PP6210 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ακριβώς... ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιρνω 1269 απο το 2ο F2G αριθμο μ που δεν πολυχρησιμοποιω για να δω ποτε ληγει και μου λεει 1η Οκτωβριου 2009! Λεω λαθος θα ακουσα.. Ξαναπαιρνω κ παλι το ιδιο. Δοκιμαζω απο το κανονικο μου νουμερο και ακουω 2 Οκτωβριου 2009... Κολλησε το συστημα? εχει αλλαξει ο 1 χρονος για τη ληξη? ..ή μπηκε Οκτωβριος και εγω εμεινα στις 18 Σεπτεμβριου? :lol Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μου ρθε μήνυμα διπλασιασμού στον αριθμό που δεν δουλεύω συχνά.Έλεος. :P Ισχύει για 2 βδομαδες. θα βάλω κανα 30αρι να χω κάρτα για κανα χρόνο στο 2o κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μου ρθε μήνυμα διπλασιασμού στον αριθμό που δεν δουλεύω συχνά.Έλεος. :P Ισχύει για 2 βδομαδες. θα βάλω κανα 30αρι να χω κάρτα για κανα χρόνο στο 2o κινητό. Μπορείς να μεταφέρεις τις μονάδες σου στον πρώτο αριθμό σου F2G με την υπηρεσία WIND Sharing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μπορείς να μεταφέρεις τις μονάδες σου στον πρώτο αριθμό σου F2G με την υπηρεσία WIND Sharing. το γνωρίζω,αλλά και οι μονάδες στο 2ο κινητό ας βρίσκονται καλού κακού.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιρνω 1269 απο το 2ο F2G αριθμο μ που δεν πολυχρησιμοποιω για να δω ποτε ληγει και μου λεει 1η Οκτωβριου 2009! Λεω λαθος θα ακουσα.. Ξαναπαιρνω κ παλι το ιδιο. Δοκιμαζω απο το κανονικο μου νουμερο και ακουω 2 Οκτωβριου 2009... Κολλησε το συστημα? εχει αλλαξει ο 1 χρονος για τη ληξη? ..ή μπηκε Οκτωβριος και εγω εμεινα στις 18 Σεπτεμβριου? :lol Έχω την εντύπωση ότι αν είσαι στο F2G1 η ανανέωση ισχύει για 13 μήνες ακριβώς όπως και στην Q-card. Θα προσπαθήσω να το επιβεβεώσω μόλις κάνω ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Έχω την εντύπωση ότι αν είσαι στο F2G1 η ανανέωση ισχύει για 13 μήνες ακριβώς όπως και στην Q-card. Θα προσπαθήσω να το επιβεβεώσω μόλις κάνω ανανέωση. Αν ισχυουν οι 13 μηνες τοτε μαλλον θα ειναι για ολα τα F2G γιατι το ενα ειναι στο F2G5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση. Αν βάλω το πακέτο για 600 δωρεάν SMS προς F2G μπορεί να ισχύει και στο εξωτερικό? (πάντα με τις χρεώσεις περιαγωγής!? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση. Αν βάλω το πακέτο για 600 δωρεάν SMS προς F2G μπορεί να ισχύει και στο εξωτερικό? (πάντα με τις χρεώσεις περιαγωγής!? Όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό ισχύουν μόνο οι χρεώσεις περιαγωγής. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες Non Stop. Για πιο οικονομικά, αν κάποιος έχει βάλει την υπηρεσία και βρίσκεται στην Ελλάδα θα μπορεί να σε παίρνει τηλέφωνο και να μην χρεώνεται επιπλέον αλλά εσύ θα πληρώνεις την εισερχόμενη κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Καλησπερα. Το NON STOP SMS της παρεας με τα 600 μηνυματα, εχει περιορισμο μιας ενεργοποιησης ανά 30 μερες? Διαβασα στη σελιδα της wind πως δεν εχει, αλλά μου φαινεται περιεργο! Π.χ. το NON STOP 600 για 1 αριθμο, εχει αυτον τον περιορισμο, αφου ενεργοποιειται μια φορα ανά 30 μερες. Επισης, μπορουν να ειναι ταυτοχρονα ενεργοποιημενα και τα 2 προγραμματα, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Καλησπερα. Το NON STOP SMS της παρεας με τα 600 μηνυματα, εχει περιορισμο μιας ενεργοποιησης ανά 30 μερες? Διαβασα στη σελιδα της wind πως δεν εχει, αλλά μου φαινεται περιεργο! Π.χ. το NON STOP 600 για 1 αριθμο, εχει αυτον τον περιορισμο, αφου ενεργοποιειται μια φορα ανά 30 μερες. Επισης, μπορουν να ειναι ταυτοχρονα ενεργοποιημενα και τα 2 προγραμματα, σωστα? To non stop της παρέας μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και τέσσερις φορές σ' ένα μήνα σε αντίθεση με το non stop προς 1 ή προς 2 αριθμούς που μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μια φορά το μήνα. Και όχι δεν μπορείς να έχεις ενεργοποιημένα ταυτόχρονα και της παρέας και το προς 1 ή 2. Η το ένα ή το άλλο δυστυχώς.:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 pedia tha sas rotiso kati.. wind free2go exi to oikonomiko paketo free2go1 p dini 4 lepta t sms. kai gt dini kai paketa mini sms pios tha kani energopisi otan exi free2go1???an energopiisis ta mini sms pio poli kostizoun apo free2go1:worry::worry::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ F2G.:) Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι μια χρεώσιμη κλήση ώστε να ενεργοποιηθεί ο αριθμός μας. Μετά αν δεν θέλουμε τηλεφωνητή μπορούμε να τον απενεργοποιήσουμε. Πληκτρολογούμε ##002# και πατάμε κλήση (το πράσινο ακουστικό) για να σταλεί η εντολή στο δίκτυο. Στη συνέχεια για να ενεργοποιήσουμε την ειδοποίηση κλήσεων στέλνουμε sms με τη λέξη ΝΑΙ στο 1265. Για την ενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης ενημέρωσης για την ύπαρξη της υπηρεσίας, στείλτε την εντολή KΡΥΦΑ NAI στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης, θα πρέπει να στείλετε την εντολή ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ στο 1265. Για φθηνότερες χρεώσεις καλέστε το 1342 δωρεάν και επιλέξτε το F2G1 το οποίο είναι το αντίστοιχο της Qcard. Για τα πακέτα non stop καλέστε το 1265 δωρεάν και ακολουθήστε τις ηχογραφημένες οδηγίες. Για να πληροφορηθείτε οποιαδήποτε στιγμή το διαθέσιμο υπόλοιπο αξίας του χρόνου ομιλίας σας μπορείτε να καλέσετε το 1269 δωρεάν από το κινητό σας ή να στείλετε ένα κενό γραπτό μήνυμα (δωρεάν εννοείται) στο 1269. Αν έχετε ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο non stop, με την αποστολή κενού μηνύματος στο 1269 σας έρχεται κι ένα δεύτερο μήνυμα με το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας του non stop πακέτου που έχετε επιλέξει. Και κάτι τελευταίο... Αν ξεμείνετε από μονάδες υπάρχει και η υπηρεσία WIND SOS Επέκταση Χρόνου Ομιλίας. Η υπηρεσία WIND SOS Επέκταση Χρόνου Ομιλίας σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε το υπόλοιπο σας με 2,5€ χρόνο ομιλίας άμεσα, καλώντας απλά το 1268. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, θα πρέπει να έχετε κάνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τον τελευταίο μήνα. Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 0,35€ για κάθε επέκταση υπολοίπου τα οποία αφαιρούνται από την επόμενη ανανέωση του χρόνου ομιλίας σας μαζί με το ποσό της επέκτασης των 2,5€. Από τη στιγμή που θα ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας σας και αφαιρεθούν τα 2,85€ από την καινούρια κάρτα ανανέωσης, τότε μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Ελπίζω να βοήθησα.:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Oson afora tin wind sos epektash xronou omilias, ta 2.85 euro sou ta afairei eite katanalwseis ta 2.5 pou sou dinei h epektash eite oxi?? Diladi gia paradeigma: exw mideniko ypoloipo k parnw 2.5 euro kalwntas sto 1268... Ean apo afta xalasw ta mono ta 0.50 kai kanw ananewsh me 10 euro tha exw telika 7.15 euro ypoloipo parolo pou den eixa katanalwsei olh tin epektash? To rwtaw giati se prosfath epektash pou eixa kanei mou fanike oti kati tetoio egine alla den eixa xrono na to elegksw gia na sigoureftw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 οχι αφου εχεις υπολοιπο απο την επεκταση δεν θα σου παρει αυτο και τα 2,85 ξανα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Oson afora tin wind sos epektash xronou omilias, ta 2.85 euro sou ta afairei eite katanalwseis ta 2.5 pou sou dinei h epektash eite oxi?? Diladi gia paradeigma: exw mideniko ypoloipo k parnw 2.5 euro kalwntas sto 1268... Ean apo afta xalasw ta mono ta 0.50 kai kanw ananewsh me 10 euro tha exw telika 7.15 euro ypoloipo parolo pou den eixa katanalwsei olh tin epektash? To rwtaw giati se prosfath epektash pou eixa kanei mou fanike oti kati tetoio egine alla den eixa xrono na to elegksw gia na sigoureftw... otan xrisimopiis tin ipiresia pernis 2.5 euro.. kai otan kanis ananeosi aferounte mono 2.85e..den perni tpt alo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 otan xrisimopiis tin ipiresia pernis 2.5 euro.. kai otan kanis ananeosi aferounte mono 2.85e..den perni tpt alo Η απορία μου είναι εάν δεν έχεις καταναλώσει και τα 2,50 ευρώ της επέκτασης εάν έτσι κι αλλιώς θα σου αφαιρέσει τα 2,85 από το ποσό της ανανέωσης η μόνο όσα ξόδεψες+0,35 που κοστίζει η υπηρεσία.. Όπως όμως λέει παραπάνω ο stathis123 δεν αφαιρεί τίποτα περισσότερο, αν και όπως το διατυπώνει στην εκφώνηση της υπηρεσίας καταλαβαίνεις αυτό που μου φάνηκε ότι τελικά συνέβη, αλλά δεν πρόλαβα να τσεκαρω. Αφαιρεί δηλαδή 2,85 είτε ξοδέψεις όλο το ποσό της επέκτασης είτε όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 To non stop της παρέας μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και τέσσερις φορές σ' ένα μήνα σε αντίθεση με το non stop προς 1 ή προς 2 αριθμούς που μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μια φορά το μήνα. Και όχι δεν μπορείς να έχεις ενεργοποιημένα ταυτόχρονα και της παρέας και το προς 1 ή 2. Η το ένα ή το άλλο δυστυχώς.:( Σ'ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες, ωστοσο τα εχω παραλληλα ενεργοποιημενα, και αυτο ειναι που με παραξενευει!! Δηλαδη τωρα εχω παραλληλα ενεργοποιημενο και το νον στοπ της παρεας με τα 600 μηνυματα, και το νον στοπ προς 1 με τα 600 μηνυματα και τα 600 λεπτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Σ'ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες, ωστοσο τα εχω παραλληλα ενεργοποιημενα, και αυτο ειναι που με παραξενευει!! Δηλαδη τωρα εχω παραλληλα ενεργοποιημενο και το νον στοπ της παρεας με τα 600 μηνυματα, και το νον στοπ προς 1 με τα 600 μηνυματα και τα 600 λεπτα! Ο αριθμός non-stop προς 1 που έχεις ορίσει είναι συμβόλαιο ή f2g; Αν είναι f2g έχεις προσέξει από ποιό πακέτο σου αφαιρείται ο χρόνος ομιλίας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ο αριθμός non-stop προς 1 που έχεις ορίσει είναι συμβόλαιο ή f2g; Αν είναι f2g έχεις προσέξει από ποιό πακέτο σου αφαιρείται ο χρόνος ομιλίας; Ειναι f2g και εκεινος, αλλά δε μπορω να γνωριζω απο ποιο πακετο αφαιρουνται τα μηνυματα (γιατι οπως προειπα 600 μηνυματα πηρα με το νον στοπ της παρεας) καθως το ενεργοποιησα αφου τελειωσαν τα 600 μηνυματα του νον στοπ προς 1 (αλλά οχι και ο ενας μηνας που εχει ισχυ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ειναι f2g και εκεινος, αλλά δε μπορω να γνωριζω απο ποιο πακετο αφαιρουνται τα μηνυματα (γιατι οπως προειπα 600 μηνυματα πηρα με το νον στοπ της παρεας) καθως το ενεργοποιησα αφου τελειωσαν τα 600 μηνυματα του νον στοπ προς 1 (αλλά οχι και ο ενας μηνας που εχει ισχυ). Έχεις ενεργοποιήσει το sms nonstop της παρέας που μπορεί να ενεργοποιηθεί μαζί με το nonstop προς έναν αριθμό και δίνει 600 sms προς όλα τα F2G με 5 ευρώ.. Αυτό που δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα με το nonstop προς έναν είναι το nonstop της παρέας με τα δωρεάν λεπτά προς όλα τα F2G.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Έχεις ενεργοποιήσει το sms nonstop της παρέας που μπορεί να ενεργοποιηθεί μαζί με το nonstop προς έναν αριθμό και δίνει 600 sms προς όλα τα F2G με 5 ευρώ.. Αυτό που δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα με το nonstop προς έναν είναι το nonstop της παρέας με τα δωρεάν λεπτά προς όλα τα F2G.. Αυτο ακριβως. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 @odytsak: ευχαριστούμε για τον μίνι οδηγό, με βοήθησε πολύ με το νέο f2g που πήρα. θα πρότεινα να τονίσεις στον οδηγό σου οτι ΠΡΩΤΑ επιλέγουμε οικονομικό πακέτο από το 1342 και ΜΕΤΑ κάποιο non-stop στο 1265, γιατί με την αλλαγή οικονομικού πακέτου μηδενίζονται οι όποιες επιλογές non-stop έχεις ενεργοποιήσει!! Εμένα δεν μου το διευκρίνισαν στο κατάστημα και παραλίγο χτες να ενεργοποιούσα πρώτα το non-stop γιατί δεν θυμόμουν το αντίστοιχο νούμερο για το f2g1.... ευτυχώς περίμενα και διάβασα τον οδηγό σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 @odytsak: ευχαριστούμε για τον μίνι οδηγό, με βοήθησε πολύ με το νέο f2g που πήρα. θα πρότεινα να τονίσεις στον οδηγό σου οτι ΠΡΩΤΑ επιλέγουμε οικονομικό πακέτο από το 1342 και ΜΕΤΑ κάποιο non-stop στο 1265, γιατί με την αλλαγή οικονομικού πακέτου μηδενίζονται οι όποιες επιλογές non-stop έχεις ενεργοποιήσει!! Εμένα δεν μου το διευκρίνισαν στο κατάστημα και παραλίγο χτες να ενεργοποιούσα πρώτα το non-stop γιατί δεν θυμόμουν το αντίστοιχο νούμερο για το f2g1.... ευτυχώς περίμενα και διάβασα τον οδηγό σου! Αν μεταπηδήσεις σε F2Gx, όπου x=1,2,3,4,7,8 τα non stop δεν ακυρώνονται... Mόνο στα F2G5 και F2G6 γίνεται αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 @odytsak: ευχαριστούμε για τον μίνι οδηγό, με βοήθησε πολύ με το νέο f2g που πήρα. θα πρότεινα να τονίσεις στον οδηγό σου οτι ΠΡΩΤΑ επιλέγουμε οικονομικό πακέτο από το 1342 και ΜΕΤΑ κάποιο non-stop στο 1265, γιατί με την αλλαγή οικονομικού πακέτου μηδενίζονται οι όποιες επιλογές non-stop έχεις ενεργοποιήσει!! Εμένα δεν μου το διευκρίνισαν στο κατάστημα και παραλίγο χτες να ενεργοποιούσα πρώτα το non-stop γιατί δεν θυμόμουν το αντίστοιχο νούμερο για το f2g1.... ευτυχώς περίμενα και διάβασα τον οδηγό σου! Ελπίζω να μη το πήρες για το Wind plus non stop γιατί από 20 Οκτωβρίου non δεν υπάρχει... Πλέον από δω και πέρα μόνο STOP!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts