drillgr Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Αυτή η προσφορά που αναφέρουν στο CC κατά πόσο πιστεύεται ότι είναι σίγουρη; Γιατί γενικά οι πληροφορίες που δίνουν δεν είναι αξιόπιστες.. Εν τέλη θα κάνουμε την ανανέωση στις 31 για είμαστε καλυμμένοι και ας ελπίσουμε να ξέρουν τι λένε στο cc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Αυτή η προσφορά που αναφέρουν στο CC κατά πόσο πιστεύεται ότι είναι σίγουρη; Γιατί γενικά οι πληροφορίες που δίνουν δεν είναι αξιόπιστες.. Εν τέλη θα κάνουμε την ανανέωση στις 31 για είμαστε καλυμμένοι και ας ελπίσουμε να ξέρουν τι λένε στο cc... Ναι είναι σίγουρη η παράταση, ευτυχώς όλοι οι υπάλληλοι του CC είναι ενήμεροι οπότε ισχύει. Πήρα ξανά για διευκρινήσεις και το λύσαμε πλέον. Ουσιαστικά λέει δεν έχει βγει μονιμη προσφορά απλά συνεχίζει η προσφορά του 1242 και για τον Ιανουάριο δηλαδή με ανανέωση 5€ δίνει 1500&1500&0,5GB. Επίσης έδωσα το νούμερο και ειδε ότι εχω ενεργοποιήσει το 1242 και εχω πλέον μεταβεί στη νέα προσφορά. Βασικά αν κάνουμε ανανέωση πριν μήπως δε μας δώσει το 0,5GB ιντερνετ που με καίει Edited December 29, 2010 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ναι είναι σίγουρη η παράταση, ευτυχώς όλοι οι υπάλληλοι του CC είναι ενήμεροι οπότε ισχύει. Πήρα ξανά για διευκρινήσεις και το λύσαμε πλέον. Ουσιαστικά λέει δεν έχει βγει μονιμη προσφορά απλά συνεχίζει η προσφορά του 1242 και για τον Ιανουάριο δηλαδή με ανανέωση 5€ δίνει 1500&1500&0,5GB. Επίσης έδωσα το νούμερο και ειδε ότι εχω ενεργοποιήσει το 1242 και εχω πλέον μεταβεί στη νέα προσφορά. Βασικά αν κάνουμε ανανέωση πριν μήπως δε μας δώσει το 0,5GB ιντερνετ που με καίει Τα 0.5gb είναι κάτι νέο..Γιατί πριν στο 1242 σου έδινε μόνο 1500 λεπτα και sms.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Τα 0.5gb είναι κάτι νέο..Γιατί πριν στο 1242 σου έδινε μόνο 1500 λεπτα και sms.... γι΄αυτό δε ξέρω μήπως αν ανανεώσω τώρα μου δώσει τη παλιά προσφορά χωρίς το ιντερνετ γι΄αυτο λέω να περιμένω Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 γι΄αυτό δε ξέρω μήπως αν ανανεώσω τώρα μου δώσει τη παλιά προσφορά χωρίς το ιντερνετ γι΄αυτο λέω να περιμένω Θα στα δώσει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefg Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Πήρα να ρωτήσω κι εγώ και μου είπε το παιδί που μου απάντησε ότι πλέον η προσφορά θα είναι 1500 λεπτά και 1500 sms και 0,5GB ιντερνετ!! Αλλά όταν τον ρώτησα για πόσο ισχύει που είπε για όλο το 2011 αλλά πλέον με κάρτα ανανεώσης 5€ κάθε μήνα όχι δωρεάν. Τον ξαναρώτησα στο τέλος είναι για το 2011 η μονο για Ιανουάριο και μου λέει όχι για το 2011! Πιστεύω να ισχύει και σωθήκαμε!!!! Σε συνδιασμό με το διπλασιασμό κάθε μήνα ως τον Ιούνιο και τις χρεώσεις του free2go2 θα είμαστε άρχοντες νομίζω! Σου είπε αν θα μπούμε κατευθείαν στο πρόγραμμα ή θα πρέπει να το ενεργοποιήσουμε όταν το ανακοινώσουν; Αυτό με τον διπλασιασμό ως τον Ιούνιο πως το κάνουμε; Συνδυάζονται οι προσφορές;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Εγω δεν μπορω να καταλαβω, να ξερει καποιος συμφορουμιτης καποια καινουρια προσφορα που εχει βγαλει η wind για το free2go, και να μη τη λεει, και να λεει "υπομονη θα το μαθετε..". Επτασφραγιστο μυστικο ειναι? Ετσι ειναι. Η νοοτροπια του ελληνα δε θ αλλαξει ποτε. Γι αυτο στο εξωτερικο μας θεωρουν ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Εγω δεν μπορω να καταλαβω, να ξερει καποιος συμφορουμιτης καποια καινουρια προσφορα που εχει βγαλει η wind για το free2go, και να μη τη λεει, και να λεει "υπομονη θα το μαθετε..". Επτασφραγιστο μυστικο ειναι? Ετσι ειναι. Η νοοτροπια του ελληνα δε θ αλλαξει ποτε. Γι αυτο στο εξωτερικο μας θεωρουν ετσι. το ενδεχομενο να μην ξερει τιποτα και απλα να το εγραψε γιατι το αποκλειεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 το ενδεχομενο να μην ξερει τιποτα και απλα να το εγραψε γιατι το αποκλειεις? Δεν το αποκλειω καθολου, απλα με αυτα που γραφει ο καθενας, απαντω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Δεν το αποκλειω καθολου, απλα με αυτα που γραφει ο καθενας, απαντω. ελευθερο φορουμ ειναι και ο καθενας γραφει οτι θελει,αρκει να μην προσβαλλει τον αλλο. αλλος γραφει οτι ξερει για μελλοντικες προσφορες πριν ανακοινωθουν, αλλος γραφει οτι πηρε δωρο απο την wind 200 ευρω για να τα ξοδεψει σε ενα μηνα. καλα κανουν και τα γραφουν. ολοι οι υπολοιποι διαβαζουν και κρινουν αν πρεπει να τα λαβουν σοβαρα υποψιν τους η να γελασουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Έτσι ακριβώς, και με το χρόνο κρίνεται η σοβαρότητα των όσων γράφονται (ενδεχομένως και αυτών που τα γράφουν). Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 ελευθερο φορουμ ειναι και ο καθενας γραφει οτι θελει,αρκει να μην προσβαλλει τον αλλο. αλλος γραφει οτι ξερει για μελλοντικες προσφορες πριν ανακοινωθουν, αλλος γραφει οτι πηρε δωρο απο την wind 200 ευρω για να τα ξοδεψει σε ενα μηνα. καλα κανουν και τα γραφουν. ολοι οι υπολοιποι διαβαζουν και κρινουν αν πρεπει να τα λαβουν σοβαρα υποψιν τους η να γελασουν. Εχεις απολυτο δικιο για τα γελια, γιατι οσοι πραγματικα γραφουν ασυναρτησιες χωρις τη πραγματικη αληθεια ειναι για γελια. Το "τονιζω". Οσοι γραφουν χωρις να ξερουν τιποτα, η οσοι απλα δουλευουν τον αλλον. Αυτοι ναι ειναι για γελια. Τελος το off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 να ρωτησω ξανα.... στην προσφορα με τον διπλασιασμο μερχι ιουνιο, εαν ενεργοποιησει καπιος πακετο με σμσ τοτε αυτο θα αφαιρεθει απο το μπονους ή απο το κανονικο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 να ρωτησω ξανα.... στην προσφορα με τον διπλασιασμο μερχι ιουνιο, εαν ενεργοποιησει καπιος πακετο με σμσ τοτε αυτο θα αφαιρεθει απο το μπονους ή απο το κανονικο ???? νομιζω οτι θα αφαιρεθει απο το μπονους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Τελικά όντως αφαιρείται από το bonus? Αναφέρομαι και στα mini sms αλλά και στο wind plus Edited December 29, 2010 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Kαλησπερα,ειχα γραψει κοντα στα χριστουγεννα οτι με ειχαν παρει τηλ να μου προτεινουν προγραμματα στο f2g και με ποιο θα ημουν ευχαριστημενος(τα ειχα γραψει στο forum).εχουν παρει κανενα αλλο η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Kαλησπερα,ειχα γραψει κοντα στα χριστουγεννα οτι με ειχαν παρει τηλ να μου προτεινουν προγραμματα στο f2g και με ποιο θα ημουν ευχαριστημενος(τα ειχα γραψει στο forum).εχουν παρει κανενα αλλο η οχι; κανενας αλλος συμφορουμιτης δεν ανεφερε κατι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 νομιζω οτι θα αφαιρεθει απο το μπονους εγώ πάλι νομίζω πως όχι, γιατί όταν έστειλα στο 1240 τη προσφορά για το bonus εισερχομένων παρόλο που είχα 20€ Bonus που αφαίρεσε από το κανονικό υπόλοιπο όχι απ΄αυτό και μάλλον ετσι γίνεται σε όλας τις υπηρεσίες-πακέτα πιστεύω. Μακάρι να κάνω λάθος Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Λίγες μέρες έμειναν θα μάθουμε τι προσφορά θα δώσει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Λίγες μέρες έμειναν θα μάθουμε τι προσφορά θα δώσει Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν νομίζω να δώσει τώρα προσφορά για το F2G αλλά θα το αφήσει για τον Φλεβάρη/Μάρτη όπως και πέρυσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Τελικά όντως αφαιρείται από το bonus? Αναφέρομαι και στα mini sms αλλά και στο wind plus Τα mini sms αφαιρούνται απο το κανονικό υπόλοιπο, σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 εχει κανει κανεις ανανεωση f2g τελευταια σε καταστημα wind?πηγα να ανανεωσω μια καρτουλα με ενα ευρω μιας κ δεν τη χρησιμοποιω και μου ζητησαν ως ελαχιστο 3 ευρω και οχι 1 που αναφερεται στη σελιδα τους κ τα χω ψιλοπαρει λιγακι... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 εχει κανει κανεις ανανεωση f2g τελευταια σε καταστημα wind?πηγα να ανανεωσω μια καρτουλα με ενα ευρω μιας κ δεν τη χρησιμοποιω και μου ζητησαν ως ελαχιστο 3 ευρω και οχι 1 που αναφερεται στη σελιδα τους κ τα χω ψιλοπαρει λιγακι... Πήγαινε στο κατάστημα μαζί με το φυλλάδιο οδηγιών που σου δίνουν στο φακελάκι που έχει την sim ή ζήτησε τους εκεί να σου δείξουν ένα τέτοιο φυλλάδιο. Αυτό που έχω τώρα μπροστά μου λέει ότι μπορείς να ζητήσεις ανανέωση από 1 ευρώ έως και 50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 εχει κανει κανεις ανανεωση f2g τελευταια σε καταστημα wind?πηγα να ανανεωσω μια καρτουλα με ενα ευρω μιας κ δεν τη χρησιμοποιω και μου ζητησαν ως ελαχιστο 3 ευρω και οχι 1 που αναφερεται στη σελιδα τους κ τα χω ψιλοπαρει λιγακι... πριν κανενα μηνα... ....αλλα αυτο συμφωνα με τους χρονους της wind ειναι αιωνες....:p ..στην θεση σου θα πηγαινα σε αλλο καταστημα...και αν στο αλλο σου βαλουν 1 € να μας πεις πιο ειναι αυτο που δεν σου εβαλε 1 € :mad:..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Είναι για σφαλιάρες κάποιο. Εγω πρέπει να κατεβαίνω στην Θεσσαλονίκη για ζητήματά με WInd η Cosmote γιατί με έχουν φέρει έξω φρενών :mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts