kotsianis7 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Επιβεβαιώνω και γω ότι με Opera Mini και apn gint δε συνδέεται από νωρίς το απόγευμα. Με τον native browser της συσκευής συνδέεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Επιβεβαιώνω και γω ότι με Opera Mini και apn gint δε συνδέεται από νωρίς το απόγευμα. Με τον native browser της συσκευής συνδέεται κανονικά. Είπα κι εγώ...νόμιζα πως είχε αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις της συσκευής μου και δεν μπορούσα να σερφάρω με Opera Mini! Τώρα βρήκαν να κάνουν τις αλλαγές τους? O Skyfire δουλεύει κανονικά πάντως, σαν λύση ανάγκης... Επιπλέον δεν μπορώ εδώ και 2 μέρες να κατεβάσω τα email μου από Hotmail, Gmail κλπ, σε accounts που έχω ρυθμίσει στο HTC μου, προφανώς για τον ίδιο λόγο. :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Άρα, το πρόβλημα εντοπίζεται στο gint απ'ότι κατάλαβα, μιας και το gwap δεν επιτρέπει σύνδεση σε SMTP και POP3 servers, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 τα 100 mb ισχυουν για 14 μερες αφου το ενεργοποιησουμε η μεχρι σημερα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 τα 100 mb ισχυουν για 14 μερες αφου το ενεργοποιησουμε η μεχρι σημερα??? 14 μερες απο την ενεργοποιηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Αν το ενεργοποίησες την 1η του μήνα, ισχύει μέχρι τις 15:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 'Η πιο απλά παίρνεις τηλ. στο 1245 και σου λεει υπόλοιπο και ημερομηνία λήξης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Update: Μίλησα με το 1260 και μου είπαν ότι κάτι κάνουν με το Wind Plus. Τώρα δεν καταλαβαίνω τί σχέση μπορεί να έχει αυτό με το πρόβλημα του Opera Mini στο gint APN που συζητάμε αλλά η κοπέλλα μου είπε να ξαναδοκιμάσω αργότερα ή αύριο το πρωί Ρε γμτ, τωρα που τρεχει η προσφορα βρηκαν να κανουν πειραματα με το δικτυο? Κοιτα κατι συμπτωσεις... Πλεον δεν παιζει ουτε ο Skyfire, οποτε ή Opera Mobile ή μονο Weather update...Τραγικό? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Εδώ έχω χάσει κάπου τη μπάλα... Εφόσον έχει τόσο πιο χαμηλές τιμές τότε γιατί υπάρχουν τα άλλα πακέτα?? :wacko: Εγω για παράδειγμα είχα το fg1 που έχει μήνυμα 0,02€ προς δίκτυα του εξωτερικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 ε κατσε!!απο δευτερα(δλδ σημερα) ξεκινα η αποστολη τους.. Εγω πήρα τηλεφωνο εχθες στην kick, μου ζητησε τα στοιχεία (και το ΑΦΜ) και ειπε θα μου το στειλουν ταχυδρομικως (με κουριερ φανταζομαι) αλλα μου τονισε οτι ισως υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση γαιτί ορισμένα δώρα είναι σε έλειψη και τα περιμένουν απο τις αντίστοιχες εταιρίες. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Update: Μίλησα με το 1260 και μου είπαν ότι κάτι κάνουν με το Wind Plus. Τώρα δεν καταλαβαίνω τί σχέση μπορεί να έχει αυτό με το πρόβλημα του Opera Mini στο gint APN που συζητάμε αλλά η κοπέλλα μου είπε να ξαναδοκιμάσω αργότερα ή αύριο το πρωί. Για να δούμε... κι εγω νομιζα πως τα παι3ε το κινητο ή εκανα εγω βλακεια... παντως και σημερα το πρωι τιποτα.... οποιος το δει να δουλευει, ας ειδοποιησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 γιατι στο σαιτ εκει που γραφει τους νηνκτες εχουν βγαλει 2 φορες για την Κυριακη 13 Δεκεμβριου? πάντως μίλησα τωρα με kick μου ειπε οτι δεν εχουν ακομα ενημέρωση για το αν το δωρο θα μου το στειλει στην διευθυνση μου η στο κατάστημα της Wind. παντως μου πηραν τα στοιχειά μου και το ΑΦΜ και μου ειπε θα με ξανα πάρουν για να μου πουν τι απο τα δυο θα γίνει... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 μια ειναι...μετα εβγαλαν της δευτερας χμ...σε μενα ειπνα πως θα το στειλουν στο ιατρειο..μηπως ειναι αναλογα του τι κερδισες?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 γιατι στο σαιτ εκει που γραφει τους νηνκτες εχουν βγαλει 2 φορες για την Κυριακη 13 Δεκεμβριου? πάντως μίλησα τωρα με kick μου ειπε οτι δεν εχουν ακομα ενημέρωση για το αν το δωρο θα μου το στειλει στην διευθυνση μου η στο κατάστημα της Wind. παντως μου πηραν τα στοιχειά μου και το ΑΦΜ και μου ειπε θα με ξανα πάρουν για να μου πουν τι απο τα δυο θα γίνει... Εγινε διορθωση...Ειναι της Δευτερας τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 εμενα δε με εχει ενοχλησει κανεις που κερδισα ενα corbyy. δλδ τι περιμενουν τοσο καιρο????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Αλήθεια το νον στοπ της παρέας και το νον στοπ προς 2 δε μπορούσε ποτέ να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα; γιατι βλεπω που το γράφει στο σαιτ της wind και μου έκανε εντύπωση επειδή το ένα αφορά κάρτα και το άλλο μπορείς να βάλεις δύο συμβόλαια για παράδειγμα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 NEA προσφορα διπλασιασμος της καρτας. και 600 λεπτα προς f2g για 7 μερες ... Στο σαιτ ακομα δεν εχει περασει... τωρα το ακουσα στο 1245 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 NEA προσφορα διπλασιασμος της καρτας. και 600 λεπτα προς f2g για 7 μερες ... Στο σαιτ ακομα δεν εχει περασει... τωρα το ακουσα στο 1245 Κιόλας; Αφού έλεγαν ότι σε 3 ημέρες θα έβγαινε η επόμενη προσφορά. Τι να πει κανείς;. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 NEA προσφορα διπλασιασμος της καρτας. και 600 λεπτα προς f2g για 7 μερες ... Στο σαιτ ακομα δεν εχει περασει... τωρα το ακουσα στο 1245 πρεπει να κανεις ανανεωση λεει πρωτα. εγω που ανανεωσα χθες γιατι δεν με πιανει και πρεπει να ξαναανανεωσω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 πρεπει να καλεσεις πρωτα 1245 για να γραφτεις στην προσφορα και απο εκει και περα εχεις διπλασιασμο της πρωτης καρτασ που θα βαλεις + τα 600 λεπτα για 7 ημερες προς f2g, δηλαδη και τωρα να κανεις ανανεωση χωρις πρωτα να καλεσεις το 1245 , δεν θα διπλασιαστει η καρτα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domi_17 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 στο ekplixeisf2g δε μπορεις να παιζεις με διαφορετικο ψευδωνυμο;το αλλαξαν και τσεκαρουν τωρα και τον αριθμο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 αλητειαααααααααααααα. εκανα την διαδικασια. ανανεωσα με καρτα των 20 ευρω απο τις παλιες, χωρις φορο. το μπονους δεν ηταν 20 ευρω αλλα 17,86. φορολοφουνε δηλαδη το δωρο ενω η καρτα δεν ειχε φορο, τουλαχιστον η δικια μου. επισης τα 17,86 δεν φαινονται αν στειλεις μηνυμα στο 1269 και δεν παιρνιουνται στο υπολοιπο σου. πρεπει να παρεις 1245 για να μαθεις ποσα ευρω απο αυτα του διπλασιασμου σου απομενουν. αυτο το κανανε για να μην γινει χαμος με το wind sharing. τρελο ξενερωμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 μονο με διαφορετικο αριθμο μπορεις να παιξεις 2η φορα. οσα ψευδονυμα και να αλλάξεις , δεν μπαίνεις στην κλήρωση με τον ιδιο αριθμο αλητειαααααααααααααα. εκανα την διαδικασια. ανανεωσα με καρτα των 20 ευρω απο τις παλιες, χωρις φορο. το μπονους δεν ηταν 20 ευρω αλλα 17,86. φορολοφουνε δηλαδη το δωρο ενω η καρτα δεν ειχε φορο, τουλαχιστον η δικια μου. επισης τα 17,86 δεν φαινονται αν στειλεις μηνυμα στο 1269 και δεν παιρνιουνται στο υπολοιπο σου. πρεπει να παρεις 1245 για να μαθεις ποσα ευρω απο αυτα του διπλασιασμου σου απομενουν. αυτο το κανανε για να μην γινει χαμος με το wind sharing. τρελο ξενερωμα οπα... δηλαδη θες να πεις οτι δεν μεταφεροντε δηλαδη τα χρηματα αυτα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 πηρα να το κανω και μου λεει οτι θα πρεπει να κανω πρωτα μια ανανεωση μεχρι 22 Δεκεμβριου.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 οπα... δηλαδη θες να πεις οτι δεν μεταφεροντε δηλαδη τα χρηματα αυτα? οχι, δεν περνιουνται καν στο υπολοιπο σου. πρεπει να παρεις στο 1255 για να ακουσεις ποσα ειναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts