tegeatis Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Από που μαθαίνεις πόσα ευρώ bonus σου έχουν μείνει από τον διπλασιασμό? Η ανανέωση σε κατάστημα αφαιρεί τον φόρο 12% ή όχι? Είχα στο f2g2 6,6ευρώ, ανανεώνω με 20ευρώ από κατάστημα και έχω 24,46ευρώ. Πως γίνεται αυτό? 1. Αν αφαιρεί κανονικά το φόρο θα έπρεπε να έχω 6,6+20-2,4=24,2ευρώ. 2. Αν χαρίζει το φόρο θα έπρεπε να έχω 6,6+20=26,6ευρώ. Θέλω να ξέρω σίγουρα αν ισχύει ακόμα η προσφορά να σου χαρίζει τον φόρο για να τους πάρω τηλέφωνο να τους ζητήσω τα 2ευρώ που μου έφαγαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) Κι εγω εχω αυτα τα 300 λεπτα, δοκιμασα σε f2g κ δε μου τραβαει απο εκει, μου τραβαει απ το 1242 του fb. Μηπως ειναι προς ολους? Όχι δοκίμασα, πήρα σε σταθερό να δω αν αφαιρεί από κει αλλά τίποτα απείραχτα μένουν... Από που μαθαίνεις πόσα ευρώ bonus σου έχουν μείνει από τον διπλασιασμό? Η ανανέωση σε κατάστημα αφαιρεί τον φόρο 12% ή όχι? Είχα στο f2g2 6,6ευρώ, ανανεώνω με 20ευρώ από κατάστημα και έχω 24,46ευρώ. Πως γίνεται αυτό? 1. Αν αφαιρεί κανονικά το φόρο θα έπρεπε να έχω 6,6+20-2,4=24,2ευρώ. 2. Αν χαρίζει το φόρο θα έπρεπε να έχω 6,6+20=26,6ευρώ. Θέλω να ξέρω σίγουρα αν ισχύει ακόμα η προσφορά να σου χαρίζει τον φόρο για να τους πάρω τηλέφωνο να τους ζητήσω τα 2ευρώ που μου έφαγαν. όχι δυστυχώς η προσφορά να χαρίσει το φόρο κινητής έχει σταματήσει να δίνεται εδώ και 2 μήνες περίπου Edited June 24, 2011 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Από που μαθαίνεις πόσα ευρώ bonus σου έχουν μείνει από τον διπλασιασμό? Η ανανέωση σε κατάστημα αφαιρεί τον φόρο 12% ή όχι? Είχα στο f2g2 6,6ευρώ, ανανεώνω με 20ευρώ από κατάστημα και έχω 24,46ευρώ. Πως γίνεται αυτό? 1. Αν αφαιρεί κανονικά το φόρο θα έπρεπε να έχω 6,6+20-2,4=24,2ευρώ. 2. Αν χαρίζει το φόρο θα έπρεπε να έχω 6,6+20=26,6ευρώ. Θέλω να ξέρω σίγουρα αν ισχύει ακόμα η προσφορά να σου χαρίζει τον φόρο για να τους πάρω τηλέφωνο να τους ζητήσω τα 2ευρώ που μου έφαγαν. O Φόρος καρτοκινητής όπως ακριβώς γίνεται και στις συνδέσεις υπολογίζεται επί της καθαρής αξίας και όχι στο τελικό ποσό . σε ανανέωση 20 ευρώ η καθαρή τιμή είναι 17,86 αυτό το βρίσκουμε ως εξής 20/1,12 =17,86 αντίσροφα 17,86 +12% * 17,86 =20 17,86 που έλαβες + 6,60 που είχες = 24,46 Άρα σωστή η ανανέωση σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 θενκς πολύ για την διευκρίνηση. Από που ενημερώνεσαι για το υπόλοιπο του μπόνους διπλασιασμού της 2ης κάρτας του μήνα για f2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Στείλε υπ στο 1237 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) Σε μια κάρτα που δεν χρησιμοποιώ μου ήρθε το ακόλουθο μήνυμα: 'ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 30/6/2011 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η WIND ΣΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ WIND!' SENDER: F2G DWRO - Το έχει πάρει κάποιος άλλος που να το έκανε να μας πει τι ακριβώς έγινε? - Τι είδους διπλασιασμός είναι αυτός? Διαρκεί για 15 μέρες ή για πάντα? Αν είναι το δεύτερο αξίζει. υγ. Στο cc δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Μια μου έλεγαν ότι ισχύει για την δεύτερη κάρτα του μήνα και όταν τους έλεγα ότι το μήνυμα γράφει για την πρώτη μου τα μάσαγαν.. Edited June 25, 2011 by macovet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Τα 300 λεπτα που μας έβαλε η γουιντ χθες και φαίνονται στο 1269,σήμερα μολις μου τέλειωσαν τα δωρεάν λεπτα από τον νον στοπ που ειχα και κάλεσα σε f2g μου τα αφαίρεσαι από τα 300 και μάλιστα χρεώνονται ανα δευτερόλεπτο !χαχα τι δωράκι ήταν αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Σε μια κάρτα που δεν χρησιμοποιώ μου ήρθε το ακόλουθο μήνυμα: 'ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 30/6/2011 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η WIND ΣΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ WIND!' SENDER: F2G DWRO - Το έχει πάρει κάποιος άλλος που να το έκανε να μας πει τι ακριβώς έγινε? - Τι είδους διπλασιασμός είναι αυτός? Διαρκεί για 15 μέρες ή για πάντα? Αν είναι το δεύτερο αξίζει. υγ. Στο cc δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Μια μου έλεγαν ότι ισχύει για την δεύτερη κάρτα του μήνα και όταν τους έλεγα ότι το μήνυμα γράφει για την πρώτη μου τα μάσαγαν.. Εμένα έχουνε πολύ καιρό να με στείλουνε κάτι τέτοιο.Το κάνουνε κάποιες φορές όταν δεν πολυχρησιμοποιείς κάποιον αριθμό,απ'όσο γνωρίζω. Σε μένα είχε έρθει ημιδιπλασιασμός και πήγα σε κατάστημα Wind,έβαλα 50 ευρώ και έγιναν 75 για ένα χρόνο.Αλλά πάει κανένας χρόνος να με στείλουνε οπότε δε ξέρω μη τυχόν έχει αλλάξει κάτι αλλά δε νομίζω. Υ.Γ.:Περίμενε να πει και κανένας ακόμα τι παίζει για να το σιγουρέψεις. Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Απο ιντερνετ παίζουν μονο τα πακέτα 10ΜΒ,60ΜΒ και 100ΜΒ ή υπάρχει και κάτι άλλο; Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Υπάρχει και το 1GB , στέλνεις 1GB στο 19595 ( κόστος 15 ευρώ 30 ημέρες) Υπάρχει και το 7 ημέρες 12GB στείλε NS7 στο 19595 (14,5 ευρώ) Υπάρχει και το 2 ημέρες 3GB , Στείλε NS2 στο 19595 (7 ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Νομιζω ειναι αρκετα καλα αυτα τα πακετα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Υπάρχει και το 1GB , στέλνεις 1GB στο 19595 ( κόστος 15 ευρώ 30 ημέρες) Υπάρχει και το 7 ημέρες 12GB στείλε NS7 στο 19595 (14,5 ευρώ) Υπάρχει και το 2 ημέρες 3GB , Στείλε NS2 στο 19595 (7 ευρώ) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Λέτε και η τρίτη και καταιδρωμένη wind για μια ακόμα φορά ν΄αλλάξει όλα τα πακέτα non stop που παρουσιάσε μόλις τρεις μήνες πριν και να τα κάνει έκδοση ala vodafone? οπότε πάνε τα sms πλέον μόνο ομιλία και με 7€;; γιατί τα πακέτα με ανανέωση όλοι ξέραμε οτι δε θα υπάρχουν πια αλλά αν πετσοκόψουν και τα νον στοπ χαιρετίσματα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Λέτε και η τρίτη και καταιδρωμένη wind για μια ακόμα φορά ν΄αλλάξει όλα τα πακέτα non stop που παρουσιάσε μόλις τρεις μήνες πριν και να τα κάνει έκδοση ala vodafone? οπότε πάνε τα sms πλέον μόνο ομιλία και με 7€;; γιατί τα πακέτα με ανανέωση όλοι ξέραμε οτι δε θα υπάρχουν πια αλλά αν πετσοκόψουν και τα νον στοπ χαιρετίσματα Γιατί δεν τους έχεις ικανούς?Αυτοί είναι ικανοί να αλλάξουν κάτι που παρουσίασαν το πρωί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Γιατί δεν τους έχεις ικανούς?Αυτοί είναι ικανοί να αλλάξουν κάτι που παρουσίασαν το πρωί! πως δε τους έχω ποιος ξεχνάει τα συμβόλαια S-XL που σε ενα απόγευμα τα πετσόκοψε σύμφωνα με τη vodafone ενώ πρωτη τα ειχε παρουσιάσει 1-2 μήνες πριν, το ιδιο φοβαμαι θα κανει και με τα Non stop απλά στη καρτοκινητη ηταν λιγο πιο χαλαρό το καρτέλ ως τώρα και ελπίζω σε κατι καλύτερο... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) σας αλλαξε κατι στο μηνυμα που ερχεται απο το 1269;;;.... εμενα μου λεει οτι εχω 300 δωρεαν λεπτα....απο που ξεφυτρωσαν αυτα τα λεπτα δεν ξερω :lol:.... ειχα κατι δωρεαν λεπτα προς fg2 που εδωσε απο το facebook....και τα οποια ειναι καπου 270 (κληση στο 1242)..... τελικα απο οτι βλεπω τα 300 αυτα λεπτα ειναι προς ΟΛΟΥΣ (διορθωση: μονο προς wind).......ευχαριστω πολυ Wind :D Edited June 28, 2011 by HEO διορθωση λαθους Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Σε εμένα εξακολουθούν να μη μειώνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PashalisWind Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 πως δε τους έχω ποιος ξεχνάει τα συμβόλαια S-XL που σε ενα απόγευμα τα πετσόκοψε σύμφωνα με τη vodafone ενώ πρωτη τα ειχε παρουσιάσει 1-2 μήνες πριν, το ιδιο φοβαμαι θα κανει και με τα Non stop απλά στη καρτοκινητη ηταν λιγο πιο χαλαρό το καρτέλ ως τώρα και ελπίζω σε κατι καλύτερο... Δεν δικαιολογω κανεναν απλα να σημειωσω οτι και οι 3 εταιριες αλλαξαν την ιδια μερα τα προγραμματα τους....αλλα δεν ακουσα κανεναν σε κανενα φορουμ να λεει κατι σχετικα με το που ειναι η επιτροπη ανταγωνισμου σε κατι τετοιες ταυτοχρονες κινησεις και των τριων εταιριων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 τελικα απο οτι βλεπω τα 300 αυτα λεπτα ειναι προς ΟΛΟΥΣ.......ευχαριστω πολυ Wind :D Δηλαδή προς ολα τα δίκτυα?είσαι σίγουρος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) Δηλαδή προς ολα τα δίκτυα?είσαι σίγουρος ? σιγουροτατος (δεν ισχυει σορρυ βλεπε κατω ποστ 12793).....:) αυτο που με ανησυχει ειναι πτι δεν βλεπω ποτε ληγουν αυτα τα λεπτα.....ελπιζω να κρατησουν για πολυ :p Edited June 28, 2011 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Δηλαδή προς ολα τα δίκτυα?είσαι σίγουρος ? εμένα πάντως δε μου ξοδεύονται και δεν εχω ουτε bonus ούτε τίποτα μου τρώει κανονικά από τη κάρτα οτι κλήση κάνω Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 300 λεπτα απο το πουθενα προς ολους?πολυ παραξενο μου φαινεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 προς όλη την wind/q ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 σιγουροτατος.....:) αυτο που με ανησυχει ειναι πτι δεν βλεπω ποτε ληγουν αυτα τα λεπτα.....ελπιζω να κρατησουν για πολυ :p Δοκίμασα τωρα προς κοσμοτε και με χρέωσε από την κάρτα ! Όταν καλώ προς f2g αφαιρείται από αυτα τα λεπτα πάντως ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Δοκίμασα τωρα προς κοσμοτε και με χρέωσε από την κάρτα ! Όταν καλώ προς f2g αφαιρείται από αυτα τα λεπτα πάντως ! αυτο λογικό ακουγεται εγω εχω ακομα απο νον στοπ λεπτά αλλά αποκλειεται να ηταν προς ολους Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts