Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.. .Βασικα θελω να περάσω το καρτοκινητο μου σε flexy 35... Κάθε μήνα ξοδεύω τουλάχιστον 40Ε σε κάρτες οποτε πιστευω θα με συμφέρει το 35..... Μου ειπαν οτι χρειαζεται εκκαθαριστικο της εφοριας για να υπογράψω συμβολαιο. Τι θα κανω ρε παιδια? Εγω δεν κανω ακομα φορολογικη δηλωση... Υπάρχει τρόπος? Και μη μου πειτε τη φορολογικη δηλωση των γονιων μου γιατι θελω ο λογαριασμος να ειναι στο ονομα μου...

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

Απλά θα βάλεις κάποιον για εγγυητή.

Αν και νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο το ότι δεν κάνεις φορολογική δήλωση, νομίζω αρκεί το ΑΦΜ.

δεν ειμαι σιγουρος 100% αλλα συντομα ερχεται προγραμμα....φοιτητικο!

νεοτερα σε λιγες μερες!:happy:

Never Give Up:!:

Join friend!

δεν ειμαι σιγουρος 100% αλλα συντομα ερχεται προγραμμα....φοιτητικο!

νεοτερα σε λιγες μερες!:happy:

Εμας θα μας πιανει; :rolleyes:

Χεχε!! καλα, μη με φατε :p

Δεν ξερω για επιδοτησεις , ας βοηθησει ο billakos!!!

σιγα μη του πω! ας παει στο καταστημα που θα εξυπηρετηθει!:lol:

εμεις στο δικο μας ειμαστε large :wink:

Join friend!

σιγα μη του πω! ας παει στο καταστημα που θα εξυπηρετηθει!:lol:

εμεις στο δικο μας ειμαστε large :wink:

Το βρηκα αχρηστε eml.gr καπου 110 Ευρω/ συμβολαιο ;)

Έχω το flexy 25 και πήγα στην wind να ρωτήσω για την καινούργια προσφορά.

Αυτό που έμαθα λοιπόν είναι οτι για να εκμεταλευτώ την προσφορά,πρέπει να μετακινηθώ

σε μεγαλύτερο πάγιο,δηλαδή να πάω στο 30,ώστε να έχω την κατανάλωση του 35,πράγμα

που φυσικά δεν με συμφέρει γιατί έτσι θα αναγκαστώ να πληρώνω περισσότερα χρηματα

απο αυτά που πληρώνω σήμερα.

Ρώτησα τον υπάλληλο αν μπορώ να πάω στο 20 ώστε να έχω την κατανάλωση του 25,και

μου απάντησε οτι η προσφορά ισχύει μόνο για μετακίνηση προς τα πάνω.

Άρα λοιπόν η προσφορά μπορεί να είναι καλή για τους νέους συνδρομητές,για μάς τους

παλιούς όμως είναι άδικη. Και λέω άδικη γιατί κάποιος που θα γραφτεί σήμερα στο 20 θα έχει

την ίδια κατανάλωση με εμένα που πληρώνω όμως περισσότερα χρήματα για αυτή την

ίδια κατανάλωση.Ενώ αυτός που θα πληρώνει όσο εγώ,θα είναι και πάλι ωφελημένος σε σχέση

με εμένα.

Εγώ θα παραδεχόμουν την wind,αν έδινε τη χρήση του αμέσως μεγαλύτερου προγράμματος

σε όλους τους παλιούς συνδρομητές χωρίς όρους και κόλπα. Αυτή θα ήταν μια αληθινή

επιβράβευση στους παλιούς συνδρομητές για την επιλογή τους,ενώ η τωρινή προσφορά μάλλον

κάνει τους παλιούς να αισθάνονται οτι πιάστηκαν κορόιδα.

το flexy 20 δεν υπαρχει πλεον....

το flexy 20 δεν υπαρχει πλεον....

Γιατί δεν υπάρχει; αν εγώ θέλω το Flexy 20 παίρνω κανονικά πληρώνοντας πάγιο 20€, παίρνοντας κανονικά την επιδότηση του Flexy 20 και λόγω της προσφοράς έχω 130 λεπτά αντί για 90 λεπτά και κ.ο.κ. για τα SMS και MMS.

Γιατί δεν υπάρχει; αν εγώ θέλω το Flexy 20 παίρνω κανονικά πληρώνοντας πάγιο 20€, παίρνοντας κανονικά την επιδότηση του Flexy 20 και λόγω της προσφοράς έχω 130 λεπτά αντί για 90 λεπτά και κ.ο.κ. για τα SMS και MMS.

Αν μπεις στο flexy20, θα πληρώνεις 20 ευρώ και θα έχεις την προπληρωμένη χρήση του flexy20. Αν μπεις στο 25, θα έχεις τη χρήση του 25 αλλά θα πληρώνεις 20 ευρώ. Γι' αυτό είπε ο malcolmthe4 ότι το flexy20 δεν υπάρχει.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

παιδια 2 ερωτησεις να κανω..1ον..στο 1112...που στελνουμε μηνυμα γιατο χρονο ομηλιας...τα μηνυματα απαντησεις ειανι σωστα...2ον ειμαι στο φλεχυ 30 ...ποσο ειανι ο ενσωματομενοσ χρονοσ μου/?

Και εγώ είχα το ίδιο θέμα και πήρα και ρώτησα. Το μήνυμα που στέλνουν είναι η ενσωματωμένη χρήση του προγράμματός σου χωρίς ΦΠΑ. Το Flexy 30 έχει ενσωματωμένη χρήση 42.48€ (με ΦΠΑ).

Eχω την εντυπωση πως το 1112 σου λεει με το ΦΠΑ, οχι χωρις...και δεν μπορω να το κοιταξω τωρα να σιγουρευτω :(

Eχω την εντυπωση πως το 1112 σου λεει με το ΦΠΑ, οχι χωρις...και δεν μπορω να το κοιταξω τωρα να σιγουρευτω :(

το επιβεβαιωνω εγω.ειναι με το ΦΠΑ.

επειτα αφου καταναλωθει η ενσωματωμενη χρηση...λεει "οτι εχετε καταναλωσει τον χρονο σας"

Join friend!

Αναρωτιέμαι αν τώρα που η Q-Telecom δεν υπάρχει, και η Q-Card λειτουργεί απλά και μόνο ως εμπορικό σήμα της Wind, εξακολουθεί να ισχύει η χρέωση των κλήσεων προς Q-Card από τα παλιά προγράμματα ΤΙΜ (20-1000) ανεξάρτητα από το αν έχουν διαθέσιμο χρόνο ομιλίας.

Έχετε ακούσει κάτι σχετικό;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι χρειαζεται για νεο συμβολαιο; Στο site λεει εκαθαριστικο και ταυτοτητα, τι γινεται με εμας που δεν εχουμε εκαθαριστικο;

Τι χρειαζεται για νεο συμβολαιο; Στο site λεει εκαθαριστικο και ταυτοτητα, τι γινεται με εμας που δεν εχουμε εκαθαριστικο;

Credit card is your friend! :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Credit card is your friend! :D

visa electron χρεωστικη τους κανει; Ειχα την εντυπωση οτι αρκει ενα αποδεικτικο ΑΦΜ και η ταυτοτητα.

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ