Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Μπαίνω στο site τις wind και δεν μπορώ να βρω τον τιμοκατάλογο για FG1,2,3,4,5,6,7,8.

Τον βγάλανε?

Θα τα καταργήσουν?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Καλησπέρα!!!

Μπαίνω στο site τις wind και δεν μπορώ να βρω τον τιμοκατάλογο για FG1,2,3,4,5,6,7,8.

Τον βγάλανε?

Θα τα καταργήσουν?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1

:):)

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις ELPIDAMARIA κ' haki.

Το βασικό μου νούμερο είναι άλλης εταιρίας... "σήμα καμπάνα..." το wind νούμερο το έχω για δεύτερο.

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

πως ενεργοποιούμε την προσφορά

που λέει για 10 λεπτά που σε καλούν

έχεις 5 λεπτά ομιλίας προς όλους?

Κενό μύνημα στο 1240.

31 μέρες μετά όταν θα σου έρθουν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας θέλει πάλι ενεργοποίηση .

Κενό μύνημα στο 1240.

31 μέρες μετά όταν θα σου έρθουν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας θέλει πάλι ενεργοποίηση .

δηλαδή και άλλο € μείον?

δηλαδή και άλλο € μείον?

ναι καθε φορα που το ενεργοποιεις σε χρεωνει 1€. το μεγιστο μπονους που μπορει να δωσει ειναι 20 λεπτα προς ολα τα δικτυα.

ναι καθε φορα που το ενεργοποιεις σε χρεωνει 1€. το μεγιστο μπονους που μπορει να δωσει ειναι 20 λεπτα προς ολα τα δικτυα.

οπότε αν είσαι στο free2go2 συμφέρει οριακά σου παίρνει 1ευρώ και σου επιστρέφει αν εχεις εισερχόμενες κλήσεις από άλλα δίκτυα πάνω από 40 λεπτά 20*0,10=2ευρώ οπότε σιγά το φοβερό. Αν είσαι βέβαια σε άλλα free2go με χρεώσεις 0,35€ συμφέρει γιατι δίνεις 1 και παίρνεις κοντά 7ευρώ. Στο νέο καρτοκινητό θα συνέφερε πολύ να ισχύει το συγκεκριμένο

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

οπότε αν είσαι στο free2go2 συμφέρει οριακά σου παίρνει 1ευρώ και σου επιστρέφει αν εχεις εισερχόμενες κλήσεις από άλλα δίκτυα πάνω από 40 λεπτά 20*0,10=2ευρώ οπότε σιγά το φοβερό. Αν είσαι βέβαια σε άλλα free2go με χρεώσεις 0,35€ συμφέρει γιατι δίνεις 1 και παίρνεις κοντά 7ευρώ. Στο νέο καρτοκινητό θα συνέφερε πολύ να ισχύει το συγκεκριμένο

ΔΕΝ ισχύει για την νέα καρτοκινητή.Μόνο για το f2g...

Όπως πολύ σωστά γράφει ο παν82, αυτό με τα 10 λεπτά που σε καλούν παίρνεις 5 δώρο μέχρι 20λεπτά το μήνα είναι ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ για αυτούς που έχουν f2g2 (για όλους δηλαδή τους ψαγμένους). Κι αυτό γιατί προπληρώνεις 1€ για να αγοράσεις ουσιαστικά 2€ (20λεπτά χ0,10=2€). Αν θέλετε να κάνετε όλη αυτή τη φασαρία για να κερδίσετε 1 ολόκληρο ευρώ το μήνα, χαλάλι σας.

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1

Toν εχουν καταχωνιασει εν οψει της επικειμενης ανακλησης της "τιμης" της Wind προς τους ολο και λιγοτερους συνδρομητς που για ακατανοητους λογους την προτιμουν ακομη! Εγω ετοιμαζομαι να "την κανω" με ελαφρα πηδηματακια προς οπου "εχει σημα καμπανα" καθοτι θα βρισκω ανθρωπους του ιδιου δικτυου για να αξιοποιω τα αφθονα λεπτα που ΟΛΟΙ μοιραζουν!

ΩΩΠΑ! Διπλη απαντηση!

Τι εννοεις οτι θα γινει ''ανακληση τιμης?'' θα κατεργηθει το f2g2?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδια εγω τα'χω χασει εντελως! Εχω wind f2go και μιλαω πολυ με τα 600 ή τα 1.200 με τον καλο μου που εχει κι αυτος wind f2go.

Αυτη η προσφορα που εβαλε η wind απ'οτι καταλαβα δεν ειναι για τους f2g.Μπορω ομως να μεταφερθω σωστα?

1)Ποσο θα μου χρεωσει για να μεταφερθω στη Νεα Καρτοκινητη?

2)Επισης,πηρα τηλ το 1342 και κουζουλαθηκα! Ηντα'ναι η f2go2,f2go3,f2g4 κτλ..?:blink::blink::blink:

3)Aν μεταφερθω στη νεα καρτοκινητη wind χανω τους ποντους απο το wind club?

4)Χανω μοναδες αν εχω στην καρτα μου και πρεπει να την εξαντλησω πρωτα?

5)Tα 1.500 που προσφερει προς wind και Q,ειναι και προς f2go??

Aυτα τα ολιγα.

Σορυ για τις πολλες ερωτησεις:D

Τα ζώα του κόσμου υπάρχουν για τους δικούς τους λόγους.Δεν δημιουργήθηκαν για τους ανθρώπους,οπως οι μαύροι άνθρωποι δεν δημιουργήθηκαν για τους λευκούς,ή οι γυναίκες για τους άνδρες!!!

http://veganoikologikostroposzois.blogspot.com/

Παιδια εγω τα'χω χασει εντελως! Εχω wind f2go και μιλαω πολυ με τα 600 ή τα 1.200 με τον καλο μου που εχει κι αυτος wind f2go.

Αυτη η προσφορα που εβαλε η wind απ'οτι καταλαβα δεν ειναι για τους f2g.Μπορω ομως να μεταφερθω σωστα?

2)Επισης,πηρα τηλ το 1342 και κουζουλαθηκα! Ηντα'ναι η f2go2,f2go3,f2g4 κτλ..?:blink::blink::blink:

4)Χανω μοναδες αν εχω στην καρτα μου και πρεπει να την εξαντλησω πρωτα?

Aυτα τα ολιγα.

1)Ειναι δωρεαν

2)θα πατησεις το 8 που αντιστηχει στη νεα καρτοκινητη

3)οχι δεν θα τους χασεις

4)οχι δεν χανεις μοναδες

5)ναι ειναι

δεν εννοει τιποτα..προπαγανδα κανει:lol::lol:

4)Χανω μοναδες αν εχω στ

ην καρτα μου και πρεπει να την εξαντλησω πρ

ωτα?

Aυτα τα ολιγα.

Αν μιλας περισσοτερο με νουμερα wind σε συμφερει να πας στη νεα καρτοκινητη,

περνεις 1342 και δε χρεωνεσαι για τιποτα, ουτε οι ποντοι σου χανονται απο το win club. Αν μιλας πολυ με αλλα δικτυα παρε το 1342 και επελεξε το F2G2 για εχει 0,10λεπτα το λεπτο προς ολους και 0.04λεπτα το μνμ επισης προς ολους, χωρις ελαχιστο χρονο χρεωσεις, και ισχυουν ολα τα πακετα απο το νον στοπ της παρεας. Τα 1500 ειναι προς ολα τα νουμερα wind και q.

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

ειναι προσωπικη του γνωμη. αν θελεις την ασπαζεσε αν θελεις οχι. δεν εχει ακουσει κατι, εκτιμηση κανει. και προσωπικα πιστευω οτι κανει λαθος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aρα θα αλλαξω σε νεα καρτοκινητη,χωρις να χρειαστει να φυγει και το αγορι μου και η μητερα μου απαραιτητα απο τη f2g!Γιατι κυριως με αυτους τους 2 f2go μιλαω (φοιτητρια) και μαλιστα πολυ.

Τα ζώα του κόσμου υπάρχουν για τους δικούς τους λόγους.Δεν δημιουργήθηκαν για τους ανθρώπους,οπως οι μαύροι άνθρωποι δεν δημιουργήθηκαν για τους λευκούς,ή οι γυναίκες για τους άνδρες!!!

http://veganoikologikostroposzois.blogspot.com/

Aρα θα αλλαξω σε νεα καρτοκινητη,χωρις να χρειαστει να φυγει και το αγορι μου και η μητερα μου απαραιτητα απο τη f2g!Γιατι κυριως με αυτους τους 2 f2go μιλαω (φοιτητρια) και μαλιστα πολυ.

ακριβως. και ετσι συμφερει παρα πολυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. H άτιμη η τιμη καταργηθηκε στα συμβολαια.

2. Η "δεσμευση τιμης" μετακομισε απο την περιοπτη θεση του site και μαζι με τον τιμοκαταλογο της "τιμης" καταχωνιαστηκε στα αδυτα των "υπηρεσιων καρτοκινητης".

Την κρυβουν την τιμη τους και σιγα-σιγα θα την καταπατησουν. Αυτες και μονο οι κινησεις με οδηγουν στο σκεπτικο οτι συντομα η Wind τιμη δε θα εχει. Σιγα να μη μας αφησει να μιλαμε προς ολους με 10 λεπτα/λεπτο με χρεωση ανα δευτ.

θα χε μια λογική αυτό αν η χρέωση των 0.10 ευρώ άνηκε όντως στη δέσμευση τιμής. Πρακτικά η τιμή πλέον είναι 0,21 ευρώ η wind από μόνη της για δικούς της λόγου σιωπηρά κρατάει τη προσφορά. Δεν είναι υποχρεωμένη ούτε ζημιώνεται απ΄αυτό προφανώς γιατι θα μπορούσε και σήμερα κι όλας να επιστρέψει στη κανονική τιμή δέσμευσης του frog που ειναι τα 0,21 ευρώ. Επίσης στους όρους της δέσμευσης τιμής αναγράφει ότι δεν είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί περιοδικές προσφορές αλλά το έκανε και είδε ότι τη συμφέρει προφανώς.

Και για να αναγκάσει το κόσμο να αφήσει το 0,10 απλά δίνει πλέον και θα δίνει προφανώς όλες τις νέες της παροχές στο νέο καρτοκινητό

George Bernard Shaw

Πάντως είναι παράλογο να ζητάτε να δώσει τις προσφορές σε όλα τα f2g, επειδή η voda τις έδωσε σε όλα τα καρτοκινητά της, στην χειρότερη να τις δώσει στο απλό f2g και στα f2g3 και f2g5 (αυτά δεν είναι τα αντίστοιχα της vodafon?), οπότε είναι μια τα ίδια με το νέο καρτοκινητό... Δεν έχει βάση το αίτημα να δώσει την νέα προσφορά στο f2g2 εκτός και αν την προσφορά αυτή την υιοθετήσει και η frog.

Αλλά όπως είπε και κάποιος σε προηγούμενη σελίδα, θα ένιωθα πιο ήσυχος να μην ασχολείται καθόλου με το f2g2, γίνεται να το ξεχάσει και να το αφήσει στην μοίρα του? Δεν θέλουμε ούτε προσφορές ούτε τίποτα, να μας αφήσει αυτή την τιμή για τους προς όλους, και όποιος θέλει εξειδικευμένες προσφορές για συγκεκριμένα νούμερα ας αλλάξει πακέτο, όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων...

Απο το f2go2 καλώντας κάποιος το 1342 μπορεί να πάει στην νέα καρτοκινητή. Γίνεται όμως το αντίστροφο? Από την νέα καρτοκινητή να καλέσεις το 1342 κ να πας στο f2go2? Η μπορείς να πας μόνο στο απλό f2go2 κ μετά να ξανακαλέσεις το 1342 για το f2go2????
WIND :D

ξερει κανεις αν ισχυει το bonus εισερχομενων κλησεων με την (νεα) καρτοκινητη wind;;;

δεν ισχύει δυστυχώς

George Bernard Shaw

Απο το f2go2 καλώντας κάποιος το 1342 μπορεί να πάει στην νέα καρτοκινητή. Γίνεται όμως το αντίστροφο? Από την νέα καρτοκινητή να καλέσεις το 1342 κ να πας στο f2go2? Η μπορείς να πας μόνο στο απλό f2go2 κ μετά να ξανακαλέσεις το 1342 για το f2go2????

Εγώ κάλεσα στο 1342 και επέλεξα την νέα καρτοκινητή και μετά για να επιστρέψω στο F2G2 χρειάστηκε να καλέσω 2 φορές στο 1342.

Εγώ κάλεσα στο 1342 και επέλεξα την νέα καρτοκινητή και μετά για να επιστρέψω στο F2G2 χρειάστηκε να καλέσω 2 φορές στο 1342.

για ποιο λογο 2 φορες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova