Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σε χρεώνει και ένα στάνταρ τέλος για κάθε κλήση που κάνεις, της τάξης των μερικών ευρωλεπτών. Όπως γινόταν στις πρώτες μέρες της καρτοκινητής από την τότε Telestet

Οι διαφημιστές και το μάρκετιγκ που σκέφτηκε αυτήν την καμπάνια, όταν έφτασε στην 3η έκπληξη, το είχε σκεφτεί καλά;

Τι θέλανε;

Να μαζέψουν κάνα φράγκο από τις ανανεώσεις που θα τρέχανε να κάνουν πολλοί ακούγοντας "διπλασιασμός";

Ή δημιουργήσουν στους πελάτες, πονηρούς και καλόπιστους, το αίσθημα ότι εξαπατήθηκαν όταν θα κάνουν ανανέωση 30€ πιστεύοντας ότι θα πάρουν 60€ (μείον τον φόρο) στο πραγματικό τους υπόλοιπο, και τελικά παίρνουν τα 30€ (μείον τον φόρο) και 17€ μόνο για 7 μέρες σε ξεχωριστό σακούλι;

Υπάρχει περίπτωση κάποιος που είδε την διαφήμιση, να έχει μείνει τελικά ευχαριστημένος από αυτό που εννοεί η έκπληξη; Υπάρχει;

Πιστεύω κανένας.

Και όλη η καμπάνια γίνεται μάλλον για να ευχαριστηθούν οι πελάτες και όχι να για να τους κάνεις να αισθανθούν χαζοί, στο τέλος!

Κάποιος εκεί μέσα ΔΕΝ έχει κάνει καλά την δουλειά του...

Αν κάποιος μπορεί να μου πει ένα παράδειγμα κάποιου που είδε την διαφήμιση, έκανε την ανανέωση, πήρε ό,τι πήρε και έμεινε ευχαριστημένος ας το γράψει!

Στ'αλήθεια λυπάμαι, κρίμα τόσα λεφτά στην καμπάνια, τζάμπα τα διαφημιστικά κονδύλια...

επειδη ειναι προφανες οτι παιζουν με τις λεξεις και την νοημοσύνη μας, νομίζοντας οτι εχοθν να κανουν με παιδιακια, εγω λεω να κάνουμε ενα ομαδικό κραξιμο αυριο στο cc τους και μια καταγγελία στη προστασία καταναλωτή

Αυτό γίνεται! Όποιος δεν βαριέται υπάρχουν διαδικασίες. Κάνεις επίσημα αίτημα στην wind ότι σε παραπλάνησε και αν δεν σε ικανοποιήσει η απάντηση τους συμβουλεύεσαι τον συνήγορο του πολίτη που σου λέει αν έχει βάση το αίτημα σου και αν ναι το προχωράει. Εμπρός, λοιπόν, στείλτε αιτήματα!

Εγώ θα κάνω μια άλλη μομφή. Το «ευχαριστούμε που μας καλέσατε» γιατί έγινε «ευχαριστώ που μας κάλεσες»; Με ξέρει κι από χθες και μου μιλάει στον ενικό αυτή στο 1245; :mad:

Χωρίς να θέλω να επικρίνω την ηλικία που και εγώ πέρασα πριν από κάποια χρόνια και δεδομένου του γεγονότος ότι υπάρχουν πολλά ψιλά γράμματα στην προσφορά νομίζω ότι οι τύποι εκεί στην Γουίντ έχουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε μικρά μόνο παιδιά που έχουν το καρτοκινητό Γουίντ για την πλάκα τους...

Μάλλον η διαφημιστική καμπάνια της Γουίντ που είναι φυσικά αξιοπρόσεκτη και ζηλευτή από τους ανταγωνιστές της θα της γυρίσει μπούμπερανγκ με τα καμώματά της... :down:

Είναι παραπάνω από φανερό ότι η όλη καμπάνια είναι σχεδιασμένη για να απευθυνθεί σε νεαρές ηλικίες. Αλλά αυτές οι εξυπνάδες του μάρκετιγκ κι εμένα με ενοχλούν αφάνταστα (μου είχε τύχει και σε διαγωνισμό του Johnnie Walker παλιότερα και τους είχα στείλει μέιλ διαμαρτυρίας και το αλλάξανε) . Ποιος τους έχει πει, ήθελα να ξέρω, ότι ο ενικός προς τον πελάτη, προς τον κάθε ένα πελάτη, είναι 'καλό πράγμα";

Σε λίγο αντί για το "Σας ευχαριστούμε!" θα μας λένε στα ηχογραφημένα "Μεγάλε, είσαι και πολύ άτομο, μιλάμε!" :p.

Με ήξερες κι από χτες ρε φίλε; :mad:

Αν τα ήξερα όλα αυτά θα είχα ψηφίσει τα 120 λεπτά πρός όλους.

Μπα, μην το λες... Μπορεί τα 120' να είχαν ισχύ... 2 μέρες! Ή την προϋπόθεση να κάνεις μία ανανέωση πριν. Αφού δεν ξέραμε τα ψιλά γράμματα σε καμία από τις 3, πώς να μαντεύαμε τι να ψηφίζαμε!

Καλά τόσος λαός εδώ μέσα, δεν υπάρχει ένας ενημερωμένος να μας σφυρίξει με τρόπο τις λεπτομέρειες; Δεκάδες κόσμος (wind, διαφημιστική, εταιρία παραγωγής. κλπ) κάποιος που θα ήξερε τι παίζει θα είναι στο myphone, όλοι είναι τόσο εχέμυθοι πια; :ninja: Μωρε μπράβο! :lol:

δεν ερχονται σε αντιδιαστολη. η καρτα των 5 σου βαζει στο υπολοιπο 4,46 αρα δε παιρνεις μπονους

αν κανεις αννανεωση με 6 ευρω(σε καταστημα) παιρνεις μπονους

Μη λέτε ότι να ναι και με κάρτα 5€ από περίπτερο παίρνεις bonus κανονικά! Μόλις τώρα το δοκίμασα!:cool:

Μη λέτε ότι να ναι και με κάρτα 5€ από περίπτερο παίρνεις bonus κανονικά! Μόλις τώρα το δοκίμασα!:cool:

Ο Άνθρωπος μετέφερε αυτά που του είπε η εξυπηρέτηση πελατών.

Το ότι η εξυπηρέτηση της WIND λέει ένα κάρο ανακρίβιες , είναι γνωστό και έχει αναφερθεί πάμπολες φορές.

Μπορεί επειδή τους έκραξαν να το διορθόσαν. Εγώ πάντως όταν μου είπαν πως με κάρτα των 5 ευρώ δεν πέρνεις bonus, πως με κάρτα των 10 πέρνεις 5 κτλ, τους είπα πως καλά θα κάνουν να το φτιάξουν γιατί είναι άμεση παραπλάνηση καταναλωτή και θα φάνε καταγγελείες και μου είπαν πως θα το αναφέρουν... Μετά από μένα μπορεί να τους είπαν το ίδιο και μερικές 100δες άλλοι , ή ο δικηγόρος τους, και να αποφάσισαν να το αλλάξουν. Εγώ μετέφερα απλά στο forum αυτά που μου είπαν χθες το μεσημέρι που τηλεφώνησα...

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

εκανα δηλωση στοιχειων προχτες!προφανως τα στοιχεια περνανε κατευθειαν στην εταιρεια αφου η δηλωση γινεται μεσω Η/Υ...σε περιπτωση που χαθει σιμ, θεωριτικα την παιρνουμε και με ταυτοτητα..σωστα?

Στελνοντας μηνυμα "ΥΠ" στο 1245 απο καρτα που εχει ληξει η προσφορα των 100mb ιντερνετ λαμβανω την εξης απαντηση

"Η υπηρεσια ενημερωσης υπολοιπου ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη.Προσπαθησε ξανα αργοτερα."

Στελνοντας το ιδιο μηνυμα απο καρτα που εχει ακομα ενεργοποιημενη την προσφορα λαμβανω κανονικα απαντηση με το υπολοιπο.

Τα συμπερασματα δικα σας.

Η παραπλανηση,παραπλανηση...

ομως το f2g ειναι το πιο φτηνο οποτε και μενω στη wind

να φυγω απο f2g να παω που; κοσμοτε ; που για να βρεις σημα καμπανα πρεπει να βγεις στο μπαλκονι γιατι μεσα στο σπιτι δεν πιανει;;!!

επισης στο χωριο μου πιανει μονο wind...σημα καμπανα σου λενε μετα οι αλλοι

ειμαστε στη καλυτερη εταιρια!!μη ξεχναμε τι μας εχει δωσει!!θελουν ομως λιγο κραξιμο

ασχετα βεβαια αυτα που λεω αλλα ηθελα να τα πω :p

Μπορεί επειδή τους έκραξαν να το διορθόσαν. Εγώ πάντως όταν μου είπαν πως με κάρτα των 5 ευρώ δεν πέρνεις bonus, πως με κάρτα των 10 πέρνεις 5 κτλ, τους είπα πως καλά θα κάνουν να το φτιάξουν γιατί είναι άμεση παραπλάνηση καταναλωτή και θα φάνε καταγγελείες και μου είπαν πως θα το αναφέρουν... Μετά από μένα μπορεί να τους είπαν το ίδιο και μερικές 100δες άλλοι , ή ο δικηγόρος τους, και να αποφάσισαν να το αλλάξουν. Εγώ μετέφερα απλά στο forum αυτά που μου είπαν χθες το μεσημέρι που τηλεφώνησα...

οπως καταλαβαινεις δεν λεμε οτι θελουμε ουτε τα κατεβαζουμε απο το μυαλο μας. ρωταμε και μεταφερουμε οτι μας λενε. αν εσυ εισαι σε θεση να γνωριζεις καλυτερα να μας ενημερωνεις απο εδω και στο εξης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις εστειλα ΕΠΩΝΥΜΑ καταγγελια στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ , ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ και με κοινοποιηση στη wind το πιο κατω email. Καλο θα ηταν να στειλουν και αλλοι φιλοι κατι παρομοιο γαι να καταλαβουν οτι δεν ηματσε αρειανοι !!!

" Καλησπερα.

Εδω και μερικες μέρες παιζει σε ολα τα καναλια μια διαφημιση της wind που λεει ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

οτι σου διπλασιαζει το κοστος της πρωτης καρτας ανανεωσης αρκει να καλεσεις το 1245

Ομως ειναι καθαρη απατη αφου στο site της wind εχει ορους http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1986,

που καποιος που δεν εχει γνωση ιντερνετ και υπολογιστη δε θα μπορει να τους ξερει.

Ετσι δεν υπαρχει κανενας διπλασιασμος αλλα απο 1-5 ευρω δε δινει τιποτα , απο 5-11 δινει 5 και απο 11-20 δινει 11

και απο 20-50 δινει 20. Επιπλεον βαζει περιορισμο για το δωρεαν χρονο 7 ημερες.

Να σημειωσω εδω οτι η "απατη" της wind εχει και προηγουμενο αφου μεσω της σελιδας της ζητησε να ψηφισουν οι χρηστες

ποια προσφορα θελουν και σαν προσφορα υπηρχε απλα και ξεκαθαρα ο διπλασιασμος της πρωτης καρτας.

Πιστευω οτι η υπηρεσια σας θα πρεπει να λαβει καποια μετρα για την προστασια των καταναλωτων.

Ευχαριστω πολυ"

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!

Aκόμα και τα ψιλά γράμματα που είχα διαβάσει,

και ήξερα ότι ήταν μέχρι 20 ευρώ,

περίμενα τα 20 ευρώ επιπλέον να ήταν μαζί με το συνολικό υπόλοιπο

και να τα μιλήσω όποτε θέλω.

Αυτό να είναι τα λεφτά σε ξεχωριστό σακούλι

δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ!!!:mad::mad::mad:

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

περνετε ολοι στο cc (1260) ολη μερα και κραζετε τους, ισως ετσι καταφερουμε κατι... απο το πρωι εχει γινει χαμος
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μολις εστειλα ΕΠΩΝΥΜΑ καταγγελια στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ , ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ και με κοινοποιηση στη wind το πιο κατω email. Καλο θα ηταν να στειλουν και αλλοι φιλοι κατι παρομοιο γαι να καταλαβουν οτι δεν ηματσε αρειανοι !!!

" Καλησπερα.

Εδω και μερικες μέρες παιζει σε ολα τα καναλια μια διαφημιση της wind που λεει ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

οτι σου διπλασιαζει το κοστος της πρωτης καρτας ανανεωσης αρκει να καλεσεις το 1245

Ομως ειναι καθαρη απατη αφου στο site της wind εχει ορους http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1986,

που καποιος που δεν εχει γνωση ιντερνετ και υπολογιστη δε θα μπορει να τους ξερει.

Ετσι δεν υπαρχει κανενας διπλασιασμος αλλα απο 1-5 ευρω δε δινει τιποτα , απο 5-11 δινει 5 και απο 11-20 δινει 11

Να σημειωσω εδω οτι η "απατη" της wind εχει και προηγουμενο αφου μεσω της σελιδας της ζητησε να ψηφισουν οι χρηστες

ποια προσφορα θελουν και σαν προσφορα υπηρχε απλα και ξεκαθαρα ο διπλασιασμος της πρωτης καρτας.

Πιστευω οτι η υπηρεσια σας θα πρεπει να λαβει καποια μετρα για την προστασια των καταναλωτων.

Ευχαριστω πολυ"

Πολύ σωστός φίλε μου, εγώ σ'ακολουθώ.

Δεν είναι τα 20 ευρώ, λεφτά έχουμε να φαν' κι οι κότες

αλλά τέτοια κοροιδία μέσα στα μούτρα μας δεν θα περάσει έτσι.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

περνετε ολοι στο cc (1260) ολη μερα και κραζετε τους, ισως ετσι καταφερουμε κατι... απο το πρωι εχει γινει χαμος

τι εννοεις εχει γινει χαμος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι πρέπει για να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ζώα ! ρε ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ψήφισε το 71% εμένα αυτό το μήνυμα με έχει τρελάνει ποιο πολύ. Η κουτοπονηριά του τμήματος του marketing . κάνατε μεγάλο κατόρθωμα καταφέρατε και αντιστρέψατε το θετικό κλίμα ΕΥΓΕ ! Είστε για πολύ κράξιμο

venceremos

Το παραξενο που ειναι; :worry:

Το παραξενο ειναι οτι ειναι η ενημερωση υπολοιπου ειναι "προσωρινα μη διαθεσιμη" μονο στην καρτα που εχει ληξει η προσφορα, αρα αν δεν θυμασαι οτι εχει ληξει και συνδεθεις θα πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου.Ασφαλως συνδεεσαι με δικη σου ευθυνη, η εταιρεια απλα "φροντιζει" να μη σε ενημερωσει οτι η προσφορα εληξε.

Η τρίτη "έκπληξη" δεν είναι καθόλου ευχάριστη αλλά είναι μια παμπόνηρη ιδέα να μας παραπλανήσουν με τις προηγούμενες 2 εκπλήξεις και να τρέξουμε να αγοράσουμε και να περάσουμε κάρτες ανανέωσης στα καρτοκινητά f2g μας..

Η διαφήμιση είναι παραπλανητική, μιλάει για διπλασιασμό που δεν γίνεται ακριβώς σε όλες τις περιπτώσεις και αν γίνεται είναι ΜΟΝΟ για ομιλία/ΣΜΣ και μόλις για 7 ημέρες!

Και το κάνουν μόνο για την πρώτη κάρτα ώστε να τσιμπήσουμε και να βάλουμε μεγάλης αξίας για να έχουμε μεγαλύτερο διπλασιασμό!!

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, μόλις για 7 ημέρες!

Ακούει ο άλλος "διπλασιασμό" από ραδιόφωνο και τηλεόραση, τρέχει να προλάβει την προσφορά που λήγει στις 22/12 και βάζει κάρτα και τσουπ, την πατάει!

Η επόμενη "έκπληξη" (αν υπάρχει βέβαια..) πόσο θα ισχύει;; 2 μέρες;;

Ξέρεις αν θα κάνει κάποια τέτοια πατάτα η Wind ή έτσι το είπες;;:confused:

Για πατάτα δεν ξέρω αν θα κάνει μια εταιρία που είναι ήδη πατάτα από μόνη της.

Αλλά το ερώτημά μου ήταν για το πάγιο κόστος κλήσης.

Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένα πάγιο που χρέωνεται από την απάντηση που γίνετε σε κάθε κλήση. Το κάθε επόμενο δευτερόλεπτο που μιλάμε, τα λεφτά πάνε στην εταιρία.

Είμαστε μια ακριβή χώρα διότι όταν το πάγιο κόστος κλήσης κοστίζει μόλις 0,0684 ευρώ ΑΝΑ κλήση εμείς χρεωνόμαστε μέχρι και 0,36 ευρώ/λεπτό!!!!

Στο F2g2 η χρέωση είναι από το πρώτο δευτερόλεπτο , ανα δευτερόλεπτο .Οπότε οι θεωρείες περί παγίου κόστους κλήσης δεν μας επηρεάζουνε.

windiντιοτες το θέμα και πολύ βασικό είναι να κρατηση την 0.10 χρέωση.όλα τα άλλα περισσεύουν ..θα έχει αυτοκτονικό ιδεασμο άμα το καταργηση...έτσι έκανε κε η frog κε το επανέφερε ..τιποτα αλο δεν το κανη ανταγονιστικο .επίσης ενώ το είχε καταργηση η φροκγ το κράτησε η wind .αλλά γιατί δεν το διαφήμιζε δεν ξέρω

Για πατάτα δεν ξέρω αν θα κάνει μια εταιρία που είναι ήδη πατάτα από μόνη της.

Αλλά το ερώτημά μου ήταν για το πάγιο κόστος κλήσης.

Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένα πάγιο που χρέωνεται από την απάντηση που γίνετε σε κάθε κλήση. Το κάθε επόμενο δευτερόλεπτο που μιλάμε, τα λεφτά πάνε στην εταιρία.

Είμαστε μια ακριβή χώρα διότι όταν το πάγιο κόστος κλήσης κοστίζει μόλις 0,0684 ευρώ ΑΝΑ κλήση εμείς χρεωνόμαστε μέχρι και 0,36 ευρώ/λεπτό!!!!

Μηπως εννοείς το τέλος τερματισμού όταν λές για πάγιο τέλος κλήσης;

" Καλησπερα.

Ευχαριστω πολυ"

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!

Aκόμα και τα ψιλά γράμματα που είχα διαβάσει,

και ήξερα ότι ήταν μέχρι 20 ευρώ,

περίμενα τα 20 ευρώ επιπλέον να ήταν μαζί με το συνολικό υπόλοιπο

και να τα μιλήσω όποτε θέλω.

Αυτό να είναι τα λεφτά σε ξεχωριστό σακούλι

δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ!!!:mad::mad::mad:

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

+1 κι από μένα παίδες, είπαμε, λέμε μπράβο στα καλά, όπως την πρώτη προσφορά με τα 5 ευρώ προς όλους, αλλά σε αυτή τη περίπτωση μιλάμε για απίστευτη ΑΠΑΤΗ, έτσι είναι όπως τα λέτε και δε σκοπέυω κι εγώ να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια, θα φάνε καταγγελία που θα πάει σύννεφο, δε μπορώ να ανεχτώ τέτοια κοροιδία, τα 'χω π'αρει στο κρανίο, δε μπορείς ρε Wind να παίζεις μια βδομάδα τη διαφήμιση και με τυμπανοκρουσίες να παρουσιάζεις ως τη μεγαλύτερη έκπληξη τον δήθεν διπλασιασμό της αξίας και από την άλλη με ψιλά γράμματα, πιο ψιλά δε γίνεται, να μας λες, μέσω internet μάλιστα, πως στην ουσία ούτε διπλασιασμός υπάρχει και πως όλη αυτή η περίφημη προσφορά έχει ημερομηνία λήξης μίας εβδομάδας!!!

Δηλαδή από τη στιγμή που θα την χρησιμοποιήσεις έχεις 7 ολόκληρες μέρες για να ξοδέψεις το δήθεν bonus! μετά μη τους είδατε...

Είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ κύριοι εμπνευστές, της ακόμη πιο απίστευτης ΑΠΑΤΕΩΝΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ σας... :down:

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova