Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.Μου ηρθε ενα μηνυμα πριν λιγο που λεει..Μονο για σας!Δωρο 240λ προς συμβολαια & καρτοκινητα wind/q & 20 μβ ιντερνετ στο κινητο σε καθε ανανεωση 10 ευρω με διαρκεια 30 ημερες.Καλεσε 1242 για εγγραφη..Ηρθε σε κανεναν αλλο το ιδιο μηνυμα??

Καλημερα.Μου ηρθε ενα μηνυμα πριν λιγο που λεει..Μονο για σας!Δωρο 240λ προς συμβολαια & καρτοκινητα wind/q & 20 μβ ιντερνετ στο κινητο σε καθε ανανεωση 10 ευρω με διαρκεια 30 ημερες.Καλεσε 1242 για εγγραφη..Ηρθε σε κανεναν αλλο το ιδιο μηνυμα??

ήρθε και σε εμένα σε ένα F2G 2 και ένα F2G 6 που έχω..

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Ηρθε και σε μένα

ήρθε και σε εμένα σε ένα F2G 2 και ένα F2G 6 που έχω..

Δηλαδη με 10 ευρη καρτα θα εχουμε 4 ωρες για συνδεσεις και καρτοκινητα wind??Πιανονται και οι f2go αριθμοι μεσα ε?+ 20 μβ ιντερνετ..

Δηλαδη με 10 ευρη καρτα θα εχουμε 4 ωρες για συνδεσεις και καρτοκινητα wind??Πιανονται και οι f2go αριθμοι μεσα ε?+ 20 μβ ιντερνετ..

Σε όλους μα όλους ήρθε τουλαχιστον σε καμιά δεκαριά καρτοκινητά που ξέρω, είναι προς ολη τη wind τι εννοείς αν τα free2go ειναι μεσα;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Σε όλους μα όλους ήρθε τουλαχιστον σε καμιά δεκαριά καρτοκινητά που ξέρω, είναι προς ολη τη wind τι εννοείς αν τα free2go ειναι μεσα;

Mε μπερδεψε το καρτοκινητη wind kai νομιζα οτι εννοει την wind καρτοκινητη(υπηρχαν παλιοτεεα τωρα δεν ξερων αν υπαρχουν) και οχι τα f2go

Edited by aggeloudi

Ηρθε και σε μενα το μηνυμα. Λογικα δεν χρειαζεται να καλεσουμε και παλι το 1242, αφου ειμαστε ηδη ενεργοποιημενοι στην προηγουμενη προσφορα.

Ηρθε και σε μενα το μηνυμα. Λογικα δεν χρειαζεται να καλεσουμε και παλι το 1242, αφου ειμαστε ηδη ενεργοποιημενοι στην προηγουμενη προσφορα.

Mόλις ανανέωσα με 10 ευρω και μου εδωσε 240 λεπτα και 20mb..Τέλεια...Έκανα και το πακετο με τα 5 ευρω απο το my f2g και είμαι κομπλε..Μπράβο wind..

Αν κάποιος ανανεώσει σήμερα με μια κάρτα 5€ και στα καπάκια με άλλη μια 10€, θα έχει 15€+(10€ για 30 μέρες) + 100' προς Wind/Q +20 mb (για 30 μέρες);;. Η έχει καταργηθεί η προσφορά για τον διπλασιασμός της 2ης και 3ης κάρτας; (f2g2).

Αν κάποιος ανανεώσει σήμερα με μια κάρτα 5€ και στα καπάκια με άλλη μια 10€, θα έχει 15€+(10€ για 30 μέρες) + 100' προς Wind/Q +20 mb (για 30 μέρες);;. Η έχει καταργηθεί η προσφορά για τον διπλασιασμός της 2ης και 3ης κάρτας; (f2g2).

Τα 100 προς wind /q ,απο σήμερα έγιναν 240 με την 10αρα καρτα ..Ο διπλασιασμος ισχύει κανονικά ..

Mόλις ανανέωσα με 10 ευρω και μου εδωσε 240 λεπτα και 20mb..Τέλεια...Έκανα και το πακετο με τα 5 ευρω απο το my f2g και είμαι κομπλε..Μπράβο wind..

Εμενα λεει ακομα οταν παιρνω στο 1242 οτι εχεις με καθε ανανεωση 10 ευρω 100 λεπτα και 20 μβ ιντερνετ και με ανανεωση 20 ευρω εχεις δνε θυμαμαι ποσα λεει...Δεν λεει πουθενα για 240 λεπτα και 20 μβ ιντερνετ..Εχει παθει κανεις το ιδιο..Να αναφερω οτι εχω ηδη εγγραφη στην παλιοτερη προσφορα με το μπονους ανανεωσης..

αν δεν δώσει 600+ προς wind, ιντερνετ και διπλασιασμό δεν ανανεώνω

κι εγώ αυτής της άποψης ειμαι ή εστω να δώσει ενα διπλασιασμό της προκοπής και μιας κι εχω αρκετό υπόλοιπο ακόμα αντέχω για 3-4 μηνάκια με ενεργοποιηση καθε μηνα ενος non stop από τον ιουνιο εχω να βαλω κάρτα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

κι εγώ αυτής της άποψης ειμαι ή εστω να δώσει ενα διπλασιασμό της προκοπής και μιας κι εχω αρκετό υπόλοιπο ακόμα αντέχω για 3-4 μηνάκια με ενεργοποιηση καθε μηνα ενος non stop από τον ιουνιο εχω να βαλω κάρτα

Παιδιά πάνε οι εποχές που ξέραμε που όλα τα έδινε σχεδόν τζάμπα η εταιρία. Και πάλι να είμαστε ευχαριστημένοι που συνεχίζει να δίνει περισσότερα από τις άλλες εταιρίες.Εγώ με 15ευρώ καλύπτω και με το παραπάνω τις ανάγκες μου για επικοινωνία και μιλάω με τις ώρες.Το non stop με 8,5ευρώ είναι το καλύτερο πακέτο λόγω των σταθερών και ΟΛΗΣ της WIND και τώρα έγινε ακόμα καλύτερο που σου δίνει και 30mb internet!Συνδιάζω και εάν πακέτο με 5ευρώ 130sms προς όλους+ τους διπλασιασμούς της κάρτας και τις χρεώσεις του f2g2 και άσε τους άλλους που έχουν cu ή wu να χειρίζονται τα τηλεφωνά τους μόνο για αναπάντητες.Και για όσους δεν έχουν f2g2 το MEGA non stop δεν είναι καθόλου άσχημο για κάποιον που το έχει σαν κύριο νούμερο και θέλει να μιλάει και σε άλλα δίκτυα εκτός από WIND.Βέβαια ο καθένας με τις ανάγκες του.;)

TCL 40 NXTPAPER

παιδες μπορει να μου πει καποιος τι δινει η wind με ανανεωση 5 και 10 ευρω αντιστοιχα?

ευχαριστω :)

Vamos Aris

παιδες μπορει να μου πει καποιος τι δινει η wind με ανανεωση 5 και 10 ευρω αντιστοιχα?

ευχαριστω :)

Με 5 ευρώ ή 10 ευρώ δίνει διπλασιασμό στο F2G αν είναι η δεύτερη ή η τρίτη κάρτα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα .

Επιπλέον με 10 ευρώ πέρνεις 240 λεπτά ομιλίας προς όλη την WIND και όλη την Q και 30ΜΒ internet .

Συνήθως βάζουμε 5 ευρώ για πρώτη κάρτα και μετά βάζουμε 10 ή 20 να πάρουμε τον διπλασιασμό.

ρε παιδια πως βλεπουμε το υπολοιπο του διπλασιασμου;;;εγω θυμομουν οτι στελνουμε ΥΠ στο 1240...αλλα δεν ειναι αυτο

ευχαριστω για την αμεση απαντηση

εαν δλδ εχουμε wind καρτοκινητη κ βαλουμε 10 ευρω

αυτοματως παιρνουμε 240 λεπτα προς ολη τη wind και 30 mb internet

τα 10(πλην φορου) μενουν στην καρτα?

ο διπλασιασμος που λες αφορα τα ευρω της καρτας?πανε 10+10 δλδ?και σε f2g και σε καρτοκινητη?

τελος μπορουν ολα αυτα να συνδυαστουν με την εκπτωση για ανεργους που δινει 200 λεπτα προς σταθερα?ευχαριστω πολυ!

Vamos Aris

ρε παιδια πως βλεπουμε το υπολοιπο του διπλασιασμου;;;εγω θυμομουν οτι στελνουμε ΥΠ στο 1240...αλλα δεν ειναι αυτο

ΥΠ στο 1237.

Με 5 ευρώ ή 10 ευρώ δίνει διπλασιασμό στο F2G αν είναι η δεύτερη ή η τρίτη κάρτα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα .

Επιπλέον με 10 ευρώ πέρνεις 240 λεπτά ομιλίας προς όλη την WIND και όλη την Q και 30ΜΒ internet .

Συνήθως βάζουμε 5 ευρώ για πρώτη κάρτα και μετά βάζουμε 10 ή 20 να πάρουμε τον διπλασιασμό.

bill για να καταλάβω μιας κ με μπέρδεψες λιγάκι :lol: ημερολογιακό μηνά λες,ειναι σαν να λέμε π.χ έβαλα κάρτα 1 Νοέμβρη κ μπορώ να βάλω όποια μέρα θέλω την δεύτερη εως 30 Νοέμβρη?

@blade_

Υπάρχουν δύο εκδοχές

1) Τα έχεις μπερδέψει

2) Δεν κατάλαβα

Αν ισχύει το 1:

εαν δλδ εχουμε wind καρτοκινητη κ βαλουμε 10 ευρω

αυτοματως παιρνουμε 240 λεπτα προς ολη τη wind και 30 mb internet

τα 10(πλην φορου) μενουν στην καρτα?

Αυτό συμβαίνει, αλλά σε f2g όχι σε wind κρτοκινητή

ο διπλασιασμος που λες αφορα τα ευρω της καρτας?πανε 10+10 δλδ?και σε f2g και σε καρτοκινητη?

Ο συγκεκριμένος διπλασιασμός αφορά μόνο το f2g και ισχύει για 15 ημέρες. Μπαίνουν 8,93 (10 - φόρος) και 10 μπόνους για 15 ημέρες.

τελος μπορουν ολα αυτα να συνδυαστουν με την εκπτωση για ανεργους που δινει 200 λεπτα προς σταθερα?ευχαριστω πολυ!

Η προσφορά για ανέργους που δίνει 120 λεπτά προς σταθερά αφορά τη wind καρτοκινητή και επομένως συνδυάζεται με τον διπλασιασμό της wind καρτοκινητής και όχι με τα παραπάνω που αφορούν το f2g.

Αν ισχύει το 2:

Αγνόησε το παραπάνω μήνυμα, θα αυτοκαταστραφεί σε 10".:lol:

Λοιπόν επειδή διαβάζω διάφορα να γράψω και εγώ σε τι συνίσταται η προσφορά.

Εγώ έχω f2g2. Έβαλα λοιπόν πριν λίγο 10 ευρώ και απόκτησα:

1) 120 λεπτά ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ προς όλα τα εθνικά δίκτυα (και σταθερά εννοείται) και το υπόλοιπο το βλέπεις στέλνοντας ΥΠ στο 1276

2) 240 λεπτά ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ προς όλη τη Wind και Q και 20 MB internet. Kαι το υπόλοιπο το ακούς τηλεφωνώντας στο 1242

Για να πάρεις την προσφορά αυτή, θα πρέπει να έχεις κάνει εγγραφή καλώντας το 1242.

Με το που κάνεις την ανανέωση με 10 ευρώ, σου έρχονται 2 μηνύματα που αναφέρουν τα παραπάνω και μπορείτε και να τα τσεκάρετε και μόνοι σας όπως τα τσέκαρα και εγώ. Φαντάζομαι πως τα ίδια ισχύουν και σε όλα τα f2g. Για το άλλο πακέτο Wind καρτοκινητή δεν ξέρω αν παίζει ανάλογη προσφορά γιατί απλά δεν έχω αυτό το πρόγραμμα αλλά μόνο το f2g2.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova