karlosamos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ολες αυτές τις προσφορές τις βγάζει στο site η wind? Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 κατα βαση με μηνυματα ενημερωνεται ο καθε συνδρομητης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Δεν μου έχει έρθει ποτέ μήνυμα σε κάρτα που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το ίδιο και σε εμένα. Βέβαια δεν ειμαι παλιός. Τον Φλεβάρη πήγα στην wind. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το ίδιο και σε εμένα. Βέβαια δεν ειμαι παλιός. Τον Φλεβάρη πήγα στην wind. Δεν εχει σημασια αν εισαι παλιος η οχι. Τυχαια ερχονται τα μηνυματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Πάντως θεωρώ μεγάλο φάουλ της wind που έχει πελάτες δύο και τριών ταχυτήτων. Ανανεώνω 10 ευρώ και μου δίνει 1GB ίντερνετ και σε άλλα παιδιά 300 λεπτά προς όλους. Ακούμε για διάφορα δώρα τα οποία έρχονται λέει τυχαία. Εγώ δηλαδή που είμαι γκαντέμης δεν είμαι πελάτης τους; Επιασαν και άλλαξαν το blender σε 8 ευρώ, ένα πακέτο το οποίο ήταν και ο βασικός λόγος που πήγα στην wind. Ανέβασαν την τιμή από 5 σε 8 ευρώ και αναλογικά τον χρόνο, τα μηνύματα και τα ΜΒ, αλλά τα μπόνους προς wind και Q τα άφησαν ίδια. Γιατί; Συν ότι η διάρκεια τους είναι 15 ημέρες και όχι ένας μήνας. Τεσπα, νομίζω ότι η wind τελευταία πιο πολύ μας μπερδεύει παρά μας διευκολύνει. Edited October 29, 2015 by karlosamos Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Πάντως θεωρώ μεγάλο φάουλ της wind που έχει πελάτες δύο και τριών ταχυτήτων. Ανανεώνω 10 ευρώ και μου δίνει 1GB ίντερνετ και σε άλλα παιδιά 300 λεπτά προς όλους. Ακούμε για διάφορα δώρα τα οποία έρχονται λέει τυχαία. Εγώ δηλαδή που είμαι γκαντέμης δεν είμαι πελάτης τους; Δώρα είναι, όχι πακέτα προγράμματος και έρχονται τυχαία σε κάποιους περιοδικά, σε κάποιους πιο συχνά από ότι σε άλλους. Πάλι καλά να λέμε που υπάρχουν (ακόμη) τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις... δεν υπάρχει λόγος να διαμαρτυρόμαστε ούτα να προσευχόμαστε (!!) όπως διάβασα νωρίτερα. Ό,τι παραπάνω έρθει από αυτό που περιμένουμε από μια ανανέωση είναι καλοδεχούμενο, αλλά σε καμία περίπτωση η Wind (και η κάθε Wind) δεν είναι υποχρεωμένη να καλύψει όλους τους πελάτες και όλες τις απαιτήσεις... :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Να κάνω μια ερώτηση για όποιον ξέρει, μπορώ να κάνω εκτρποπη κλήσης από το F2G όταν είμαι εκτος δυκτιου (δεν έχω σήμα) και πως; Ευχαριστώ Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Να κάνω μια ερώτηση για όποιον ξέρει, μπορώ να κάνω εκτρποπη κλήσης από το F2G όταν είμαι εκτος δυκτιου (δεν έχω σήμα) και πως; Ευχαριστώ Μπορεις. Ειναι ρυθμιση της συσκευης σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Να κάνω μια ερώτηση για όποιον ξέρει, μπορώ να κάνω εκτρποπη κλήσης από το F2G όταν είμαι εκτος δυκτιου (δεν έχω σήμα) και πως; Ευχαριστώ Η απάντηση είναι απλή: Δε μπορείς... Θα πρέπει να έχεις έστω και ελάχιστο σήμα ώστε το κινητό σου να μπορέσει να στείλει στο κέντρο το αίτημα της προώθησης. :) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Η απάντηση είναι απλή: Δε μπορείς... Θα πρέπει να έχεις έστω και ελάχιστο σήμα ώστε το κινητό σου να μπορέσει να στείλει στο κέντρο το αίτημα της προώθησης. :) Και τότε πως γίνεται εκτροπή στο τηλεφωνητή όταν δεν έχω σήμα; Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Αυτό γίνεται αυτόματα από το κέντρο της Wind. Το κέντρο ξέρει ότι δεν έχεις σήμα και στέλνει την κλήση αυτόματα στον τηλεφωνητή. Δε ξέρει όμως ότι εσύ θέλεις να κάνεις εκτρωπή της κλήσης σε άλλο αριθμό... Για να το μάθει, θα πρέπει το κινητό σου να στείλει το αίτημα, και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεί σήμα! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Αυτό γίνεται αυτόματα από το κέντρο της Wind. Το κέντρο ξέρει ότι δεν έχεις σήμα και στέλνει την κλήση αυτόματα στον τηλεφωνητή. Δε ξέρει όμως ότι εσύ θέλεις να κάνεις εκτρωπή της κλήσης σε άλλο αριθμό... Για να το μάθει, θα πρέπει το κινητό σου να στείλει το αίτημα, και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεί σήμα! Λοιπόν στις ρυθμίσεις κλήσεων, προώθηση, έχει επιλογή που λέει όταν δεν είναι διαθέσιμος, εκεί έχει το νούμερο που μας έρχεται ειδοποίηση σε μυνήματα, έβαλα έχει το σταθερό μου, έκλεισα το τηλ και έκανες κανονικά εκτροπή στο σταθερό μου Ευχαριστώ τον φίλο παραπάνω που μίλησε για ρυθμίσεις κινητού, δεν είχα προσέξει ποτέ Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Πάντως θεωρώ μεγάλο φάουλ της wind που έχει πελάτες δύο και τριών ταχυτήτων. Ανανεώνω 10 ευρώ και μου δίνει 1GB ίντερνετ και σε άλλα παιδιά 300 λεπτά προς όλους. Ακούμε για διάφορα δώρα τα οποία έρχονται λέει τυχαία. Εγώ δηλαδή που είμαι γκαντέμης δεν είμαι πελάτης τους; Επιασαν και άλλαξαν το blender σε 8 ευρώ, ένα πακέτο το οποίο ήταν και ο βασικός λόγος που πήγα στην wind. Ανέβασαν την τιμή από 5 σε 8 ευρώ και αναλογικά τον χρόνο, τα μηνύματα και τα ΜΒ, αλλά τα μπόνους προς wind και Q τα άφησαν ίδια. Γιατί; Συν ότι η διάρκεια τους είναι 15 ημέρες και όχι ένας μήνας. Τεσπα, νομίζω ότι η wind τελευταία πιο πολύ μας μπερδεύει παρά μας διευκολύνει. Εχω ολες τις προσφορες (300' δωρο, 1500'+1,5gb με 8 ευρω) και συμφωνω μαζι σου γιατι δε δινει σε ολους τις ιδιες! Εγω δε φευγω απο το f2g μου με τιποτα, το εχω για βασικο μου νουμερο (καλυτερο απο καθε συνδεση ειναι...) αλλος που δεν εχει τις προσφορες ευκολα την κανει για αλλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Δώρα είναι, όχι πακέτα προγράμματος και έρχονται τυχαία σε κάποιους περιοδικά, σε κάποιους πιο συχνά από ότι σε άλλους. Πάλι καλά να λέμε που υπάρχουν (ακόμη) τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις... δεν υπάρχει λόγος να διαμαρτυρόμαστε ούτα να προσευχόμαστε (!!) όπως διάβασα νωρίτερα. Ό,τι παραπάνω έρθει από αυτό που περιμένουμε από μια ανανέωση είναι καλοδεχούμενο, αλλά σε καμία περίπτωση η Wind (και η κάθε Wind) δεν είναι υποχρεωμένη να καλύψει όλους τους πελάτες και όλες τις απαιτήσεις... :) Μη τρελαθούμε κι 'ολας με προσευχές κλπ, ειπαμε...:p Το καλό είναι ότι ανεξαρτήτως των καλοδεχούμενων φυσικά εκπλήξεων, τα στανταρντ πακετάκια των καρτοκινητών της wind, καλύπτουν πολλές ανάγκες και απαιτήσεις, έτσι κι αλλιως (συγκριτικά μιλώντας, πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Στην κάρτα με το 1G που δείνουν όταν έχεις double play σταθερο που στέλνουμε μηνυμα για να δουμε το υπολοιπο σε χρήματα που έχει μέσα; Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Στην κάρτα με το 1G που δείνουν όταν έχεις double play σταθερο που στέλνουμε μηνυμα για να δουμε το υπολοιπο σε χρήματα που έχει μέσα; Στο 1228.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Στο 1228.... Εκει βλεπουμε μόνο το υπόλοιπο του πακετου δεδομενων, το ποσό (σε ευρώ) που έχει μέσα και πότε λήγη που το βλέπουμε? Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Η προσφορά με το Shazam θυμάμαι έληγε 31/10, αλλά τώρα δε μπορώ να βρώ κάτι σχετικό. http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-shazam/ Ισχύει το 31/10 ή να περιμένω λιγάκι ακόμα? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Στην κάρτα με το 1G που δείνουν όταν έχεις double play σταθερο που στέλνουμε μηνυμα για να δουμε το υπολοιπο σε χρήματα που έχει μέσα; Είναι προπληρωμένη κάρτα για το Mobile Broadband... άρα δεν έχει χρήματα για να δεις... μόνο τα υπόλοιπα MB μπορείς να δεις αν το έχεις σε στικ με την ανάλογη εφαρμογή. Εγώ που το έχω σε κινητό ούτε αυτά μπορώ να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Είναι προπληρωμένη κάρτα για το Mobile Broadband... άρα δεν έχει χρήματα για να δεις... μόνο τα υπόλοιπα MB μπορείς να δεις αν το έχεις σε στικ με την ανάλογη εφαρμογή. Εγώ που το έχω σε κινητό ούτε αυτά μπορώ να δω. Και πως ξέρουμε πότε λήγει το ποσο της κάρτας για να ανανεώσουμε ώστε να μην χαθεί το νούμερο Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Και πως ξέρουμε πότε λήγει το ποσο της κάρτας για να ανανεώσουμε ώστε να μην χαθεί το νούμερο Ποιο πόσο εννοείς ;; Τα έχεις μπερδέψει λίγο νομίζω. Αφού έχεις 1GB δώρο από το Double Play... αυτό ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα. Όσο έχεις το Double Play δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Δες τι γράφει στη σελίδα για την περίπτωση αυτή: 3. Για πόσο ισχύει η προσφορά; Για όσο διάστημα είναι ενεργή η γραμμή της σταθερής. Τα δωρεάν λεπτά αποδίδονται κάθε μήνα στο F2G καρτοκινητό σου εφόσον πληρούνται οι βασικοί όροι καρτοκινητής και τα MB στην προπληρωμένη κάρτα Mobile Broadband. Πιθανά υπόλοιπα δεν μεταφέρονται σε επόμενη περίοδο χρήσης. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/statheri-internet-me-f2g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ποιο πόσο εννοείς ;; Τα έχεις μπερδέψει λίγο νομίζω. Αφού έχεις 1GB δώρο από το Double Play... αυτό ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα. Όσο έχεις το Double Play δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Δες τι γράφει στη σελίδα για την περίπτωση αυτή: 3. Για πόσο ισχύει η προσφορά; Για όσο διάστημα είναι ενεργή η γραμμή της σταθερής. Τα δωρεάν λεπτά αποδίδονται κάθε μήνα στο F2G καρτοκινητό σου εφόσον πληρούνται οι βασικοί όροι καρτοκινητής και τα MB στην προπληρωμένη κάρτα Mobile Broadband. Πιθανά υπόλοιπα δεν μεταφέρονται σε επόμενη περίοδο χρήσης. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/statheri-internet-me-f2g/ Μάλον μπερδευτηκα από κάποια μηνύματα νωριτερα που λέγανε ότι τους τελειωσε το δωρεαν 1 γιγα και μετα τους έφαγε και το υπολοιπο της κάρτας και τον επόμενο μηνα δεν τους έδωσε το 1 γιγα , τελος πάντων θα διξει.. Μπορει να πάρω τηλ και στην εξυπηρετηση Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ερώτηση... Υπαρχει καποιο πλεονεκτημα αυτη τη στιγμη στο να φορτωσεις ενα F2G σε καταστημα έναντι του να πληρωσεις ανανεωση μεσω paypal? Δίνει καποιο παραπανω δωρο στο καταστημα ? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 ναι, απο κατάστημα με αφαιρεση 0.30 απο το υπολοιπο,δίνει 120' προς wind ή 120' προς σταθερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts