dkostas Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 μα...απο την στιγμη που τα πακετα ισχυουν για ολα τα f2g γιατι να επενεργοποιηθουν;;;; :confused: Ναι, σωστα. Το εχουν διορθωσει και στο site πλεον. Με την αλλαγή οικονομικού πακέτου θα απενεργοποιούνται αυτόματα τα προπληρωμένα προγράμματα ή οι υπηρεσίες δωρεάν λεπτών ομιλίας, SMS που πιθανόν είχαν ενεργοποιηθεί πλην των επιλογών Non Stop και της υπηρεσίας «1 λεπτό», η οποία δεν χάνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Μόλις μου ήρθε μήνυμα από την Wind: "Αυτή τη Δευτέρα έχεις ραντεβού με ένα αυτοκίνητο Mini Cooper One και 100 MP4! Μην ξεχαστείς, φόρτωσε χρόνο ομιλίας και μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής!" Παιδιά μην ξεχαστείτε, φορτώστε χρόνο τη Δευτέρα. Και ξέρετε εσείς, όχι από τις κατηργημένες κάρτες των €3 και €5, από τις άλλες, τις "καλές" των €10 και πάνω. :mad: Σα να ζορίζονται πολύ εκεί στην Wind να τους γεμίσουμε τις τσέπες με λεφτά, λέτε να πέσανε οι ανανεώσεις όταν κατάργησαν τις μικρές κάρτες και τώρα τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να αναπληρώσουν τη χασούρα? :lol: Σα δε ντρέπονται λέω γω... μαυρίστε τους και δώστε μήνυμα με την αποχή σας γενικά. :happy: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Δεν πειράζει , είναι πάντως μια καλή κίνηση , τι να πούμε εμείς με το vodafone που τα κάνει πιο σπάνια ! ΔΕΝ πιστεύω να τους λες να ρίξουν ολοι μαύρο για να πάρεις εσυ το mini Cooper !!!!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Δεν πειράζει , είναι πάντως μια καλή κίνηση , τι να πούμε εμείς με το vodafone που τα κάνει πιο σπάνια ! ΔΕΝ πιστεύω να τους λες να ρίξουν ολοι μαύρο για να πάρεις εσυ το mini Cooper !!!!! Το ήξερα ότι κάποιος θα το σκεφτεί αυτό! :p Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι κανένας δεν θα το πάρει αλλά είναι κράχτης. Αυτό που με απασχολεί άμεσα είναι να σταματήσει τις μπαγαμποντιές η Wind! :lol: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Άμα υπήρχαν οι τριάρες μπορεί και να 'βαζα... Λέω μπορεί, μιας και έχω πολλές μονάδες στην κάρτα μου από διπλασιασμούς... 10 μια φορά δεν βάζω... Εκτός αν δώσουν "χειροπιαστό" κίνητρο και γι' αυτές :p Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Άμα υπήρχαν οι τριάρες μπορεί και να 'βαζα... Λέω μπορεί, μιας και έχω πολλές μονάδες στην κάρτα μου από διπλασιασμούς... 10 μια φορά δεν βάζω... Εκτός αν δώσουν "χειροπιαστό" κίνητρο και γι' αυτές :p δεν σε καταλαβαινω φιλε μου....αν εχεις πολλες μοναδες απο διπλασιασμους γιατι να βαλεις και αλλο χρονο ομιλιας;;;;...:confused:... ...αν ειναι μονο για να παρατεινεις τον χρονο διαρκειας της καρτας.... το κανεις, απλα μεταφεροντας χρονο ομιλιας απο αλλο νουμερο...:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 δεν σε καταλαβαινω φιλε μου....αν εχεις πολλες μοναδες απο διπλασιασμους γιατι να βαλεις και αλλο χρονο ομιλιας;;;;...:confused:... ...αν ειναι μονο για να παρατεινεις τον χρονο διαρκειας της καρτας.... το κανεις, απλα μεταφεροντας χρονο ομιλιας απο αλλο νουμερο...:) Ανεξάρτητα από το ποσό που έχεις στην κάρτα σου, ο διπλασιασμός είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να χάνεις...κι εγώ είχα φτάσει με μεγάλα ποσά στην κάρτα από τους διπλασιασμούς, και όσο έρχονταν, τόσο έβαζα κι εγώ. Χαμένος δεν βγήκα, απλά τρώω σιγά-σιγά τις μονάδες που μου έχουν μείνει από τότε! :happy: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Παιδια δεν καταλαβαινω εννοει αν ενεργοποιηθει f2g1 mexri kaι τελος του μηνα θα εχει επ'αοριστον 0.02 το sms? Αμα ειναι πειτε μου λιγο γρηγορα πλζ γιατι τελιωνει η προθεσμια! Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Ανεξάρτητα από το ποσό που έχεις στην κάρτα σου, ο διπλασιασμός είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να χάνεις...κι εγώ είχα φτάσει με μεγάλα ποσά στην κάρτα από τους διπλασιασμούς, και όσο έρχονταν, τόσο έβαζα κι εγώ. Χαμένος δεν βγήκα, απλά τρώω σιγά-σιγά τις μονάδες που μου έχουν μείνει από τότε! :happy: Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο. Ο καθ' ένας όπως το βλέπει βέβαια... :) Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Παιδια δεν καταλαβαινω εννοει αν ενεργοποιηθει f2g1 mexri kaι τελος του μηνα θα εχει επ'αοριστον 0.02 το sms? Αμα ειναι πειτε μου λιγο γρηγορα πλζ γιατι τελιωνει η προθεσμια! Δε νομίζω. Στο site λέει για τις τιμές του f2g1 " Η προσφορά ισχύει αυτόματα για όλους τους συνδρομητές του F2G1, υπάρχοντες και νέους έως και τις 31/03/2008. Μετά τη λήξη της προσφοράς η χρέωση γραπτών μηνυμάτων προς εθνικά δίκτυα και διεθνείς προορισμούς διαμορφώνεται σε 0,04€/SMS. " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Κριμα,αρα παω για f2g2. Κατι ακομα πιο σημαντικο.Ειχα 2 καρτουλες wind τις οποιες και ενεργοποησα τελη Οκτωβριου του περασμενου χρονου,αλλα σημερα που πηγα να τις χρησιμοποιησω φανηκαν ληγμενες και οι δυο,γιατι?Απο την στιγμη που τις ενεργοποιεις δεν παρατεινεται η ημερομηνια ληξης?Ή παραμενει η ιδια με την ημερομηνια παραγωγης και παρατεινετε με την πρωτη καρτα ανανεωσης?Επειδη δεν τις ειχδα ανανεωσει... Τωρα τι μπορω να κανω για να τις σωσω? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Από τη στιγμή που ενεργοποιείς ένα νέο νούμερο καρτοκινητό, έχεις 1 μήνα να βάλεις κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας, αν δεν το κάνεις, το νούμερο ακυρώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Ωχ αληθεια?Μονο στην wind ισχυει αυτο ομως?Σε 4 κοσμοκαρτες που εχω ενεργοποιησει αλλα δεν εχω ακομα ανανεωσει,μου λεει πως ληγουν οκτωβριο 2008,η wind που θποτιθεται οτι τα εχει παρει ολα μονοπωλιο γιατι εποιασε και το επαιξε ετσι τωρα αυτο? Δηλαδη τωρα δεν μπορω να κανω κατι για να τα επαναφερω?Προβληματιστικα πολυ γιατι εχω φτιαξει 2 σιμ με 9 αριθμους και εδωσα 100 ευρω,και τωρα αυτο πιθανοτητα σημαινει πως η 2 αυτοι αριθμοι ακυρωνονται. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Από τη στιγμή που ενεργοποιείς ένα νέο νούμερο καρτοκινητό, έχεις 1 μήνα να βάλεις κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας, αν δεν το κάνεις, το νούμερο ακυρώνεται. Εχει αλλάξει αυτό με τα νέα sim πακετα των 5euro.Απο την στιγμη που τα ενεργοποιησεις εχουν διαρκεια ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Εγω τοτε πως την πατησα ετσι και ακυρωθηκαν οι αριθμοι μου?δεν μπορω ρε μαγκες να τους επαναφερω με καποιοα διαδικασια? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Εαν έχεις τις παλιές κάρτες σιμ πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα να στις επαναενεργοποιήσουν :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Εγω τοτε πως την πατησα ετσι και ακυρωθηκαν οι αριθμοι μου?δεν μπορω ρε μαγκες να τους επαναφερω με καποιοα διαδικασια? Τα πακετα με 5 euro βγηκαν το τελευταιο εξαμηνο αρα εσυ ειχες αγορασει τα παλια που χρειαζοταν ανανεωση μεσα σ'ενα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Εαν έχεις τις παλιές κάρτες σιμ πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα να στις επαναενεργοποιήσουν :) Ειναι βεβαιο το γεγονος πως θα το κανουν?Θα επανενεργοποιησουν τις ιδιες η θα φτιαξουν καινουριες με τον ιδιο αριθμο?Εχει σημασια... Ευχαριστω για τις απαντησεις :) Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Ακουστε, ειναι απλο. Εαν ειχες το πακετο με τα 8 ευρω αρχικο χρονο, τοτε με την ενεργοποιηση διαρκει 1 χρονο το νουμερο χωρις να το φορτωσεις. Εαν ειχες τα πακετα με το 1 ευρω, τοτε αυτο στον μηνα απανω πρεπει να το φορτωσεις, γιατι αλλιως ακυρωνεται. Αυτα για τα παλια πακετα. Στο νεο με τα 5, τα ειπανε ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Ειναι βεβαιο το γεγονος πως θα το κανουν?Θα επανενεργοποιησουν τις ιδιες η θα φτιαξουν καινουριες με τον ιδιο αριθμο?Εχει σημασια... Ευχαριστω για τις απαντησεις :) Σύμφωνα με το άρθρο 10 της παραγράφυο 10 του Κανονισμού Εκχώρησης Αριθμοδοτικών Πόρων από το Εθνικό Σχέδιο Αριθμοδότησης (ΦΕΚ 1260/Β/2007) http://www.eett.gr/export/sites/default/sites/EETT/NewsReleases/Announcments/FEK_1260-B-2007.pdf το οποίο αναφέρει: Παράθεση: 10. Σε περίπτωση λήξης της δευτερογενούς εκχώρησης ή επιστροφής αριθμού από χρήστη, πρέπει να περάσει περίοδος τουλάχιστον έξι μηνών από το ως άνω γεγονός μέχρι ο αριθμός αυτός να εκχωρηθεί δευτερογενώς εκ νέου. Σε περίπτωση που, εντός της εξάμηνης ανωτέρω περιόδου, ο χρήστης ζητήσει νέα σύνδεση με το δίκτυο του παρόχου στον οποίο έχει πρωτογενώς εκχωρηθεί από την ΕΕΤΤ ο αριθμός, με χρήση του αριθμού αυτού τότε ο εν λόγω πάροχος υποχρεούται να εκχωρήσει στο χρήστη δευτερογενώς εκ νέου τον αριθμό αυτό. Τα ανωτέρω είνα αντιγραφή από τον Panagioths http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2045611#post2045611 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Ανεξάρτητα από το ποσό που έχεις στην κάρτα σου, ο διπλασιασμός είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να χάνεις...κι εγώ είχα φτάσει με μεγάλα ποσά στην κάρτα από τους διπλασιασμούς, και όσο έρχονταν, τόσο έβαζα κι εγώ. Χαμένος δεν βγήκα, απλά τρώω σιγά-σιγά τις μονάδες που μου έχουν μείνει από τότε! :happy: ΟΚ...κατανοητο...ο διπλασιασμος δεν πρεπει να χανεται... αλλα γιατι γραφεις Άμα υπήρχαν οι τριάρες μπορεί και να 'βαζα... ;;;... εχει νοημα να κερδισεις μονο 3 €;;;; ..τεσπα... με πηραν τηλεφωνο απο την Wind σχετικα με τον πινακα... http://www.wind.com.gr/ConDows/00001527_Gr.jpg ...εκει λεει τους εμφανιζεται διαφορετικος ο πινακας....:wacko::wacko:....εχουμε τρελαθει μου φαινεται :lol::lol::lol: λεει οτι στο f2g2... στα μηνυματα προς εθνικα δικτυα ....τους εμφανιζει 0.04 € Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ΟΚ...κατανοητο...ο διπλασιασμος δεν πρεπει να χανεται... αλλα γιατι γραφεις Άμα υπήρχαν οι τριάρες μπορεί και να 'βαζα... ;;;... εχει νοημα να κερδισεις μονο 3 €;;;; Νομίζω ότι ο φίλος που είπε για τις κάρτες των €3 αναφερόταν στο διαγωνισμό με το Mini Cooper (ότι αν υπήρχαν αυτές οι κάρτες θα έκανε ανανέωση για να μπει στον διαγωνισμό) και εγώ στη συνέχεια αναφέρθηκα γενικά στους διπλασιασμούς με τους οποίους μαζεύουμε πολλές μονάδες στην κάρτα, οπότε κάπου έγινε μπέρδεμα! Εγώ προσωπικά σε διπλασιασμό δεν έχω βάλει ποτέ λιγότερα από €20, γιατί όσο μεγαλύτερη η κάρτα τόσο μεγαλύτερο και το κέρδος για μένα. Για €3 δεν το συζητάω, η διαφορά είναι μάλλον μικρή. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ΟΚ...κατανοητο...ο διπλασιασμος δεν πρεπει να χανεται... αλλα γιατι γραφεις Άμα υπήρχαν οι τριάρες μπορεί και να 'βαζα... ;;;... εχει νοημα να κερδισεις μονο 3 €;;;; ..τεσπα... με πηραν τηλεφωνο απο την Wind σχετικα με τον πινακα... http://www.wind.com.gr/ConDows/00001527_Gr.jpg ...εκει λεει τους εμφανιζεται διαφορετικος ο πινακας....:wacko::wacko:....εχουμε τρελαθει μου φαινεται :lol::lol::lol: λεει οτι στο f2g2... στα μηνυματα προς εθνικα δικτυα ....τους εμφανιζει 0.04 € Μηπως κοιτανε αλλο πινακα?? Κριμα να μην υπαρχει σωστη συνενοηση, καπου αλλου θα κοιταζανε!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Μηπως κοιτανε αλλο πινακα?? Κριμα να μην υπαρχει σωστη συνενοηση, καπου αλλου θα κοιταζανε!:( κοπέλα ηταν....:p:p:p...της εδωσα ακριβεις οδηγιες που να παει...τη να ανοιξει...κλπ....με λιγα λογια εχασα τον χρονο μου αλλα οχι την υπομονη μου....ειπαμε ηταν κοπελλα...:lol::lol:...τεσπα.... ..παιζει παντως να με δουλευε...:wacko::wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Σύμφωνα με το άρθρο 10 της παραγράφυο 10 του Κανονισμού Εκχώρησης Αριθμοδοτικών Πόρων από το Εθνικό Σχέδιο Αριθμοδότησης (ΦΕΚ 1260/Β/2007) http://www.eett.gr/export/sites/default/sites/EETT/NewsReleases/Announcments/FEK_1260-B-2007.pdf το οποίο αναφέρει: Παράθεση: 10. Σε περίπτωση λήξης της δευτερογενούς εκχώρησης ή επιστροφής αριθμού από χρήστη, πρέπει να περάσει περίοδος τουλάχιστον έξι μηνών από το ως άνω γεγονός μέχρι ο αριθμός αυτός να εκχωρηθεί δευτερογενώς εκ νέου. Σε περίπτωση που, εντός της εξάμηνης ανωτέρω περιόδου, ο χρήστης ζητήσει νέα σύνδεση με το δίκτυο του παρόχου στον οποίο έχει πρωτογενώς εκχωρηθεί από την ΕΕΤΤ ο αριθμός, με χρήση του αριθμού αυτού τότε ο εν λόγω πάροχος υποχρεούται να εκχωρήσει στο χρήστη δευτερογενώς εκ νέου τον αριθμό αυτό. Τα ανωτέρω είνα αντιγραφή από τον Panagioths http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2045611#post2045611 Ακουστε, ειναι απλο. Εαν ειχες το πακετο με τα 8 ευρω αρχικο χρονο, τοτε με την ενεργοποιηση διαρκει 1 χρονο το νουμερο χωρις να το φορτωσεις. Εαν ειχες τα πακετα με το 1 ευρω, τοτε αυτο στον μηνα απανω πρεπει να το φορτωσεις, γιατι αλλιως ακυρωνεται. Αυτα για τα παλια πακετα. Στο νεο με τα 5, τα ειπανε ηδη. Ναι τελικα οντως του 1 ευρω ηταν οι καρτες,απλως φοβαμαι μηπως μου δημιουργησουν προβλημα τωρα και μου λενε μα καλα που το ακουσατε οτι μπορει να επανενεργοποιηθει ο αριθμος?Τι θα τους πω εγω επειτα,απο το myphone!? Εν τω μεταξυ αυτο γινεται μονο απο καταστημα η μπορω να το κανω και τηλεφωνικως?Επειδη δεν τους προλαβα σημερα,πριν λιγο γυρισα σπιτι... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts