Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αντι να ομιλεις δηλαδη 10 cents προς ολους θελεις και 5cents προς συγκεκριμενο δικτυο???

εσυ ξερεις καλυτερα....

Δε θα φυγω, απλα θα το πω και αν πιασει επιασε...!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

έχει αρχίσει και με ξενερώνει η wind, δε είναι ιδιαίτερα ωραίο αυτό που κάνει, οκ να στέλνει κάποια προσφορά λογικό αλλά τέτοιες προσφορές να μη της απολαμβάνουν όλοι δε το θεωρώ λογικό γιατί δε μπορεί να μας θεωρεί πελατες δευτερης διαλογής. Πιστεύω απλά να κάνει δοκιμές για το ποια υπηρεσία θα κάνει μόνιμη για όλους γιατι αν συνεχίσει έτσι μάλλον θα χάσει δυσαρεστημένους πελάτες. Δοκίμασε κανένας να στείλει mail παραπόνων να δούμε τι θα απαντήσουν;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Δε θα φυγω, απλα θα το πω και αν πιασει επιασε...!

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα καλό Θα ήταν να περνάμε όλοι. Είναι η μόνη εταιρία που καταφέρνει Να στρέφει τους πελάτες εναντίον της με τις επιλεκτικές προσφορές και τις προσφορές που παίρνει πισω! MΠPABO

venceremos

δεν μου λετε πως μπορο να μετατρεψο μια WIND/F2GO?? σε F2GO2 η να αγοράσω?

γιατί εχω αυτή τι στιγμήν F2G04 με 1,5GB

Δεν γίνεται πλέον να μεταφερθείς στο F2G2...

Τα διαθέσιμα πακέτα πλέον είναι η WIND Νέα Καρτοκινητή και το F2G4(κοινώς F2G) :)

Βέβαια, υπάρχει και η λύση του να βρεις αριθμό έτοιμο F2G2 από παλιά που να πουλάει κάποιος.:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Τα διαθέσιμα πακέτα πλέον είναι η WIND Νέα Καρτοκινητή και το F2G4(κοινώς F2G) :)

Βέβαια, υπάρχει και η λύση του να βρεις αριθμό έτοιμο F2G2 από παλιά που να πουλάει κάποιος.:rolleyes:

Που ειναι η δεσμευση τιμης που λεγανε;

Καλημερα παιδια.

Σημερα μου ηρθε 1 μηνυμα απο την wind απο το 1273 προκειμενου να μιλαω 50% φθηνοτερα με 1. Κοσμοτε, 2. Βονταφον, 3. Σταθερα. Διαλεγα απο το 1-3 κ με 1 sms στο 1273 και για 1 μηνα εχω αυτη την δυνατοτητα.

μηπως η προσφορα αυτη ισχυει για αυτους που ειναι μονο στο f2g και οχι στο f2g2:::

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακριβώς αλλά υπάρχουν 2 προσφορές σύμφωνα με προηγούμενο post μέλους που επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση, έχοντας βέβαια τις επιφυλάξεις μας όσον αφορά στην αξιοπιστία των λεγομένων του CC της WIND.

1. Ανανέωση με 10€ και έχουμε 2 ώρες προς όλους και μας μένουν τα 10€ (?)

2. Αποστολή μηνύματος στο 1233 και με ανανέωση των 8€ σε κατάστημα έχουμε 2 ώρες προς όλους(εγώ συγκεκριμένα έτσι όπως ειπώθηκε κατάλαβα ότι με 8€ αγοράζεις πακέτο των 2 ωρών προς όλους)

δεν καταλαβα ακριβως αλλα εγω αν βαλω 20 ε, θα αφαιρεσει 8 ε[αυτη η προσφορα μου ηρθε], η απλα επειδη ξεπερασα τα 8 ε θα μου δωσει τα 100 λ, και θα εχω και τα 8 ευρω μεσα

δεν καταλαβα ακριβως αλλα εγω αν βαλω 20 ε, θα αφαιρεσει 8 ε[αυτη η προσφορα μου ηρθε], η απλα επειδη ξεπερασα τα 8 ε θα μου δωσει τα 100 λ, και θα εχω και τα 8 ευρω μεσα

Θα πάρεις τα 100 λεπτά και θα σου μείνουν και τα 8€ αφού έκανες ανανέωση >8€ :)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

κριμα... :X

:ninja:

Καλο επισης ειναι καποιος να μας πει με σιγουρια (γιατι wind ειναι αυτη μη το ξεχναμε) αν εχει την προσφορα σε f2g2 αν εννοει -50% απο το 0.10/λεπτο η αν εννοει -50% σε σχεση με την βασικη χρεωση που εχει το απλο f2g που (αν δεν κανω λαθος) ειναι 0.39/λεπτο. Εμενα παντως καμια απο τις δυο προσφορες δεν εφτασε σε κανενα απο τα 10 f2g.
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

μηπως η προσφορα αυτη ισχυει για αυτους που ειναι μονο στο f2g και οχι στο f2g2:::

Εγω εχω f2g το απλο και ειναι και αδηλωτο αλλα προσφορα γιοκ. Κατι αλλο παιζει.

Ειπώθηκε και πιο πάνω ότι κάθε μήνα γίνεται διαλογή αριθμών στους οποίους αποστέλλεται η προσφορά.

Όλα αυτά πάντα σύμφωνα με το cc της WIND.

Καλα η διαλογη πως γινεται? Οχι οτι τρελαινομαι και με καμια προσφορα απο αυτες τις καινουργιες αλλα να χουμε να λεμε.

Το 1.5gb internet ηταν το καλυτερο που εχω δει τοσα χρονια σε προσφορα οποτε και να μην μου δωσει τπτ αλλο δε μαχαλαει καθολου.

Με sharing.

Το Sharing ανανεώνει ακόμα την ημερομηνία λήξης για 1 χρόνο; Έχω ένα f2g με 100 ευρώ μέσα και δεν θέλω να βάλω κι άλλα. Άρα να κάνω ένα sharing "μπρος-πίσω" με 5 ευρώ με ένα άλλο f2g και είμαι οκ.

Δεν βλέπω κανέναν να ανησυχεί μην κλείσει η wind και χάσει το υπόλοιπο του. Μόνο εγώ είμαι υπερβολική και ανησυχώ;

Γενικά καλό είναι να μην έχεις μεγάλα ποσά στο καρτοκινητά. Δεν νομίζω να κινδυνεύεις άμεσα να τα χάσεις, αλλά φαντάσου μία μέρα να καταργηθεί το f2g2 και να σε μεταφέρει στο βασικό. Θα είναι σαν να έχεις χάσει τα 3/4 της αξίας του υπολοίπου σου
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά καλό είναι να μην έχεις μεγάλα ποσά στο καρτοκινητά. Δεν νομίζω να κινδυνεύεις άμεσα να τα χάσεις, αλλά φαντάσου μία μέρα να καταργηθεί το f2g2 και να σε μεταφέρει στο βασικό. Θα είναι σαν να έχεις χάσει τα 3/4 της αξίας του υπολοίπου σου

Ακριβώς..

Πολύ σωστή σκέψη αλλα ελπίζω και πιστευω δεν θα γίνει, γιατί εχοντάς σε συλλεκτικό σε κρατάει δέσμιο.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Το Sharing ανανεώνει ακόμα την ημερομηνία λήξης για 1 χρόνο; Έχω ένα f2g με 100 ευρώ μέσα και δεν θέλω να βάλω κι άλλα. Άρα να κάνω ένα sharing "μπρος-πίσω" με 5 ευρώ με ένα άλλο f2g και είμαι οκ.

Δεν βλέπω κανέναν να ανησυχεί μην κλείσει η wind και χάσει το υπόλοιπο του. Μόνο εγώ είμαι υπερβολική και ανησυχώ;

ναι...η τραμπα απο το ενα νουμερο στο αλλο ανανεωνει τον χρονο ληξης....

να κλεισει δεν υπαρχει θεμα....στο χειροτερο να πουληθει...π,χ, cosmote T-Mobile :wacko:....

και να σε κανω να νοιωσεις καλυτερα...εγω εχω πολυ μεγαλυτερο ποσο :p

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

δεν υπαρχει κατι τετοιο στη wind

κρίμα, οι άλλες εταιρίες το έχουνε και σε ενημερώνουνε άμεσα με Sms στο κινητό όταν έρθει κάποιο μάιλ. Και στην κοσμοτε δίνει 10 Sms δώρο προς όλα τα δίκτυα από την εφαρμογή κοσμοτε μάιλ. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να στέλνουμε δωρεάν Sms από τον η/υ εκτός από την εφαρμογή κοσμοτε μάιλ;.

εχεις δικιο σε αυτο που λες, μονο που παιζει ρολο και ποτε δημιουργησες το οποιο μεγαλο υπολοιπο εχεις. Αν το απεκτησες πριν την δεσμευση τιμης, οπως εγω για παραδειγμα, δεν χανεις και τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχεις δικιο σε αυτο που λες, μονο που παιζει ρολο και ποτε δημιουργησες το οποιο μεγαλο υπολοιπο εχεις. Αν το απεκτησες πριν την δεσμευση τιμης, οπως εγω για παραδειγμα, δεν χανεις και τιποτα.

οταν το υπολοιπο ειναι φταιγμενο απο bonus διπλασιασμου + bonus ανανεωσης απο καταστηματα τις wind ...βαζω 50 μου γραφουν 125....ε.....τοτε αξιζει...;)

...οσο για την περιπτωση καταργησης του f2g2...υπαρχει και το wind international που κινειται στα ιδια επιπεδα με τον συναγωνισμο....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ναι εντάξει, 100 ευρώ είχες, 100 θα συνεχίσεις να έχεις, απλά τώρα αντιστοιχούν σε ~1000 λεπτά ομιλίας, ενώ αν αλλάξει στο βασικό σε ~270, αν τα υπολογίζω σωστά. Πιστεύω όμως ότι όσο εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά του φρογκ με τον διπλασιασμό της πρώτης κάρτας δεν θα το πειράξουν το φ2γ2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Sharing ανανεώνει ακόμα την ημερομηνία λήξης για 1 χρόνο;

ναι...η τραμπα απο το ενα νουμερο στο αλλο ανανεωνει τον χρονο ληξης....

+1. Το επιβεβαιώνω κι εγώ.

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

κρίμα, οι άλλες εταιρίες το έχουνε και σε ενημερώνουνε άμεσα με Sms στο κινητό όταν έρθει κάποιο μάιλ. Και στην κοσμοτε δίνει 10 Sms δώρο προς όλα τα δίκτυα από την εφαρμογή κοσμοτε μάιλ. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να στέλνουμε δωρεάν Sms από τον η/υ εκτός από την εφαρμογή κοσμοτε μάιλ;.

μήπως λεω εγώ τώρα να έμπαινες να δεις τα mail σου μέσω του opera ή του browser του κινητού σου;... τσάμπα Internet σου δίνει η wind. :ninja:

Άλλο το να σου έρχεται ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο, άλλο να μπαίνες κάθε τρεις και λίγο να ελέγχεις. Δεν είναι καθόλου πρακτικό
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova