδενικού αν γίνεται),καθότι διακοπή δεν μπορεί να γίνει εάν δεν επιστρέψω την επιδότηση,κάτι που δεν προτίθεμαι να το κάνω!

Στην εξυπηρέτηση πελατών,μου είπαν απ'τη μια ότι κανονικά δεν μπορεί να γίνει μετατροπη σε μικρότερο πάγιο πριν κλείσει χρόνος(σημειωτέον,στην Voda γίνεται αλλαγή μετά από 3 μήνες σε μηδενικό πάγιο) αλλά ότι κατ'εξαίρεση(και καλά) για μένα,μάλλον θα μπορούσαν να μου κάνουν αλλαγή σε μικρότερο πάγιο(όχι μηδενικό),όπως π.χ. στο Flexy 20.

Γίνεται όντως αλλαγή σε μικρότερο ή μηδενικό πάγιο;Και αν ναι,πού είναι πιο εύκολο να γίνει(από άποψη προθυμίας);Στο 1260 ή σε κατάστημα;

Τέλος,το συμβόλαιο αναφέρει ότι η Wind οφείλει να παρέχει αξιόλογες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες ιδίως στο χώρο κατοικίας του συνδρομητή.Αυτό,συνιστά λόγο διακοπής συμβολαίου(καταγγελία της σύμβασης),αν δε μου κάνουν καμία αλλαγή έστω σε μικρότερο πάγιο;

Ευχαριστώ για την απάντηση εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα! :)

σημειωτέον,στην Voda γίνεται αλλαγή μετά από 3 μήνες σε μηδενικό πάγιο

Χωρίς να σου ζητήσουν επιστροφή μέρους της επιδότησης;

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ