Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην συγκεκριμενη προσφορα,f2g2 για να την διατηρει η wind σημαινει οτι την συμφερει. Αρα δεν μας κανει χαρη. Εχουμε λοιπον καθε δικαιωμα να ζηταμε συνεχεια το κατι παραπανω.

Μακάρι φίλε να είναι όπως τα λες! Μακάρι να μην διακοπεί το f2g2.

Η αγορά καρτοκινητής όπως την βλέπω, αντί να πηγαίνει εμπρός, πηγαίνει προς τα πίσω για τις απλές χρεώσεις.

όλοι κάνουν προσφορές προς το ίδιο πακέτο/εταιρεία, αλλά οι χρεώσεις προς τους άλλους είναι φωτιά.

Με τις νέες αυξήσεις φπα και την οικονομική κρίση, χρεώσεις σαν του f2g2 (συν τα προνόμια του f2g π.χ. 1500+1500+1,5GB) δύσκολα θα ξαναδούμε.

Με τις νέες αυξήσεις φπα και την οικονομική κρίση, χρεώσεις σαν του f2g2 (συν τα προνόμια του f2g π.χ. 1500+1500+1,5GB) δύσκολα θα ξαναδούμε.

δεν το συζηταω οτι ειναι μακραν οτι καλυτερο εχουμε δει συην κινητη. και γιαυτο ακριβως το λογο το διατηρει η εταιρια, γιατι ξερει οτι αν το κοψει οι ανατροπες θα ειναι πολυ μεγαλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να καταλάβω....η προσφορά είναι "σ παίρνουν 8 ευρώ κ σου δίνουν 100 λεπτά προς όλους σωστά?με ελάχιστη χρεώσει από τα 100 λεπτά τα 3 λεπτά?υπάρχει χρονικό όριο σε πόσο καιρό πρέπει να έχουμε φάει τα 100 λεπτά(π.χ 1 μήνα)?η μέχρι να τα χαλάσουμε εως την 15/9?"

τα 120 της κοσμοτε νομίζω είναι με 10αρα κάρτα κ πάνω κ στα κάνει δώρο η κάνω λάθος?!αν δν είχε τα 3λεπτα ελάχιστη τότε θα ήταν σούπερ!άλλα για αυτούς που έχουν fg2 νομίζω δν πολύ συμφέρει!

Αρα τι από τα δύο είναι πιο συμφέρον;

συμφέρει προφανώς τα 120 λεπτά με κάθε ανανέωση αλλά απ΄ότι φαίνεται η wind τη δίνει επιλεκτικά, μακάρι να τη φέρει σε όλους τους free2go θα μας σώσει από πολλά. Αλλά επειδή και η vodafone δε τη διαφημίζει καθόλου (αλήθεια έχει παίξει καμιά διαφήμιση;;) προφανώς και η wind δε το κάνει, κρίμα...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

συμφέρει προφανώς τα 120 λεπτά με κάθε ανανέωση αλλά απ΄ότι φαίνεται η wind τη δίνει επιλεκτικά, μακάρι να τη φέρει σε όλους τους free2go θα μας σώσει από πολλά. Αλλά επειδή και η vodafone δε τη διαφημίζει καθόλου (αλήθεια έχει παίξει καμιά διαφήμιση;;) προφανώς και η wind δε το κάνει, κρίμα...

αυτο το επιλεκτικα εχει καταντησει πραγματικα αηδια. ξεφτιλα πια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακριβώς αλλά υπάρχουν 2 προσφορές σύμφωνα με προηγούμενο post μέλους που επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση, έχοντας βέβαια τις επιφυλάξεις μας όσον αφορά στην αξιοπιστία των λεγομένων του CC της WIND.

1. Ανανέωση με 10€ και έχουμε 2 ώρες προς όλους και μας μένουν τα 10€ (?)

2. Αποστολή μηνύματος στο 1233 και με ανανέωση των 8€ σε κατάστημα έχουμε 2 ώρες προς όλους(εγώ συγκεκριμένα έτσι όπως ειπώθηκε κατάλαβα ότι με 8€ αγοράζεις πακέτο των 2 ωρών προς όλους)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εγω παρολο που εχω f2g2, τωρα που εχει κανονικο ιντερνετ η κοτε λεω να την κανω προς κοσμοκαρτα. Και φθηνη ομιλια εχει κ φθηνο sms.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εγω παρολο που εχω f2g2, τωρα που εχει κανονικο ιντερνετ η κοτε λεω να την κανω προς κοσμοκαρτα. Και φθηνη ομιλια εχει κ φθηνο sms.

Όταν λες κανονικό ίντερνετ, τι ακριβώς εννοείς? Κάποια προσφορά ή πακέτο?

Και για φθηνή ομιλία/sms? Πόσο φθηνή? Σαν του f2g2 ?

Όταν λες κανονικό ίντερνετ, τι ακριβώς εννοείς? Κάποια προσφορά ή πακέτο?

Και για φθηνή ομιλία/sms? Πόσο φθηνή? Σαν του f2g2 ?

Εχει μονιμο πακετο με κανονικο ιντερνετ και οσες ενεργοποιησεις θελεις το μηνα. Εχει φθηνο μηνυμα οσο και το f2g2 και εχει φθηνη ομιλια διοτι με καθε καρτα σου δεινει 2ωρες ομιλιας η βιντεο κλησεων προς ολους για ενα μηνα.

Να τονίσουμε ότι το εν λόγω είναι COSMOKARTA και όχι What's up:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

αυτο το επιλεκτικα εχει καταντησει πραγματικα αηδια. ξεφτιλα πια

Συμφωνω, τι θα πει επιλεκτικα, ελεος.

Εχει μονιμο πακετο με κανονικο ιντερνετ και οσες ενεργοποιησεις θελεις το μηνα. Εχει φθηνο μηνυμα οσο και το f2g2 και εχει φθηνη ομιλια διοτι με καθε καρτα σου δεινει 2ωρες ομιλιας η βιντεο κλησεων προς ολους για ενα μηνα.

το f2g2 δεν εχει "πακετο" internet...ειναι απλα ΤΖΑΜΠΑ...

το μηνυμα εχει 4 λεπτα;;;;...ΟΧΙ .. η cosmokarta που εχει τις 2 ωρες εχει μηνυμα στα 12 λεπτα :mad:

...υπαρχουν ελαχιστες χρεωσεις....χρεωση ανα τριλεπτο στις δωρεαν χρονο ...

αλλα αν δεν γουσταρεις φιλε μπορεις να την κανεις...οπως εχω πει και παλιοτερα οσοι λιγοτεροι στο f2g2 τοσο πιο δυσκολα το κοβουν....:D

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

το f2g2 δεν εχει "πακετο" internet...ειναι απλα ΤΖΑΜΠΑ...

το μηνυμα εχει 4 λεπτα;;;;...ΟΧΙ .. η cosmokarta που εχει τις 2 ωρες εχει μηνυμα στα 12 λεπτα :mad:

...υπαρχουν ελαχιστες χρεωσεις....χρεωση ανα τριλεπτο στις δωρεαν χρονο ...

αλλα αν δεν γουσταρεις φιλε μπορεις να την κανεις...οπως εχω πει και παλιοτερα οσοι λιγοτεροι στο f2g2 τοσο πιο δυσκολα το κοβουν....:D

Εχει τα πακετα sms choise!

Εχει τα πακετα sms choise!

ΠΑΚΕΤΑ....

;)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακριβώς αλλά υπάρχουν 2 προσφορές σύμφωνα με προηγούμενο post μέλους που επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση, έχοντας βέβαια τις επιφυλάξεις μας όσον αφορά στην αξιοπιστία των λεγομένων του CC της WIND.

1. Ανανέωση με 10€ και έχουμε 2 ώρες προς όλους και μας μένουν τα 10€ (?)

2. Αποστολή μηνύματος στο 1233 και με ανανέωση των 8€ σε κατάστημα έχουμε 2 ώρες προς όλους(εγώ συγκεκριμένα έτσι όπως ειπώθηκε κατάλαβα ότι με 8€ αγοράζεις πακέτο των 2 ωρών προς όλους)

Οπως ειχα γραψει πριν εμενα μου ηρθε το μηνυμα για τα 10 ευρω με τις 2 ωρες

Λοιπον εκανα ανανεωση με 11αρα καρτα (δεν υπαρχει 10αρα) και εχω 2 ωρες , τα 11 μειον το φορο μεσα, χρεωση ανα 3λεπτο και μαθαινεις το υπολοιπο που σου μενει στελνωντας ΥΠ στο 1233, αυτα. Οσο για το επιλεκτικα δε ξερω πως γινετε, απλα εγω εχω να κανω ανανεωση πανω απο χρονο αφου με τα μπονους απο το site που υπηρχε παλια, αλλα και με κατι μηνυματα διπλασιασμου ειχα φτασει τα 200 ευρω (τωρα ειμαι στα 150)

**ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εχω f2g2 ME 1,5 GB και μετα την ανανεωση ετσι για τσεκαρισμα δεν εχει αλλαξει τιποτα απο το πακετο μου...

Edited by reddevils.gr
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Σε μένα(F2G2 με το 1,5GB σε ισχύ) πάντως, μήνυμα δεν έχει έρθει (ακόμα).:rolleyes:

Ούτε εμένα.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Ούτε εμένα.

να ανοιξουμε ενα καινουριο τοπικ για να γινει διαχωρισμος μεταξυ αυτων που ελαβαν μηνυμα με την προσφορα και αυτων που δεν το ελαβαν. Αφου η εταιρια κρινει οτι ολοι οι πελατες της δεν ειναι ισοι πρεπει να κινηθουμε και εμεις αναλογως. Το βλεπω σε λιγο καιρο να πωλουνται στο buy and sell καρτες που τους ηρθε το μηνυμα με την προσφορα. Αθανατη wind.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω μιλήσει με περίπου 15 άτομα που έχουν f2g και σε κανέναν δεν έχει έρθει σχετικό μήνυμα.Πρεπει να είναι πολύ επιλεκτική η προσφορά...

να ανοιξουμε ενα καινουριο τοπικ για να γινει διαχωρισμος μεταξυ αυτων που ελαβαν μηνυμα με την προσφορα και αυτων που δεν το ελαβαν. Αφου η εταιρια κρινει οτι ολοι οι πελατες της δεν ειναι ισοι πρεπει να κινηθουμε και εμεις αναλογως. Το βλεπω σε λιγο καιρο να πωλουνται στο buy and sell καρτες που τους ηρθε το μηνυμα με την προσφορα. Αθανατη wind.

Στο buy&sell φοβάμαι μη δούμε να πωλείται τίποτις άλλο, καμιά εταιρεία ας πούμε :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ουτε και σε μενα ηρθε μηνυμα,ειναι επιλεκτικοι προσφορα,οπωσ αναφεραται και πιο πανω,δεν αξιζει πια το f2g,δεν ειναι οπωσ παλια,ανα 3η'4ημερεσ το πολυ,βαζω καρτα των 5ευρω.Το μονο που με κραταει ακομη στο f2g,και δεν παω στην νεα καρτοκινητη,ειναι το WIN-CLUB.περιμενω να φτασω σε εναν συγκεκριμενω αριθμω,να εξαργυρωσω και αντε γεια F2G!!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova