Jump to content

PashalisWind

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PashalisWind

  1. Αντε καλή επιτυχία !!! και χρειάζομαι νέο κινητό ....
  2. Άντε να δούμε !!! Καλή τύχη παιδιά !!! (λίγη περισσότερη σε εμένα όμως)
  3. Καλή μου τύχη λοιπόν !!!! άντε καλή τύχη και σε εσάς!
  4. Καλή τύχη σε όλους αλλά πιο πολύ σε εμένα !
  5. Καλημέρα και καλή τύχη σε όλους μας! αλλά πιο πολύ σε εμένα
  6. Λοιπόν την σύμβαση δεν την έχω αλλά όποιος θέλει ας μου στήλει p.m(για να μην απασχολούμε τον κόσμο στο forum) να του στήλω την ενημέρωση από την wind.
  7. Κάλησπερα,όχι από ότι μου είπαν οι παλιές γραμμές δεν θα έχουν καμία αλλαγή οπότε φαντάζομαι οτι δεν θα ισχύει και η χρέωση των 4 ευρώ(στην τιμή είναι και το φπα) και λογικά μένουν με τις παλιές παροχές (χρεώσεις και γενικότερα όπως ήταν το παλιό πακετο). Τώρα όποιος για τον χ.ψ. λόγο μπορεί να θελει να κάνει τις γραμμές του σύμφωνα με την νέα σύμβαση μπορεί να πάει σε κάποιο κατάστημα για να τα κάνει μεταφορα σε κάρτοκινητά (καλήτερα σε Q για να γίνει ποιο γρήγορα) και μετα ξανά σε σύνδεση.
  8. Μόλις το διευκρίνησα οι παλίες σου γραμμές μένουν όπως έχουν και οι νέες πάνε με την καινούργια πολιτική
  9. Δυστηχώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να ανεβάσω την σύμβαση.ισχύει κανονικά οτι ανέφερε ο djuan πιο πριν απλά να προσθέσω ότι υπάρχουν 3 επιπλέον πακέτα που μπορεί να προσθέσει κάποιος. 100 λεπτά προς όλους τους εθνικούς προορισμούς με 10 ευρώ 200 λεπτά προς όλους τους εθνικούς προορισμούς με 18 ευρώ και 420 λεπτά προς σταθερά με 10 ευρώ Α! και να προσθέσω ελάχιστο κόστος ανα γραμμή 4 ευρώ ανά γραμμη το μήνα
  10. Και επίσημα πλέον στα καταστήματα ξανά
×
×
  • Create New...