Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω που μπηκα με τα 3g ιντερνετ και μου ξανα πηγε μειον δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο αφου ο ογκος ειναι μεγαλος. και τωρα περιμενω να μου τα πιστωσουνε. ελεος!! . πολυ καλη υπηρεσια αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι παει μειον αφου υπαρχει υπολοιπο απο τον δωρεαν ογκο αυτο ρωτησα στο 1260 και μου ειπανε οτι υπαρχει ογκος αλλα δεν μπορουνε να μου πουνε ποσα ακριβως μβ ή gb INTERNET ΕΧΩ.

Εμένα μου πηγαίνει μείον όταν είμαι στο Internet και πιάνει Τούρκικο δίκτυο. Γίνεται συνήθως κάθε βράδυ. Έχει πάει ένα σωρό φορές από -1 έως -3 ευρώ, μια φορά -19,11 και τώρα είναι -34,47 και περιμένω να μου το μηδενίσουν αύριο.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Χρονια πολλά!!!!

Με το δωρεαν ιντερνετ μπορω να δω κ τηλεοραση απο το κινητο μου? Κι αν ναι, πως;;

Το wind plus ειναι δωρεαν;;

WIND :D

Χρονια πολλά!!!!

Με το δωρεαν ιντερνετ μπορω να δω κ τηλεοραση απο το κινητο μου? Κι αν ναι, πως;;

Το wind plus ειναι δωρεαν;;

Η πλοήγηση στο WIND Plus είναι δωρεάν εφόσον έχεις ενεργοποιήσει την νέα προσφορά.

Όμως τηλεόραση δεν μπορείς να δεις δωρεάν καθώς η υπηρεσία είναι χρεώσιμη (νομίζω 1.19€ για κάθε φορά που θέλεις να δεις κάποιο κανάλι).

Καλησπερα παιδια, γυρισα παλι πισω σε F2G επειτα απο ενα διαλλειμα με wind καρτοκινητη.

Θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να παω σε F2G 2 γιατι ειμαι στο 4. Αμα καλεσω 1342 η μονη μου επιλογη ειναι να επιστρεψω σε καρτοκινητη. Μηπως γνωριζετε πιο ειναι το 4ψηφιο;

Ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα

Eχει καταργηθει η δεσμευση τιμης και συνεπως εχει καταργηθει και το f2g2. Δεν μπορεις να το επιλεξεις πλεον γιατι δεν υπαρχει
[sIGPIC][/sIGPIC]

Eχει καταργηθει η δεσμευση τιμης και συνεπως εχει καταργηθει και το f2g2. Δεν μπορεις να το επιλεξεις πλεον γιατι δεν υπαρχει

Ευχαριστω για το ινφο, αλλααααα, γιατι μου λεει οτι εχω το F2G 4;;;;;;; Σταματησε η προσφορα αλλα οσοι προλαβαν προλαβαν; Αλλιως θα μου ελεγε απλα Wind f2g (χωρις νουμερο):cry:

Καλησπερα παιδια, γυρισα παλι πισω σε F2G επειτα απο ενα διαλλειμα με wind καρτοκινητη.

Θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να παω σε F2G 2 γιατι ειμαι στο 4. Αμα καλεσω 1342 η μονη μου επιλογη ειναι να επιστρεψω σε καρτοκινητη. Μηπως γνωριζετε πιο ειναι το 4ψηφιο;

Ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα

Δυστυχώς την πάτησες. Όπως και πολλοί άλλοι.

Η πιο οικονομική λύση για κλήσεις προς όλους αυτή τη στιγμή είναι η frog.

Αν θέλεις απεριόριστη επικοινωνία με wind μπορείς να πας στην Q.

Kαι στις δύο περιπτώσεις μόνο με φορητότητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω για το ινφο, αλλααααα, γιατι μου λεει οτι εχω το F2G 4;;;;;;; Σταματησε η προσφορα αλλα οσοι προλαβαν προλαβαν; Αλλιως θα μου ελεγε απλα Wind f2g (χωρις νουμερο):cry:

Στην ουσία το F2G4 που σου λέει,είναι το απλό F2G καθώς έχει ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις.

Πάντως την πάτησαν πολλοί με την αλλαγή σε νέα καρτοκινητή!Ευτυχώς δεν το άλλαξα και γω (στο τσακ ήμουν) και έχω ακόμα τις φθηνές χρεώσεις!

Στην ουσία το F2G4 που σου λέει,είναι το απλό F2G καθώς έχει ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις.

Πάντως την πάτησαν πολλοί με την αλλαγή σε νέα καρτοκινητή!Ευτυχώς δεν το άλλαξα και γω (στο τσακ ήμουν) και έχω ακόμα τις φθηνές χρεώσεις!

Γιατι αν δεν αλλαζα σε καρτοκινητη θα κραταγα την δεσμευση τιμης; Δηλαδη τωρα με την επιστροφη μου εχω μεγαλυτερες χρεωσεις; Δεν αλλαξα ποτε το οικονομικο πακετο (σε 1,2,3,4 κτλ) Θα μπορουσα να εχω μερικα νουμερα για ολα αυτα;

Καποτε με F2g ειχα ταδε χρεωση

Γυριζω σε καρτοκινητη και μετα απο ενα μηνα παλι σε f2G

Τι εχασα;Γιατι σιγουρα δεν κερδισα περα απο την προσφορα για ολο τον χρονο με τα 100 πλεον Mb

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις

Γιατι αν δεν αλλαζα σε καρτοκινητη θα κραταγα την δεσμευση τιμης; Δηλαδη τωρα με την επιστροφη μου εχω μεγαλυτερες χρεωσεις; Δεν αλλαξα ποτε το οικονομικο πακετο (σε 1,2,3,4 κτλ) Θα μπορουσα να εχω μερικα νουμερα για ολα αυτα;

Όποιος είχε F2Gχ και το γύρισε σε νέα καρτοκινητή,αν ξαναεπέστρεψε ή θέλει να ξαναεπιστρέψει θα έχει το F2G4 δηλαδή το απλό F2G.

Και αυτό γιατί έχει καταργηθεί η δέσμευση τιμής επομένως δεν είναι πλέον διαθέσιμα τα F2G1,F2G2,F2G3,F2G5 κτλ. και κατά συνέπεια οι προνομιακές τους χρεώσεις.

Όποιος βέβαια τα είχε από πριν ενεργοποιημένα και δεν έκανε αλλαγή σε νέα καρτοκινητή,διατήρησε τα προνομιακά πακέτα.

Edited by petros_dl

Καποτε με F2g ειχα ταδε χρεωση

Γυριζω σε καρτοκινητη και μετα απο ενα μηνα παλι σε f2G

Τι εχασα;Γιατι σιγουρα δεν κερδισα περα απο την προσφορα για ολο τον χρονο με τα 100 πλεον Mb

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις

Eξαρτάται το ποιο free2go είχες;; αν είχες όντως το 2 που ψάχνεις να πάς έχασες πολλά από αυτή την αλλαγή. Όσοι μείναμε εκεί μετά την κατάργηση έχουμε 0,10 ευρώ το λέπτό ομιλία και 0,04 ευρώ το sms με χρέωση από το πρώτο δευτερόλεπτο. Το νέο free2go πλέον έχει χρέωση 0,354 ευρώ το λεπτό και 0,085 ευρώ το sms με ελάχιστη χρέωση 30 δευτερόλεπτα οπότεη δίαφορά είναι χαοτική.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Eξαρτάται το ποιο free2go είχες;; αν είχες όντως το 2 που ψάχνεις να πάς έχασες πολλά από αυτή την αλλαγή. Όσοι μείναμε εκεί μετά την κατάργηση έχουμε 0,10 ευρώ το λέπτό ομιλία και 0,04 ευρώ το sms με χρέωση από το πρώτο δευτερόλεπτο. Το νέο free2go πλέον έχει χρέωση 0,354 ευρώ το λεπτό και 0,085 ευρώ το sms με ελάχιστη χρέωση 30 δευτερόλεπτα οπότεη δίαφορά είναι χαοτική.

Ναι πράγματι είναι χαoτική η διαφορά

Εκτός αν πάς στην Νέα καρτοκινητή

α) έχεις διπλασιασμό στον χρόνο

Άρα μιλάς με τα μισά λεπτά από αυτά του F2Gή αν θές μιλάς κάπια λεπτά με χρεώσεις και άλλα τόσα δωρεάν .

β) έχεις δωρεάν ΟΛΑ τα WIND και Q, και όχι μόνο τα F2G

Όμως δεν έχεις Internet....

Edited by Vasileios

Η πλοήγηση στο WIND Plus είναι δωρεάν εφόσον έχεις ενεργοποιήσει την νέα προσφορά.

Όμως τηλεόραση δεν μπορείς να δεις δωρεάν καθώς η υπηρεσία είναι χρεώσιμη (νομίζω 1.19€ για κάθε φορά που θέλεις να δεις κάποιο κανάλι).

Ευχαριστω για την απαντηση. Καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχει; Οπως πχ μπορουμε να δουμε live tv στον υπολογιστη χωρις καρτα τηλεορασης αν υπαρχει κτ αντιστοιχο κ στο κινητο.

Αμα θέλεις τόσο πολύ τηλεόρασή πάρε ένα από αυτά τα "κινεζικα" τηλέφωνα που έχουν ενσωματωμένο δέκτη.

Πουλάει και h wind κάτι JAGA με 2 ταυτόχρονες SIM (πχ μια cosmote, μια wind) και ενσωματωμένο δέκτη TV (αναλογικό, πιάνει καλά ακούω)... :)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Αμα θέλεις τόσο πολύ τηλεόρασή πάρε ένα από αυτά τα "κινεζικα" τηλέφωνα που έχουν ενσωματωμένο δέκτη.

Πουλάει και h wind κάτι JAGA με 2 ταυτόχρονες SIM (πχ μια cosmote, μια wind) και ενσωματωμένο δέκτη TV (αναλογικό, πιάνει καλά ακούω)... :)

Διαβασα οτι πλεον κυκλοφορουν κ μη κινεζικα. Ειδα ενα τελειο lg με ψηφιακο δεκτη. Απλα ελεγα μηπως απο το ιντερνετ θα μπορουσα να δω.

Στα πολυ μικρα γραμματα τα ελεγε αραγε ολα αυτα; Πλεον αρχισα και εγω να τσαντιζομαι με τη Wind. Γυρισα σε καρτοκινητη γιατι θεωρητικα με βολευε αλλα πρακτικα ειδα να φευγουν τουλαχιστον 15€ το μηνα οποτε ειπα να ξαναπαω σε F2G λογω και ιντερνετ. Πλεον εφαγα για τα καλα το πακετο και εμεινα ξεκρεμαστος. Ετσι νιωθω τωρα. :cry:

καλημερα

ειχα μια καρτουλα νεας καρτοκινητης τηλεφωνιας την οποια και μετετρεψα σε f2g για να εκμεταλλευτω την προσφορα του προηγουμενου μηνα. τωρα θελω να βαλω χρονο ομιλιας και θα ηθελα να ρωτησω τι καρτα ανανεωσης πρεπει να αγορασω?για νεα καρτοκινητη ή για f2g?

ευχαριστω

Στα πολυ μικρα γραμματα τα ελεγε αραγε ολα αυτα; Πλεον αρχισα και εγω να τσαντιζομαι με τη Wind. Γυρισα σε καρτοκινητη γιατι θεωρητικα με βολευε αλλα πρακτικα ειδα να φευγουν τουλαχιστον 15€ το μηνα οποτε ειπα να ξαναπαω σε F2G λογω και ιντερνετ. Πλεον εφαγα για τα καλα το πακετο και εμεινα ξεκρεμαστος. Ετσι νιωθω τωρα

Δεν εισαι ο μονος..

Εδώ βεβαια πολλοί (και εγώ) φωνάζαμε να ΜΗΝ πειράξετε τα F2G2 γιατί ειναι μοναδικα δεν υπαρχει τιποτα σε 0.10€/λεπτό, 0.04€/σμσ ΟΥΤΕ στο καλύτερο συμβόλαιο.

Παρε οποιο συμβόλαιο ομιλιας-χρόνου θέλεις, διαίρεσε πάγιο με χρόνο, να δεις ποσο βγαίνει το λεπτό σε χρηματα (βγάλε και την επιδότηση). Δεν υπάρχει τιποτα τοσο καλό :(

Επρεπε να πάρεις νεα καρτα για το "νεο καρτοκινητό" να επωφεληθείς της ΤΟΤΕ προσφοράς (10€ σε ολη την ουιντ, και "Διπλασιασμό" της τριπλασιασμένης χρέωσης που έδινε >:( )

Αν ψάξεις κάποιοι πουλάνε προενεργοποιημένα f2g2 αλλα θα εχεις διαφορετικό νουμερο.. Αλλοιώς μετέφερέ το σε q (φορητότητα) με 0.20€/λεπτό, 0.04σμσ και με 1€ ολη η wind/q δωρεάν. Ειναι πολυ καλύτερο πακέτο για καρτοκινητό γενικής χρήσης

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Δεν εισαι ο μονος..

Εδώ βεβαια πολλοί (και εγώ) φωνάζαμε να ΜΗΝ πειράξετε τα F2G2 γιατί ειναι μοναδικα δεν υπαρχει τιποτα σε 0.10€/λεπτό, 0.04€/σμσ ΟΥΤΕ στο καλύτερο συμβόλαιο.

Παρε οποιο συμβόλαιο ομιλιας-χρόνου θέλεις, διαίρεσε πάγιο με χρόνο, να δεις ποσο βγαίνει το λεπτό σε χρηματα (βγάλε και την επιδότηση). Δεν υπάρχει τιποτα τοσο καλό :(

Επρεπε να πάρεις νεα καρτα για το "νεο καρτοκινητό" να επωφεληθείς της ΤΟΤΕ προσφοράς (10€ σε ολη την ουιντ, και "Διπλασιασμό" της τριπλασιασμένης χρέωσης που έδινε >:( )

Αν ψάξεις κάποιοι πουλάνε προενεργοποιημένα f2g2 αλλα θα εχεις διαφορετικό νουμερο.. Αλλοιώς μετέφερέ το σε q (φορητότητα) με 0.20€/λεπτό, 0.04σμσ και με 1€ ολη η wind/q δωρεάν. Ειναι πολυ καλύτερο πακέτο για καρτοκινητό γενικής χρήσης

Ουσιαστικα το καλυτερο αυτη την στιγμη που βεβαια ισχυει για καποιους τυχερους/ψαγμενους ειναι το F2G2 με 1.5Gb ιντερνετ.

Ισως γυρισω παλι σε καρτοκινητη μιας και τα 100Mb δεν θα μου απαλυνουν τον πονο. Αρκετα τηλεφωνα μου ειναι προς wind και οχι σε F2G οποτε παρολα τα δωρεαν λεπτα μου ειναι σχεδον αχρηστα.

Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις.

ΥΓ: Δυστηχως το φορουμ ειναι τοσο μεγαλο και τα ποστ τοσα πολλα που χανετε πολλες φορες η ουσια. Δεν ειδα ποτε να μην πειραξουμε το F2G2. Παρολα αυτα παραμενει το μονο χερι βοηθειας μεσα στην ζουγκλα που ζουμε.

καλημερα

ειχα μια καρτουλα νεας καρτοκινητης τηλεφωνιας την οποια και μετετρεψα σε f2g για να εκμεταλλευτω την προσφορα του προηγουμενου μηνα. τωρα θελω να βαλω χρονο ομιλιας και θα ηθελα να ρωτησω τι καρτα ανανεωσης πρεπει να αγορασω?για νεα καρτοκινητη ή για f2g?

ευχαριστω

Έχω την εντύπωση ότι είναι κοινές.

Αλλά και να μην είναι,από την στιγμή που το γύρισες σε F2G,θα πάρεις για F2G.

Πηγα σημερα και δηλωσα ενα καρτοκινητο που ειχα, ουτε η sim δεν χρειαστηκε. Εβγαλαν φωτοτυπια την ταυτοτητα, εγραψα πισω απ την φωτοτυπια αριθμο κινητου και διευθυνση και τελος.

Τοσο χυμα ειναι η δηλωση στη wind?Στην cosmote ηταν πολυ πιο τυπικοι..

Αφού έπιασα χτες επιτέλους γραμμή στο 1260, δήλωσα το πρόβλημα με το internet (της 25/3). Πριν λίγο ήρθε ενημερωτικό SMS ότι "έχει ήδη προστεθεί το αιτούμενο ποσό στη γραμμή σας".:up:

Καλώ 1269 και μαθαίνω ότι απλώς μου μηδένισαν εντελώς το υπόλοιπο, χωρίς όμως να πιστώσουν όλο το ποσό που είχε αρχικά πριν το πρόβλημα. Δεν μιλάμε για πολλά λεφτά, λιγότερο από 1 καφές ήταν, αλλά έχω βαρεθεί με αυτές τις βλακείες της εταιρίας... :down:

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Χρονια πολλα σε ολους,Χριστος ανεστη.

θελω να κανω 2 ερωτησεις,ενας ξαδερφος ξεθαψε κατι σιμ για πεταμα στις οποιες υπαρχει και μια γουιντ μεσα.

Το κακο ειναι οτι δεν εχει σημα κ οτι δεν ξερει τον αριθμο της αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι φ2γ2.Καπου εδω μεσα στο χαος ειχα δει οτι αν την δειλωσω ξανα ενεργοποιειται?Η κατι τετοιο.Ισχυει?Ετσι για να μην παει χαμενη,η ειναι ηδη χαμενη???

2)Και που στελνω για να δω ποσα λεπτα-σμσ-μβ εχω απο την προσφορα,ευχαριστω.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova