Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θυμάσαι πόσες μέρες είχες μείνει Ιταλία ;;;; για να δω αν "βολεύει" για ταξιδάκια αναψυχής...

off topic

Α ρε πως φαίνονται τα χρήματα lol! καταραμένη κρίση....

θυμάσαι πόσες μέρες είχες μείνει Ιταλία ;;;; για να δω αν "βολεύει" για ταξιδάκια αναψυχής...

Βολεύει με χίλια σου λέωωω!!!

5 μέρες πήγα...αξέχαστεςςςςς!!!!με το free2roam βεβαίως βεβαίως!!1:p

free2roam κ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!!!!!

κ μόλις γυρίσεις ότι χρόνος σου μείνει τον καταναλώνεις εδώ!!!εγώ πήγα Ιταλία κ μάλιστα ενεργοποίησα πριν φύγω 2 πακέτα free2roam για να μην αγχώνομαι!κ έμεινε εννοείται χρόνος και για Ελλάδα!:D:D:D

Δεν χρειάζεται να τα ενεργοποιείς και τα 2 μαζί. Αν σου τελειώνει το ένα αγόρασε το δεύτερο. Μπορεί να χρησιμοποιείς τον χρόνο που περισσεύει στην ελλάδα αλλά τον πληρώνεις 10 ευρώ τα 200 λεπτά όχι 5 που έχει το πακέτο της για ελλάδα. Άρα αγόραζε το όταν το χρειάζεται :)

Offtopic: 5 μέρες διακοπές πήγες και αγόρασες 400 λεπτά χρόνου ομιλίας?? Ταξιδάκι σε ξένη χώρα είσαι, άσε το τηλέφωνο και απόλαυσε τις διακοπές

καλημέρα σε όλους,

θα φύγω για ένα ταξίδι το 3ήμερο του Αγ.Πνεύματος για Σεβίλλη και θα μείνω 4 μέρες... έχω αρχίσει να ψάχνω λίγο τις χρεώσεις και τα πακέτα. Είναι νωρίς αλλά έχει καεί η γούνα μου, την έχω πατήσει αρκετές φορές με τρελές χρεώσεις και από το να μου βγει ξυνό το ταξίδι είπα να το ψάξω από τώρα :p .. βλέπω στο site για το πακέτο free2roam. έχει τύχει να το χρησιμοποιήσει κανείς σας; θα φύγω με την λογική ότι δεν πρόκειται να μιλήσω πολύ, οπότε διαβάζω τώρα στο site εκεί που λέει ότι ..."και αν σου μείνει διαθέσιμο υπόλοιπο όταν επιστρέψεις στην Ελλάδα μπορείς να το καταναλώσεις προς τα κινητά και τα σταθερά στην Ελλάδα", και μου ακούγεται βολικό...το έχει κάνει κανείς να μου πει αν όντως είναι έτσι;

Οι χρεώσεις περιαγωγής σε χώρες ΕΕ είναι 0,234 οι εξερχόμενες και 0,062 οι εισερχόμενες.

Το free2roam κοστίζει 5€ παραπάνω από το κανονικό πακέτο. Με αυτά τα 5€ μπορείς να μιλήσεις περίπου 21 λεπτά εξερχόμενες ή 80 λεπτά εισερχόμενες. Αν σκοπεύεις να μιλήσεις παραπάνω, συμφέρει η ενεργοποίηση του free2roam, αν σου φτάνουν τα 21 λεπτά τότε δεν υπάρχει λόγος να ενεργοποιήσεις κανένα πακέτο.

Υπ'όψιν στο free2roam η ελάχιστη κλήση είναι 3 λεπτά ενώ χωρίς πακέτο είναι 30'' και μετά ανά δευτερόλεπτο.

Οι χρεώσεις περιαγωγής σε χώρες ΕΕ είναι 0,234 οι εξερχόμενες και 0,062 οι εισερχόμενες.

Το free2roam κοστίζει 5€ παραπάνω από το κανονικό πακέτο. Με αυτά τα 5€ μπορείς να μιλήσεις περίπου 21 λεπτά εξερχόμενες ή 80 λεπτά εισερχόμενες. Αν σκοπεύεις να μιλήσεις παραπάνω, συμφέρει η ενεργοποίηση του free2roam, αν σου φτάνουν τα 21 λεπτά τότε δεν υπάρχει λόγος να ενεργοποιήσεις κανένα πακέτο.

Υπ'όψιν στο free2roam η ελάχιστη κλήση είναι 3 λεπτά ενώ χωρίς πακέτο είναι 30'' και μετά ανά δευτερόλεπτο.

Πολύ χρήσιμος υπολογισμός ;)

I am the FireStarter

ευχαριστώωωωω !!! :-) κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ. τα 20 λεπτά είναι λίγα, ή τουλάχιστον εμένα δεν μου φτάνουν για τις 4 ημέρες, οπότε για να μην βγω εκτός budget...προκρίνω το free2roam :p θα βολέψει !

παιδια μια ερωτηση,εχω σε ενα f2g μου 30 ευρω και στο αλλο 3 ευρω. μπορω να κανω μεταφορα χρηματων απο το ενα στο αλλο με καποιο τροπο?

παιδια μια ερωτηση,εχω σε ενα f2g μου 30 ευρω και στο αλλο 3 ευρω. μπορω να κανω μεταφορα χρηματων απο το ενα στο αλλο με καποιο τροπο?

Όχι δε μπορείς!

Σήμερα πήγα και άλλαξα το νούμερο που είχα τα 120 λεπτά προς όλους.

Ο τύπος στην wind μου είπε ότι θα γίνει η αλλαγή από τον επόμενο μήνα, δεν πρόλαβα να βγω από το μαγαζί και μου ήρθε μήνυμα ότι μου φορτώθηκαν τα λεπτά. Πάω σπίτι, ανοίγω το τηλ που έχω την κάρτα που είχα πριν δηλωμένη και μου δείχνει ότι έχει και αυτή 120 λεπτά!!!!!

Τι συμβαίνει; είναι δυνατόν να έχει το καθένα από 120 λεπτά;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βεβαίως και βεβαίως...

Μεταφορά γίνεται με λίγο πίεση στο Facebook.

Τα 120 γιαυτό το μήνα θα τα έχεις και στα δύο...

Μάλιστα.....από 120 Στο καθένα ή 120 συνολικά και στα δύο;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ωραία, τότε θα πηγαίνω κάθε μήνα και θα ζητάω αλλαγή :-)

Σήμερα πήγα και άλλαξα το νούμερο που είχα τα 120 λεπτά προς όλους.

Ο τύπος στην wind μου είπε ότι θα γίνει η αλλαγή από τον επόμενο μήνα, δεν πρόλαβα να βγω από το μαγαζί και μου ήρθε μήνυμα ότι μου φορτώθηκαν τα λεπτά. Πάω σπίτι, ανοίγω το τηλ που έχω την κάρτα που είχα πριν δηλωμένη και μου δείχνει ότι έχει και αυτή 120 λεπτά!!!!!

Τι συμβαίνει; είναι δυνατόν να έχει το καθένα από 120 λεπτά;

Και γιατί όχι ;;; Μας έχει τρελάνει η Wind

Παντως σημερα στη Θεσσαλονικη (Βαρδαρη και Καλαμαρια) δεν υπηρχε καθολου σημα (ουτε καν 2G) για 40 λεπτα (απο 09.40-10.20 περιπου). Ισως λογω αναβαθμισης δικτυου 4G??? Το παρατηρησε αλλος?

Παντως σημερα στη Θεσσαλονικη (Βαρδαρη και Καλαμαρια) δεν υπηρχε καθολου σημα (ουτε καν 2G) για 40 λεπτα (απο 09.40-10.20 περιπου). Ισως λογω αναβαθμισης δικτυου 4G??? Το παρατηρησε αλλος?

Εγώ Χαριλάου κάποια στιγμή εκείνες τις ώρες είδα ότι δεν είχα σήμα. Βέβαια 4G δεν είδα ακόμη αλλά πολύ πιθανόν να γίνονται οι εργασίες

Μπορεί να δώσει κάποιος link/directions για το live chat της Wind?

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20

Μπορεί να δώσει κάποιος link/directions για το live chat της Wind?

Κανε login στο λογαριασμου σου στο MyF2G,αφου εισελθεις,κατω δεξια θα δεις ενα popup παραθυρο οπου μπορεις να ξεκινησεις συνομιλια.

ωρες λειτουργιας: 10:00 - 18:00

Edited by prasica74
.

Και εγώ τα ίδια ακριβώς.. Αναβάθμιση υποβάθμιση του δικτύου ποιος ξέρει. Με τη wind ποτέ δε μπορείς να ξέρεις

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Wind: Νέο bonus ανανέωσης Καρτοκινητής στα καταστήματα και αυξήσεις τιμών

Η Wind ανακοινώνει την από 02/06/2015, εισαγωγή νέου Bonus Καταστημάτων για τις ανανεώσεις καρτοκινητής και παράλληλα χρέωση συναλλαγής αξίας 0,30 ευρώ εντός των καταστημάτων (Wind & Public). Η χρέωση θα πραγματοποιείται σε κάθε συναλλαγή ανανέωσης αξίας 5 ευρώ και άνω.

Κανε login στο λογαριασμου σου στο MyF2G,αφου εισελθεις,κατω δεξια θα δεις ενα popup παραθυρο οπου μπορεις να ξεκινησεις συνομιλια.

ωρες λειτουργιας: 10:00 - 18:00

Σε ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς δε μου εμφανίζεται το pop-up banner. Δοκίμασα και άλλους browser, άφαντο. Ίσως αναγνωρίζει IP εξωτερικού και δε με αφήνει.

ΕDIT: Ευρέθη, η δαλτονισμό έχω και δεν το έβλεπα καραντουμ κόκκινο banner ή έπαιζε κρυφτούλι

Edited by chemeng

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20

ΕDIT: Ευρέθη, η δαλτονισμό έχω και δεν το έβλεπα καραντουμ κόκκινο banner ή έπαιζε κρυφτούλι

Εαν δεν έχει ελεύθερη κοπέλα για να σε εξυπηρέτηση δεν στο εμφανίζει αμέσως...πρέπει να ελευθερωθεί κάποια...

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

update: σήμερα μου πιστώσαν 10€ ενώ μου άφησαν και τα 17+€ του μπόνους. Τέλος καλό όλα καλά.

Είμαι συνολικά σχεδόν 18 χρόνια συνδρομητής, ίσως πρώτη φορά που γίνεται λάθος στο λογαριασμό μου. Να τα λέμε και αυτά... Ούτε λάθος χρεώσεις, ούτε daily internet, ούτε τίποτα.

Απλά θέλει προσοχή και συχνό τσεκάρισμα των υπολοίπων μας, ειδικά μέσω της εφαρμογής είναι πανεύκολο.

Κι εγώ το ίδιο. Είμαι από τους παλιούς, (όχι σαν εσένα βέβαια), που δεν έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής πρόβλημα.

Όμως σχετικά με αυτό που συμβαίνει τώρα, αντί να διορθώσουν το αρχικό "λάθος" τους, (που δεν ενημέρωναν τουλάχιστον για την αυτόματη χρέωση),

αυτοί το πήγαν το θέμα ένα βήμα πιο πέρα και στις τελευταίες περιπτώσεις βλέπω ότι δεν στέλνουν ούτε καν SMS!!!

Πολύ καλά έκαναν λοιπόν κάποιοι εδώ πέρα που κάνανε καταγγελία.

Την επόμενη φορά που θα δω κάτι τέτοιο είτε σε μένα είτε στους δικούς μου, (που τους έχω σε ίδιο πακέτο), θα «φάνε» κι από μας...

Πραγματικά όμως, τα σαΐνια που έχουν εκεί στη WIND θεωρούν ότι με κάτι τέτοια το όφελος που μπορεί να έχουν απ' τους ανυποψίαστους

χρήστες, είναι μεγαλύτερο από την εικόνα μιας «ύπουλης εταιρίας» που δημιουργούν αυτές οι τακτικές;

τα πακετα θα τελειωσουν μετα την προθεσμια για τα 17+.

Καλο θα ηταν η δυνατοτητα για κληση σε 5ψηφιο, να πιασουν τουλαχιστον τοπο τα λεφτα.

Μαλλον θα τα παρουν πισω ,εκτος αν στειλω κανα σμς

Όταν στέλνεις ένα τέτοιο μήνυμα, ο πάροχος λειτουργεί ως μεσάζοντας.

Το κόστος το επωμίζεσαι εσύ, μειώνοντας το πραγματικό σου υπόλοιπο. Με πραγματικό χρήμα δηλαδή που έχεις ήδη πληρώσει.

Από τη στιγμή όμως που μιλάμε για Bonus, αυτό που κανονικά θα πλήρωνες εσύ, θα κληθεί να το πληρώσει ο πάροχος με πραγματικό χρήμα,

τι στιγμή που εσένα σου έχει δώσει για αξιοποίηση «αέρα» (Bonus).

Καλό θα ήταν, δε λέω... Αλλά... :rolleyes:

Peace... Love... Freedom...

Να ρωτήσω, μένω εξωτερικό και ενώ κρατάω την κάρτα ενεργή, θέλω να σταματήσουν τα sms της Wind με τις ενημερώσεις και τα προωθητικά.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω από εξωτερικό;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova