Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα υπόλοιπα όσων € διαρκούν 1 μήνα, φαίνονται έτσι:

Wind_f2go3_25_12_2016.jpg

Και εξαφανιζόλ ό,τι και να κάνεις, πχ ανανέωση πριν περάσει ο μήνας.

Τα εδωσε τα χρήματα την Δευτέρα μετα της 10.

Σήμερα μου ήρθε και sms ότι είμαι στην ειδική προσφορα/φοιτητικό.

Το υπόλοιπο λήγει σε ενα μήνα όπως μου είπαν?

Μπορώ να στείλω τίποτα στο "χαμόγελο"?

Για πλάκα, να σου πω να το δοκιμάσεις να στείλεις σε 5ψήφιο ή θα παρεξηγηθείς;

ΟΧΙ: Δε γίνεται, Για χαζούς τους έχεις;

Και εμένα από Κρήτη Public F2go μου το κάναν "ειδική προσφορά"....Τυχαιο;

Το άλλο Public F2go τίποτα....

ΟΧΙ: Δε γίνεται, Για χαζούς τους έχεις;

Και εμένα από Κρήτη Public F2go μου το κάναν "ειδική προσφορά"....Τυχαιο;

Το άλλο Public F2go τίποτα....

Πολλές φορές πολλά γίνονται

Την συγκεκριμένη κάρτα την έχω για πέταμα στο τελος του μήνα γιατί στο βασικό νουμερο έχω τα 300 συν την ειδική.

Edited by Mark_K
off topic

Πολλές φορές πολλά γίνονται

Όπως είσαι, στείλε απ'το Public F2go σου στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,48 € ανα SMS)

https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/

Και πες μας (ΑΝ είναι "χαζοί")........:lol:

Edited by Mark_K
off topic

http://i63.tinypic.com/35avz36.jpg

Τι θα γίνει ρε wind μας άλλαξες τα φώτα. Τώρα τελευταία όλο κάτι δεν δουλεύει μια το 1269 προχθές μια η εφαρμογή

Να πω ότι γινόταν σπάνια θα ήμουν παράλογος εγώ αλλά τους τελευταίους 3 μήνες είναι η εικοστή και... φορά που δεν λειτουργεί η εφαρμογή άλλες φορές δικαιολόγησε γιατί όλο και κάποιο νέο πακέτο βλέπουμε αλλά τις πιο πολλες δεν αλλάζει κάτι και η εφαρμογή είναι off

Να πω εδώ ότι ούτε τις Q δουλεύει την ίδια ωρα

Είναι εικόνα για τηλεπικοινωνιακο παροχο αυτά τα χάλια...

Ολο αλλαγες και εκείνο το ριμαδι το φοιτητικό - ειδική προσφορά δεν το βάζεις στην εφαρμογή και περιμένουμε σαν τα χαζα να το βάλουμε σε κανένα δικός μας ανθρωπο μεγάλης ηλικίας με μήνυμα αντί να είναι εύκολο από την εφαρμογή ήμαρτον ρε με κολλήματα σας

Και φυσικά η σύνδεση μου δεν έχει κανένα θεμα αφού δεν έχω πουθενά αλλού θεματα η σύνδεση σας έχει...

Είναι αυτό που λέει ο λαός σύνδεση με Κάιρο

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Η εφαρμογή δεν λειτουργεί και στο site μου βγάζει να συμπληρώσω captcha το οποίο δεν λειτουργεί.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά πως παίρνουμε αποδείξεις πληρωμής όταν ανανεώνουμε με πιστωτική?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Κανεις εισοδο στη σελιδα "My F2G" και εκει που λεει "ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ"

πας >ΙΣΤΟΡΙΚΟ ONLINE ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ

Ή 300 προς όλους +200 προς wind + 150ΜΒ log&win την εβδομάδα με 6€

Πως παίρνεις log+win απο υπόλοιπο που έχει ήδη μέσα.

Διευκρίνησε ο φίλος οτι δε μιλάει για ανανέωση

Ναι αυτό είναι το ερώτημα!

Έχω μέσα υπόλοιπο και θέλω να κάνω το βέλτιστο συνδυασμό για ομιλία και data!

I am the FireStarter

Πως παίρνεις log+win απο υπόλοιπο που έχει ήδη μέσα.

Διευκρίνησε ο φίλος οτι δε μιλάει για ανανέωση

Δεν είπε πόσο καιρό το έχει το υπόλοιπο όμως.Αν το έχει ανανεώσει λιγότερο απο μήνα παίρνει τα log & win ,έστω και μέρος τους.

Οπως και να έχει έγραψα και μια εναλλακτική.

Δεν γνωρίζω αν είναι εδω το σωστό μέρος για αυτη την ερώτηση αλλα γνωρίζει κάποιος τι πρεπει να κανω για να αλλαξω τον αριθμο μου; Δεν θελω να παω σε αλλη εταιρεία κλπ. Να εχω καρτοκινητο wind οπως τωρα, απλα με αλλο τηλ. αριθμό. Ειναι μεγαλη διαδικασία; Με εκκαθαριστικα εφοριας, ταυτοτητες, αλλαγη sim κλπ;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

αλλαγη αριθμου μονο με την διατηρηση του υπολοιπου και των υπηρεσιων που εχεις στον τωρινο αριθμο δεν γινεται.Απλα θα παρεις μια νεα καρτα σιμ με νεο αριθμο. Με ταυτοτητα μονο,αντε το πολυ να ζητησουν αφμ που δεν νομιζω οτι χρειαζεται.

Δεν γνωρίζω αν είναι εδω το σωστό μέρος για αυτη την ερώτηση αλλα γνωρίζει κάποιος τι πρεπει να κανω για να αλλαξω τον αριθμο μου; Δεν θελω να παω σε αλλη εταιρεία κλπ. Να εχω καρτοκινητο wind οπως τωρα, απλα με αλλο τηλ. αριθμό. Ειναι μεγαλη διαδικασία; Με εκκαθαριστικα εφοριας, ταυτοτητες, αλλαγη sim κλπ;

Να πάρεις ένα αλλο νούμερο ,τι πιο απλό;:confused:

Οκ. Σας ευχαριστώ. Συγγνώμη απλα δεν εχει τύχει να αλλαξω αριθμό ποτε μου για αυτο ρωτησα.

Οκ. Σας ευχαριστώ. Συγγνώμη απλα δεν εχει τύχει να αλλαξω αριθμό ποτε μου για αυτο ρωτησα.

Και αυτόν που έχεις πως τον απέκτησες;

Guest margarita12

Αλλαγή αριθμού εννοεί να αλλάξει αριθμό και να παραμείνει με το ίδιο μητρώο πελάτη.Βεβαια αυτό εχει νοημσ αν έχεις συμβόλαιο.

Αν έχεις καρτοκινητό οπως ο φιλος,απλα σπας την sim και ενεργοποιεις καινούργιο αριθμό.

Με μάγια... ☺️

Περα απ' την πλακα, εχω τον ιδιο αριθμο απο το 2003, 04 καπου εκει. Ουτε που θυμαμαι τι ειχα κανει. Αυτο που λεει η Μαργαρίτα πανω θελω να κανω. Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο απλο. Θενκ γιου ολ...

Edited by ikgamsu

Καλησπέρα παιδιά,

έβαλα €5 σε καρτοκινητό Wind από κατάστημα και το υπόλοιπο λήγει λέει σε 3 μήνες.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι πότε διακόπτεται η σύνδεση... γιατί το χρησιμοποιώ κυρίως για εισερχόμενες.

Ένα άλλο θέμα που παρατήρησα είναι ότι μου βάλανε €4,23 καθαρό υπόλοιπο και λέει έχω 120 λεπτά προς Wind/Q για 1 μήνα. Αυτό μπορώ να το απενεργοποιήσω κάπως;

Ο αριθμός χάνεται μετά από 12+1 μήνες από την τελευταία ανανέωση.

Με 5€ ανανέωση πρέπει να πάρεις περίπου 4,46€ υπόλοιπο. Αν η ανανέωση γίνει σε κατάστημα δεν μπορείς να αποφύγεις την χρέωση των 0,30€ που αντιστοιχεί στο bonus που πήρες. Μόνο αν ανανεώσεις ηλεκτρονικά θα το αποφύγεις.

Ο αριθμός χάνεται μετά από 12+1 μήνες από την τελευταία ανανέωση.

Με 5€ ανανέωση πρέπει να πάρεις περίπου 4,46€ υπόλοιπο. Αν η ανανέωση γίνει σε κατάστημα δεν μπορείς να αποφύγεις την χρέωση των 0,30€ που αντιστοιχεί στο bonus που πήρες. Μόνο αν ανανεώσεις ηλεκτρονικά θα το αποφύγεις.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Οι εισερχόμενες κόβονται στο 12μηνο και στους 13 μήνες καταργείται τελείως το νούμερο; Άρα για 1 χρόνο είμαι ΟΚ λογικά για την χρήση που το θέλω...

ΥΓ: Ο υπάλληλος μου είπε ότι στους 3 μήνες κόβεται το νούμερο (μάλλον για να με ψαρώσει, lol).

Με μάγια... ☺️

Περα απ' την πλακα, εχω τον ιδιο αριθμο απο το 2003, 04 καπου εκει. Ουτε που θυμαμαι τι ειχα κανει. Αυτο που λεει η Μαργαρίτα πανω θελω να κανω. Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο απλο. Θενκ γιου ολ...

Στο καρτοκινητό νούμερο που έχεις μέχρι τώρα όμως, θα πρέπει να έχεις και την προσφορά των 300 λεπτών με ανανέωση 10 ευρώ+. Εάν πετάξεις αυτή τη sim και πάρεις καινούργιο νούμερο, αν δεν κάνω λάθος δεν θα έχεις τα όποια προνόμια που έχεις με το παλιό σου νούμερο. Νομίζω ότι μπορεί να γίνει αλλαγή νούμερου με το ίδιο μητρώο, αλλά με κάποιο κόστος. Μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιο κατάστημα Wind.

Edit Συνομίλησα με το cc του F2G πριν από λίγο και τελικά δεν μπορεί να γίνει αλλαγή νούμερου σε καρτοκινητή, οπότε μόνο με αγορά άλλου F2G πακέτου μπορείς να αποκτήσεις καινούργιο νούμερο.

Edited by giachtas

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Οι εισερχόμενες κόβονται στο 12μηνο και στους 13 μήνες καταργείται τελείως το νούμερο; Άρα για 1 χρόνο είμαι ΟΚ λογικά για την χρήση που το θέλω...

ΥΓ: Ο υπάλληλος μου είπε ότι στους 3 μήνες κόβεται το νούμερο (μάλλον για να με ψαρώσει, lol).

Εδώ τα γράφει όλα αναλυτικά.

Σε περίπτωση που μέσα σε αυτό το διάστημα των 3 μηνών δεν πραγματοποιηθεί άλλη ανανέωση χρόνου ομιλίας, τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα χάνεται και δεν θα επιστρέφεται στο συνδρομητή. Για διάστημα άλλων 9 μηνών, πάντως, ο συνδρομητής θα δύναται να λαμβάνει μη χρεώσιμες κλήσεις από τρίτους ή/και να προβεί σε ανανέωση του χρόνου ομιλίας του. Εν συνεχεία, για άλλον ένα μήνα, θα μπορεί μόνο να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας και όχι να πραγματοποιήσει ή να λάβει κλήσεις. Μετά και την πάροδο 13 συνολικά μηνών από την τελευταία ανανέωση, η WIND Ελλάς θα καταργεί τη σύνδεση και ο συνδρομητής θα χάνει τον τηλεφωνικό του αριθμό.

Από τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει αν θα χαθεί το υπόλοιπο της κάρτας σου, για 9 μήνες από την τελευταία ανανέωση είσαι κομπλέ και θα μπορείς να λαμβάνεις κλήσεις.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εδώ τα γράφει όλα αναλυτικά.

Σε περίπτωση που μέσα σε αυτό το διάστημα των 3 μηνών δεν πραγματοποιηθεί άλλη ανανέωση χρόνου ομιλίας, τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα χάνεται και δεν θα επιστρέφεται στο συνδρομητή. Για διάστημα άλλων 9 μηνών, πάντως, ο συνδρομητής θα δύναται να λαμβάνει μη χρεώσιμες κλήσεις από τρίτους ή/και να προβεί σε ανανέωση του χρόνου ομιλίας του. Εν συνεχεία, για άλλον ένα μήνα, θα μπορεί μόνο να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας και όχι να πραγματοποιήσει ή να λάβει κλήσεις. Μετά και την πάροδο 13 συνολικά μηνών από την τελευταία ανανέωση, η WIND Ελλάς θα καταργεί τη σύνδεση και ο συνδρομητής θα χάνει τον τηλεφωνικό του αριθμό.

Από τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει αν θα χαθεί το υπόλοιπο της κάρτας σου, για 9 μήνες από την τελευταία ανανέωση είσαι κομπλέ και θα μπορείς να λαμβάνεις κλήσεις.

3 + 9 = 12 μήνες

Άρα είναι 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση, σωστά;

3 + 9 = 12 μήνες

Άρα είναι 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση, σωστά;

Σωστά - έπρεπε να γράψω 9 μήνες από το πέρας της τελευταίας ανανέωσης (άρα μ9 μήνες μετά το πέρας του 3μηνου).

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

ρε παιδιά είχε το κινητό της γυναίκας μου περίπου μισό ευρώ μέσα έκανα online ανανέωση ένα 10 ευρώ.έστειλε 1000 στο 1264 για το φοιτητικό μειώθηκε το ποσό κατά 8 και κάτι ευρώ που κάνει το φοιτητικό αλλά ούτε λεπτά ομιλίας μπήκαν ούτε δεδομένα!!!! τώρα πως βρίσκουμε το δίκιο μας;;

Sent from my ZP952 using Tapatalk

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova