eatmydust Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 @pexths Εν ολίγοις, εάν μείνεις στο 1242 και κάνεις ανανέωση με 20€ θα πάρεις 100' προς όλους για 30 ημέρες. (αν και πιστεύω και λιγότερα να ανανεώσεις, πάλι θα τα πάρεις) Εάν γραφτείς στο 1300 και πάρεις 300' σύνολο προς όλους. Κι αν το συνδυάσεις με την παρένθεση, θα καταλήξεις με 400'. Διαλέγεις και παίρνεις! Τι εξάπτεσαι τόσο; Αφού τα μηνύματα τα στέλνουν σε όποιον να 'ναι. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Επειδή εδώ πολλοί γράφουμε ότι δεν ισχύει το happy hour, τι άλλη προσφορά παίζει διότι εγώ έβαλα σε απλό f2g 20€ σε κατάστημα και ώρα 12:05 (θα το λέγαμε happy hour) και αντί για 200 λεπτά προς όλους (προσφορά 1300) πήρα 300 λεπτά προς όλους (100 επιπλέον)? Επειδή το κινητό δεν ανοίκει σε εμένα και ρώτησα αν έχει έρθει σε ΣΜΣ κάποια άλλη προσφορά, άρα για happy hour μου κάνει ή bonus καταστήματος. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Επειδή εδώ πολλοί γράφουμε ότι δεν ισχύει το happy hour, τι άλλη προσφορά παίζει διότι εγώ έβαλα σε απλό f2g 20€ σε κατάστημα και ώρα 12:05 (θα το λέγαμε happy hour) και αντί για 200 λεπτά προς όλους (προσφορά 1300) πήρα 300 λεπτά προς όλους (100 επιπλέον)? Επειδή το κινητό δεν ανοίκει σε εμένα και ρώτησα αν έχει έρθει σε ΣΜΣ κάποια άλλη προσφορά, άρα για happy hour μου κάνει ή bonus καταστήματος. Οτι ωρα και να βαλεις σε καταστημα 20€ περνεις +100 προσ ολους (δλδ 300 συνολο) και 300'+300sms προσ Wind,Q Edited April 11, 2012 by aris1417 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μόλις μου ήρθε για 4η-5η φορά το μήνυμα πως αν ανανεώσω μέσα σε 5 μέρες θα πάρω 100 λεπτά προς Wind/Q. Προφανώς έχουν καταλάβει ότι δεν έχει μείνει με Wind/Q στον κατάλογό μου και θέλουν να με πικάρουν! Μόλις μου έρθει το αντίστοιχο μήνυμα με χρόνο ομιλίας προς όλους υπόσχομαι πως θα ανανεώσω! :lol: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μόλις μου ήρθε για 4η-5η φορά το μήνυμα πως αν ανανεώσω μέσα σε 5 μέρες θα πάρω 100 λεπτά προς Wind/Q. Προφανώς έχουν καταλάβει ότι δεν έχει μείνει με Wind/Q στον κατάλογό μου και θέλουν να με πικάρουν! Μόλις μου έρθει το αντίστοιχο μήνυμα με χρόνο ομιλίας προς όλους υπόσχομαι πως θα ανανεώσω! :lol: καθε μερα μου ερχονται μηνυματα για να ανανεωσω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Όλο στους ιδιους στελνουν γιατι σε μενα ποτε δεν εχει ερθει τετοιο μηνυμα δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 σε wind καρτοκινητό έχω κανένα λόγο να ανανεώσω σε κατάστημα; μιλάμε 5€. δε νομίζω να παίζει κανένα μπόνους. κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 σε wind καρτοκινητό έχω κανένα λόγο να ανανεώσω σε κατάστημα; μιλάμε 5€. δε νομίζω να παίζει κανένα μπόνους. κάνω λάθος; ναι κανεις λαθος.... παιρνεις 100 μηνυματα προς wind /q Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 εμένα παντως στην f2g δεν ερχονται μνματα..σε αντιθεση με την q που εχει λιωσει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 εμένα παντως στην f2g δεν ερχονται μνματα..σε αντιθεση με την q που εχει λιωσει με ποιο κριτηριο επιλεγουν τους αριθμους θα ηθελα να μαθω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 με ποιο κριτηριο επιλεγουν τους αριθμους θα ηθελα να μαθω. με αλγόριθμο random :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Σιγά το ράντομ! Παραγκα παίζει! Δεν μου έχει έρθει ποτε!:mad: Που 'στε; ...ναι, εσεις της Wind! Αλλάξτε τον αλγόριθμο για να πιάσει και εμάς που δεν μας ήρθε ποτέ! Άντε μην πάμε αλλού:X! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Εμένα πάλι απ τις 30/3 μου έχουν έρθει 3 sms για 90' προς σταθερά και κινητά με 5€ ανανέωση...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ειχα γραψει πριν 1-2 εβδομαδες οτι μου εστειλε μηνυμα η γουιντ οτι θα παραλαβω ενα μεγαλο δωρο δωρεαν.Την δευτερα μου εκανε δωρο 60mb οποτε θεωρησα οτι αυτο ειναι.Σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι συντομα θα ενημερωθω για το δωρο μου!Τι να ειναι αραγε;wind card ειναι το νουμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ειχα γραψει πριν 1-2 εβδομαδες οτι μου εστειλε μηνυμα η γουιντ οτι θα παραλαβω ενα μεγαλο δωρο δωρεαν.Την δευτερα μου εκανε δωρο 60mb οποτε θεωρησα οτι αυτο ειναι.Σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι συντομα θα ενημερωθω για το δωρο μου!Τι να ειναι αραγε;wind card ειναι το νουμερο. πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο για να αργουνε τοσο πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο για να αργουνε τοσο πολυκάνα αρνί για το πάσχα θα ναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο για να αργουνε τοσο πολυ το τυλιγουνε... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Χαχα.Μολις μαθω θα σας ενημερωσω.Καλη ανασταση σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Οτι ωρα και να βαλεις σε καταστημα 20€ περνεις +100 προσ ολους (δλδ 300 συνολο) και 300'+300sms προσ Wind,Q Έχουμε κάποια ενημέρωση για πόσο θα ισχύει αυτό? Ευχαριστω!! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Έχουμε κάποια ενημέρωση για πόσο θα ισχύει αυτό? Ευχαριστω!! πιθανοτατα ουτε η ιδια η γουιντ δεν ξερει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Σιγά το ράντομ! Παραγκα παίζει! Δεν μου έχει έρθει ποτε!:mad: Που 'στε; ...ναι, εσεις της Wind! Αλλάξτε τον αλγόριθμο για να πιάσει και εμάς που δεν μας ήρθε ποτέ! Άντε μην πάμε αλλού:X! παλιότερα που δεν το χρησιμοποιούσα ερχόταν, μετά που άρχισα να το χρησιμοποιώ σταματισαν σχετικά. Οταν βλέπουν οτι δεν βαζω κάρτα για πολύ καιρό, πανε να με δελεάσουν (αρχίζουν υα μηνύματα) και όταν βάζω με αφήνουν στην ησυχία μου. Καμία σχέση με random.. Την λογική από το "βαποράκι" που δεν αφήνει τον ναρκομανή να ξεφύγει έχουν.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 παλιότερα που δεν το χρησιμοποιούσα ερχόταν, μετά που άρχισα να το χρησιμοποιώ σταματισαν σχετικά. Οταν βλέπουν οτι δεν βαζω κάρτα για πολύ καιρό, πανε να με δελεάσουν (αρχίζουν υα μηνύματα) και όταν βάζω με αφήνουν στην ησυχία μου. Καμία σχέση με random.. Την λογική από το "βαποράκι" που δεν αφήνει τον ναρκομανή να ξεφύγει έχουν.. Διαφωνώ σε αυτό που λές. Έχω 2 f2g2 και στο ένα βάζω κάρτα κάθε μήνα και στο άλλο μία φορά τον χρόνο για να μην χαθεί ο αριθμός. Στο πρώτο έρχονται συνέχεια sms με προσφορές ενώ στο άλλο που δεν χρησιμοποιώ πολύ σπάνια.Πιστεύω οτι είναι τυχαία... Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 πιθανοτατα ουτε η ιδια η γουιντ δεν ξερει Kαλυτερα να μείνει οπως εχει...:) Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Kαλυτερα να μείνει οπως εχει...:) συμφωνω. Δεν χαλαει κανεναν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 με αλγόριθμο random :p Σιγά το ράντομ! Παραγκα παίζει! Δεν μου έχει έρθει ποτε!:mad: Που 'στε; ...ναι, εσεις της Wind! Αλλάξτε τον αλγόριθμο για να πιάσει και εμάς που δεν μας ήρθε ποτέ! Άντε μην πάμε αλλού:X! Αλγόριθμος ψευδο-τυχαίος πρέπει να είναι... Σίγουρα λαμβάνει κάποια δεδομένα υπόψη, αλλά τα περισσότερα κατά τύχη πρέπει να τα στέλνουν! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts