Venus_Is_A_Boy Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Καλή σας μέρα, έχω πολλές απορίες 1. πώς βλέπω ποιο πακέτο f2g ή wind καρτοκινητή έχω? 2. εγώ είχα ενεργοποιήσει το πρόγραμμα με την ανανέωση κάρτας >10 2πλασιασμό χρόνου και 1500 min & 1500 sms, αν βάλω αυτό με τα 3000 με ποιους θα μιλάω? 3. αν ενεργοποιήσω τα 3000 min & sms χάνω την προηγούμενη προσφορά? ας βοηθήσει όποιος μπορεί γιατί έχω χαθεί ευχαριστώ πολύ τελικά καλώντας στο 1269 μου είπε οτι εχω πακέτο καρτοκινητής wind club Τί μπορώ να κάνω για προσφορά και φθηνές χρεώσεις????? Γεια σου! 1. Κλήση στο 1269, πατάς 1, ακούς υπόλοιπο και πακέτο. 2. Αυτό το πακέτο που ενεργοποίησες ήταν για τη wind καρτοκινητή και αφορούσε όλα τα νούμερα wind+ Q. Αυτό με τα 3000 ενεργοποιείται μόνο με το πακέτο του f2g και αφορά ΜΟΝΟ τα νούμερα f2g. 3. Για να ενεργοποιήσεις την προσφορά των 3000 πρέπει να κάνεις αλλαγή οικονομικού πακέτου με μια δωρεάν κλήση στο 1342 και να πας στο f2g. Ναι θα χάσεις οποιαδήποτε προσφορά έχεις ενεργοποιήσει. Όσον αφορά την προσφορά και τι να κάνεις εξαρτάται καθαρά από το με ποιους μιλάς? -Μιλάς με συμβόλαια Wind, Q, momad? ---> πας νέα καρτοκινητή - Μιλάς μόνο με f2g? Θέλεις να μπαίνεις free στο internet από το κινητό σου? --> πας f2g και ενεργοποιείς την αντίστοιχη προσφορά. Edited March 24, 2010 by Venus_Is_A_Boy Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Γεια σου! 1. Κλήση στο 1269, πατάς 1, ακούς υπόλοιπο και πακέτο. 2. Αυτό το πακέτο που ενεργοποίησες ήταν για τη wind καρτοκινητή και αφορούσε όλα τα νούμερα wind+ Q. Αυτό με τα 3000 ενεργοποιείται μόνο με το πακέτο του f2g και αφορά ΜΟΝΟ τα νούμερα f2g. 3. Για να ενεργοποιήσεις την προσφορά των 3000 πρέπει να κάνεις αλλαγή οικονομικού πακέτου με μια δωρεάν κλήση στο 1342 και να πας στο f2g. Ναι θα χάσεις οποιαδήποτε προσφορά έχεις ενεργοποιήσει. Όσον αφορά την προσφορά και τι να κάνεις εξαρτάται καθαρά από το με ποιους μιλάς? -Μιλάς με συμβόλαια Wind, Q, momad? ---> πας νέα καρτοκινητή - Μιλάς μόνο με f2g? Θέλεις να μπαίνεις free στο internet από το κινητό σου? --> πας f2g και ενεργοποιείς την αντίστοιχη προσφορά. για να μιλας με ολη την q και wind κατα την γνωμη μου καλυτερα να πας στην q που πληρωνεις 1 ευρω καθε μηνα και μπορεις να ενεργοποιησεις αυτο το πακετο εως και 4 φορες τον μηνα και επισης εχει και 100μβ ιντερνετ απο το κινητο σου δωρεαν εκτος απο τα 1500 λεπτα και μυνηματα προς ολη την q και την wind . τωρα εαν σε βολευει ο διπλασιασμος του νεου καρτοκινητου παλι καλως πηγαινε σε αυτον αλλα εγω στην θεση σου θα πηγαινα στην q που εχει και οικονομικοτερες χρεωσεις και αφορα ολα τα κινητα που βρισκονται στην wind. ρωτα στην 1260 πως θα κανεις την αιτηση φορητοτητας 'η σε καταστημα. η διαφορα με την προσφορα του wind free to go ειναι οτι σου δινει τα λεπτα μονο προς f2g αλλα σου δινει 3gb ιντερνετ ενω στην q αφορα ολη την wind και σου δινει λιγοτερο ιντερνετ και επισης το σιγουρο ειναι δεν μπορεις να ενημερωθεις για το υπολοιπο των δωρεαν μβ ιντερνετ. αναλογα με τις αναγκες σου επελεξε το πακετο που σε εξυπηρετει. Edited March 24, 2010 by JOHNMEGARYTHMOS διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Πηγα σε 3 καταστηματα και κανενα δεν εδινε δωρεαν τα φακελακια.Ολα απο 5ευρω. Το ίδιο πράγμα είναι. Αφου σε ένα μήνα το αργότερο θα πρέπει να βάλεις μια καρτούλα ανανέωσης για να μην λήξει. Εγω πήρα δυο δωρεάν και την επόμενη μέρα πήρα δυο καρτουλες ανανέωσης των 5 ευρώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 ενεργοποιησα την προσφορα σημερα και μου εδσαν 3000+3000+3gb(αν και το ιντερνετ δεν με αφορα) το νον στοπ δεν επηρρεαζεται απο οσο ειδα,οποτε αν καποιος ειχε σκοπο να απαντησει στο χτεσινο μου ερωτημα,ας μην μπει στον κοπο. αντ αυτου θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο...πως ξερουμε αν καποιος αριθμος γουιντ ειναι f2g? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 αντ αυτου θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο...πως ξερουμε αν καποιος αριθμος γουιντ ειναι f2g? Στέλνεις μήνυμα στο 1274 γράφοντας τον αριθμό για τον οποίο ενδιαφέρεσαι να μάθεις αν είναι F2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 ενεργοποιησα την προσφορα σημερα και μου εδσαν 3000+3000+3gb(αν και το ιντερνετ δεν με αφορα) το νον στοπ δεν επηρρεαζεται απο οσο ειδα,οποτε αν καποιος ειχε σκοπο να απαντησει στο χτεσινο μου ερωτημα,ας μην μπει στον κοπο. αντ αυτου θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο...πως ξερουμε αν καποιος αριθμος γουιντ ειναι f2g? Έχεις iphone, δωρεάν 1,5γίγα το μήνα και δεν σου χρειάζεται το ίντερνετ; Ιεροσυλία ρε συ. :shock: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 μάγκες μπορεί να μου πει κάποιος τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω για να μπορώ να μπαινω απο laptop μου στο ιντερνετ? εχω windows 7 και το λαπτοπ εχει υποδοχή για sim.... παρακαλώ φωτίστε με.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 I.P.: 192.168.200.010 apn: gint.b-online.gr Για οτιδήποτε άλλο, ανέφερέ μας τις ρυθμίσεις για προφίλ που έχει το laptop σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Έχεις iphone, δωρεάν 1,5γίγα το μήνα και δεν σου χρειάζεται το ίντερνετ; Ιεροσυλία ρε συ. :shock: :p Κανονικά και με τον νόμο... :lol::):lol::):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 ενεργοποιησα την προσφορα σημερα και μου εδσαν 3000+3000+3gb(αν και το ιντερνετ δεν με αφορα) το νον στοπ δεν επηρρεαζεται απο οσο ειδα,οποτε αν καποιος ειχε σκοπο να απαντησει στο χτεσινο μου ερωτημα,ας μην μπει στον κοπο. αντ αυτου θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο...πως ξερουμε αν καποιος αριθμος γουιντ ειναι f2g? Ναι και γω μολις τωρα την ενεργοποιησα σε ενα σιμακι που ειχα ετσι για να δω τι θα μου δωσει και διαπιστωσα οτι δεν αλλαξε κατι.3000 λεπτα + 3000 σμσ + 3gb:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 I.P.: 192.168.200.010 apn: gint.b-online.gr Για οτιδήποτε άλλο, ανέφερέ μας τις ρυθμίσεις για προφίλ που έχει το laptop σου φίλε μου μπορείς να γίνεις λιγο πιο σαφής? δεν γνωριζω καλα το θέμα....πρεπει να κατεβασω κάποιο προγραμματάκι για να βάλω αυτες τις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Πως καταλαβαίνεις αν ισχύει το Ίντερνετ; Εγω που το ενεργοποίησα κατα τις 9 όταν στέλνω υπ στο 1245 μου λέει τα λεπτά και σμς που υπολοιπονται αλλά δεν αναφέρει τίποτα για χρόνο Ίντερνετ. παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει να απαντήσει στην παραπάνω ερώτηση γιατί έχω κι εγώ την ίδια απορία "ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΑΝ ΙΣΧΎΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ" ;;; κάλεσα το1269 και μου αναφέρει το πακέτο σαν f2go4 αντιστοιχο του whatsup... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Απλά μπαίνεις και δεν σε χρεώνει. Έτσι το καταλαβαίνεις. Για τα υπόλοιπα ΜΒ αρκέσου στον μετρητή δεδομένων του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 100mb εγινε το internet το μηνα!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Τώρα μιλάμε σοβαρά? Αυτό ισχύει και για όσους είχαμε ενεργοποιήσει την προσφορά από την αρχή? Και επίσης όσοι ξεπεράσαμε τα 100mb μέχρι τώρα τι γίνεται? Edited March 24, 2010 by Venus_Is_A_Boy Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Τώρα μιλάμε σοβαρά? Αυτό ισχύει και για όσους είχαμε ενεργοποιήσει την προσφορά από την αρχή? http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2041 Σοβαροτατα. Ετσι ειναι οπου υπαρχουν αθανατοι τζαμπατζιδες. Πολυ καλα εκαναν. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2041 Σοβαροτατα. Ετσι ειναι οπου υπαρχουν αθανατοι τζαμπατζιδες. Πολυ καλα εκαναν. καλά δεν είναι θέμα τζαμπατζήδων. Εδώ έχουμε μια εταιρία που άλλα υπόσχεται στην αρχή και μετά τα αλλάζει... Και δεν είναι χαζή η wind να μην έχει προβλέψει την κινητικότητα στο f2g για το ίντερνετ μονο... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 περαστικα σε αυτους που το θελανε για το PC και καψανε και εμας! τουλαχιστον εμας στο κινητο και τα 100 κατι μας κανουν... εσας στο PC καλα εκαναν και σας αφησαν με το..... (usb stick) στο χερι περαστικα σε εμας που ασχολουμαστε με την WIND περαστικα στους manager της wind που τους βριζει ο κοσμος και η καταντια τους ειναι να δουλευουν στην WIND Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 100mb εγινε το internet το μηνα!!! ανμπιλίβαμπλ...! τέτοια κοροϊδία μόνο η wind θα μπορούσε να κάνει... :X:sick: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 whatever... η απάντηση από το cc της wind μόλις τώρα είναι ότι πρόκειται για λάθος. Τα 100mb αφορούν μόνο την Q και η συγκεκριμένη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της wind θα διορθωθεί.. ίδωμεν! Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2041 Σοβαροτατα. Ετσι ειναι οπου υπαρχουν αθανατοι τζαμπατζιδες. Πολυ καλα εκαναν. Καταλαβατε τωρα γιατι εγω φωναzα σαν υστερικη? Απο τη μια ολοι παραπονιομαστε οτι καμια εταιρεια δεν μα; δινει αξιοπρεπες και πραγματικο ιντερνετ για το κινητο και οταν το δινουν κοιταμε πως θα τους κανουμε να το κοψουνε. Εγω και με 100mb κανω την δουλεια μου. Εσεις κυριοι λαπτοπακιδες? ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΤΣΙ...ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) ανμπιλίβαμπλ...! τέτοια κοροϊδία μόνο η wind θα μπορούσε να κάνει... :X:sick: Γιατι κοροιδια? Σιγα να μην αφηνε το καθε τζαμπατζη να εχει 5σιμ και να εχει τζαμπα ιντερνετ στον υπολογιστη του. Εχουν απολυτο δικιο. Βαλτε τωρα στα λαπτοπ σας το πιο μακρι και σερφαρετε τζαμπα. Καταλαβατε τωρα γιατι εγω φωναzα σαν υστερικη? Απο τη μια ολοι παραπονιομαστε οτι καμια εταιρεια δεν μα; δινει αξιοπρεπες και πραγματικο ιντερνετ για το κινητο και οταν το δινουν κοιταμε πως θα τους κανουμε να το κοψουνε. Εγω και με 100mb κανω την δουλεια μου. Εσεις κυριοι λαπτοπακιδες? ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΤΣΙ...ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ Ο καθε λαος ειναι εκει που του αξιζει, απο τα πιο μικρα θεματα εως τα πιο μεγαλα. Εδω σονι και καλα ηθελαν μερικοι να εχουν 10σιμ απο 1,5γκιγκα η καθε σιμ να εχουν τζαμπα ιντερνετ χωρις να πληρωνουν μια. Ε δεν ειναι ετσι. Edited March 24, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Και 20 καρτες να ειχε καποιος δεν θα εκανε κατι διαφορετικο απο αυτο το οποιο του δινουν. Απ τη στιγμη που μου δινουν εμενα 1.5gb γιατι να το κανω οικονομια και να μην το φαω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Μυαλο δε βαζουν...δε πειραζει η θεση της και τα χρεη της δειχνουν πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 ρε παιδιά μίλησε κανένας με εξυπηρέτηση και του ειπε ότι άλλαξε κάτι για εμάς;; από τη στιγμή που έλεγε για 1,5GΒ για ενεργοποιήσεις μέχρι 23/3 όσοι το έχουμε ενεργοποιήσει προφανώς θα συνεχισουμε να έχουμε 1,5GB οι καινούργιοι θα έχουν τα 100MB γιατι αλλιώς θα ήταν μεγάλη απατεωνιά. ακριβως αυτο.Οσοι το καναμε πριν της 23 εχουμε 1.5gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts