Nrg Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 χμμ.. αυτό πολύ πρόσφατα πρέπει να άλλαξε. όταν το κοίταξα στο site τους εγώ έλεγε ελάχιστη 30 νομίζω, τώρα λέει χωρίς ελάχιστη χρέωση. Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Απο τη 1η στιγμη το frog χρεωνε χωρις ελαχιστη χρεωση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=144746 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Απο τη 1η στιγμη το frog χρεωνε χωρις ελαχιστη χρεωση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=144746 γράψε λάθος τότε, μπερδεύτηκα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Από την παρέα μου είναι πολλοί που δεν παρακολουθούν τα δελτία τύπου και έχουν τις χρεώσεις του F2G.Πρέπει κάποια στιγμή και αυτοί που δεν ξέρουν για την προσφορά να ειδοποιηθούν από την Wind.:) Ναι, σιγά μην τους παρακαλέσει κιόλας για να έχουν ευνοϊκές χρεώσεις... Αφού κατά την ενεργοποίηση σε ενεργοποιεί στο παλιό F2G που είναι χαράτσι πραγματικό οι χρεώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Ε καλα κ τι εγινε,μετα θα μεταφερθουν ολοι στο F2G1.Ποιο το προβλημα;εμενα θα με βοηθησει κανειs με το email που ελεγα;καντε ρε παιδια μια καλη πραξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Καινούργια απορία ... πως μπορώ να ενεργοποιήσω την ειδοποίηση με sms, για κλήσεις που δέχθηκα ενώ το κινητό μου ήταν κλειστό/ εκτός δικτύου; *edit το βρήκα και παραθέτω για όποιον άλλο ενδιαφέρεται: "Για την ενεργοποίηση του βασικού μηνύματος της υπηρεσίας, στείλτε ένα γραπτό μήνυμα χωρίς χρέωση με την εντολή ΝΑΙ στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση της υπηρεσίας ή του μηνύματος απόκρυψης θα πρέπει να αποστείλετε γραπτό μήνυμα με την εντολή ΟΧΙ στο 1265. Για την ενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης ενημέρωσης για την ύπαρξη της υπηρεσίας, στείλτε την εντολή KΡΥΦΑ NAI στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης, θα πρέπει να στείλετε την εντολή ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ στο 1265. " :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Από την παρέα μου είναι πολλοί που δεν παρακολουθούν τα δελτία τύπου και έχουν τις χρεώσεις του F2G.Πρέπει κάποια στιγμή και αυτοί που δεν ξέρουν για την προσφορά να ειδοποιηθούν από την Wind.:) απλά όσοι δε τα παρακολουθούν έχουν τις κλασικές χρεώσεις free2go που είναι αντίστοιχες των άλλων εταιρειών πάνω κάτω οπότε γιατί να τους ενημερώσει η wind. Το λέει όλοι την ώρα για τη δέσμευση τιμής οποιος ενδιαφέρετε μαθαίνει. Στη wind μονο οποιος ψάχνεται είναι κερδισμένος όποιος το αφήνει έτσι βγαινει χαμένος τελικά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Παιδιά, μια ερώτηση. Για να έχουμε τις νέες χαμηλές χρεώσεις (0,10 και 0,21 ανα λεπτό) στο F2g1 πρέπει να στείλουμε πουθενά μήνυμα όπως στην Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Παιδιά, μια ερώτηση. Για να έχουμε τις νέες χαμηλές χρεώσεις (0,10 και 0,21 ανα λεπτό) στο F2g1 πρέπει να στείλουμε πουθενά μήνυμα όπως στην Q; θα πάρεις τηλέφωνο στο 1342 (χωρίς χρέωση) για να αλλάξεις πακέτο F2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgette Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας σε καρτοκινητό Wind, με χρήση Prepaid Κάρτας, πχ. Τράπεζας Κύπρου? Το έχει πραγματοποιήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας σε καρτοκινητό Wind, με χρήση Prepaid Κάρτας, πχ. Τράπεζας Κύπρου? Το έχει πραγματοποιήσει κανείς? Εγώ ανανεώνω κάθε φορά με prepaid visa της Eurobank και γίνεται κανονικά. Φυσικά να έχεις ποσό στην κάρτα λίγο μεγαλύτερο από αυτό που βάζεις. Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας σε καρτοκινητό Wind, με χρήση Prepaid Κάρτας, πχ. Τράπεζας Κύπρου? Το έχει πραγματοποιήσει κανείς? Φυσικά και γίνεται. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ρε παιδια σε μεταφορα απο συμβολαιο σε καρτοκινητο η 1η ανανεωση δεν διπλασιαζεται ; Εκανα ανανεωση 50 Ευρω απο το site και εβαλαν 75 (το 50% επιπλεον του internet). ΘΑ το κοιταξουν λενε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Απ' όσο ξέρουμε μέχρι στιγμής διπλασιάζεται... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Απ' όσο ξέρουμε μέχρι στιγμής διπλασιάζεται... νομίζω αν δεν έρθει μήνυμα που να στο λέει δεν ισχύει αλλά δε ξέρω και σίγουρα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Παλιά δεν ερχόταν μήνυμα και απλά έβαζες και διπλασιαζόταν.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ρε παιδια σε μεταφορα απο συμβολαιο σε καρτοκινητο η 1η ανανεωση δεν διπλασιαζεται ; Εκανα ανανεωση 50 Ευρω απο το site και εβαλαν 75 (το 50% επιπλεον του internet). ΘΑ το κοιταξουν λενε... Εγώ, προχθές το Σάββατο, έβαλα στη Wind 10 ευρώ, καθώς πήγα για να πάρω την κάρτα F2g, αλλά δεν διπλασιάστηκε. Να ξαναρωτήσω όμως: Έβαλα F2g1 (αντίστοιχο της Q) χρειάζεται να πάρω κάπου τηλέφωνο για να έχω τις μειωμένες τιμές όπως στην Q που πρέπει να στείλεις SMS στο 12260; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Εγώ, προχθές το Σάββατο, έβαλα στη Wind 10 ευρώ, καθώς πήγα για να πάρω την κάρτα F2g, αλλά δεν διπλασιάστηκε. Να ξαναρωτήσω όμως: Έβαλα F2g1 (αντίστοιχο της Q) χρειάζεται να πάρω κάπου τηλέφωνο για να έχω τις μειωμένες τιμές όπως στην Q που πρέπει να στείλεις SMS στο 12260; Οχι δεν χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Εγώ, προχθές το Σάββατο, έβαλα στη Wind 10 ευρώ, καθώς πήγα για να πάρω την κάρτα F2g, αλλά δεν διπλασιάστηκε. Να ξαναρωτήσω όμως: Έβαλα F2g1 (αντίστοιχο της Q) χρειάζεται να πάρω κάπου τηλέφωνο για να έχω τις μειωμένες τιμές όπως στην Q που πρέπει να στείλεις SMS στο 12260; Εαν εχεις το f2g1 δε χρειαzεται να κανεις τιποτα αλλο. Εχεις αυτοματα τις χρεωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Προσοχή . Για να σας διπλασιαστεί η κάρτα όταν φεύγετε από συμβόλαιο και πάτε σε κάρτα, Απλά μην κάνετε αλλαγή πακέτου πριν προσθέσετε χρόνο. Αλλιώς μπερδεύετε το σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Προσοχή . Για να σας διπλασιαστεί η κάρτα όταν φεύγετε από συμβόλαιο και πάτε σε κάρτα, Απλά μην κάνετε αλλαγή πακέτου πριν προσθέσετε χρόνο. Αλλιώς μπερδεύετε το σύστημα. Εγω ειχα κανει αλλαγη πακετου μαλλον γι'αυτο ε; Λογικα θα κανουν χειροκινητα τη δουλεια :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Ο Vasileios άψογος όπως πάντα. Έκανα την αίτηση μετατροπής του συμβολαίου μου σε f2g (Η αλλαγή θα γίνει στις 18/3) και μέσα είχε μια ενημερωτική κάρτα για το wind club. Μοιάζει να συφέρει αυτό το club :lol: Η απορία είναι η εξής. Αν κάνω ανανεώσεις μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας και όχι με κάρτες από περίπτερο ή κατάστημα, θα πιστώνομαι τους πόντους ή πρέπει η ανανέωση να γίνεται αποκλειστικά με "κανονικές" κάρτες, ή έστω σε κατάστημα της εταιρείας; Κάτι ακόμα. Οι πόντοι αυτοί για πόσο καιρό είναι διαθέσιμοι πριν τους χάσει ο χρήστης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Ναι επιβεβαιώνω δεν πρέπει να κάνετε αλλαγή πακέτου πρωτού βάλετε την 1η κάρτα αλλιώς δεν έχει διπλασιασμό! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Ο Vasileios άψογος όπως πάντα. Έκανα την αίτηση μετατροπής του συμβολαίου μου σε f2g (Η αλλαγή θα γίνει στις 18/3) και μέσα είχε μια ενημερωτική κάρτα για το wind club. Μοιάζει να συφέρει αυτό το club :lol: Η απορία είναι η εξής. Αν κάνω ανανεώσεις μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας και όχι με κάρτες από περίπτερο ή κατάστημα, θα πιστώνομαι τους πόντους ή πρέπει η ανανέωση να γίνεται αποκλειστικά με "κανονικές" κάρτες, ή έστω σε κατάστημα της εταιρείας; Κάτι ακόμα. Οι πόντοι αυτοί για πόσο καιρό είναι διαθέσιμοι πριν τους χάσει ο χρήστης; Θα τους πιστώνεσαι και από το Internet... Για τους πόντους, αντιγράφω από τους όρους στο site: 6.5 Οι πόντοι έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια ισχύος 2 ετών. Για παράδειγμα, οι πόντοι που έχει συλλέξει ο συνδρομητής από 20 Οκτωβρίου του 2007 έχουν διάρκεια ισχύος μέχρι την 20η Οκτωβρίου του 2009, αντίστοιχα και οι πόντοι που συνέλεξε στις 21η Οκτωβρίου του 2007 έχουν διάρκεια ισχύος μέχρι την 21η Οκτωβρίου 2009 κ.ο.κ. Αν ο συνδρομητής δεν εξαργυρώσει τους πόντους του μέσα στο παραπάνω διάστημα των 2 ετών, ο αριθμός των πόντων του εκάστοτε μήνα π.χ. Οκτωβρίου 2007 διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα τον επόμενο μήνα μετά από 2 έτη π.χ. Νοέμβριο 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Θα τους πιστώνεσαι και από το Internet... Για τους πόντους, αντιγράφω από τους όρους στο site: 6.5 Οι πόντοι έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια ισχύος 2 ετών. Για παράδειγμα, οι πόντοι που έχει συλλέξει ο συνδρομητής από 20 Οκτωβρίου του 2007 έχουν διάρκεια ισχύος μέχρι την 20η Οκτωβρίου του 2009, αντίστοιχα και οι πόντοι που συνέλεξε στις 21η Οκτωβρίου του 2007 έχουν διάρκεια ισχύος μέχρι την 21η Οκτωβρίου 2009 κ.ο.κ. Αν ο συνδρομητής δεν εξαργυρώσει τους πόντους του μέσα στο παραπάνω διάστημα των 2 ετών, ο αριθμός των πόντων του εκάστοτε μήνα π.χ. Οκτωβρίου 2007 διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα τον επόμενο μήνα μετά από 2 έτη π.χ. Νοέμβριο 2009. Ευχαριστώ για την απάντηση. (Μάλλον η αναζήτηση που έκανα στη σελίδα της Wind δεν ήταν και η καλύτερη :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Προσοχή . Για να σας διπλασιαστεί η κάρτα όταν φεύγετε από συμβόλαιο και πάτε σε κάρτα, Απλά μην κάνετε αλλαγή πακέτου πριν προσθέσετε χρόνο. Αλλιώς μπερδεύετε το σύστημα. Εγω ειχα κανει αλλαγη πακετου μαλλον γι'αυτο ε; Λογικα θα κανουν χειροκινητα τη δουλεια :worry: Ναι επιβεβαιώνω δεν πρέπει να κάνετε αλλαγή πακέτου πρωτού βάλετε την 1η κάρτα αλλιώς δεν έχει διπλασιασμό! Ταχυτατη η wind, σημερα μου πιστωσαν τα 50 Ευρω και εστειλαν και sms. Πως το επαθαν δεν ξερω :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts