Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι σωστά καταλάβαμε και οι δύο, το θέμα είναι τί γίνεται στην πράξη. Ελπίζω να γίνεται έτσι, όπως λες.

...

Αυτό που έγραψε ο HEO ισχύει.

Πριν λίγο καιρό χρειάστηκε πάρουμε νέα κάρτα sim γιατί η παλαιά καταστράφηκε μαζί με τη συσκευή, και όλα (πακέτο, υπόλοιπο) παρέμειναν όπως πριν την απώλεια.

οσοι ομως μου στελνουν sms ή με καλουν απο την Ελλαδα κι εχουν το ιδιο πακετο με μενα χρεωνονται??

Όσοι είναι F2Go και έχουν την προσφορά προς F2Go και είναι στην Ελλάδα, όταν σου στέλνουν μηνύματα ή σε καλούν, ΔΕΝ χρεώνονται;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Όσοι είναι F2Go και έχουν την προσφορά προς F2Go και είναι στην Ελλάδα, όταν σου στέλνουν μηνύματα ή σε καλούν, ΔΕΝ χρεώνονται;)

Σ ευχαριστω για την απάντηση :)

WIND :D

"Λίγες μέρες μόνο έμειναν! Μην Περιμένετε λεπτό. Ανανεώστε μέχρι 30 ιουνίου και η WIND σας διπλασιάζει αυτόματα την αξία της πρώτης σας κάρτας ανανέωσης."

Αυτό υποθέτω αναφέρεται στα f2g αφού στην Νέα καρτοκινητή τα διπλασιάζει έτσι και αλλιώς. Ισχύει για όλους ή μόνο για αυτούς που έλαβαν το σχετικό μήνυμα? Πρέπει πρώτα να κάνεις κάποια ενεργοποίηση ή απευθείας περνάς ευρώ στο κινητό σου και τα διπλασιάζει?

Αυτό υποθέτω αναφέρεται στα f2g αφού στην Νέα καρτοκινητή τα διπλασιάζει έτσι και αλλιώς. Ισχύει για όλους ή μόνο για αυτούς που έλαβαν το σχετικό μήνυμα? Πρέπει πρώτα να κάνεις κάποια ενεργοποίηση ή απευθείας περνάς ευρώ στο κινητό σου και τα διπλασιάζει?

εμένα δεν μου ήρθε κάποιο μήνυμα, λογικά είναι μόνο για όσους έλαβαν το μήνυμα αυτό. :cry:

εμένα δεν μου ήρθε κάποιο μήνυμα, λογικά είναι μόνο για όσους έλαβαν το μήνυμα αυτό. :cry:

Σε μένα που ήρθε, δεν το έκανα ακόμα....

Όταν το κάνω θα ενημερώσω....

Λαι ναι, είμαι f2g2.....

Με κλήση στο 1264 κοστίζει λιγότερο (το μισό)

Δεν βλέπω να ισχύει κάτι τέτοιο....

Από το site της WIND.....

"Χρέωση:

* Αποστολή SMS στο 19020: 0,2542 €/SMS

* Κλήση στο 1264: 0,2542 €/κλήση"

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

Στο στόμα του σκύλου....

Χρειάζεσαι όμως δύο SMS για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία. ;)

Όντως ισχύει κάτι τέτοιο?

Γιατί δεν το θυμάμαι.....

Στο στόμα του σκύλου....

Ναι, χρειάζεσαι δύο SMS. Εγώ έχω σταματήσει να το κάνω με SMS και καλώ το 1264 για αυτόν το λόγο.

"Aνανέωσε τώρα με 5 ευρώ και κέρδισε εντελώς δωρεάν άλλα 5 ευρώ με ισχύ 1 ημέρα για να μιλάς και να γράφεις δωρεάν με όλους για 24 ολόκληρες ώρες"

Αυτό μου ήρθε σημερα, μιλάμε προσφόρά που τα σπάει... ρε μας κοροιδεύουν;;

ΥΓ: εντωμεταξύ το "τώρα" πως το εννοεί γιατί δε λέει ημερομηνία και σε ενα μηνα αν ανανεώσω θα μου τα δώσει;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αυτό που έγραψε ο HEO ισχύει.

Πριν λίγο καιρό χρειάστηκε πάρουμε νέα κάρτα sim γιατί η παλαιά καταστράφηκε μαζί με τη συσκευή, και όλα (πακέτο, υπόλοιπο) παρέμειναν όπως πριν την απώλεια.

κανονικα εστι πρεπει . τι πακετο εισουνα ?

f2g2 ?. διοτι καποιο λεγανε οτι εαν το χασεις δεν μπορεις να το ξαναπαρεις πισω .. αλλα τελικα μαλλον δεν ισχυει. παρα μονο εαν αλλαξεις πακετο.

"Aνανέωσε τώρα με 5 ευρώ και κέρδισε εντελώς δωρεάν άλλα 5 ευρώ με ισχύ 1 ημέρα για να μιλάς και να γράφεις δωρεάν με όλους για 24 ολόκληρες ώρες"

Αυτό μου ήρθε σημερα, μιλάμε προσφόρά που τα σπάει... ρε μας κοροιδεύουν;;

ΥΓ: εντωμεταξύ το "τώρα" πως το εννοεί γιατί δε λέει ημερομηνία και σε ενα μηνα αν ανανεώσω θα μου τα δώσει;;

Εμενα μου ελεγε οτι απο σημερα και για ολο το 2010 ανανεωνεις και η καρτα σου διαπλασιαζεται!

Υπάρχει κάποια υπηρεσία που να στέλνω το νούμερο κοι να μου λέει σε ποια εταιρεία ανήκει;

Και πόσο χρέωση έχει;

Εμενα μου ελεγε οτι απο σημερα και για ολο το 2010 ανανεωνεις και η καρτα σου διαπλασιαζεται!

πριν λίγο ήρθε η συγκεκριμένη προσφορά στο κινητό της μαμας οτι η πρωτη καρτα καθε μηνα διπλασιαζεται, μια χαρά θα ανανεώνω εκει θα στο στέλνω, πιστεω να γινεται κανονικά ανανέωση οχι η κοροιδια που εστειλαν σε μενα η στη wind καρτοκινητη

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Υπάρχει κάποια υπηρεσία που να στέλνω το νούμερο κοι να μου λέει σε ποια εταιρεία ανήκει;

Και πόσο χρέωση έχει;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία.

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

κανονικα εστι πρεπει . τι πακετο εισουνα ?

f2g2 ?. διοτι καποιο λεγανε οτι εαν το χασεις δεν μπορεις να το ξαναπαρεις πισω .. αλλα τελικα μαλλον δεν ισχυει. παρα μονο εαν αλλαξεις πακετο.

Μόνο f2g2 έχουμε :cool:

Πήγαμε σε κατάστημα δηλώσαμε ότι η κάρτα καταστράφηκε μαζί με τη συσκευή, μας ρώτησαν τον αριθμό κλήσης (δεν είχε γίνει ονομαστικοποίηση ώστε να δώσουμε άλλα στοιχεία) , πληκτρολόγησαν κάτι στον υπολογιστή τους, μας έδωσαν ένα φάκελο με μια νέα sim (φυσικά πληρώσαμε το κόστος αντικατάστασης) και μας είπαν πως σε λίγη ώρα θα ενεργοποιηθεί. Έτσι και έγινε. Κάναμε έλεγχο υπολοίπου, πακέτου και όλα ήταν όπως πρώτα.

Μου ηρθε το εξης μηνυμα:

"Κανε το κινητο σου σταθερο! 500 δωρεαν λεπτα προς ολα τα σταθερα και ακομα 850 λεπτα και 850 sms προς ολη τη wind και q μονο με 8€. Στειλε sms στο 1237"

Μετα απο καμια ωρα μου ηρθε το ιδιο ακριβως μηνυμα μονο που ο αριθμος που επρεπε να στειλω sms ηταν το 1236!!

Εχω f2g2 με την προσφορα των 1500MB κλπ και αδηλωτο.

Πρεπει να στελνουν τυχαιες ¨προσφορες¨απο οτι καταλαβα..

Μου ηρθε το εξης μηνυμα:

"Κανε το κινητο σου σταθερο! 500 δωρεαν λεπτα προς ολα τα σταθερα και ακομα 850 λεπτα και 850 sms προς ολη τη wind και q μονο με 8€. Στειλε sms στο 1237"

Μετα απο καμια ωρα μου ηρθε το ιδιο ακριβως μηνυμα μονο που ο αριθμος που επρεπε να στειλω sms ηταν το 1236!!

Εχω f2g2 με την προσφορα των 1500MB κλπ και αδηλωτο.

Πρεπει να στελνουν τυχαιες ¨προσφορες¨απο οτι καταλαβα..

Οτι να ναι....!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Από όλα τα μήνυματα που διαβάζω ότι λαμβάνουν ορισμένοι χρήστες από εδώ, εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα απολύτως...:X

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova