damianos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όλους... Θα παω Μόσχα Αρχές Μαΐου... Ποιά είναι η καλύτερη λύση να έχω ίντερνετ για μια εβδομάδα εκεί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όλους... Θα παω Μόσχα Αρχές Μαΐου... Ποιά είναι η καλύτερη λύση να έχω ίντερνετ για μια εβδομάδα εκεί??? Τοπικη καρτα απο εκει,τα πακετα για περιαγωγη ειναι κυριως για χωρες της Ευρωπαικης Ενωσης. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Πρόσθεσε το και στο αντίστοιχο θέμα με τα κρυφά μηνύματα για Wind να είναι μαζεμένα γιατί να το ψάχνεις σε 1200+ σελίδες που έχει αυτό το θέμα είναι μπελάς. Μπράβο πάντως στον oxxy. Ευχαριστούμε! Υπαρχει θεμα με κρυφα μνμ απο wind ;;;;;;; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ναι αλλα ειναι κρυφο λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Υπαρχει θεμα με κρυφα μνμ απο wind ;;;;;;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434674 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Καλησπέρα. Με κάλεσαν από wind για προσφορά να κάνω το f2go μου καρτοσυμβολαιο για 2 χρόνια με 10 ώρες προς όλους, 100 SMS προς όλους, 2gb Internet με 11,20 τελική και μου μένουν και 8 ευρώ στην κάρτα για ένα μήνα. Μου ακούγεται αρκετά καλό. Τι λέτε και εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Καλή φάση αυτό για τα δεδομένα της wind.Με 5€ κάρτα παίρνεις 1gb,πρόσβαση στα magic numbers και τα log n win. 60 στο 12410 είναι το 1gb με 4,40? Αλλα περισσότερο συμφέρει τα 2gb με 6ευρω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7158316#post7158316 Edited April 19, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Καλησπέρα. Με κάλεσαν από wind για προσφορά να κάνω το f2go μου καρτοσυμβολαιο για 2 χρόνια με 10 ώρες προς όλους, 100 SMS προς όλους, 2gb Internet με 11,20 τελική και μου μένουν και 8 ευρώ στην κάρτα για ένα μήνα. Μου ακούγεται αρκετά καλό. Τι λέτε και εσείς? Αν κάνεις τόση χρήση και χαλάς πάνω από 10€ το μήνα, σαφώς είναι ό,τι καλύτερο. Μου χαν δώσει κι εμένα τη προσφορά αλλά δεν χρειάζομαι τόσα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Καλησπέρα. Με κάλεσαν από wind για προσφορά να κάνω το f2go μου καρτοσυμβολαιο για 2 χρόνια με 10 ώρες προς όλους, 100 SMS προς όλους, 2gb Internet με 11,20 τελική και μου μένουν και 8 ευρώ στην κάρτα για ένα μήνα. Μου ακούγεται αρκετά καλό. Τι λέτε και εσείς? Καλό ακούγεται. Γνωρίζουμε ποια είναι η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης στα καρτοσυμβόλαια; Άλλο οι 10 ώρες αν φεύγει 3λεπτο ανα κλήση κι άλλο αν φεύγει ενα λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Καλό ακούγεται. Γνωρίζουμε ποια είναι η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης στα καρτοσυμβόλαια; Άλλο οι 10 ώρες αν φεύγει 3λεπτο ανα κλήση κι άλλο αν φεύγει ενα λεπτό. Εάν δεν κάνω λάθος που δεν νομίζω καρτοσυμβολαια 3 λεπτά όπως και στα καρτοκινητα συμβόλαια 1 λεπτο Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Σε συνέχεια της χθεσινής κουβέντας που είχαμε, που λέγαμε ότι η wind δίνει την ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων με τις βαλκανικές χώρες, να πω ότι τελικά μπορείτε να προτιμήσετε τη Βουλγαρία. 500 ΛEΠTA ΠPOΣ KINHTA KAI ΣTAΘEPA BOYΛΓAPIAΣ KAI 2GB MOBILE INTERNET MOΛIΣ EΓINAN ΔIKA ΣOY ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ! ΓIA NA ΔEIΣ TO YΠOΛOIΠO ΣOY, ΣTEIΛE ΔΩPEAN SMS YΠ61. 500 MINUTES TO MOBILE & FIXED NETWORKS TO BULGARIA AND 2GB MOBILE INTERNET ARE YOURS WITH 30 DAYS VALIDITY! FOR BALANCE INFO, SEND FREE SMS YP61. Ότι και το χθεσινό δηλαδή με τη Ρουμανία, με τη διαφορά ότι στέλνουμε 61 στο 12000 και χρεώνει 5€ αντί για 6... Πλέον νομίζω ότι το τερμάτισα. Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ωραίος.Αυτό ακόμη καλύτερο.Με 6€ κάρτα παίρνουμε 2gb.Mια χαρά για wind. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Πού τα ξετρυπωνετε!! Χαχα είστε απίθανοι!! Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 παιδιά μπράβο με σώσατε είχα ψηθεί να βάλω κάρτα αλλά τσιγκουνευομουν τώρα με το ταληρο είμαι just Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Όποιος μπορεί να το δοκιμάσει καλό είναι να το επιβεβαιώσει. Απλά επειδή έχω αριθμό από προσφορά του public που πήρε και ειδική προσφορά, λέω μία στο εκατομμύριο μήπως δουλεύει μόνο σε τέτοιους. Αλλά δεν πιστεύω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Πλέον νομίζω ότι το τερμάτισα. Sent from my MotoE2 ΠΟΣΑ DATA ΈΧΕΙΣ;;; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Έχω αγοράσει ένα πακέτο των 15€ με 5GB, ένα "φοιτητικό" άλλο 1,5, άλλα 2 προς χώρες των βαλκανίων που είχαν από 2GB το καθένα, και δε θυμάμαι τι άλλο. Μην ψαρώνεις. Είναι από την κάρτα που μου έδωσαν με αγορά στα Public που μου έβαλαν 63€ για ένα μήνα, όσο ήταν η αξία των αγορών. Δεν θα τα αγόραζα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Έχω αγοράσει ένα πακέτο των 15€ με 5GB, ένα "φοιτητικό" άλλο 1,5, άλλα 2 προς χώρες των βαλκανίων που είχαν από 2GB το καθένα, και δε θυμάμαι τι άλλο. Μην ψαρώνεις. Είναι από την κάρτα που μου έδωσαν με αγορά στα Public που μου έβαλαν 63€ για ένα μήνα, όσο ήταν η αξία των αγορών. Δεν θα τα αγόραζα κανονικά. Αυτά είναι. 63 ευρώ πακέτα. "Έμεινα" λίγο... :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Μπράβο στο Mark για την ανακάλυψη του πακετου προς Βουλγαρία 500 σταθερά κινητά + 2GB με 5€ καταλάβατε νομίζω ότι μας πιάνουν κορόιδα ζητώντας ότι ότι λεφτά θέλουν και εάν το πάμε κανονικά από την εφαρμογή για τα αντίστοιχα πόσα θέλουμε εμείς σαν Έλληνες στην ίδια μας την χώρα 300 προς όλους +200 προς wind και q 6 € SUPER TALK 200 προς όλους με ένα turbo με 2.50 € 1GB X2 ΦΌΡΕΣ 6+6 =12 σύνολο 20. 50€( Έλληνας) την ίδια ώρα στο Βούλγαρο που ζει στην χώρα μας 5€ και στο Ρουμάνο 6 € πιστεύετε λοιπόν ότι δίνουν παραπάνω λεφτά στης δικές μας εταιρείες από αυτά που δίνουν στην ρουμανική η την βουλγαρική εταιρεία... όχι φυσικά.. απλά τα έχουν κανονίσει μεταξύ τους και η 3 εταιρείες γιατί δεν του μιλάει κανένας και το κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερο Άλλη μια απόδειξη ότι στην χώρα μας υπάρχει καρτέλ και ότι η εταιρείες πουλάνε αέρα κοπανιστο σε ότι τιμή θέλουν γιατί πολύ απλά δεν έχουμε σωστές αρχές να τους μιλήσουν Μήπως βγάζουμε παραπάνω λεφτά από το Βούλγαρο η τον Ρουμάνος που ζει στην χώρα μας πιο το πιστεύει αυτό... Edited April 19, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Σε συνέχεια της χθεσινής κουβέντας που είχαμε, που λέγαμε ότι η wind δίνει την ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων με τις βαλκανικές χώρες, να πω ότι τελικά μπορείτε να προτιμήσετε τη Βουλγαρία. Ότι και το χθεσινό δηλαδή με τη Ρουμανία, με τη διαφορά ότι στέλνουμε 61 στο 12000 και χρεώνει 5€ αντί για 6... Πλέον νομίζω ότι το τερμάτισα. Sent from my MotoE2 Για κιου ισχύει το πακέτο με τα 2 γίγα και 500 λεπτά προς Βουλγαρία με 5 ευρώ? Αν, ναι, τι στέλνουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Για κιου ισχύει το πακέτο με τα 2 γίγα και 500 λεπτά προς Βουλγαρία με 5 ευρώ? Αν, ναι, τι στέλνουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 61 στο 12000 μάλλον και για Q Δοκίμασε και πες μας... Edited April 19, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) δια της ατοπου (μη επαρκες υπολοιπο η απαντηση) ναι,πρεπει να δουλευει και σε q. Υπαρχουν και πακετα προς εξωτερικο και με roaming και στο 1285. Αν στειλει καποιος ΥΠ10 π.χ. χωρις να εχει ενεργοποιησει κατι τετοιο,επιστρεφει απαντηση Λαθος Εντολη - ακολουθουμενο απο οδηγιες για ενεργοποιηση των εν λογω πακετων. Χωρις να αναφερει χρεωσεις,τις οποιες μαλλον ευκολα τις βρισκεις στο site. Επισης (το εγραψα στο θεμα με τις προσφορες,το λεω και εδω αν μπορει καποιος να βοηθησει) υπαρχει καποιο πακετο που ενεργοποιειται απο q με εντολη 10 στο 12410. Κοστος και περιεχομενο δεν γνωριζω,απλα παιρνω απαντηση μη επαρκες υπολοιπο που μαλλον σημαινει οτι κατι υπαρχει προς ενεργοποιηση. Ισως να προκειται για πακετο που ηδη δινεται μεσω internet/12200. Αν καποιος θελει και εχει αχρειαστο υπολοιπο >3 ευρω τουλαχιστον (π.χ. απο νουμερο που παει προς καταργηση) ας κανει εναν κοπο να δοκιμασει. Ή αν του εχει ερθει προσφορα με τον συγκεκριμενο τροπο ενεργοποιησης ας ενημερωσει. Απ'οτι εχω παρατηρησει τα πακετα του 12410 ειναι ομιλια προς Ελλάδα ή/και mb. Edited April 19, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Όποιος μπορεί να το δοκιμάσει καλό είναι να το επιβεβαιώσει. Απλά επειδή έχω αριθμό από προσφορά του public που πήρε και ειδική προσφορά, λέω μία στο εκατομμύριο μήπως δουλεύει μόνο σε τέτοιους. Αλλά δεν πιστεύω... Σε φοιτητικό (ειδική προσφορά πλέον) δουλεύει κανονικά η Ρουμανική προσφορά. Δεν είδα νωρίτερα την Βουλγαρική να μου μείνει και το έξτρα ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Σε φοιτητικό (ειδική προσφορά πλέον) δουλεύει κανονικά η Ρουμανική προσφορά. Δεν είδα νωρίτερα την Βουλγαρική να μου μείνει και το έξτρα ευρώ. Δεν πειράζει σκέψου τι γλύτωσες από το να έβαζες κανονικά τα 2GB νομίζω Μας λείπουν πολλά ευρώ όχι 1€ Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Εδώ έχει όλα τα πακέτα για διεθνής προορισμούς για f2g και q. Αυτά που ανακάλυψαν τα παιδιά για Βουλγαρία και Ρουμανία δεν τα αναφέρει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts