Alphaleader Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 παιδια σημερα ανανεωσα με 20 ευρω απο καταστημα σε F2go και μου ηρθε το μυνημα "ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ! ΑΝΑΝΕΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20Ε ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND K ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ 300 Λ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ! ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 6/2/12. πειτε μου ,ειναι δυνατον να μου λεει οτι τα 300 λεπτα μου θα ισχυσουν μονο μια βδομαδα δηλαδη ??? για να σου περάσει, πάρε ένα τηλέφωνο το 1242... ;) Εκεί θα λυθούν όλες σου οι απορίες... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 παιδια σημερα ανανεωσα με 20 ευρω απο καταστημα σε F2go και μου ηρθε το μυνημα "ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ! ΑΝΑΝΕΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20Ε ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND K ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ 300 Λ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ! ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 6/2/12. πειτε μου ,ειναι δυνατον να μου λεει οτι τα 300 λεπτα μου θα ισχυσουν μονο μια βδομαδα δηλαδη ??? Τελικά μέχρι 6/2 είναι η προσφορά; Έμαθε κανείς τίποτα;;Οχι τιποτα αλλο αλλα να μην κανουμε τσαμπα τη φορητοτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Τελικά μέχρι 6/2 είναι η προσφορά; Έμαθε κανείς τίποτα;;Οχι τιποτα αλλο αλλα να μην κανουμε τσαμπα τη φορητοτητα! ετσι λέει η Wind... αλλά τέσπα, οι προσφορές δεν αποτελούν λόγο για μεταφορά σε άλλο δίκτυο. Σήμερα ισχύουν, αύριο οχι... προσφορές είναι... οχι μονιμα πακέτα. ;) Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Εγώ σήμερα πάντως έκανα διακοπή συμβουλίου και δυστυχώς ενημερώθηκα ότι ακριβώς σε 1 μήνα να περιμένω την αλλαγή στην κάρτα.Μεγάλη καθυστέρηση δυστυχώς.. :mad: Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ ζήτησα F2G το πακέτο με την κάρτα που μου έδωσαν δεν γράφει τίποτα πάνω.Πλέον η καρτοκινητή της wind είναι μόνο η F2G? Πάντως ο υπάλληλος που ρώτησα μου σιγούρεψε ότι είναι για F2G. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Kαι γιατί δεν το έκανες φορητότητα ώστε να διακοπέι σε 3 μέρες; Kάντο τώρα. Μετά, αν θες, το ξαγυρίζεις σε F2G σε άλλες 3 μέρες! Λίγο πιο αναλυτικά πώς να το κάνω αυτό? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Πάντως στο κέντρο της wind που πήρα, δε γνωρίζουν για λήξη της προσφοράς στις 6/2. Η υπάλληλος είπε μέχρι νεότερης ανακοίνωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Λίγο πιο αναλυτικά πώς να το κάνω αυτό? Aπλά αντί να κάνεις αίτημα μετατροπής σε κάρτα, πας σε ένα κατάστημα vodafone κάνεις αίτημα φορητότητας σε 3 ημέρες παίρνεις καρτούλα sim και ενεργοποιείται και πας πάλι στη wind και κάνεις αίτημα φορητοτητας και σε άλλες 3 μέρες είσαι πλέον free2go. Γενικά η wind εχει και τη wind καρτοκινητη αν ενεργοποιηθείς εκει (θα το ακούσεις παίρνωντας το 1269 όταν ενεργοποιηθεί που λεει το πακέτο σου) απλά καλείς 1342 και αλλάζεις δωρεάν σε free2go Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Εμενα μου εχουν πει οτι αν κανω φορητοτητα σε ενα αριθμο πρεπει να ειμαι τουλαχιστον ενα μηνα στο νεο δικτυο για να ξανακανω φορητοτητα στον ιδιο αριθμο.Το τρεις μερες φορητοτητα και ξανα αλλες τρεις μερες δεν ισχυει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highfidelity Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ζήτησέ τους να γίνει άμεσα η μετατροπή από συμβόλαιο σε κάρτα και όχι όποτε θέλουν. Αλλιώς, κάνε φορητότητα. Θα σε πάρουν τηλέφωνο όταν δουν την αίτηση και θα τους πεις το λόγο και τότε θα κάνουν αυτό που πρέπει! :lol: Παράθεση Ένα κι Ένα --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ζήτησέ τους να γίνει άμεσα η μετατροπή από συμβόλαιο σε κάρτα και όχι όποτε θέλουν. Αλλιώς, κάνε φορητότητα. Θα σε πάρουν τηλέφωνο όταν δουν την αίτηση και θα τους πεις το λόγο και τότε θα κάνουν αυτό που πρέπει! :lol: Δεν ισχυει αυτο που λες. Με την φορητοτητα θα τον καλεσουν το φιλο μονο για να διατηρησει την γραμμη του στην WIND ως συμβολαιο με καποια καλη προσφορα. Εαν δεν δεχθει τοτε απλα θα προχωρησει η φορητοτητα. Δεν μπορει με κανεναν τροπο να γινει συμβολαιο σε καρτα σε λιγοτερο απο 30μερες εκτος εαν κανει κανεις την πατεντα του haki. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παιδια ξέρει κανεις εάν ισχύει ακόμη το 2 λεπτα το σμσ στο εξωτερικο για το φ2γ1??? Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παιδια ξέρει κανεις εάν ισχύει ακόμη το 2 λεπτα το σμσ στο εξωτερικο για το φ2γ1??? Πρέπει να ισχύει, γιατί στο F2G2 το sms πρός εξωτερικό είναι ακόμα 4 λεπτά όπως ήταν αρχικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παιδια ξέρει κανεις εάν ισχύει ακόμη το 2 λεπτα το σμσ στο εξωτερικο για το φ2γ1??? Από οσο ξερω τα sms αλλαξαν τιμή και γίναν ίδια με ολα της wind (0.13?). δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό το 0,2 από οσο ξερω και δεν θα γινόταν δλδ Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Λέτε τώρα που θα προσχωρήσει η WIND Hellas στη Vodafone-Panafon, να χάσουμε το 0,108€/1' του F2G2;:ninja: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Λέτε τώρα που θα προσχωρήσει η WIND Hellas στη Vodafone-Panafon, να χάσουμε το 0,108€/1' του F2G2;:ninja: αρκετα πιθανο, αλλα κανεις δεν ξερει με σιγουρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Λέτε τώρα που θα προσχωρήσει η WIND Hellas στη Vodafone-Panafon, να χάσουμε το 0,108€/1' του F2G2;:ninja: Εννοείς να έχει 0,10€/1' προς COSMOTE ;;; Γιατί μόνο αυτό θα μείνει (χρόνος πρός τρίτους) Σίγουρα θα παραμείνουν πακέτα για δωρεάν WIND-VODAFONE και σταθερά... Βέβαια αν υπάρξει συμφωνία και πάρουν το ΟΚ... Δεν νομίζω πάντως να δούμε σημαντικές αλλαγές μέσα στο 2012. Πιστεύω η πρώτη κίνηση θα είναι να μοιράζονται το ίδιο σήμα, ένα μεγάλο ΣΥΝ για τους συνδρομητές VODAFONE-WIND καθώς θα καλυφτούν πολλά κενά! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 εάν, με την ένωση των δύο εταιριών, κοπεί το 0,10 του f2g2, πιστεύω ότι όλοι θα μεταφερθούν προς κοσμοτέ μεριά. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 βρε φατε την γλωσσα σας και μην το συζητατε αλλο :p Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 εάν, με την ένωση των δύο εταιριών, κοπεί το 0,10 του f2g2, πιστεύω ότι όλοι θα μεταφερθούν προς κοσμοτέ μεριά. ποσοι ακομα να χωρεσουν σε αυτο το δικτυο! θα πεσει την επομενη μερα!! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ποσοι ακομα να χωρεσουν σε αυτο το δικτυο! θα πεσει την επομενη μερα!! Δεν έχεις άδικο... Εμένα μου κάνει εντύπωση πώς μία (πλέον γερμανική) εταιρία όπως η Κοσμοτέ δε κάνει τίποτα για το σήμα της, όπως επίσης και για τις προσφορές της :blink: Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Δεν έχεις άδικο... Εμένα μου κάνει εντύπωση πώς μία (πλέον γερμανική) εταιρία όπως η Κοσμοτέ δε κάνει τίποτα για το σήμα της, όπως επίσης και για τις προσφορές της :blink: Για ποιον λόγο να το κάνει; Αφου οι πελάτες της ειναι ευχαριστημένοι! Τόλμησε να πεις σε κάποιον με whats up να αλλάξει εταιρία. Μπορεί και να σε σκοτώσει! Όταν το πρότεινα στην σύζυγο με κοιτουσε σαν να της ανακοίνωσα το τέλος του κόσμου!:lol: Εγω χρησιμοποιώ Frog, αλλά μόνο επειδή δεν βρήκα F2G2. Έχει και αυτό τα προβλήματα του λόγο δικτύου (μολις ειχα 2 μηνυματα για χαμένες κλήσεις), αλλά ειναι οικονομικο για να παίρνεις τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Πιστεύω, όσο θα πτωχεύει ο καταλανωτής, τόσο πιο ξεκάθαρα θα δει ότι το what's up δεν τον συμφαίρει. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Πιστεύω, όσο θα πτωχεύει ο καταλανωτής, τόσο πιο ξεκάθαρα θα δει ότι το what's up δεν τον συμφαίρει. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγαλη κουβέντα μη λες... Θα συμφωνήσω με τον από πάνω cent να μην έχει ο άλλος στη τσέπη του το what's up δε το αποχωρίζεται ακόμα και να του δώσεις free2go2 αυτη τη στιγμή και να του εξηγήσεις τη χαοτική διαφορά των χρεώσεων, το χω δοκιμάσει και το λεω. Θεωρούν οτι δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το what's up και σε κοιτάνε και περίεργα αμα πεις οτι δεν έχεις οπότε και μέσα στη κρίση αυτο δεν αλλάζει, ο Έλληνας δυστυχώς δε κοιτάει τι τον συμφέρει αλλά τι έχουν οι άλλοι... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Μεγάλη μπουκιά φάε μεγαλη κουβέντα μη λες... Θα συμφωνήσω με τον από πάνω cent να μην έχει ο άλλος στη τσέπη του το what's up δε το αποχωρίζεται ακόμα και να του δώσεις free2go2 αυτη τη στιγμή και να του εξηγήσεις τη χαοτική διαφορά των χρεώσεων, το χω δοκιμάσει και το λεω. Θεωρούν οτι δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το what's up και σε κοιτάνε και περίεργα αμα πεις οτι δεν έχεις οπότε και μέσα στη κρίση αυτο δεν αλλάζει, ο Έλληνας δυστυχώς δε κοιτάει τι τον συμφέρει αλλά τι έχουν οι άλλοι... εχεις δικιο. ο καθενας λοιπον ειναι αξιος της μοιρας του. και μετα διαμαρτυρομαστε για την κριση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Μεγάλη μπουκιά φάε μεγαλη κουβέντα μη λες... Θα συμφωνήσω με τον από πάνω cent να μην έχει ο άλλος στη τσέπη του το what's up δε το αποχωρίζεται ακόμα και να του δώσεις free2go2 αυτη τη στιγμή και να του εξηγήσεις τη χαοτική διαφορά των χρεώσεων, το χω δοκιμάσει και το λεω. Θεωρούν οτι δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το what's up και σε κοιτάνε και περίεργα αμα πεις οτι δεν έχεις οπότε και μέσα στη κρίση αυτο δεν αλλάζει, ο Έλληνας δυστυχώς δε κοιτάει τι τον συμφέρει αλλά τι έχουν οι άλλοι... Δεν είναι τόσο απλό: Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που σε συμφέρει = αυτό που έχουν οι άλλοι. Όσο τρομερές χρεώσεις κι αν έχει το free2go, τι να τις κάνεις εάν δε μπορείς να παίρνεις τσάμπα όλους τους φίλους σου; Εγώ έχω ένα what's up στο οποίο δε βάζω κάρτα ποτέ μόνο και μόνο για να μπορούν να με πάρουν whatsupαδες φίλοι μου. Εδώ δεν είναι σύγκριση τύπου ο ένας μου δίνει 5 κι ο άλλος 20. Γιατί τα 20 του ενός δε μπορείς να τα κάνεις τίποτα ενώ με τα 5 του άλλου μιλάς με όλη την παρέα σου. Επίσης θεωρώ ότι εάν η wind δεν ήταν τελευταία δε θα έκανε τέτοιες προσφορές. Εδώ είναι τελευταία και παρ' όλα αυτά είναι αυτοκαταστροφική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts