p_k Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Αποκατασταθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Πάλι τα ίδια με την εφαρμογή. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 τώρα έκανα refresh και το έκανε! μάλλον το ξανά φτιάξανεΠάλι τα ίδια με την εφαρμογή. :mad: Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλησπέραθα ήθελα να ρωτήσω εάν κάνω φορητότητα στο freetogo από cyta, το συγκεκριμένο πακέτο, εάν δεν βάλεις κάρτα σε πόσους μήνες διαγράφεται το υπόλοιπο και μπαίνει φραγή εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων και σε πόσους μήνες διαγράφεται ο αριθμός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλησπέραθα ήθελα να ρωτήσω εάν κάνω φορητότητα στο freetogo από cyta, το συγκεκριμένο πακέτο, εάν δεν βάλεις κάρτα σε πόσους μήνες διαγράφεται το υπόλοιπο και μπαίνει φραγή εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων και σε πόσους μήνες διαγράφεται ο αριθμός; Η εταιρία λέει : Σε δύο μήνες διαγραφή υπολοίπου, σε τέσσερις μήνες φραγή και σε 12 η 13 μήνες διαγραφή αριθμού. Το πρώτο ισχύει, λογικά και το τελευταίο. Φραγή όμως δε μπήκε καθόλου σε ένα f2g που έχω παρατήσει εδώ και 11 μήνες, το ίδιο έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά εδώ. Τελικά, το ανανέωσα χθες μόνο και μόνο για να μείνει άλλο ένα χρόνο. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Βάζω 10€ και αγοράζω πακέτο στα 8,5€. Μένουν 0.13€, τα οποία όταν τελειώσουν τα διαθέσιμα ΜΒ του πακετου, μου τα παίρνουν!!!! Εγώ νόμιζα ότι εφόσον δεν είχα υπόλοιπο το 1.2€ για το ημερήσιο, δεν θα είχα προβλημα.! Υπάρχει λύση όταν να μην μου παίρνουν αυτά τα 0.13€ γιατί έτσι δεν μπορώ πχ να κάνω log k win. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Δεν υπάρχει η λύση που αναζητάς. Το πρόβλημα παραμνένει άλυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Δεν υπάρχει η λύση που αναζητάς. Το πρόβλημα παραμνένει άλυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Δηλαδή, να γίνουμε όλοι cosmote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Το ίδιο πρόβλημα και γω με το πακέτο Blender του f2g, υποτίθεται ότι είναι για 30 μέρες κ μόλις φάω τα mb λήγει αυτόματα το πακέτο και μου τρώει όσο υπόλοιπο είχα... Cosmote μου λείπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Δεν τραβάω κανένα ζορε με την cosmote και καμία εταιρεία και μάλιστα αυτό το blender είναι πολύ ωραίο πρόγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Μα θα φροντίζετε να υπάρχουν πάντα δεδομένα και ο πιο οικονομικός τρόπος είναι μέσω log and win. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλά τα λες, αλλά άμα σου μηδενίσει το υπόλοιπο δεν μπορείς να βάλεις ούτε το log n win ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλά τα λες, αλλά άμα σου μηδενίσει το υπόλοιπο δεν μπορείς να βάλεις ούτε το log n win ! Πριν μηδενίσει θα είναι ήδη ενεργό το log and win. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 τελευταία μέρα στο f2g σήμερα...θα μου λέιψει:( Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο f2go όπως στο Whats up ώστε να μπορείς να δεις ποιες από τις επαφές σου έχουν f2go; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο f2go όπως στο Whats up ώστε να μπορείς να δεις ποιες από τις επαφές σου έχουν f2go; σίγουρα μπορείς να δεις αν έχει wind f2g δε νομίζω αλλά και δε χρειάζεται ποτέ δεν είδα κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση των αριθμών αυτών ως κλήση προορισμού. πχ όλες οι προσφορές είναι συνήθως προς wind & Q Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Για τα magic numbers αρκεί να είναι wind όχι f2go; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 μπορουν να ειναι wind ή q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Αα οκ δεν το ήξερα αυτό. Οπότε θα δηλώνω τον αριθμό που θελω στα magic numbers και προφανώς στην περίπτωση που δεν είναι wind/q θα μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει επειδή είναι σε άλλη εταιρεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 δεν το εχω δοκιμασει ποτε αλλα λογικα ναι. Στο foritotita.gr μπορεις να τσεκαρεις τι ειναι ο καθενας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Αα οκ δεν το ήξερα αυτό. Οπότε θα δηλώνω τον αριθμό που θελω στα magic numbers και προφανώς στην περίπτωση που δεν είναι wind/q θα μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει επειδή είναι σε άλλη εταιρεία;Στέλνεις τον αριθμό wind που θέλεις να τσεκάρεις στο 1274 και σου λέει αν είναι f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 μπορει ομως να βαλει αριθμο q ή wind card ή συμβόλαιο wind. Αρα το 1274 δεν τον βολευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Υπάρχει κάποιος περιορισμός στον αριθμό των online ανανεωσεων με χρεωστικη; Είχα βάλει online 5 ευρώ την Πέμπτη και σήμερα δεν μου επιτρέπει να ανανεωσω. Μου γράφει ότι έχω φτάσει το επιτρεπτό όριο των online ανανεωσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 το ίδιο επίσης έχει πάθει και ένας φίλος μου.... επίσης σε αριθμούς wind έχω πρόβλημα με το roaming σε ξένες χώρες πχ. πρόσφατα σε Τουρκία και μάλιστα μετά την επιστροφή δεν δουλεύουν και τα data τι κάνω; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts