sgatzo Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Είχα πάρει την προσφορά lucky day με τον διπλασιασμό του talk600. Έλεγε ότι θα ισχύει και σε κάθε επόμενη αγορά του πακέτου αλλά δεν... Η φταίει που μετά την αγορά πέρασε μήνας χωρίς ανανέωση απο μέρους μου ή εγώ δε κατάλαβα κάτι καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησμπερα παιδια! Θελω να κανω ανανεωση 10€. Με συμφερει απο καταστημα ή paypal? Το ϊδιο είναι Είχα πάρει την προσφορά lucky day με τον διπλασιασμό του talk600. Έλεγε ότι θα ισχύει και σε κάθε επόμενη αγορά του πακέτου αλλά δεν... Η φταίει που μετά την αγορά πέρασε μήνας χωρίς ανανέωση απο μέρους μου ή εγώ δε κατάλαβα κάτι καλά? Δεν έλεγε κατι τέτοιο. Έλεγε ότι δεν ισχύει μόνο για ένα πακέτο αλλά για όσα αγοραστούν κατά την διάρκεια της προσφοράς Δηλαδή μπορούσες να το αγοράσεις 3 φορές σε δύο μέρες και να πάρεις το δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 χτες πήγα στο public και αγόρασα το ΝΒΑ2Κ15 που δίνει μαζί με αυτό και ένα καρτοκινητό για gamers όπως το ονομάζει που έχεις με 5 ευρώ 1000 λεπτά προς όλους και 1 γίγα ιντερνετ . η ερώτηση μου είναι αυτό ισχύει για πάντα ? πάνω το πακέτο γράφει για δύο ενεργοποιήσεις . στο public που ρώτησα μου είπαν ότι είναι για πάντα . γνωρίζετε εσείς κάτι ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 vasileios σε ευχαριστώ πολύ, το φαντάστηκα ότι εγώ θα κατάλαβα λάθος. Είναι λίγο θέμα η ερμηνεία στα ψιλά γράμματα στη WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 χτες πήγα στο public και αγόρασα το ΝΒΑ2Κ15 που δίνει μαζί με αυτό και ένα καρτοκινητό για gamers όπως το ονομάζει που έχεις με 5 ευρώ 1000 λεπτά προς όλους και 1 γίγα ιντερνετ . η ερώτηση μου είναι αυτό ισχύει για πάντα ? πάνω το πακέτο γράφει για δύο ενεργοποιήσεις . στο public που ρώτησα μου είπαν ότι είναι για πάντα . γνωρίζετε εσείς κάτι ? Για πάντα ισχύει φίλε, οι δύο ενεργοποιήσεις που λέει πάνω είναι για τα 5 ευρώ το μήνα. Δηλαδή όι μπορείς σε ένα μήνα να ενεργοποιήσεις δύο φορές τα 5€ ---1000 λεπτά και 1GB. Φοβερό πακέτο και το παιχνίδι είναι super! Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 με την Wind τίποτα δεν είναι για πάντα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Για πάντα είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Αορίστου χρόνου είναι , δεν είναι για πάντα καμμία προσφορά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Για πάντα είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Αορίστου χρόνου είναι , δεν είναι για πάντα καμμία προσφορά . Θεωρω οτι δεδομενου του στοχου που εχει θεσει, ενισχυση θεσης-αυξηση μεριδιου και με δειγμα την προσφορα με τα 300 με 10 ευρω που ειναι η μονη που δεν την αλλαξε σε σχεση με τις αλλες 2 θα ελεγα οτι οποια προσφορα που τρεχει σε καθε εκδοση του f2g (300 με 10€, φοιτητικο, ειδικη προσφορα, gamers klp) εχει αν οχι χαρακτηρισμό αοριστου, τουλαχιστον μεγαλητερη βιωσιμότητας μεχρι να τις αλλαξει ή καταργήσει. Οποτε σιγουρα αοριστου δεν ειναι τπτ αλλα τουλαχιστον οι τρεχουσες προσφορες φαινεται να κρατουν περισσοτερο απο τον ανταγωνισμό. Δλδ κέρδος κυριως για εμας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πως ειναι δυνατό να χαθούν 13€ που ειχα μέσα και 90 λεπτά ομιλίας χωρίς να τα χρησιμοποιήσω ? έπαθα πλάκα .που μπορω να πάρω τηλ .? κάποιο νούμερο χωρίς χρεωση αν ειναι δυνατόν , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μήπως είχες κλήσεις/μηνύματα με/από το 54444 ; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Όχι. Το πρωί που μιλησα όλα ήταν καλα. Πάω να πάρω Τηλέφωνο πριν λίγο και μου έλεγε δεν έχω μονάδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 μπορεις να μιλησεις στο ονλαιν τσατ στη σελίδα τους Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Όχι. Το πρωί που μιλησα όλα ήταν καλα. Πάω να πάρω Τηλέφωνο πριν λίγο και μου έλεγε δεν έχω μονάδες Εαν εχεις απο το σταθερο σου χρονο προς κινητα, καλεσε στο 6935601260 και πες το προβλημα σου...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πως ειναι δυνατό να χαθούν 13€ που ειχα μέσα και 90 λεπτά ομιλίας χωρίς να τα χρησιμοποιήσω ? έπαθα πλάκα .που μπορω να πάρω τηλ .? κάποιο νούμερο χωρίς χρεωση αν ειναι δυνατόν , Μήπως έληξε η διάρκεια της σύνδεσής σου? Πόσο καιρό είχες να βάλεις κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παιδιά ερωτηση.έχω f2g με το bonus των 300 λεπτών με ανανέωση 10 ευρώ.μπορώ να πάρω φοιτητικό.πιστεύετε ότι αξίζει η μεταφορά μου στο φοιτητικό η όχι?αξίζει να χάσω το σταθερό αυτό μπόνους για το φοιτητικό που ναι μεν δίνει περισσότερα με λιγότερα χρήματα αλλά δεν γνωρίζουμε για πόσο ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παιδιά ερωτηση.έχω f2g με το bonus των 300 λεπτών με ανανέωση 10 ευρώ.μπορώ να πάρω φοιτητικό.πιστεύετε ότι αξίζει η μεταφορά μου στο φοιτητικό η όχι?αξίζει να χάσω το σταθερό αυτό μπόνους για το φοιτητικό που ναι μεν δίνει περισσότερα με λιγότερα χρήματα αλλά δεν γνωρίζουμε για πόσο ισχύει? Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσεις τίποτα. Κράτα και τα δύο και βλέπεις τι σε συμφέρει. Στο φοιτητικό δεν γίνεται φορητότητα για να μεταφέρεις το παλιό σου νούμερο. Παίρνεις καινούργιο. Αν έχεις δίκαρτο κινητό θα είσαι άρχοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Το φοιτητικό δίνεται μόνο σε νέους αριθμούς. Δεν θα χάσεις λοιπόν την προσφορά των 300 λεπτών με 10 ευρώ στο παλιό σου νούμερο. Με ένα μικρό κόστος 5 ευρώ τον χρόνο μπορείς να κρατήσεις και το παληό νούμερο για αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Το φοιτητικό δίνεται μόνο σε νέους αριθμούς. Δεν θα χάσεις λοιπόν την προσφορά των 300 λεπτών με 10 ευρώ στο παλιό σου νούμερο. Με ένα μικρό κόστος 5 ευρώ τον χρόνο μπορείς να κρατήσεις και το παληό νούμερο για αργότερα. 10 ευρώ (2 * 5) εξάμηνες ανανεώσεις Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 10 ευρώ (2 * 5) εξάμηνες ανανεώσεις 5€ τον χρόνο για να μην χάσεις τον αριθμό. 5€ το εξάμηνο για να μην χάσεις το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 οκ, αν όμως μηδενιστει το υπόλοιπο μήπως ακυρώνεται και το πρόγραμμα των 300';;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 οκ, αν όμως μηδενιστει το υπόλοιπο μήπως ακυρώνεται και το πρόγραμμα των 300';;; Δεν νομίζω το ένα να επηρεάζει το άλλο.Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά όμως με την wind :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Έβαλα σήμερα 10€ κάρτα σε κατάστημα public,τη δεύτερη γι'αυτόν το μήνα και μου έδωσε τα 300' λεπτά προς όλους,8.93€ εμφανίζονται κανονικά και μπορώ να αγοράσω πακέτο και άλλα 8.93€ εμφανίζονται ως έξτρα δωρεάν υπόλοιπο για sms και χρόνο ομιλίας.άρα όσοι ενεργοποιησαμε την προσφορά του διπλασιασμου δε χάνουμε τα 300' λεπτά και έχουμε για τους επόμενους 6 μήνες συν 8.93€ ανά μήνα για κλήσεις και sms Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Δεν νομίζω το ένα να επηρεάζει το άλλο.Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά όμως με την wind :lol: γνωρίζω από προσωπική εμπειρία ότι ένα νούμερο όταν μηδενιστει (περάσει η ημερομηνία του) και το επαναφέρεις γίνεται F2G4..... τωρα βέβαια έχεις δίκαιο, με την Wind δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μήπως γνωρίζει κανείς εάν γίνεται ανανέωση μέσω paypal σε προπληρωμένη mobile broadband κάρτα της wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 10 ευρώ (2 * 5) εξάμηνες ανανεώσεις Αν θες να κρατήσεις το νούμερο αρκεί μια ανανέωση κάθε 12 μήνες. Αν θές να κρατήσεις το υπόλοιπο σου είναι άλλη υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts