Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην αρχη της σελιδας ρωτανε το ιδιο περιπου....Στην ιδια σελιδα ειναι η απαντηση...Ειπαμε ειναι βαρετο να ψαχνεις ολο το θεμα αλλα να ειναι στην ιδια σελιδα η απαντηση ειναι τραγικο να υπαρχει η ιδια ερωτηση:X.............:X

Ναι οκ το είδα. είναι περίπου το ίδιο καθώς ο φίλος μπορεί να είχε ενεργοποιήσει το f2g πριν από την 2009 προσφορά και ίσως να μην είναι το ίδιο! Και πίστεψε με, το διαβάζω όλο το forum διότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ (η πτυχιακή μου βασίζεται σε telecommunications). thanks for the notice anyway.:O

παραμενει το προβλημα. απο σημερα το πρωι με χρεωνει 0,21

Κάνε μια αλλαγή στο F2G1 και μετά ξαναπήγαινε στο F2G2

Eπιβεβαιώνω κι εγώ όλα καλά ως τώρα, μίλησα 1,5 λεπτό και μου έριξε 0,15€! Άρα συνεχίζουμε...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλησπέρα!

Μία αρνητική εξέλιξη (ακόμα) στο Wind Free 2 Go:

Σε μία φίλη που έχει Free 2 Go κάλεσα το 1342 και τώρα έχει το F2G2. Όμως, απενεργοποιήθηκε το πακέτο Non Stop που είχε ενεργοποιήσει και το οποίο κανονικά έληγε μετά από 3 μέρες...:wacko:

Έχει συμβεί και σε άλλον το ίδιο;

πρεπη να υπάρχουν καπια τεχνικά προβλήματα εμένα καπια στιγμή σήμερα δεν με χρέωνε .είχε μίνι στο 23.4 και μετά τα πήρε όλα μαζί

πρεπη να υπάρχουν καπια τεχνικά προβλήματα εμένα καπια στιγμή σήμερα δεν με χρέωνε .είχε μίνι στο 23.4 και μετά τα πήρε όλα μαζί

Αυτό το έχω συναντήσει μόνο όταν είμαι στο internet. Επειδή βλέπω πολλές ιστοσελίδες και τα Kb είναι πολλά, η Wind "κολλάει" και "τραβάει" τα λέφτα από το υπόλοιπό μου μετά από λεπτά/ώρα ακόμα και ημέρα..!! Λέτε να τραβήξει το δίκτυο της Wind αυτά που τραβάει και το δίκτυο της Cosmote; :ooch::sick:

Καλησπέρα!

Μία αρνητική εξέλιξη (ακόμα) στο Wind Free 2 Go:

Σε μία φίλη που έχει Free 2 Go κάλεσα το 1342 και τώρα έχει το F2G2. Όμως, απενεργοποιήθηκε το πακέτο Non Stop που είχε ενεργοποιήσει και το οποίο κανονικά έληγε μετά από 3 μέρες...:wacko:

σε ολους συμβαινει. σε οποιαδηποτε αλλαγη πακετου απενεργοποιουνται ολα τα προπληρωμενα πακετα ομιλιας και μηνυματων. το λεει στους ορους με τα πολυ μικρα γραμματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απενεργοποιούνται μόνο αν πας στο F2G5 ή 6

Σε όλα τα άλλα ισχύουν

Δοκίμασες ανανέωση με SMS ?

Στείλε τον Αριθμό στο 1268

οχι για το 12% λεω δεν με αφηνει να ενεργοποιησω την προσφορα. γιατι να κανω ανανεωση πρωτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

το 1242 συνεχιζει να λεει οτι η ενεργοποιηση δεν ειναι εφικτη...

εχω παρει μια καρτα των 20ε...

Την κραταω και περιμενω;

τωρα της ηρθε της wind να μας τα κανει αυτα;

Συγνώμη dkostas λάθος μου .

Domi_17

Αν είναι παλαιού τύπου είναι αφορολόγητη

Αλλιώς πρέπει να περιμένεις

Ή αν βρείς κάπιον που το έχει ενεργοποιήσει φόρτωσε την σε αυτόν και κάνε μεταφορά ...

σε οποοιυς το εχουν ενεργοποιησει.. ερχεται μηνυμα επιβεβαιωσης μετα την ενεργοποιηση;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

δεν ερχεται μηνυμα γιατι δεν στελνεις μηνυμα. παιρνεις τηλεφωνο και οταν ολοκληρωσεις την διαδικασια σωστα σου λεει επιτυχης ενεργοποιηση
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κάνω ανανέωση από κατάστημα, έχω κάποια έκπτωση;

οχι. Η ανανεωση απο καταστημα δεν προσφερει τιποτα περισσοτερο απο την ανανεωση με καρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαλλον τελειωσε και η προσφορα που χαριζουν το τελος καρτοκινητης..3 μερες παλευω να την ενεργοποιησω.οσοι προλαβαν,προλαβαν

τελικα ποιος τροπος συμφερει για να ανανεωνεις τον χρονο ομιλιας;

κανενας! ολοι ιδιοι ειναι!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Καλησπέρα!

σε ολους συμβαινει. σε οποιαδηποτε αλλαγη πακετου απενεργοποιουνται ολα τα προπληρωμενα πακετα ομιλιας και μηνυματων. το λεει στους ορους με τα πολυ μικρα γραμματα

Απενεργοποιούνται μόνο αν πας στο F2G5 ή 6

Σε όλα τα άλλα ισχύουν

Ίσως φταίει που πήγε από "free to go σκέτο" σε f2g2.

Ίσως και αυτή η αλλαγή να είναι όπως η αλλάγη προς f2g5 ή 6.

πάρε το 1260 πάτε 8 , πες το πρόβλημα σου και θα σου βάλουν τον χρόνο σε 2-3 ημέρες.

bill πειρα σημερα τηλ κ αφου ουτε το παλικαρι στην εξυπηρετηση δν βρηκε ακρη μου ειπε πως εκανε αιτημα για να με παρουν κ να μου πουν το αποτελεσμα!:lol:

κ μου ειπε πως δν εχει καμια σχεση το οτι εστειλα μνμ πριν βαλω καρτα για την προσφορα με τν φορο τν 12%......οταν θα εχω νεοτερα θα ποσταρω

σε ευχαριστω

ΑΠό χτές το βράδυ , δεν είναι πλέον δυνατή η Ενεργοποίηση πακέτων WIND χωρίς δηλωμένα στοιχεία

Μόλις κάνεις την πρώτη κλήση σου λέει ...Παρακαλώ περάστε από ένα κατάστημα WIND με την ταυτότητα σας. Ούτε Mo-Mad μπόρεσα να ενεργοποιήσω ούτε F2G....

H Vodafone ξεκινά από 7 Νοεμβρίου ....Σήμερα ενεργοποίησα κανονικά Vodafone...

ΑΠό χτές το βράδυ , δεν είναι πλέον δυνατή η Ενεργοποίηση πακέτων WIND χωρίς δηλωμένα στοιχεία

Μόλις κάνεις την πρώτη κλήση σου λέει ...Παρακαλώ περάστε από ένα κατάστημα WIND με την ταυτότητα σας. Ούτε Mo-Mad μπόρεσα να ενεργοποιήσω ούτε F2G....

χαχα, πήγα να σου ποστάρω αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2899947#post2899947

που έχεις γράψει εσύ και είναι πολύ κατατοπιστικό και thanks :)

σιγουρα;;;...ενεργοποιησα καποια πακετα wind εχθες βραδυ...γυρω στις 23.00...

edit...μολις πριν απο λιγο ενεργοποιησα και ενα cosmo...ολα μια χαρα..ακομα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

οσοι δεν εχουμε δηλωμενα στοιχεια καλο θα ηταν να παμε να το κανουμε η να περιμενουμε καποιο τηλεφωνημα απο wind?

Πλέον στο 1242 λέει ότι η περίοδος ενεργοποίησης της υπηρεσίας έχει λήξει! Είχαν ανακοινώσει ημερομηνία λήξης;

Πλέον στο 1242 λέει ότι η περίοδος ενεργοποίησης της υπηρεσίας έχει λήξει! Είχαν ανακοινώσει ημερομηνία λήξης;

στο μηνυμα που ειχαν στειλει δεν εγραφαν τιποτα...

αραγε....στις καρτες που ανανεωνουμε τωρα οσοι ενεργοποιησαν την υπηρεσια...χαριζεται το 12% η εληξε η προσφορα στο συνολο της;;; :confused:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova