arhos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 οποτε μαλλον θα γινω κατοχος της παει η συνδεση οεο. Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Το F2G με τη δεσμευση τιμης ειναι το καλυτερο πακετο αυτη τη στιγμη,το mo mad ειναι ενα πακετο που δεν εχει να προσφερει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Το F2G με τη δεσμευση τιμης ειναι το καλυτερο πακετο αυτη τη στιγμη,το mo mad ειναι ενα πακετο που δεν εχει να προσφερει τιποτα Με τις προτάσεις "καλύτερο" και "δεν έχει να προσφέρει τίποτα" δεν επισυνάπτεις επιχειρήματα... Πες μας που το F2G έχει φθηνότερες χρεώσεις σε ομιλία και sms προς όλους που ζήτησε ο φίλος(πουθενά δεν έχει, αλλά ψάξ' το λίγο), γιατί αλλιώς μπερδεύεις τον κόσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εχει τις φτηνοτερες χρεωσεις το F2G ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.Κοιτα απλα στην υπογραφη μου.Και ειναι το μοναδικο πακετο που ταυτοχρονα δινει και nonstop.Oλα σε μια καρτα δηλαδη.Ετσι ειναι με διαφορα το καλυτερο και φτηνοτερο πακετο καρτοκινητης στην αγορα.Το μονο που χρειαζεται για να τα εχεις ολα αυτα ειναι να καλεσεις 1342 και να επιλεξεις δωρεαν το F2G1(αντιστοιχο της Qcard). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 και καπου που να τα γραφει ολα αυτα που λες? Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 και καπου που να τα γραφει ολα αυτα που λες? Φίλε από την στιγμή που το γράφει ο sideras1985 είναι εγγύηση. Τέλος.- :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 οποτε f2go η mo mad? ιδια εταιρια δεν ειναι? Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 και καπου που να τα γραφει ολα αυτα που λες? Εδώ τα γράφει. Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 να εισαι καλα φιλε μου Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Εχει τις φτηνοτερες χρεωσεις το F2G ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.Κοιτα απλα στην υπογραφη μου.Και ειναι το μοναδικο πακετο που ταυτοχρονα δινει και nonstop.Oλα σε μια καρτα δηλαδη.Ετσι ειναι με διαφορα το καλυτερο και φτηνοτερο πακετο καρτοκινητης στην αγορα.Το μονο που χρειαζεται για να τα εχεις ολα αυτα ειναι να καλεσεις 1342 και να επιλεξεις δωρεαν το F2G1(αντιστοιχο της Qcard). Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή στην αγορά θεωρείς ότι υπάρχει μόνο το F2G σαν λύση για καρτοκινητό... Είναι ψέμα ότι με τον διπλασιασμό κάρτας το mo mad δίνει φθηνότερη χρέωση μηνύματος και φθηνότερη χρέωση ανά δευτερόλεπτο ομιλίας ακόμα και από το F2G1? (Αν αναφέρεις τα 30'' χρέωσης, είναι ακριβώς σαν να μιλάς 21'' με την χρέωση του F2G1, δηλαδή λίγα δευτερόλεπτα διαφορά)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ρε παιδιά, που μπορώ να προμηθευτώ πακέτο σύνδεσης Free2Go; Ρωτάω γιατί είμαι από επαρχία και εδώ που είμαι δεν έχει κατάστημα WIND και το μόνο από τα γνωστά που μπορώ να βρώ είναι ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Έχει εκεί; Σε περίπτερο μπορώ να προμηθευτώ πακέτο; Εννοώ κανονικά καινούργιο αριθμό δηλαδή... Αυτό που θέλω να κάνω είναι να πάρω 2 πακέτα Free2Go για να τα κάνω NonStop για έναν αριθμό αυτό που δίνει 600 λεπτά κλήσεις & 600 sms, για να μιλάω με την κοπέλα μου. (Είμαι παντελώς άσχετος με την καρτοκινητή...) Για να τα κάνω NonStop πρέπει προφανώς να έχει λεφτά η κάρτα, για να πάρει αυτά τα 5 ευρώ, έτσι; Όταν παίρνω το πακέτο θα έχει μέσα λεφτά ή πρέπει να βάλω και κάρτα; Και αλήθεια πόσο πάει ένα τέτοιο πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ρε παιδιά, που μπορώ να προμηθευτώ πακέτο σύνδεσης Free2Go; Ρωτάω γιατί είμαι από επαρχία και εδώ που είμαι δεν έχει κατάστημα WIND και το μόνο από τα γνωστά που μπορώ να βρώ είναι ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Έχει εκεί; Σε περίπτερο μπορώ να προμηθευτώ πακέτο; Εννοώ κανονικά καινούργιο αριθμό δηλαδή... Αυτό που θέλω να κάνω είναι να πάρω 2 πακέτα Free2Go για να τα κάνω NonStop για έναν αριθμό αυτό που δίνει 600 λεπτά κλήσεις & 600 sms, για να μιλάω με την κοπέλα μου. (Είμαι παντελώς άσχετος με την καρτοκινητή...) Για να τα κάνω NonStop πρέπει προφανώς να έχει λεφτά η κάρτα, για να πάρει αυτά τα 5 ευρώ, έτσι; Όταν παίρνω το πακέτο θα έχει μέσα λεφτά ή πρέπει να βάλω και κάρτα; Και αλήθεια πόσο πάει ένα τέτοιο πακέτο; Στο Γερμανό δεν θα βρεις, πουλάει μόνο Cosmote. Σε περίπτερο λογικά θα βρεις. Συνήθως η τιμή των πακέτων είναι 5 ευρώ αλλά δεν νομίζω να έχει πάνω από 1 ευρώ χρόνο άρα ενδεχομένως θα χρειαστεί να τους βάλεις και κάρτα. Πάνω στο πακέτο θα λέει πόσο χρόνο ομιλίας θα έχει (επίσης μπορείς να καλέσεις το 1269 για να μάθεις το υπόλοιπο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Πακέτο σύνδεσης Wind F2G μπορείς να προμηθευτείς απο όλα τα περίπτερα.Το πακέτο κοστίζει 5€ και έχει μέσα αρχικό χρόνο ομιλίας 5€* (1€ για 5 μήνες).Για να ενεργοποίησεις τα 500 λεπτά ομιλίας προς έναν Wind F2G αριθμό θα πρέπει να έχεις κάρτα γιατί το πακέτο με τα 600 λεπτά ομιλίας κοστίζει 5€ και έχει ισχύει για 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του.Εσύ με το που θα αγοράσεις το πακέτο σύνδεσης θα πρέπει μόλις το βάλεις στο κινητό να κάνεις με χρεώσιμη κλήση εκτός απο τους δωρεάν αριθμούς (100,911, κ.α).Μόλις κάνεις την χρεώσιμη κλήση αμέσως μετά θα λάβεις μήνυμα απο τη Wind που σε καλωσορίζει στο δύκτιο της.Μόλις λάβεις το μήνυμα της Wind απο'κει και πέρα θα μπορείς να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου,να βάλεις το Non-Stop 600 κ.α. Για ότι απορία έχεις πές μου.Ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Μάλιστα, πάω δηλαδή στο περίπτερο, παίρνω 2 πακέτα F2G και παίρνω και 2 κάρτες ανανέωσης χρόνου των 5 ευρώ (ή δεν έχει τόσο φτηνές; ) και κάνω την παραπάνω διαδικασία, χρεώσιμη κλήση κλπ... Καλά τα λέω, έτσι; Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα παραπάνω; Εννοείται μετά για να πάρω αυτά τα 600 λεπτά και sms ακολουθώ άλλη διαδικασία. Αυτό εντάξει, θα το δούμε αργότερα, αφού τελειώσω με τις κάρτες. Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ! Ειλικρινά με βοηθάτε πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Nai etsi... apla h xamiloterh aksia kartas ananewshs einai 10 euro... Sth sinexeia gia na energopoihseis to nonstop600 prepei na kaleseis to 1265.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Μάλιστα, πάω δηλαδή στο περίπτερο, παίρνω 2 πακέτα F2G και παίρνω και 2 κάρτες ανανέωσης χρόνου των 5 ευρώ (ή δεν έχει τόσο φτηνές; ) και κάνω την παραπάνω διαδικασία, χρεώσιμη κλήση κλπ... Καλά τα λέω, έτσι; Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα παραπάνω; Εννοείται μετά για να πάρω αυτά τα 600 λεπτά και sms ακολουθώ άλλη διαδικασία. Αυτό εντάξει, θα το δούμε αργότερα, αφού τελειώσω με τις κάρτες. Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ! Ειλικρινά με βοηθάτε πάρα πολύ. Nai etsi... apla h xamiloterh aksia kartas ananewshs einai 10 euro... Sth sinexeia gia na energopoihseis to nonstop600 prepei na kaleseis to 1265.. Παρακαλούμε.Μόνο μην ξεχάσεις μετά την ανανέωση χρόνου ομιλίας για να ενεργοποιήσεις το Non-Stop 600 να κάνεις τα παραπάνω βήματα που λέει ο Στέφανος 200.Η μικρότερη κάρτα ανανέωση χρόνου ομιλίας είναι 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο ΑΝ θελω να μιλαω με αλλους εκτος momad ο διπλασιασμος της καρτας τα δωρεαν μυνηματα και χρονος? Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο ΑΝ θελω να μιλαω με αλλους εκτος momad ο διπλασιασμος της καρτας τα δωρεαν μυνηματα και χρονος? Και τα 2.Εξάλλου το Mo'Mad και διπλασιάζει την κάρτα ανανέωσης (μέχρι 2 ανανεώσεις το μήνα) και με κάθε κάρτα ανανέωσης έχει δωρεάν μηνύματα και λεπτά ομιλίας προς Mo'Mad και προς όλους.Βέβαια τα λεπτά ομιλίας προς όλους είναι πιο λόγα σε σχέση με τα λεπτά ομιλίας που είναι προς Mo'Mad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 μπορω να εχω και τα δυο πακετα η μονο καθε φορα ενα? Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 μπορω να εχω και τα δυο πακετα η μονο καθε φορα ενα? Μπορείς να έχεις και τα 2 πηγαίνοντας όμως δωρεάν στο πακέτο Mo 'n' More.Για να διπλασιάζεται η κάρτα ανανέωσης στείλε δωρεάν κενό sms στο 19229.Για να έχεις δωρεάν λεπτά και δωρεάν sms προς Mo'Mad και προς όλους,κάλεσε δωρεάν στο 1370. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 εχω ενεργοποιησει τωρα μονο τον διπλασιασμο μπορω να εχω και τα sms προς momad και προς ολους μαζι αρκει να καλεσω στο 1370? Παράθεση masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Μερικές ερωτήσεις ακόμα: α) Για να ενεργοποιήσω το NonStop 600 προς έναν αριθμό, καλώ 1265 και έπειτα ακολουθώ τις οδηγίες; Δεν φαντάζομαι να είναι τίποτα πολύπλοκο, έτσι; Και προφανώς εκεί πληκτρολογώ και τον αριθμό που θέλω να καταχωρήσω για να χρησιμοποιήσω αυτά τα 600 λεπτά και τα μηνύματα, έτσι δεν είναι; β) Αν τελειώσουν αυτά τα 600 λεπτά και μηνύματα πριν περάσουν οι 30 μέρες, μπορώ να "φορτώσω" κι άλλα ή πρέπει να περιμένω να περάσουν 30 μέρες; γ) Μπορώ να μαθαίνω το υπόλοιπο του χρόνου ή των μηνυμάτων που μου απομένουν και με ποιό τρόπο; δ) Το να ενεργοποιήσω αυτή την επιλογή (NonStop 600 προς έναν αριθμό) δεν σημαίνει ότι με "αναγκάζει" να το κάνω κάθε μήνα, έτσι; Όποτε θέλω το ενεργοποιώ εγώ λογικά. Μπορεί να το κάνω τώρα και τους επόμενους 2 μήνες να μην το κάνω και να το ξαναενεργοποιήσω μετά, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Μερικές ερωτήσεις ακόμα: α) Για να ενεργοποιήσω το NonStop 600 προς έναν αριθμό, καλώ 1265 και έπειτα ακολουθώ τις οδηγίες; Δεν φαντάζομαι να είναι τίποτα πολύπλοκο, έτσι; Και προφανώς εκεί πληκτρολογώ και τον αριθμό που θέλω να καταχωρήσω για να χρησιμοποιήσω αυτά τα 600 λεπτά και τα μηνύματα, έτσι δεν είναι; β) Αν τελειώσουν αυτά τα 600 λεπτά και μηνύματα πριν περάσουν οι 30 μέρες, μπορώ να "φορτώσω" κι άλλα ή πρέπει να περιμένω να περάσουν 30 μέρες; γ) Μπορώ να μαθαίνω το υπόλοιπο του χρόνου ή των μηνυμάτων που μου απομένουν και με ποιό τρόπο; δ) Το να ενεργοποιήσω αυτή την επιλογή (NonStop 600 προς έναν αριθμό) δεν σημαίνει ότι με "αναγκάζει" να το κάνω κάθε μήνα, έτσι; Όποτε θέλω το ενεργοποιώ εγώ λογικά. Μπορεί να το κάνω τώρα και τους επόμενους 2 μήνες να μην το κάνω και να το ξαναενεργοποιήσω μετά, έτσι δεν είναι; α)Το μενού επιλογών του 1265 είναι πολύ εύκολο και σίγουρα θα καταφέρεις να ενεργοποιήσεις το Non-Stop 600. β)Το Non-Stop (εάν θυμάμαι καλά) μπορείς να το ενεργοποιήσεις εώς 4 φορές το μήνα. γ)Το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών ομιλίας και των δωρεάν sms μπορείς να το μαθαίνεις καλώντας στο 1269. δ)Το Non-Stop μπορείς να το ενεργοποιείς όποτε θέλεις εσύ,δεν σε αναγκάζει η Wind να το βάζεις κάθε μήνα.Μπορείς μετά τη λήξη του μπορείς να το βάλεις όποτε θέλεις. Ελπίζω να σε κάλυψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 α)Το μενού επιλογών του 1265 είναι πολύ εύκολο και σίγουρα θα καταφέρεις να ενεργοποιήσεις το Non-Stop 600. β)Το Non-Stop (εάν θυμάμαι καλά) μπορείς να το ενεργοποιήσεις εώς 4 φορές το μήνα. γ)Το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών ομιλίας και των δωρεάν sms μπορείς να το μαθαίνεις καλώντας στο 1269. δ)Το Non-Stop μπορείς να το ενεργοποιείς όποτε θέλεις εσύ,δεν σε αναγκάζει η Wind να το βάζεις κάθε μήνα.Μπορείς μετά τη λήξη του μπορείς να το βάλεις όποτε θέλεις. Ελπίζω να σε κάλυψα. Σωστά.. Μόνο που το nonstop προς έναν αριθμό μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μια φορά ανά 30 ημέρες και το υπόλοιπο το μαθαίνεις με κλήση στο 1265 η κενό μήνυμα στο 1269.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Τέλεια! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!!! Αν χρειαστώ οτιδήποτε άλλο, θα σας ενοχλήσω πάλι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts