zafx Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Όχι, ο Γερμανός απόσο ξέρω συνεργάζεται μόνο με Cosmote πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 :( Ναι, ξέρω. Αγοράστηκε από την Cosmote.. Ίσως να εξυπηρετεί όμως και wind. Κάποιος άλλος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 ναι,δωρεαν αλλα αφου τα χρεωθεις στον 1ο λογαριασμο και τα πιστωθεις στον 2ο. Μολις προλαβες ενα νεο τοπικ κραξιματος :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 ναι,δωρεαν αλλα αφου τα χρεωθεις στον 1ο λογαριασμο και τα πιστωθεις στον 2ο. Α ρε Μπιλλάκο έχω επιδότηση από την cosmote το σκέφτομαι για wind αλλά με αυτά που βγάζει στα ψιλά γράμματα με βλέπω πάλι cosmote. Το ίδιο ισχύει και στα flexy για να έχεις το μπόνους των 5 ευρώ θα πρέπει να πας στο δύο φορές παραπάνω flexy (από το 20 στο 30 και να χρεώνεσαι 25) που στην ουσία υπάρχει μηνιαία αύξηση 5 ευρώ φέτος και 5 του χρόνου. Αν δεν είχε αυτά τα ψιλά γράμματα κάτι θα έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Καλα, δεν ισχυει αυτο παντα...μονο εαν δεν προλαβει να περαστει η πιστωση στον πρωτο λογαριασμο (πχ εκδοθει 2 μερες απο την ενεργοποιηση) αλλα συνηθως τα βλεπω κανονικα περασμενα στον πρωτο λογαριασμο... O bill μαλλον βλεπει στο καταστημα μονον οσους εχουν το προβλημα, γιατι καποιος που του πιστωθηκε κανονικα στον λογαριασμο τον πρωτο, δεν θα παει να κανει φασαρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Α ρε Μπιλλάκο έχω επιδότηση από την cosmote το σκέφτομαι για wind αλλά με αυτά που βγάζει στα ψιλά γράμματα με βλέπω πάλι cosmote. Το ίδιο ισχύει και στα flexy για να έχεις το μπόνους των 5 ευρώ θα πρέπει να πας στο δύο φορές παραπάνω flexy (από το 20 στο 30 και να χρεώνεσαι 25) που στην ουσία υπάρχει μηνιαία αύξηση 5 ευρώ φέτος και 5 του χρόνου. Αν δεν είχε αυτά τα ψιλά γράμματα κάτι θα έκανε. Μα για εσενα δεν ισχυει αυτο...εσυ νεα συνδεση θα εκανες. Απλα, θα επελεγες το φλεξυ που θελεις, και θα πληρωνες το προηγουμενο για 12 μηνες....στους 12 μηνες απανω, θα πληρωνες το παγιο που ειχες κανονικα επιλεξει. Αν δεν το θελεις τοτε, το αλλαζεις σε μικροτερο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgun Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Είμαι στο ΤΙΜ 480,εδώ κ 2χρόνια.στο 1260 μου είπαν ότι για να εκμεταλλευτώ την προσφορά μπορώ να παω μόνο στο FLEXY100 και να πληρώνω το 75.αν παω στο 35 σήμερα(εχω το δικαίωμα μετά από τόσα χρόνια)και μετά από 2βδομάδες που χρεώνετε ο λογαριασμός παω στο 75 θα πληρώνω το πάγιο του 55 η όχι;δηλαδη ΔEN δικαιούμαι την προσφορά?στο 1260 καθένας λέει ότι του κατεβεί. Παράθεση Χαλαρά... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 επισης ξεχασατε το ενδεχομενο για καποια υπηρεσια wind plus non stop ή mms15 ή sms60. ;) Όταν έκανα την σύνδεση δεν ανέφερα τίποτα για nonstop plus και για καμία άλλη υπηρεσία.. Τώρα αν αυτοί το έχουν ως default να σου ενεργοποιούν καμία, δύο υπηρεσίες για να αυξήσουν το λογαριασμό δεν ξέρω. Θα περιμένω να δω τον πρώτο λογαριασμό και θα σας πω λεπτομέρειες. Πήγα χθες απο το κατάστημα (της Δάφνης) και δεν ήταν ο υπάλληλος που με είχε εξυπηρετήσει. Ήταν ένας άλλος που ισχυριζόταν πως δεν γνωρίζει πολλά ακόμη... (έκανε τον κινέζο) :shifty: εκτός αν παίζει αυτό που είπε ο billakos. Δηλαδή είτε θες nonstop plus είτε όχι, μήπως τον πρώτο μήνα στο δίνουν να το δοκιμάσεις (αφού σε χρεώσουν πρώτα 3.49 ευρώ και τον άλλο μήνα στα αφαιρέσουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Όχι, δεν μπορεί να πάρει συσκευή από τον Γερμανό. Δεν εξυπηρετεί πλέον πελάτες wind. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 :( Ναι, ξέρω. Αγοράστηκε από την Cosmote.. Ίσως να εξυπηρετεί όμως και wind. Κάποιος άλλος? Οχι. Το μονο που μπορει να κανει στο Γερμανο ειναι φορητοτητα το νουμερο της (δωρεαν) στην cosmote, να μπει σε ενα προγραμμα συμβολαιου της και να παρει επιδοτηση συσκευης ως νεο συμβολαιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Eγω γιατι εχω την εντυπωση πως υπαρχει το W850? μηπως απλα το καταστημα δεν το ειχε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Περνα απο Γερμανο και αν δεν φυγεις με φορητοτητα.... Πηγα με ενα φιλο για αξεσουαρ, και καποιος που με ειδε, φαγωθηκε να μου κανει φορητοτητα. Φανταζομαι οσους δεν γνωριζουν οτι ειναι μονο cosmote θα βρισκονται με cosmo βγαινοντας. Γιατι εκτος των αλλων ειναι και πιεστικοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Καλημέρα, έκανα πρίν 4 μήνες περίπου νέο συμβόλαιο Wind Flexy 25 αλλα σκέφτομαι να το διακόψω (3 λογαριασμοί άνω των 90€ :p δε με συμφέρει :lol:) Τι θα πρέπει να κάνω?Τι πληρώνω? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Καλημέρα, έκανα πρίν 4 μήνες περίπου νέο συμβόλαιο Wind Flexy 25 αλλα σκέφτομαι να το διακόψω (3 λογαριασμοί άνω των 90€ :p δε με συμφέρει :lol:) Τι θα πρέπει να κάνω?Τι πληρώνω? :) λογικα 70ευρω το ποσο της επιδοτησης που ειχες παρει εξ αρχης. εκτος αν πηρες καμια προσφορα και ειχε μεγαλυτερη επιδοτηση. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Χμ...Και να σε πώ!Αυτό τον αριθμό θα μπορέσω να το γυρίσω σε F2G? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Χμ...Και να σε πώ!Αυτό τον αριθμό θα μπορέσω να το γυρίσω σε F2G? :D ο,τι θελει το φιλαρακι μου! :happy: ναι μπορεις! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Προφανώς υπάρχει αναλογία παγίου από 1/7 έως 4/7 και το πάγιο από 5/7 έως 4/8. Αλλά και έτσι να είναι μαζί με τα 2,38 ευρώ του φόρου θα έπρεπε να είναι 25 και κάτι. Μήπως έβαλες non stop wap; Δεν θα πρέπει να έχει γίνει λάθος πάντως. Το ποσό με το non stop wap είναι σωστό ως εξής: 20/30=0,66666 0,6666*4=2,6666(1) 3,49/30=0,1163 0,1163*4=0,4653(2) Πάγιο= 20 (3) Non stop= 3.49(4) Φόρος= 2,38(5) 1+2+3+4+5=29 ευρώ Πήρα σήμερα τον λογαριασμό στα χέρια μου και βλέπω τη συγκεντρωτική ανάλυση: Πάγιο Τέλος 23,10 (19%) Έκπτωτη μηνιαίου παγίου -0,42 (19%) ------------------- 22,68 Τέλος κινητής τηλεφων. 2,00 (19%) Σύνολο ΦΠΑ 4,69 ------------------- Ποσό τρέχοντος λογαριασμου 29,37 (η σύνδεσή μου είχε ενεργοποιηθεί στις 2/7/2007 και ο λογαριασμός εκδόθηκε στις 5/7/2007. Δεν είχα κάνει καμία κλήση το διάστημα αυτό οπότε στην ανάλυση των χρεώσεων έχει συνολικό ποσό 0,00) Πως προέκυψε αυτό το πάγιο των 23,10 ευρώ και τί είναι η έκπτωση που λεει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Καλημέρα, έκανα πρίν 4 μήνες περίπου νέο συμβόλαιο Wind Flexy 25 αλλα σκέφτομαι να το διακόψω (3 λογαριασμοί άνω των 90? :p δε με συμφέρει :lol:) Τι θα πρέπει να κάνω?Τι πληρώνω? :) Γιατι δεν αλλάζεις πακέτο να πας σε καποιο που να πλησιαζει περισσότερο στο πόσο μιλάς; (πχ 75Ε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Μαλλον το προβλημα του ειναι οτι με το συμβολαιο δεν ελεγχει τον εαυτο του, κλασικος εφηβος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Τελικά στο WIND 1 έβγαλαν τον περιορισμό του να μην είσαι συνδρομητής WIND με συμβόλαιο για να μπορέσεις να μεταβείς σ' αυτό; Γιατί δε βλέπω κάποιον τέτοιο όρο πλέον στη σελίδα... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Τελικά στο WIND 1 έβγαλαν τον περιορισμό του να μην είσαι συνδρομητής WIND με συμβόλαιο για να μπορέσεις να μεταβείς σ' αυτό; Γιατί δε βλέπω κάποιον τέτοιο όρο πλέον στη σελίδα... Μακάρι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 hrthe shmera o logariasmos wind kai parathrhsa oti para ths 3 wres xrono omilas pou exw einai dwrean me exei xrewsei se ola ta kinhta Q pou exw parei .... gia pio logo ?mhpws mporei na bohthisei kanenas?? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 hrthe shmera o logariasmos wind kai parathrhsa oti para ths 3 wres xrono omilas pou exw einai dwrean me exei xrewsei se ola ta kinhta Q pou exw parei .... gia pio logo ?mhpws mporei na bohthisei kanenas?? Μαλλον εχεις καποιο απο τα παλια προγραμματα που χρεωνε τις κλησεις προς Q εκτος του χρονου ομιλιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 den nomizw...stus prohgumenous logariasmus den m ta xrewne twra stn teleuteo egine auto ...... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 mhpws mporei na bohthisei kanenas?? Για να σε βοηθησει κανενας, προφανεστατα καλο θα ηταν να πεις και καμια πληροφορια παραπανω...πχ, σε πιο πακετο εισαι, ποσο καιρο εισαι σε αυτο το πακετο κτλ......:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts