Vasileios Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Είναι γνωστό πρόβλημα Με ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά , τα 2 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα δεν αρκούν , και σε χρεώνει από το κανονικό υπόλοιπο Τα 2 και 56 θα προστεθούν σε αγορά νέου πακέτου ή Bonus και μόνο έτσι θα καταναλωθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δεν το γνώριζα και την πάτησα!Δυστυχώς δεν μπορώ να τα καταναλωσω Βασίλη,γιατι έχω βαλει τα πάντα για αυτό το μήνα!Δηλαδή στις 19 Μαρτίου έβαλα 2 κάρτες των 10€ και τα 2 talk to all και μέσα σε 10 μέρες τελείωσαν γιατι όλοι μου έκαναν αναπάντητη!Εδώ και 4 μήνες πρώτη φορά το παθαίνω,οπότε από αυτό το μήνα οποιος θέλει με παίρνει,οχι αναπάντητες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δεν το γνώριζα και την πάτησα!Δυστυχώς δεν μπορώ να τα καταναλωσω Βασίλη,γιατι έχω βαλει τα πάντα για αυτό το μήνα!Δηλαδή στις 19 Μαρτίου έβαλα 2 κάρτες των 10€ και τα 2 talk to all και μέσα σε 10 μέρες τελείωσαν γιατι όλοι μου έκαναν αναπάντητη!Εδώ και 4 μήνες πρώτη φορά το παθαίνω,οπότε από αυτό το μήνα οποιος θέλει με παίρνει,οχι αναπάντητες!! Στείλε κενό μήνυμα στο 1233 για 100 λεπτά με 8 ευρώ. Ακριβό βέβεα αλλά δεν έχεις άλλη λύση . Είναι μία ξεχασμένη υπηρεσία που μαλλον ισχύει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Στείλε κενό μήνυμα στο 1233 για 100 λεπτά με 8 ευρώ. Ακριβό βέβεα αλλά δεν έχεις άλλη λύση . Είναι μία ξεχασμένη υπηρεσία που μαλλον ισχύει ακόμα Αλήθεια λες τώρα,υπάρχει τέτοια υπηρεσία;;;Και πάλι έχω 7€ αλλα σε ωρα ανάγκης θα ξέρω μια άλλη φορά!!Ακριβή λιγο αλλα για ωρα ανάγκης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 πρακτικά έχεις 100 κλήσεις για 30 ημέρες. με μία ακόμα κάρτα έχεις άλλες 100. με τα bonus τα 200άρια έχεις 66.66 κλήσεις πες 66, κι άλλες 66 με μία ακόμα αγορά του πακέτου άρα 332 κλήσεις σε 30 ημέρες max κι ένα δευτερόλεπτο να μιλήσεις πάλι 3 λεπτά θα χρεωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/wind-card-to-all/120-lepta-pros-stathera/ Αυτό είναι για Wind Card to All, ισχύει και στα F2G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) σε 10 μέρες τελείωσαν γιατι όλοι μου έκαναν αναπάντητη δεν σε συμφερει τοτε το f2g,εαν εισαι απο αυτους που εχουν επαφες μονο σε μια εταιρια η εστω το 90% και μιλας πολυ η εχεις πολλες μικρες κλησεις λογω του τριλεπτου,μαλλον εισαι για συμβολαιο προσωπικα οι επαφες μου ειναι cosmote και με το καρτο συμβολαιο των 20€ σπανια καταναλωνω τα 1500',διοτι "μοιραζομαστε" τον χρονο ομιλιας αλλα και ελαχιστης χρεωσης χρονου ομιλιας πληρωνω περιπου 15€ τον μηνα με τις εκπτωσεις και εχω την εντυπωση οτι με τα ιδια χρηματα δεν θα με καλυπτει το f2g το τριλεπτο ειναι πολυ βραχνας τελικα θα ηθελα μια γνωμη πανω σε αυτο και απο αλλους,μην παω γιια μαλλι και βγω κουρεμενος,καθως θελω να μεταφερω τον official αριθμο μου σε f2g Edited April 10, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 η εχεις πολλες μικρες κλησεις λογω του τριλεπτου,μαλλον εισαι για συμβολαιο g για Q είναι σε αυτήν την περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 δεν σε συμφερει τοτε το f2g,εαν εισαι απο αυτους που εχουν επαφες μονο σε μια εταιρια η εστω το 90% και μιλας πολυ η εχεις πολλες μικρες κλησεις λογω του τριλεπτου,μαλλον εισαι για συμβολαιο προσωπικα οι επαφες μου ειναι cosmote και με το καρτο συμβολαιο των 20€ σπανια καταναλωνω τα 1500',διοτι "μοιραζομαστε" τον χρονο ομιλιας αλλα και ελαχιστης χρεωσης χρονου ομιλιας πληρωνω περιπου 15€ τον μηνα με τις εκπτωσεις και εχω την εντυπωση οτι με τα ιδια χρηματα δεν θα με καλυπτει το f2g το τριλεπτο ειναι πολυ βραχνας τελικα θα ηθελα μια γνωμη πανω σε αυτο και απο αλλους,μην παω γιια μαλλι και βγω κουρεμενος,καθως θελω να μεταφερω τον official αριθμο μου σε f2g Αν το τρίλεπτο είναι βραχνάς όπως λες και είναι το μοναδικό σου πρόβλημα, τότε έλα στην Q και θα σωθείς... Απεριόριστη οικονομία σε περίπτωση που κάνεις μικρής διάρκειας κλήσεις... Επειδή όμως είπες ότι οι περισσότερες επαφές σου είναι στην Cosmote, ίσως θα πρέπει να δεις και τα καρτοκινητά της Cosmote (π.χ. Cosmoκάρτα που έχει και τις σχεδόν τσάμπα κλήσεις προς 2 νούμερα Cosmote) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) δεν σε συμφερει τοτε το f2g,εαν εισαι απο αυτους που εχουν επαφες μονο σε μια εταιρια η εστω το 90% και μιλας πολυ η εχεις πολλες μικρες κλησεις λογω του τριλεπτου,μαλλον εισαι για συμβολαιο προσωπικα οι επαφες μου ειναι cosmote και με το καρτο συμβολαιο των 20€ σπανια καταναλωνω τα 1500',διοτι "μοιραζομαστε" τον χρονο ομιλιας αλλα και ελαχιστης χρεωσης χρονου ομιλιας πληρωνω περιπου 15€ τον μηνα με τις εκπτωσεις και εχω την εντυπωση οτι με τα ιδια χρηματα δεν θα με καλυπτει το f2g το τριλεπτο ειναι πολυ βραχνας τελικα θα ηθελα μια γνωμη πανω σε αυτο και απο αλλους,μην παω γιια μαλλι και βγω κουρεμενος,καθως θελω να μεταφερω τον official αριθμο μου σε f2g Να σας πω...αυτό που έπαθα με έκανε να σκεφτώ διαφορετικά τα πράγματα!Όλες μου οι επαφές του κινητού ειναι What's up!Ο μοναδικός που έχει Wind αριθμό (φυσικά ως 2ο αριθμό) ειναι ο πατέρας μου,που έχει συμβόλαιο (μάλλον εταιρικό)από την πυροσβεστική!Έπεισα και την μητέρα μου να έχει ένα δεύτερο αριθμό που της πήρα,F2G!!Προσωπικά έχω δικαρτο F2G/Q.επειδή όταν μιλάω με τους γονείς,μιλάω για κατι σοβαρό(συνήθως) οχι πάνω από 3 λεπτά τους παίρνω από Q.Αυτό που παρατηρησα ειναι οτι τα λεπτά προς όλους τα έφαγα σε φίλους στους οποίους έπαιρνα εγω και ούτε ένα από αυτά τα λεπτά δεν πήγαν σε σημαντικό λόγο που κανονικα για ωρα ανάγκης υποτίθεται οτι βγήκαν τα κινητά αλλα εγω προσωπικά το είχα κανει σκουλαρίκι!!Δουλειά δεν έχω,άρα οχι πολύ σοβαρά τηλεφωνήματα να κανω!Επίσης δεν έχω δυνατότητα να πληρώνω λογαριασμό,αν και στην Cosmote δεν θα γυρνούσα για κανένα λόγο!!Αυτή ειναι η δική μου αλήθεια...έχω πεισει 2-3 άτομα να πάρουν F2G οπότε κάπως καλύτερα!Δεν φταίει οτι είναι όλοι στην Cosmote,αλλα οτι δεν χρησιμοποιω σωστά το κινητό!! Edited April 10, 2013 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) δεν βλεπω κατι στην Q ρε παιδια που να ειναι καλυτερο απο το συμβολαιο δωστε μου πακετο για να το καταλαβω νταξ ....δεν κανω ΜΟΝΟ μικρης διαρκειας κλησεις αλλα μπορει να ειναι και ειναι 60 τον μηνα αρα πανε 180' ουφ....λογιστη θελω τωρα! @George6633 δυστυχως για μενα ειναι πολυ σημαντικες οι short κλησεις λογω δουλειας,οικογενειας,κτλ Edited April 10, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 3 ευρώ τα 60 λεπτά δεν είναι προς όλους στην Q? άρα είσαι οκ (9 ευρώ αφού είσαι στα 180) άσε που είσαι κάρτα κι όχι συμβόλαιο (μεγάλο +) @Γιώργο, το είπες μόνος σου. λάθος χρήση κινητού. λογικό είναι να το γονατήσεις στην χρέωση το κινητό όταν καλείς όλη την ώρα εσύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) 3 ευρώ τα 60 λεπτά δεν είναι προς όλους στην Q? άρα είσαι οκ (9 ευρώ αφού είσαι στα 180) άσε που είσαι κάρτα κι όχι συμβόλαιο (μεγάλο +) δεν νομιζω,ειναι - στην περιπτωση μου οπως και σε πολλους που κανουν χρηση τηλ.,σε γλιτωνει απο κοπο,χρημα,κτλ η χρηση του ειναι εντελως διαφορετικη απο τον George6633 για μενα τα 180' ειναι μονο για τις short κλησεις για τις μεγαλες δεν φτανουν τα 500' συν 180'=680':60=11x3=33€ περιπου την κατσαμε την βαρκα lol μπερδεμα το τριλεπτο,καλα τα on line πακετα,κτλ του f2g μαλλον πρεπει να το δοκιμασω πρωτα για 5-6 μηνες για να το δω απο κοντα και να δω εαν μου ταιριαζει Edited April 10, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 εντάξει αν θες πολλά λεπτά και προς όλους και μικρές κλήσεις και και και σίγουρα χρειάζεται ψάξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ετσι ακριβώς φιλε!Καλύτερα να δοκιμάσεις 2-3 μήνες να δεις πως είναι!!Η δική μου χρήση ήταν παντελώς λάθος και από δω και πέρα που έμεινα 10-15 μέρες χωρίς τηλέφωνο κατάλαβα το λάθος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Έχω κάνει μετατροπή από συμβόλαιο,σε F2g με ημερομηνία μετατροπής 4/5. Έχει εκδοθεί ο τελευταίος λογαριασμός ήδη στην wind, το είδα στο ebill. Αν τον ξοφλήσω, θα μεταβώ πιο σύντομα στο f2g πριν από την ημερομηνία που μου έχουν δώσει; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δεν νομιζω να εχει σχεση αυτο που λες..Απο voda ετσι ειχα σκεφθει κι εγω και με ταλαιπωρησανε 18 μερες..:knife: Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Να ρωτήσω κατι;;Αυτό που όταν κάνεις αίτηση φορητότητας σε παίρνουν για μείωση παγίου κλπ,ισχύει και στα καρτοκινητα η εκεί δεν υπάρχει θέμα;Αν και δεν νομίζω,απλά το χω απορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δεν νομίζω να πολύ ενδιαφέρονται για κάποιον που θέλει να κάνει φορητότητα το καρτοκινητό του σε άλλο πάροχο σε σχέση με κάποιον που έχει πάγιο. Γιατί με το πάγιο φαινομενικά εισπράττουν περισσότερα χρήματα οπότε και προσπαθούν να τον κρατήσουν με κάποια προσφορά εάν εκφράσει επιθυμία φορητότητας. Βέβαια τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο. Πάντως κατά τη γνώμη μου εάν κάποιος κάνει πολλές κλίσεις το μήνα, δηλ. περνάει σε χρόνο τα 200’ περίπου τότε θα πρέπει μάλλον να στραφεί σε πάγιο. Είχα συμβόλαιο και με καλές εκπτώσεις λόγω οικογενειακού και σταθερού στη Wind, αλλά λόγω οικονομικών δυσχερειών το έκανα f2g. Σαν πάγιο είχα ένα παλιό και μη εμπορικά διαθέσιμο τώρα, το wind 100 που με κάλυπτε πλήρως και μάλιστα επειδή είχε και μεταφορά του χρόνου που δεν μίλησα στον επόμενο μήνα, με είχε βολέψει αφάνταστα. Τώρα με το f2g και με τα πακέτα ομιλίας που έχει για μένα είναι περίπου το ίδιο με το πάγιο που είχα πριν με θετικό επιπλέον την ελευθερία του να φύγω εάν κάτι αλλάξει προς το χειρότερο. Όμως ένας επαγγελματίας π.χ. που μιλάει αρκετά ή κάποιος που είναι πολλές ώρες στο δρόμο ή κάνει πολλά ταξίδια και έτσι μιλάει πολύ στο κινητό, όσο και λόγω κρίσης π.χ. να προσπαθεί να μειώσει έξοδα, στην περίπτωση του κινητού δε νομίζω να τον βολεύει το καρτοκινητό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Κατάλαβα...συμφωνώ απόλυτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Πάντως κατά τη γνώμη μου εάν κάποιος κάνει πολλές κλίσεις το μήνα, δηλ. περνάει σε χρόνο τα 200’ περίπου τότε θα πρέπει μάλλον να στραφεί σε πάγιο. Ειναι πολλες οι κλησεις των 200';Ακομη κι ετσι ομως , ποιο παγιο σου δινει 500' και 130 sms με 10 ευρω;Και με τι μηνιαιο κοστος ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Χρησιμοποίησα internet sτο κινητό μου χωρίς να εχω καποιο πακέτο με δωρεαν ιντερνετ, αρα υποθετω πως εκανα χρηση του mobile daily. Θα χρεωνομαι καθε μερα 1 ευρώ ακομη κι αν δεν το χρησιμοποιώ καθόλου ή μονο για τις μέρες που θα το χρησιμοποιώ? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Χρησιμοποίησα internet sτο κινητό μου χωρίς να εχω καποιο πακέτο με δωρεαν ιντερνετ, αρα υποθετω πως εκανα χρηση του mobile daily. Θα χρεωνομαι καθε μερα 1 ευρώ ακομη κι αν δεν το χρησιμοποιώ καθόλου ή μονο για τις μέρες που θα το χρησιμοποιώ? Θα χρεωθεις ενα ευρω μονο, για την χρηση που εκανες σημερα. Αν ξανασερφαρεις αυριο θα ξαναχρεωθεις αλλο ενα ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Α ωραία, ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Δεν νομιζω να εχει σχεση αυτο που λες..Απο voda ετσι ειχα σκεφθει κι εγω και με ταλαιπωρησανε 18 μερες..:knife: χμ, μάλιστα...πιθανόν να μην κερδίσω τίποτα δηλάδη. Για να δούμε αν το έχει κάνει κάποιος άλλος, θα περιμένω καμιά απάντηση ακόμα για συμπεράσματα...;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts