Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αδερφη μου εχει το f2g αντιστοιχο του frog και ενω μιλαγε με 0.10/λεπτο μεχρι χθες σημερα αρχισε να χρεωνει 0.21. Καλεσε λοιπον την εξυπερετηση πελατων και τους το ανεφερε αλλα πολυ απλα της ειπαν οτι αποκλειεται να μιλαγε μεχρι χθες με 0.10/λεπτο γιατι αυτη προσφορα ηταν μεχρι 31/6. Προσπαθησε πολλες φορες να τους πεισει διχως ομως αποτελεσμα. Εχει συμβει σε καποιον αλλο αυτο που χρησιμοποιει το "αντιστοιχο" του Frog η ειναι η γνωστη τακτικη της Wind βγαzουμε και αποσυρουμε οποτε θελουμε οτι προσφορες κανουμε χωρις να δινουμε σε κανεναν λογαριασμο.

Τo F2G2 εχει χρεωση 0.10e το λεπτο μεχρι 31 Αυγουστου.Στην περιπτωση της αδερφης σου αν ισχυει αυτο που λες προτεινω να καλεσει ξανα 1342 και να επιλεξει το F2G2.Ισως καποια στιγμη να αλλαξε πακετο και να μην το θυμαται. :p

Μαλλον θα χρειαστει να αλλαξεις την υπογραφη σου. Το πακετο της εξακολουθει να ειναι το "αντιστοιχο" του Frog (που κατα τυχει πλεον το 1342 δεν σε ενημερωνει για τα αντιστοιχα πακετα απλα σου λεει ποιο να επιλεξεις και αν τυχει να το ξερεις εχει καλως) το θεμα ειναι οτι στο cc επιμενουν και σημερα οτι η προσφορα ηταν μεχρι 31/6 ασχετα αν η αδερφη μου μιλαγε με 0.10 ολο τον Ιουλιο. Μαλλον θα επεσε στην περιπτωση αφου απο οτι ειδα εδω μερικοι φιλοι εξακολουθουν να μιλανε με 0.10/λεπτο. Θα παρω και εγω ενα τηλεφωνο να δω τι γινετε. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τα καρτοκινητά της Wind που να έχεις ένα σταθερό πάγιο για να μπορείς να σερφάρεις στο Internet, χωρίς επιπλέον χρεώσεις;
Hello moto....!

Στη σελιδα τους δειχνει ακομα 0.10/λεπτο

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1

Και η προσφορα του frog ειναι οντως μεχρι τις 31/8

http://www.frogmobile.gr/el/pricelist.aspx?ns=-10009

Καθαρη ΑΠΑΤΗ δηλαδη...

Πριν πούμε κάποιον απατεώνα (άραγε αν μιλούσαμε επώνυμα θα είμαστε τόσο εύκολοι στους χαρακτηρισμούς μας; ) μήπως θα έπρεπε να ψάχνουμε λιγάκι; :)

Έκανα μια κλήση για να δω πόσο χρεώνει και εξακολουθεί να με χρεώνει 0,10 ανά λεπτό ομιλίας.

@ TSIT Μήπως είχε κάνει κάποια αλλαγή πακέτου ή μήπως είχε κάνει πριν και κάποια άλλη κλήση και δεν είχε ελέγξει το υπόλοιπο;

:)

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τα καρτοκινητά της Wind που να έχεις ένα σταθερό πάγιο για να μπορείς να σερφάρεις στο Internet, χωρίς επιπλέον χρεώσεις;

Στο Wind F2G υπάρχει μόνο το "Wind Plus Non-Stop".Μόνο στα συμβόλαια δίνει internet η Wind μέσω του "Wind Web 'n Mail".:)

Μαλλον θα χρειαστει να αλλαξεις την υπογραφη σου. Το πακετο της εξακολουθει να ειναι το "αντιστοιχο" του Frog (που κατα τυχει πλεον το 1342 δεν σε ενημερωνει για τα αντιστοιχα πακετα απλα σου λεει ποιο να επιλεξεις και αν τυχει να το ξερεις εχει καλως) το θεμα ειναι οτι στο cc επιμενουν και σημερα οτι η προσφορα ηταν μεχρι 31/6 ασχετα αν η αδερφη μου μιλαγε με 0.10 ολο τον Ιουλιο. Μαλλον θα επεσε στην περιπτωση αφου απο οτι ειδα εδω μερικοι φιλοι εξακολουθουν να μιλανε με 0.10/λεπτο. Θα παρω και εγω ενα τηλεφωνο να δω τι γινετε. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

εχεις κρατησει το ονομα της υπαλληλου που σου ειπε οτι αποκλειεται να ισχυει η χρεωση του 0,10 ανα λεπτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχην σας ευχαριστω ολους για το οτι ασχοληθηκατε με το προβλημα αυτο. Το ονομα μου ειναι Θοδωρης Τσιτος και δεν εχω λογο να κακολογησω η να πω απατεωνα κανεναν εκτος κι αν ειναι. Εφοσον ολοι οσοι γραφετε ισχυει το 0.10/λεπτο σημαινει οτι η "δεσμευση τιμης" ισχυει κανονικα. Οχι δεν εχει αλλαξει πακετο εδω και εξι μηνες που ειχε το f2g 1 αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι 3 διαφορετικοι ανθρωποι στο cc ακομη και τωρα να ισχυριzονται οτι η προσφορα ηταν μεχρι 31/6. Καλεσαμε το 1342 ξαναεπιλεξαμε το αντιστοιχο του Frog και παλι ομως χρεωνει 0.21/λεπτο. Ξανακαλεσαμε το cc και τεταρτος ανθρωπος (συγνωμη δεν zητησα σε κανεναν ονομα) μας ειπε οτι δεν ειναι δυνατον να εχουμε την χρεωση των 10 λεπτων αφου η προσφορα δεν ισχυει εδω και ενα μηνα. Ας μην το κουραzουμε αλλο αφου εσεις συνεχι1ται να μιλατε σημαινει πως ισως υπαρχει καποιο προβλημα στο συστημα τους και ας ελπισουμε να φτιαξει πριν ληξει η προσφορα. Ευχαριστω και παλι.

Καταρχην σας ευχαριστω ολους για το οτι ασχοληθηκατε με το προβλημα αυτο. Το ονομα μου ειναι Θοδωρης Τσιτος και δεν εχω λογο να κακολογησω η να πω απατεωνα κανεναν εκτος κι αν ειναι. Εφοσον ολοι οσοι γραφετε ισχυει το 0.10/λεπτο σημαινει οτι η "δεσμευση τιμης" ισχυει κανονικα. Οχι δεν εχει αλλαξει πακετο εδω και εξι μηνες που ειχε το f2g 1 αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι 3 διαφορετικοι ανθρωποι στο cc ακομη και τωρα να ισχυριzονται οτι η προσφορα ηταν μεχρι 31/6. Καλεσαμε το 1342 ξαναεπιλεξαμε το αντιστοιχο του Frog και παλι ομως χρεωνει 0.21/λεπτο. Ξανακαλεσαμε το cc και τεταρτος ανθρωπος (συγνωμη δεν zητησα σε κανεναν ονομα) μας ειπε οτι δεν ειναι δυνατον να εχουμε την χρεωση των 10 λεπτων αφου η προσφορα δεν ισχυει εδω και ενα μηνα. Ας μην το κουραzουμε αλλο αφου εσεις συνεχι1ται να μιλατε σημαινει πως ισως υπαρχει καποιο προβλημα στο συστημα τους και ας ελπισουμε να φτιαξει πριν ληξει η προσφορα. Ευχαριστω και παλι.

να ξαναπαρεις και να τους πεις οτι δεν ξερουν τι τους γινεται. το site τους γραφει ξεκαθαρα οτι η προσφορα συνεχιζεται μεχρι 31/8. και ασχετοι και κοιμουνται ορθιοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ουτε ασχετοι ειναι ,ουτε κοιμουνται ορθιοι. Το CC ενημερωνεται απο τα υπολοιπα τμηματα για αυτα που χρειαζεται να ξερει. Οι 4 υπαλληλοι που ειπαν ακριβως το ιδιο πραγμα, δεν το εβγαλαν απο το κεφαλι τους, καποια συκεκριμενη ενημερωση διαβασανε και στο ανεφεραν. Τωρα,εαν τα δεδομενα αλλαξανε, και η προσφορα πηρε παραταση, και το marketing δεν ενημερωσε το CC, τοτε αυτο ειναι που κοιμαται ορθιο. Οι υπαλληλοι του CC ενημερωνουν με βαση τις επισημες ενημερωσεις που λαμβανουν καθημερινα για ολα τα θεματα. Το οτι σε αυτο το μπαχαλο που λεγεται Wind ορισμενες φορες το CC δεν ενημερωνεται σωστα, σημαινει οτι ο τελευταιος που φταιει ειναι ο υπαλληλος του CC που δινει και την τελικη πληροφορια. Δουλεια του ειναι να ενημερωνει σωστα με βαση αυτα που του λενε. Τωρα, εαν του λενε λαθος πραγματα, η δεν τον ενημερωνουν καθολου, αυτο ειναι αλλη υποθεση...

Εκανα σημερα μια ανανεωση σε μια καρτα που εχω για adsm με wind και μου ειπε στο μήνυμα υποδοχης οτι αν στειλω μηνυμα BONUS στο 1209 θα εχω με καθε ανανεωση των 10 ευρω , 50 λεπτα δωρεαν προς ολα τα δυκτια και 50 sms δωρεαν. Εστειλα το μηνυμα αλλα μου φαινεται πολυ καλο για αληθινο. Ξερει καποιος κατι ? Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εκανα σημερα μια ανανεωση σε μια καρτα που εχω για adsm με wind και μου ειπε στο μήνυμα υποδοχης οτι αν στειλω μηνυμα BONUS στο 1209 θα εχω με καθε ανανεωση των 10 ευρω , 50 λεπτα δωρεαν προς ολα τα δυκτια και 50 sms δωρεαν. Εστειλα το μηνυμα αλλα μου φαινεται πολυ καλο για αληθινο. Ξερει καποιος κατι ? Ευχαριστω.

Είναι αληθινό.Δες εδώ.Για να είχες τα 50 λεπτά και τα 50 sms έπρεπε να είχες στείλει το μήνυμα για ενεργοποίηση πριν βάλεις την κάρτα.Στην επόμενη ανανέωση,όμως, θα έχεις σίγουρα 50 λεπτά και 50 sms.:)

Είναι αληθινό.Δες εδώ.Για να είχες τα 50 λεπτά και τα 50 sms έπρεπε να είχες στείλει το μήνυμα για ενεργοποίηση πριν βάλεις την κάρτα.Στην επόμενη ανανέωση,όμως, θα έχεις σίγουρα 50 λεπτά και 50 sms.:)

Ευχαριστω.Μαλλον μετα το εστειλα οποτε τα εχασα αν και εχουν πολυ μικρη διαρκεια βλεπω...

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.Μαλλον μετα το εστειλα οποτε τα εχασα αν και εχουν πολυ μικρη διαρκεια βλεπω...

αναλογα το ποσο της ανανεωσης ειναι και η διαρκεια των δωρεαν λεπτων και μηνυματων

[sIGPIC][/sIGPIC]

αναλογα το ποσο της ανανεωσης ειναι και η διαρκεια των δωρεαν λεπτων και μηνυματων

Ναι το ειδα.Εγω εκανα 20 ευρω και ηταν για 10 μερες.

Φιλικά Γιάννης

Ναι το ειδα.Εγω εκανα 20 ευρω και ηταν για 10 μερες.

αφου δεν κανεις ανανεωσεις των 3 ευρω,κανε μια 30αρα να εχεις το μπονους για ενα μηνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ουτε ασχετοι ειναι ,ουτε κοιμουνται ορθιοι. Το CC ενημερωνεται απο τα υπολοιπα τμηματα για αυτα που χρειαζεται να ξερει. Οι 4 υπαλληλοι που ειπαν ακριβως το ιδιο πραγμα, δεν το εβγαλαν απο το κεφαλι τους, καποια συκεκριμενη ενημερωση διαβασανε και στο ανεφεραν. Τωρα,εαν τα δεδομενα αλλαξανε, και η προσφορα πηρε παραταση, και το marketing δεν ενημερωσε το CC, τοτε αυτο ειναι που κοιμαται ορθιο. Οι υπαλληλοι του CC ενημερωνουν με βαση τις επισημες ενημερωσεις που λαμβανουν καθημερινα για ολα τα θεματα. Το οτι σε αυτο το μπαχαλο που λεγεται Wind ορισμενες φορες το CC δεν ενημερωνεται σωστα, σημαινει οτι ο τελευταιος που φταιει ειναι ο υπαλληλος του CC που δινει και την τελικη πληροφορια. Δουλεια του ειναι να ενημερωνει σωστα με βαση αυτα που του λενε. Τωρα, εαν του λενε λαθος πραγματα, η δεν τον ενημερωνουν καθολου, αυτο ειναι αλλη υποθεση...

Μα στη συγκεκριμένη περίπτωση με το πρόβλημα του συμφορουμίτη TSIT, δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω. Πολύ σωστά φαίνεται να είναι ενημερωμένο το CC και μια χαρά ενημερώθηκε από το marketing, αφού ο TSIT χρεώνεται με το F2G2 0.21€ αντί 0.10€! ;)

Μα στη συγκεκριμένη περίπτωση με το πρόβλημα του συμφορουμίτη TSIT, δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω. Πολύ σωστά φαίνεται να είναι ενημερωμένο το CC και μια χαρά ενημερώθηκε από το marketing, αφού ο TSIT χρεώνεται με το F2G2 0.21 αντί 0.10! ;)

ψαχνεις να βρεις ακρη με το cc της wind?εν απεραντο χαος ειναι,ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν πούμε κάποιον απατεώνα (άραγε αν μιλούσαμε επώνυμα θα είμαστε τόσο εύκολοι στους χαρακτηρισμούς μας; ) μήπως θα έπρεπε να ψάχνουμε λιγάκι; :)

Έκανα μια κλήση για να δω πόσο χρεώνει και εξακολουθεί να με χρεώνει 0,10 ανά λεπτό ομιλίας.

:)

Δηλαδη ο φιλος που τον χρεωνει διαφορετικα απο τους αλλους τι θα πρεπει να τους πει, ευχαριστω? Αν ηταν σε καμια χωρα που ο καθενας δεν κανει ο,τι γουσταρει (βλ. ΗΠΑ) θα του ζηταγανε γονατιστοι συγγνωμη. Η καθε εταιρεια οφειλει να τηρει στο 100% οτι διαφημιζει, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ γι΄αυτο.

Δηλαδη ο φιλος που τον χρεωνει διαφορετικα απο τους αλλους τι θα πρεπει να τους πει, ευχαριστω? Αν ηταν σε καμια χωρα που ο καθενας δεν κανει ο,τι γουσταρει (βλ. ΗΠΑ) θα του ζηταγανε γονατιστοι συγγνωμη. Η καθε εταιρεια οφειλει να τηρει στο 100% οτι διαφημιζει, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ γι΄αυτο.

συμφωνω απολυτα. ειναι τραγικο να παιρνεις εξυπηρετηση πελατων, να χρεωνεσε και να σου λενε οτι χαζομαρα θελουνε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο TSIT ισχυρίζεται (και δεν έχω κανένα λόγο να μη τον πιστέψω) ότι οι χρεώσεις άλλαξαν και από 0,10 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό ομιλίας έγιναν 0,21 λεπτά του ευρώ. Πριν βγω να γράφω για απατεώνες όπως έκανες εσύ προτίμησα να το ελέγξω πρώτα. Διαπίστωσα λοιπόν ότι η χρέωση εξακολουθεί να είναι 0,10 λεπτά του ευρώ, άρα δεν έχω δικαίωμα να πω ότι η εταιρεία διαπράττει απάτη.

Εάν γινόταν σε εμένα η λάθος τιμολόγηση ναι μεν θα το έγραφα εδώ αλλά ταυτόχρονα θα έστελνα και κάποιο mail στην εταιρεία. Αν δε το διόρθωναν, τότε σαφώς και θα έτρωγαν κράξιμο.

Γενικά η γραπτή επικοινωνία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, έχω διαπιστώσει, ότι είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας γιατί και τα γραπτά, ως γνωστόν, μένουν και αν διατυπώσεις με σωστό τρόπο αυτό που ζητάς συνήθως "πείθονται" :cool: οι εταιρείες και το κάνουν.

Σίγουρα δε, μια και το ανέφερες, ακόμα και στις Η.Π.Α. λάθη γίνονται και πιθανόν κάποια από αυτά θα διορθώνονται. Αλλά ταυτόχρονα επειδή εκεί όπως έγραψες "ο καθένας δε κάνει ότι γουστάρει" προσέχει τι και πως το γράφει ακόμα και ανώνυμα σε ένα φόρουμ.

Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι να τα βλέπουμε αμφίπλευρα και χωρίς βιαστικούς χαρακτηρισμούς. :)

Να ρωτησω κατι,αυτη τη στιγμη εχω το προγραμμα με τα 1000 λεπτα και SMS.Για να ανανεωνεται το προγραμμα θα πρεπει να βαζω καθε μηνα καρτα???Παραδειγμα,εχω μεσα στην καρτα 5 ευρω,για να ισχυσει το προγραμμα και για τον επομενο μηνα θα πρεπει να βαλω επιπλεον μοναδες(πχ 3 ευρω) η θα μου βγαλει 1 ευρω απο τα υπαρχοντα 5???
[sIGPIC][/sIGPIC]

κάθε μήνα βάζουμε τρία ευρώ τουλάχιστον για να έχουμε τον επόμενο .

Η εταιρεία δεν αφαιρεί τίποτα σε καμμία περίπτωση .

• 5 weeks later...
ετσι θα αντιμετωπισει την φορολογηση των καρτοκινητων η wind?δινοντας μας 7000 μηνυματα και κανενα λεπτο ομιλας παραπανω?θα πρεπει να πω και ευχαριστω δηλαδη?
2000 σμς για 30 μερες ειναι περιπου 65σμς/μερα.(66,6666666)

ποιος νομιζεις οτι στελνει τοσα πολλα σε μια μερα,καθε μερα??μονο τπτ μαθητες που στελνουν σμς τυπου

-"στο διαλλειμα θα φας μπουγατσα με κρεμα η με τυρι?"

αρα ουσιαστικα καμια προσφορα με νοημα!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova