Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το link για τα αναλυτικά υπόλοιπα στο site το χουν λάθος.

https://www.wind.gr/en/f2g/my-free-2-go/my-balanc/ ενώ στο τέλος πρέπει να προσθέσεις ένα e για να μπεις

Επίσης στο υπόλοιπο του ίντερνετ κάτι έκαναν και δείχνει ενα σωρό δεκαδικά.

οσον αφορα το ελληνικο site η σωστη διευθυνση ειναι https://www.wind.gr/gr/f2g/my-free-2-go/to-upoloipo-mou/

όταν πατάει κάποιος στο αναλυτικο υπόλοιπο απο κάτω,εχουν μια παυλα στο τέλος https://www.wind.gr/gr/f2g/my-free-2-go/to-upoloipo-mou-/ . Παρ'όλα αυτά εχουν σωστό το λινκ αριστερά (στο υπόλοιπό μου,κάτω από το συνοπτικός πίνακας).

Για ποιο λόγο τα πείραξαν δεν μπορω να καταλάβω.

Kανά ιντερνετ δεν βλέπω να δίνουν για τον Αύγουστο....:down:

Περιέργως η wind δεν έχει ακολουθήσει πότε τους άλλους σε αντίστοιχες προσφορές data... Ούτε πέρσι ούτε τα Χριστούγεννα... Γιατί ρε wind???

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Γιατι οταν η wind δινει κατι..το δινει παντα πρωτη!δεν ερχετε δευτερη...

Την ακολουθουν...δεν ακολουθει... ;)

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Η wind δείχνει οτι ειναι σε άλλο επίπεδο. Δεν αντιγράφει προσφορές των 10-15 ημερών.

Τα Χριστούγεννα η wind είχε δώσει πρώτη το μπονους ανανέωσης 300' προς όλους (και μετά οι άλλοι 2 έτρεχαν να την αντιγράψουν). Επίσης, όταν το διέκοψε (για τους νέους συνδρομητές) πριν λιγο καιρό, πάλι οι άλλοι 2 έτρεχαν να το κόψουν... Δε λέτε 'καλά που υπάρχει και η wind' και ρίχνει το μηνιαίο κόστος μας;

Γιατι οταν η wind δινει κατι..το δινει παντα πρωτη!δεν ερχετε δευτερη...

Την ακολουθουν...δεν ακολουθει... ;)

Σωστός :) Οι κινήσεις με τα δωρεάν MB, ιδίως από μεριά της Voda, μου κάνουν λίγο "απελπισμένες". Τι να το κάνω το free internet αν το δίκτυο χωλαίνει;

Kαλά, μην υπερβάλλουμε κιόλας...Ας μου έδινε εμένα όχι πολλά, έτσι 300mb για τον Αύγουστο (όχι ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά ή δεν μπορώ να τα αγοράσω) και δεν θα 'λεγα "α, αντέγραψε τους άλλους"! Τα καλά είναι καλό να αντιγράφονται, τα κακά όχι... Προφανώς όμως η Wind δεν θέλει να μειωθούν οι αγορές των πακέτων της γι'αυτό και δεν τα δίνει...Πάντως, 2 μήνες με χρήση f2go, σίγουρα μπορώ να πω ότι έχω γλυτώσει χρήματα αν και η κάλυψη σήματος και 3g δεν είναι και τόσο καλή όσο διαφημίζεται. Ο μύθος τελικά με το μέτριο σήμα της wind δεν ήταν μύθος!

Οταν ελεγαν για το μετριο σημα, εννοουσαν το 2g (δεν υπηρχε τοτε το 3g).

Εννοώ και τα 2. Από τη λίγη εμπειρία μου με wind ως τώρα, και σε περιοχές της Αττικής, νομίζω ότι υστερεί κάπως σε σχέση με της cosmote που είχα πριν. Όχι φυσικά ότι θα ξαναγύρναγα στην cosmote...

Edited by camerakias

Παιδιά δεν μπορώ αλλο....Εδω και 2 μήνες αρχισα να δεχομαι κλήσεις απο το 2311807050 ενώ όταν πρωτοπηρα τον αριθμο τους είχα ζητήσει στο Facebook να με αφαιρέσουν απο τις λίστες όπως και έγινε όπως μου είπανε...λοιπόν το σηκώνω μιλάμε μου λένε την προσφορά και τους εξηγώ πως είμαι άνεργος και έχω και την προσφορά του F2G με τα 300'.Οκ καταλαβαίνουμε,καλό βράδυ.πίστευα ότι αυτό ήταν οπότε και το άφησα.Μετα απο 2 μέρες όμως ξανά τα ίδια.3.30 το μεσημέρι,τηλ προσφορά ξαναεξηγω και τους ζητάω να μην μην με ξαναπάρουν,οκ.Να μην τα πολυλογώ σχεδόν μέρα παρα μέρα τα ίδια.. επικοινώνησα 2 φορές με την εξυπηρέτηση,τίποτα πάλι.Αλλες 2-3 φορές με την σελίδα τους στο FB και πάλι τίποτα.Με ανάγκασαν να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και βγηκε η αποφαση πριν 1,5 μήνα για μένα και άλλες 6-7 ακομα επώνυμες καταγγελίες,ζητώντας απο τη Wind να δωσει εξηγήσεις για το θέμα η κάτι τέτοιο μεσα σε ενα μηνα..όμως 1,5 μήνα μετά η κατάσταση συνεχίζεται.Δεν έχω σε Smartphone την sim οπότε δεν μπορώ να κάνω φραγή με κάποια εφαρμογή.Σας ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλα ζητάω την βοήθεια σας γιατί δεν αντεχω αλλο.Ποια αλλη λύση έμεινε?? :/ Edited by George6633

Το σηκώνεις και το κλείνεις αμέσως.

Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω .

Χάνεις τον χρόνο σου , τον χάνουν και αυτοί όταν κάθεσε να τους εξηγήσεις

Αυτο έκανα εχθές το απογευμα αλλα δεν είναι κατάσταση αυτή.καταλαβα ότι χάνω τον χρόνο μου φιλε Βασίλη γιατί με γράψαν κανονικά...θα θελα να ξερα,τέτοιες εντολές παίρνουν από τη Wind η κάνουν ότι θέλουν??Τόσα παράπονα έχουν γίνει απο κόσμο στη Wind,δεν μπορεί να μην ξέρει..

Αυτο έκανα εχθές το απογευμα αλλα δεν είναι κατάσταση αυτή.καταλαβα ότι χάνω τον χρόνο μου φιλε Βασίλη γιατί με γράψαν κανονικά...θα θελα να ξερα,τέτοιες εντολές παίρνουν από τη Wind η κάνουν ότι θέλουν??Τόσα παράπονα έχουν γίνει απο κόσμο στη Wind,δεν μπορεί να μην ξέρει..

Ειναι bug του συστηματος και μπερδευει τις λιστες.

Λοιπον βαλε ενα αθορυβο ρινγτον γι αυτον τον αριθμο ωστε να νην ενοχλει και ρυθμισε τον τηλεφωνητη σου ν απαντα σε πολλα κουδουνισματα και παψε να του δινεις σημασια. Εισαι λιγο ατυχος και μακαρι ολα μας τα προβληματα να ειναι ιδιας αξιας.

Ειναι bug του συστηματος και μπερδευει τις λιστες.

Λοιπον βαλε ενα αθορυβο ρινγτον γι αυτον τον αριθμο ωστε να νην ενοχλει και ρυθμισε τον τηλεφωνητη σου ν απαντα σε πολλα κουδουνισματα και παψε να του δινεις σημασια. Εισαι λιγο ατυχος και μακαρι ολα μας τα προβληματα να ειναι ιδιας αξιας.

Σ ευχαριστώ φίλε θα το δοκιμάσω κ αυτο..απλα παίρνουν και σε ακατάλληλες ώρες(μεσημέρια) λες και το κάνουν επίτηδες...μακάρι βέβαια όπως λες να είναι όλα τα προβλήματα ίδιας αξίας,..

Σ ευχαριστώ φίλε θα το δοκιμάσω κ αυτο..απλα παίρνουν και σε ακατάλληλες ώρες(μεσημέρια) λες και το κάνουν επίτηδες...μακάρι βέβαια όπως λες να είναι όλα τα προβλήματα ίδιας αξίας,..

Και μενα με παιρνουν μια καθε βδομαδα με ολο δώρα καθε φορα και στο τελος αντε γεια τους λεω !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης να ξέρετε ότι όταν είναι διαφημιστική η κλήση , στα 4 χτυπήματα κλείνει , ( όπως προβλέπει ο νόμος) . Οπότε μην βιαστείτε να το σηκώσετε , θα κλείσει μόνο του .

Επίσης να ξέρετε ότι όταν είναι διαφημιστική η κλήση , στα 4 χτυπήματα κλείνει , ( όπως προβλέπει ο νόμος) . Οπότε μην βιαστείτε να το σηκώσετε , θα κλείσει μόνο του .

Σε μενα δεν ισχύει αυτο.

Βαραει συνεχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχώς και σε μένα το κρατάνε αρκετά...σιγουρα πάνω απο 4 χτυπήματα.Πρέπει να έχει παραβιάσει κάθε νόμιμο όριο αυτή η Σίγμα & Κάπα εισαγωγική.

@6633: το πιό φτηνό samsung (e1182 dual sim - €19,90) έχει επιλογή λίστας απόρριψης κλήσεων σε όποιους αριθμους θέλεις.

Αυτο δεν το ήξερα...αν είναι να ησυχάσω ας το πάρω και αυτό.ευχαριστώ

Αυτο δεν το ήξερα...αν είναι να ησυχάσω ας το πάρω και αυτό.ευχαριστώ

Στο φινάλε σήκωσέ το και πες τους (χτύπα ξύλο) ότι είσαι ο αδελφός του και ο συνδρομητής έχει δυστυχώς αποδημήσει προς άλλους κόσμους...:lol:

Για f2go πώς μπορώ να μάθω τις χρεώσεις ίντερνετ στο εξωτερικό; Συμφέρει καθόλου ή να το ξεχάσω τελείως; Υπάρχει κάποιο πακέτο; Αναφέρομαι για χώρα της ΕΕ.

Για f2go πώς μπορώ να μάθω τις χρεώσεις ίντερνετ στο εξωτερικό; Συμφέρει καθόλου ή να το ξεχάσω τελείως; Υπάρχει κάποιο πακέτο; Αναφέρομαι για χώρα της ΕΕ.

Ξεχασε το. Βρες ενα τοπικο νουμερο και κανε τη δουλεια σου.

Αν μεινεις πολλες μερες, ζητησε απ τους γνωστους στη χωρα να σου βρουν καποια φτηνη λυση.

Και ταυτοχρονα ψαχνεις για ελευθερα wifi.

Υπαρχουν και προγραμματα στο μαρκετ γι αυτο.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova