Nikolas_620ti Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 γίνεται χρόνια σε f2g και q!!!κυρίως όταν δν χρησιμοποιείς το πακέτο πολύ!τις περισσότερες φόρες σε μνμ στο στέλνουν!είναι κάτι σαν προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 ... Θα μου έρθει κάποιο μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση? H Wind δε στέλνει μήνυμα επιβεβαίωσης για την ονομαστικοποίηση. Ή θα τους καλέσεις σε λίγες ημέρες τηλεφωνικώς, για να σου πουν αν έχει γίνει η ταυτοποίηση ή θα τους στείλεις e mail. Εγώ έκανα το δεύτερο (τα γραπτά, έστω και σε ηλεκτρονική μορφή μένουν) και μου απάντησαν ότι είναι οι αριθμοί που τους έγραψα ονομαστικοποιήθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Πήγα σήμερα και έβαλα 3 ευρώ σ'έναν αριθμό F2G2 για να μην χάσω το 1,5G και το 0,10/λεπτό και όταν πήρα το 1269 μου είπε ότι έχω 5 ευρώ και κάτι λεπτά, ενώ πριν ανανεώσω είχα μέσα 0,07 ευρώ. Παίζει καμιά προσφορά ;;; :confused: Γιατί, πρέπει να βάζεις λεφτά για να μη χάσεις το 1,5Gb και το 0,10/λεπτό; Καινούργιο φασόλι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 ^ Ας απαντήσει και ο ίδιος ο χρήστης, αλλά εγώ υπέθεσα ότι απλά έληγε η σύνδεση αυτή του συγκεκριμένου f2g2 του και γι'αυτό ανανέωσε, για να την έχει για 1 χρόνο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Γιατί, πρέπει να βάζεις λεφτά για να μη χάσεις το 1,5Gb και το 0,10/λεπτό; Καινούργιο φασόλι αυτό; οχι. Η προσφορα ανανεωνεται αυτοματα καθε μηνα χωρις να απαιτειται καποια ανανεωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Γιατί, πρέπει να βάζεις λεφτά για να μη χάσεις το 1,5Gb και το 0,10/λεπτό; Καινούργιο φασόλι αυτό; Όχι, απλά έληγε η σύνδεση σε λίγες μέρες και είπα να μην το ρισκάρω και περιμένω την τελευταία στιγμή. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Γιατί, πρέπει να βάζεις λεφτά για να μη χάσεις το 1,5Gb και το 0,10/λεπτό; Καινούργιο φασόλι αυτό; Όχι, αλλά αν το υπόλοιπό σου είναι τόσο λίγο που δεν σου επιτρέπει να κάνεις κλήση τότε στο 1245 σε ενημερώνει ότι δεν έχεις υπόλοιπο προσφοράς. Μου έτυχε και εμένα πριν μερικές μέρες και με έπιασε ένας ψιλοπανικός, αλλά μερικά λεπτά αφού έβαλα πέντε ευρώ στην κάρτα η προσφορά επανήλθε. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Ρε παιδιά θα πάω Βουλγαρία την άλλη βδομάδα...χρειάζεται να κάνω τίποτα για να μπορώ να παίρνω και να με παίρνουνε τηλ από Ελλάδα? Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Ρε παιδιά θα πάω Βουλγαρία την άλλη βδομάδα...χρειάζεται να κάνω τίποτα για να μπορώ να παίρνω και να με παίρνουνε τηλ από Ελλάδα? Έτσι εξηγείται λοιπόν. Έχουμε καεί στο γάλα με αυτή την εταιρία και φυσάμε και το γιαούρτι. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Έτσι εξηγείται λοιπόν. Έχουμε καεί στο γάλα με αυτή την εταιρία και φυσάμε και το γιαούρτι. :lol: Γελάς αλλά αυτή είναι η τραγική αλήθεια....καλή από προσφορές αλλά δεν ξέρεις από που θα σου έρθει το κακό:worry: Απλά μια επιβεβαίωση ήθελα για να είμαι 100% σίγουρος Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Αυτό το σκηνικό που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως εάν έχεις υπόλοιπο κάτω από 0,07€ στην κάρτα σου, ισχύει και στα F2G2? Δηλαδή, π.χ. αν έχω 0,06€, δεν μπορώ να πάρω να μιλήσω τα 36 δευτερόλεπτα που μου απομένουν? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Αυτό το σκηνικό που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως εάν έχεις υπόλοιπο κάτω από 0,07€ στην κάρτα σου, ισχύει και στα F2G2? Δηλαδή, π.χ. αν έχω 0,06€, δεν μπορώ να πάρω να μιλήσω τα 36 δευτερόλεπτα που μου απομένουν? Δεν νομίζω.. Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Ρε παιδιά θα πάω Βουλγαρία την άλλη βδομάδα...χρειάζεται να κάνω τίποτα για να μπορώ να παίρνω και να με παίρνουνε τηλ από Ελλάδα? απλα να εχεις μοναδες στι υπολοιπο σου. τιποτα αλλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Ρε παιδιά θα πάω Βουλγαρία την άλλη βδομάδα...χρειάζεται να κάνω τίποτα για να μπορώ να παίρνω και να με παίρνουνε τηλ από Ελλάδα? Πάρε μια βουλγάρικη κάρτα sim για να μην χρεώνεσαι εισερχόμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Πλέον τους αριθμούς της sim τους βρίσκουν αυτόματα. Α ωραία δλδ.. Δηλαδή δηλώνω και τη δικιά σου κάρτα στο όνομα μου αρκεί να ξέρω τον αριθμό σου... :confused: Ρε παιδιά θα πάω Βουλγαρία την άλλη βδομάδα...χρειάζεται να κάνω τίποτα για να μπορώ να παίρνω και να με παίρνουνε τηλ από Ελλάδα? Πας σε ένα κατάστημα και ρωτάς αν έχουν ενεργοποιημένο Roaming στον αριθμό σου για να πας στο εξωτερικό.. Αν και πιστεύω ότι είναι ήδη έτοιμο.. Πάρε μια βουλγάρικη κάρτα sim για να μην χρεώνεσαι εισερχόμενες. Φαντάζομαι πως ο άνθρωπος θα πάει για μερικές μέρες δεν θα μεταναστεύσει!:lol: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Ρε παιδιά θα πάω Βουλγαρία την άλλη βδομάδα...χρειάζεται να κάνω τίποτα για να μπορώ να παίρνω και να με παίρνουνε τηλ από Ελλάδα? Πλέον το Roaming είναι μονίμως ανοιχτό(επιβεβαιωμένο);) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Α ωραία δλδ.. Δηλαδή δηλώνω και τη δικιά σου κάρτα στο όνομα μου αρκεί να ξέρω τον αριθμό σου... :confused: Δεν μπορείς, τα έχω δηλωμένα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Thanks για τις απαντήσεις!!!Για μια συναυλία θα πάω 2 μέρες οπότε δε λέει να πάρω βουλγάρικη sim Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 H Βουλγαρία έχει και eurotariff οπότε με συνετή χρήση δεν θα σου βγει και πολύ ακριβα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 H Βουλγαρία έχει και eurotariff οπότε με συνετή χρήση δεν θα σου βγει και πολύ ακριβα Τι ειναι το eurotariff? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Τι ειναι το eurotariff? Ευρώ ταρίφα.Δηλαδή χρεώσεις που ισχύουν για την ευρωπη. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Τι ειναι το eurotariff? Ενιαία χρέωση περιαγωγής για όλη την ευρωπαϊκή ένωση. Από 1η Ιουλίου 2010 οι τιμές eurotariff διαμορφώνονται σε 0,39+ΦΠΑ/λεπτό για τις εξερχόμενες κλήσεις 0,15+ΦΠΑ/λεπτό για τις εισερχόμενες Η αποστολή sms παραμένει στα 0,11+ΦΠΑ/μήνυμα Στις τιμές θα πρέπει να υπολογιστεί και το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 12% που αφαιρείται από κάθε κάρτα ανανέωσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Ενιαία χρέωση περιαγωγής για όλη την ευρωπαϊκή ένωση. Από 1η Ιουλίου 2010 οι τιμές eurotariff διαμορφώνονται σε 0,39+ΦΠΑ/λεπτό για τις εξερχόμενες κλήσεις 0,15+ΦΠΑ/λεπτό για τις εισερχόμενες Η αποστολή sms παραμένει στα 0,11+ΦΠΑ/μήνυμα Στις τιμές θα πρέπει να υπολογιστεί και το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 12% που αφαιρείται από κάθε κάρτα ανανέωσης. Ξεφτίλα πέρα από τα προνομιακά free2go2, Q και frog στα κλασικά καρτοκινητά πληρώνεις χοντρικά 0,36 ευρώ το λεπτό κλήσεις για εντός Ελλάδας και 0.12 ευρώ το sms, για να στείλεις εξωτερικό 0,23 ευρώ το sms ενώ αν στείλεις από εξωτερικό Ελλάδα πληρώνεις 0,11 ευρώ. Σε λίγο καιρό θα συμφέρει να επικοινωνείς με Ελληνικό κινητό από Γερμανία στην Ελλάδα παρά από Ελληνικό σε Ελληνικό, αλλά εδώ ποιος να τους βάλει χέρι πάλι καλά που στην Ευρώπη τους έχουν βάλει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Φίλε Pan82 αν και έχεις δίκιο στην βασική σου θέση , δεν είναι όμως σωστό να αναφέρουμε σε μία σύγκριση κάπιες τιμές με Φ.Π.Α. και άλλες τιμές χωρίς Φ.Π.Α. έτσι για να διορθώσω τον συλογισμό σου από εξωτερικό Θα πληρώνεις 13,31 το μύνημα (μαζί με τον τρέχοντα Φ.Π.Α που και αυτός θα αυξηθεί από τον Ιούλιο και θα πάμε στο 13,53) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Αυτό το σκηνικό που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως εάν έχεις υπόλοιπο κάτω από 0,07€ στην κάρτα σου, ισχύει και στα F2G2? Δηλαδή, π.χ. αν έχω 0,06€, δεν μπορώ να πάρω να μιλήσω τα 36 δευτερόλεπτα που μου απομένουν? Καμία ενημέρωση γι' αυτό έχουμε;:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts