Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι ακόμα: Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την παραμονή μου στο πρόγραμμα F2G2 μέσω κλήσης στο 1269 επειδή εκεί δεν το λέει πια. Ούτε στο 1268 λέει κάτι. Έχει κάποιος μια ιδέα πώς μπορώ να το δω αυτό;

κάλεσε στο 1268 και μετά επέλεξε 1 .

Παιδια καλημέρα!!Χθες ένας φίλος μου πήρε έναν νέο αριθμό F2G και πήρε το 1300 για να ενεργοποιήσει το Bonus....ήθελα να ρωτήσω!Πρέπει να βάλει κάρτα πριν τις 25 σαν 1η φορά η από την στιγμή που πήρε στο 1300 δεν έχει σημασία αν βάλει μετά τις 25;Και 2ον υπάρχει κάποιο πακέτο που λήγει αυτές τις μέρες;;πχ κάτω από το unlimited surf γράφει αυτό: "Συγκεκριμένα για την περίοδο 1/3/2013 - 30/4/2013 το Surf 100 προσφέρει σε όλες τις ενεργοποιήσεις 500 επιπλέον MB ως ΔΩΡΟ! Συνολικά δηλαδή 500ΜΒ και 500ΜΒ ως online bonus!"

Θα ληξει η προσφορά η ειναι κατι άλλο αυτό;;Οχι τίποτα άλλο,απλά να είμαστε σίγουροι αν ειναι να βάλει κάρτα για μην χάσει κατι..Ευχαριστώ :)

Παιδια καλημέρα!!Χθες ένας φίλος μου πήρε έναν νέο αριθμό F2G και πήρε το 1300 για να ενεργοποιήσει το Bonus....ήθελα να ρωτήσω!Πρέπει να βάλει κάρτα πριν τις 25 σαν 1η φορά η από την στιγμή που πήρε στο 1300 δεν έχει σημασία αν βάλει μετά τις 25;Και 2ον υπάρχει κάποιο πακέτο που λήγει αυτές τις μέρες;;πχ κάτω από το unlimited surf γράφει αυτό: "Συγκεκριμένα για την περίοδο 1/3/2013 - 30/4/2013 το Surf 100 προσφέρει σε όλες τις ενεργοποιήσεις 500 επιπλέον MB ως ΔΩΡΟ! Συνολικά δηλαδή 500ΜΒ και 500ΜΒ ως online bonus!"

Θα ληξει η προσφορά η ειναι κατι άλλο αυτό;;Οχι τίποτα άλλο,απλά να είμαστε σίγουροι αν ειναι να βάλει κάρτα για μην χάσει κατι..Ευχαριστώ :)

το πρωτο με ενδιαφερει και εμενα γιατι απλα ενεργοποιησα προχτες για καβατζα μια καρτα αλλα δεν εβαλα 10 ευρω.

Συνολικά δηλαδή 500ΜΒ και 500ΜΒ ως online bonus!"

παντα ετσι δεν ηταν;

αφου λετε οι "παλιοι" θα παραμεινουν ως εχουν.αρα;

παλι σε δικηγορο θα παω:p

παντα ετσι δεν ηταν;

αφου λετε οι "παλιοι" θα παραμεινουν ως εχουν.αρα;

παλι σε δικηγορο θα παω:p

Νομίζω δεν ήταν πάντα ετσι,απλά αυτό που γράφει κατι άλλο θα ειναι γιατι λέει από 1-3 ως 30-4...αυτό το πακέτο όμως υπάρχει πριν καν να μπει η νέα χρονια...αλλα γιατι το γράφουν κάτω από αυτό; ουφ... :/

..αλλα γιατι το γράφουν κάτω από αυτό; ουφ... :/

ακριβως!!!!

ουφ, ηδη τους βαρεθηκα

απο αρχες 12\2012 ετσι το βρηκα,αμα το κοψουν και αυτο οπως τα 300',τοτε κακο του κεφαλιου τους

ακριβως!!!!

ουφ, ηδη τους βαρεθηκα

απο αρχες 12\2012 ετσι το βρηκα,αμα το κοψουν και αυτο οπως τα 300',τοτε κακο του κεφαλιου τους

Υπάρχουν χειρότερα και φρέσκα φρέσκα..είπα κ γω να πάω να βάλω μια κάρτα Q στο κατάστημα και με την ευκαιρία να μάθω τι παίζει γενικά....Ε τρελάθηκα..δηλαδή λιγο θελω ακόμα!Μπαίνω μέσα,ζητάω να μου βάλει 5€ στο Q.Όλα καλα μέχρι εδώ...λέω ας ρωτήσω τώρα!"Αν κάποιος πήρε ένα πακέτο σύνδεσης και δεν έχει βάλει ακόμα κάρτα,αλλα έχει κανει κανονικα την εγγραφη στο 1300 δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα;;" Τι το θελα παιδια..να φύγω για ψυχίατρο;;Μου λέει οχι αλλα ούτως η άλλος η προσφορά λήγει τέλος του μήνα οπότε καλό ειναι να πάρει τα 300' για τελευταία φορά....Μπαμ......ναι,πως δεν επεσα κάτω! :/ Της λέω μα εμείς οι παλιοί δεν έχουμε πρόβλημα με τα 300'.Μου απαντάει ναι απλά δεν θα ειναι επ αόριστον,τέλος του μήνα λήγει για όλους....δεύτερο Μπαμ!Τι;;;;Ναι μου λέει,πάει στα 200' λεπτά.Με όσο κουράγιο μου είχε απομείνει προσπαθούσα να μάθω τι διάολο γίνεται!Στο τέλος τι μου λέει:Αυτό που το διάβασες γιατι η Wind δεν μας το κοινοποιησε ακόμα απλά το έχουμε ακούσει!Ε τώρα φέρτε φορείο!!Της λέω πως;;και μετά άρχισα ΕΓΩ να της εξηγω πως έχουν τα πράγματα!!!!!Έλεος δηλαδή,πήγα να της πω βγάλε τη στολή και φύγε κοπέλα μου,δεν αντέχω άλλο.Στο τέλος της είπα κατι:Συγγνώμη αλλα Myphone δεν διαβαζεις;;Παιδια εντάξει τους αγαπάμε αλλα θα κλεισω σουίτα για ένα μεγάλο κτίριο την επόμενη φορά,τέλος!!

Γεια σας, δεν πιστεύω να έκανα "πατάτα" Εχω ενεργοποιημένο f2g από Δεκέμβριο 2012 και παίρνω κανονικά τα 300' με €10. Πριν από λίγο μπήκα στο my f2g από υπολογιστή για να δω τα υπόλοιπα μου και όταν έκανα log in μου εμφάνισε παράθυρο να ενεργοποιήσω το free to talk ενώ το έχω είδη ενεργοποιημένο από την πρώτη φορά που μου ενεργοποιήθηκε το free2go. Χωρίς να το πολύ προσέξω εκείνη τη στιγμή πάτησα ενεργοποίηση και αφού μου έγραψε συγχαρητήρια μου ήρθε μήνυμα ότι "το my f2g σου χάρισε δωρεάν 300' προς όλη τη wind/q με ισχύ 30 ημέρες χωρίς καμία προϋπόθεση κ.τ.λ." Τι λέτε, να χαρώ ή να ανησυχήσω μήπως έτσι μεταφέρθηκα στο νέο f2g που δεν έχει τα 300' προς όλους;

Γεια σας, δεν πιστεύω να έκανα "πατάτα" Εχω ενεργοποιημένο f2g από Δεκέμβριο 2012 και παίρνω κανονικά τα 300' με €10. Πριν από λίγο μπήκα στο my f2g από υπολογιστή για να δω τα υπόλοιπα μου και όταν έκανα log in μου εμφάνισε παράθυρο να ενεργοποιήσω το free to talk ενώ το έχω είδη ενεργοποιημένο από την πρώτη φορά που μου ενεργοποιήθηκε το free2go. Χωρίς να το πολύ προσέξω εκείνη τη στιγμή πάτησα ενεργοποίηση και αφού μου έγραψε συγχαρητήρια μου ήρθε μήνυμα ότι "το my f2g σου χάρισε δωρεάν 300' προς όλη τη wind/q με ισχύ 30 ημέρες χωρίς καμία προϋπόθεση κ.τ.λ." Τι λέτε, να χαρώ ή να ανησυχήσω μήπως έτσι μεταφέρθηκα στο νέο f2g που δεν έχει τα 300' προς όλους;

Προφανώς ειναι το δώρο εγγραφής στο site οπότε καλή ομιλία με τα 300'!!! ;)

κάτσε, αυτό δεν είναι το Bonus εγγραφής στο site?

edit:με πρόλαβε ο Γιώργος :P

Μ αυτα που τράβηξα σήμερα,τίποτα δεν μου φαίνεται απίθανο να ειναι λάθος!! :)

εντωμεταξύ σήμερα πρωι είδα την κλασσική διαφήμιση για τα 300' Bonus. θα έρθει ταμπλάς σε αυτούς που δεν γνωρίζουν την ανακοίνωση της WIND μιας και δεν ενημερώνει με διαφημίσεις ότι λήγει η προσφορά Bonus μεθαύριο

εντωμεταξύ σήμερα πρωι είδα την κλασσική διαφήμιση για τα 300' Bonus. θα έρθει ταμπλάς σε αυτούς που δεν γνωρίζουν την ανακοίνωση της WIND μιας και δεν ενημερώνει με διαφημίσεις ότι λήγει η προσφορά Bonus μεθαύριο

Καλα την δείχνουν ακόμα;;; :/

Τουλάχιστον να έγραφε οτι λήγει και οτι θα το παίρνουν όσοι κάνουν εγγραφή ως την πέμπτη...ίσως ετσι πάει περισσότερος κόσμος τώρα στο τέλος!!

Προφανώς ειναι το δώρο εγγραφής στο site οπότε καλή ομιλία με τα 300'!!! ;)

Μακάρι να είναι έτσι, γιατί έχω είδη εγγραφεί στο my f2g, εκτός και εαν το σύστημα της wind μετά την αλλαγή που έκανε στο site της έχασε κάποια δεδομένα εγγραφής και έτσι με είδε πάλι σαν νέο πελάτη. Όχι τίποτα μη μου ζητούν "τα ρέστα":lol:

Edited by giachtas

όταν κάνεις εγγραφή, δεν σου πετάει ταυτόχρονα και αυτό το bonus (300' προς WIND/Q) αλλά σε αφήνει εσένα να επιλέξεις πότε θα το ενεργοποιήσεις!

άκαλος μέσα ήμουν πριν 2 λεπτά

έχω ένα πρόβλημα!

είχα έναν αριθμό f2g2 που είχα δώσει στην αδερφή μου στον οποίο είχαμε βάλει την καλοκαιρινή προσφορά με το galaxy pocket!

ο αριθμός δεν είχε χρησιμοποιηθεί καιρό και τώρα που πήγα να ζητήσω να μου δώσουν καινούρια sim μου είπαν ότι ο αριθμός καταργήθηκε και επιστράφηκε στην cosmote (ήταν φορητότητα)

πως μπορώ να μάθω τι απέγινε εκείνη η ανανέωση των 60 ευρώ που είχαμε κάνει το καλοκαίρι; γιατί μου βρωμάει πολύ η κατάσταση. από την εξυπηρέτηση πελατών δεν μου είπαν κάτι παραπάνω εκτός από το ότι δεν κάναμε ανανέωση το 2012 !!

ήταν ταυτοποιημένος? γιατί αν ήταν και είχε φράγκα μέσα τότε θα ακυρωνόταν το καλοκαίρι (μετά από 12 μήνες δηλαδή)

ναι φυσικά! :(

τους ρώτησες γιατί ακυρώθηκε αφού η λήξη είναι μετά από 12 μήνες? δηλαδή αν βάλεις σήμερα κάρτα, θα λήξει ο αριθμός στις 23/04/2014. ακόμα κι αν δεν κάνεις το παραμικρό μέχρι 22/04/2014 θα λειτουργεί

Αν έχεις την απόδειξη του Galaxy , ψάξε να δείς τι έγινε.

ϊσως κάναν λάθος και βάλαν τα χρήματα σε άλλο αριθμό .

Υπάρχουν χειρότερα και φρέσκα φρέσκα..είπα κ γω να πάω να βάλω μια κάρτα Q στο κατάστημα και με την ευκαιρία να μάθω τι παίζει γενικά....Ε τρελάθηκα..δηλαδή λιγο θελω ακόμα!ς!!

O Ελληνας κάνει στην ζωή του 3 μεγάλα λάθη

1)Παντρεύεται

2)Μπαίνει σε κατάστημα WIND

3)Ρωτάει στο κατάστημα για να μάθει

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova